Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

duminică, 21 septembrie 2008

Cenzura totala: autoritatile americane au blocat accesul presei in zone devastate de uraganul Ike

Niciun comentariu :
Recentul uragan Ike a facut dezastre majore in zone din SUA. Cu toate acestea relatarile din media sunt destul de sarace. Cum se poate explica o asemenea situatie? Foarte simplu: Presei americane i-a fost blocat accesul in ariile cele mai afectate prin neacordarea permisiunii de survol elicopterelor ce apartin companiilor media. Cenzura totala este menita a bloca stirile nefavorabile autoritatilor. In timpul urganului Katrina groaznicele imagini transmise de televiziuni in lumea intreaga au demonstrat dezinteresul si lipsa de actiune a autoritatilor americane pentru situatia oribila in care se afla zona New Orleans.
De remarcat faptul ca atunci cand acest gen de cenzura a fost aplicat in dezastre din tari asiatice metoda a fost caracterizata de guvernul american drept despotica si nedemocratica.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu