Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 10 septembrie 2008

Stiri: Revolta in cabinetul lui Sarkozy fata de Edvige sistemul ce va spiona locuitorii Frantei

Niciun comentariu :
Nicolas Sarkozy a fost infruntat in cabinetul francez la discutiile pe marginea sistemului computerizat al noului serviciu secret intern francez ce va spiona viata privata a milioanelor de cetateni pasnici. Hervé Morin, ministrul apararii s-a alaturat revoltei crescande fata de Edvige, acronim pentru o baza de date a politiei ce va stoca date personale incluzand opinii, cercul de prieteni si cunostinte sau preferintele sexuale ale oricarei persoane in varsta de peste 13 ani, care "ar putea incalca ordinea publica".

"Sora cea Mare" a lui Sarkozy (Edvige este un nume feminin, asa ca aceasta formulare este mai potrivita decat "Fratele cel mare" sau Big Brother), va monitoriza totodata orice persoana activa in politica, sindicalism ori avand un rol important in afaceri, media, divertisment, institutii sociale si religioase. Persoanele urmarite nu-si vor putea consulta "dosarele".

Majoritatea ziarelor cu exceptia celui pro-Sarkozy, Le Figaro, s-au alaturat campaniei anti-Edvige. "Apararea ordinii publice nu poate justifica o asemenea amentintare la adresa drepturilor civile" a scris Le Monde.
Sursa: Timesonline

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu