Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 18 septembrie 2008

Criza financiara mondiala provocata intentionat - analiza si posibile efecte

Niciun comentariu :
In tehnica manipularii, studiata si aplicata de exemplu in cadrul vanzarilor, este bine cunoscuta ideea ca pentru a avea succes trebuie sa creezi in mod artificial o nevoie care sa fie apoi rezolvata de solutia pe care vrei tu s-o impui. Demn de remarcat este faptul ca nevoia nu trebuie sa fie neaparat una naturala sau reala, e suficient pentru reusita manipularii ca ea sa fie resimtita ca atare doar la nivelul perceptiei. Aparitia crizei financiare actuale care ameninta sa cuprinda serios intreaga lume, este de natura sa nasca intrebarea daca "aceasta criza financiara globala a aparut intamplator sau premeditat?".

Sigur ca e de notorietate afirmatia ca "in politica nimic nu este intamplator", cu atat mai putin o criza mondiala de asemenea amploare ar fi putut sa apara doar prin voia hazardului. Pe blogul nostru au fost publicate numeroase dovezi care arata ca aceasta criza financiara a fost creata deliberat, organizatii financiare de prestigiu actionand cu "buna" stiinta (in cazul acesta e mai bine zis "cu rea stiinta") pentru a "sapa" echilibrul sistemului financiar. De exemplu aici a fost descris modul cum celebra agentie de rating financiar Moody's a acordat in mod incorect calificative, creand astfel oamenilor falsa impresie ca investeau in institutii sigure, cand de fapt ele erau cu mult mai riscante (vezi aici stirea originala din Financial Times din data de 20 Mai 2008).

Inca din antichitate se cunostea modul cum putem afla cine sta in spatele unei actiuni, intrebarea cheie pentru a afla adevarul fiind "Cui prodest?" (in traducere "Cui foloseste?"/"Cine are de castigat?"). In fapt in cazul acestui mod antic de a afla adevarul ascuns este vorba de a merge in mod logic pe firul invers al metodei moderne de manipulare(metoda de manipulare care consta in crearea artificiala a unei nevoi la care sa apara apoi ca salvatoare solutia care se vrea impusa).

In cazul crizei financiare mondiale actuale a devenit din ce in ce mai clar in ce directie se indreapta "solutiile": concentrarea din ce in ce mai mare a capitalului. In toate fluxurile mass-media abunda stirile despre fuziuni ostile ale unor colosi financiari (cumparari efectuate pe fondul amenintarii cu falimentul) sau chiar de veritabile recorduri istorice in domeniu (vezi cazul AIG preluat de Federal Reserve - Banca Centrala a SUA, declarat ca fiind "cea mai radicala interventie in sectorul privat din istoria bancii centrale si are ca scop prevenirea unei crize financiare globale"; si merita sa ne amintim ca de fapt Fed e un organism bancar privat aflat in proprietea Rothschild, Rockefeller s.a.).
A avea controlul cvasi-total intr-un anumit domeniu este visul oricarei dictaturi, fiindca omenirea se gaseste atunci lipsita de posibilitatea de alegere. Cel care detine controlul cvasi-total intr-un domeniu vital cum e cel financiar, poate apoi sa impuna gradat alte si alte masuri care ii sporesc controlul in toate domeniile(politic, militar, de justitie, masss-media samd.) pana cand va ajunge la idealul teribil al dictaturii invulnerabile.

Deja se intalnesc opinii manipulatoare si aberante ale unor "specialisti" care arunca o parte din vina aparitiei acestei crize financiare mondiale pe seama existentei diverselor monede nationale. Solutia care decurge din aceasta logica stramba si manipulatore si care se incearca a fi introdusa in constiinta publica, este una singura: adoptarea unei monede unice la nivel mondial.

Fiind amenintati cu pierderea locului de munca, a veniturilor si a averilor, oamenii vor fi dispusi sa accepte orice solutie care le va fi prezentata ca fiind "salvatoare", fiindca intocmai cum zice proverbul romanesc "cel care se ineaca se agata si de un pai", si vor trece cu vederea peste pericolele ascunse in spatele solutiilor "salvatoare".

Sa fie oare intamplator faptul ca aceste lucruri au fost descrise exact inca de acum 100 de ani, cand au fost dezvaluite Protocoalele masonice secrete? (mai multe amanunte puteti citi aici)

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu