Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 29 septembrie 2008

Un ofiter al RAF(Royal Air Force) rupe tacerea impusa asupra OZN-urilor

Niciun comentariu :

„Extraterestrii exista in realitate”, declara Alan Turner, in varsta de 64 de ani, comandant in retragere al serviciului RAF (Royal Air Force) din Marea Britanie. Englezul sustine ca in 1971 a fost martorul aparitiei unei intregi flote OZN dar ca, pana in prezent, Ministerul britanic al Apararii i-a interzis sa vorbeasca despre acest lucru, anunta mai multe publicatii britanice.

Fostul comandant a condus sistemul radar al RAF timp de 29 de ani si a decis sa rupa tacerea dupa mai multi ani in care i-a fost interzis sa discute despre „asa-numitele” secrete de stat.

„Extraterestrii exista. Toate radarele armatei le-au putut observa navele inca din urma cu peste trei decenii. Momentul din 1971 este, insa, cel mai cutremurator dintre toate. 35 de obiecte zburatoare neidentificate au aparut pe radarele armatei, obiecte identice ca dimensiune care zburau la altitudini cuprinse intre 1000 de metri si 12.000 metri. Nu ne-am putut explica ce anume erau si nici de ce dispareau de pe ecrane, pentru ca in cateva secunde sa apara in acelasi loc. Toti cei prezenti stiau ca nu e vorba de un convoi de avioane militare si exista peste 30 de martori care imi pot sustine declaratiile”, mentioneaza Alan Turner.

Fenomenul inregistrat in acea misterioasa seara de 1971 nu a fost facut public pana in prezent si face parte din categoria dosarelor OZN din Marea Britanie ce urmeaza a fi declasificate. Alan Turner a fost decorat in mai multe randuri, ultima data in 1984, si s-a retras din cadrul armatei in 1995. Declaratiile sale au fost catalogate drept „remarcabile” de catre majoritatea jurnalistilor britanici.

„ Ar fi cea mai mare dovada de aroganta sa ne imaginam ca suntem singurele fiinte inteligente din Univers”, a dorit sa concluzioneze acelasi Alan Turner.

Sursa in limba romana

Articol complet in limba engleza

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu