Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 8 octombrie 2008

14 octombrie 2008

3 comentarii :
In ultimele zile, stirile si mesajele, in legatura cu posibila aparitie pe cerul Pamntului a unei nave spatiale uriase apartinand unei rase de extraterestri benefici, ce ar avea loc in data de 14 octombrie, a luat o mare amploare. Din ce in ce mai multi oameni au aflat despre acest eveniment, care starneste tot mai mult interes, datorita multitudinii mesajelor, a aparitiilor OZN din ultima vreme, precum si a secretului care a fost impus acestui subiect de catre autoritati timp de mai multi zeci de ani. Pentru public a fost realizat un blog unde au fost puse la dispozitie o multime de informatii legate de acest anuntat eveniment: www.10-14-08.blogspot.com, iar pe site-ul oficial al lui Blossom Goodchild - mediumul care a fost contactat telepatic de catre Federatia Galactica a Luminii - puteti gasi mesajul initial receptionat de la extraterestri, dar si alte mesaje care au fost receptionate ulterior (sectiunea "Federation of Light").


Pe youtube au inceput sa apara mai multe prezentari si inregistrari video, care prezinta posibilul eveniment si diverse "anomalii" care ar putea avea legatura cu vizita unor nave de provenienta extraterestra. Unele dintre aceste fenomene au fost chiar prevestite in mesajele transmise.

Primul mesaj primit

Fenomene ciudate



O coincidenta interesanta este ca la data de 14 octombrie se implinesc 49 de zile (7x7 - un ciclu cu importanta spirituala) dupa meditatia in spirala realizata cu ocazia momentului de Hiatus anual ce avut loc la Costinesti, anul acesta. La sfarsitul spiralei, in cadrul unei alte meditatii, cei prezenti au transmis un raspuns pozitiv civilizatiilor extratere benefice prin care au exprimat acceptul ca acestea sa isi faca aparitia pe cerul planetei Pamant la momentul potrivit, pentru a ajuta la iesirea umanitatii din starea de sclavie si adormire spirituala in care este mentinuta de catre elita masonica mondiala. Si site-ul yogaesoteric.net a publicat un articol pe aceasta tema: Omenirea se afla in pragul unor revelatii majore.

Un asemenea eveniment ar fi intradevar o sansa unica pentru umanitate, caci nu iti trebuie prea multa intuitie sa vezi ca avem cu adevarat nevoie de ajutor pentru a depasi criza spirituala, morala, energetica, ecologica, economica si sociala prin care trece intregul Pamant si pentru evitarea instaurarii unei dictaturi masonice globale, a asa numitei noi ordini mondiale.


3 comentarii :

  1. Uneori nu merg clipurile video. Adica se incarca dar ruleaza doar 2-3 secunde. Verificati ce se poate face ca e pacat sa nu le vedem.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din cate stiu problema apare doar la Mozilla Firefox. Cand apare aceasta problema, folositi Internet Explorer pentru citirea blogului nostru si veti putea vizualiza astfel si clipurile de pe YouTube.

    RăspundețiȘtergere
  3. In ceea ce priveste data inaintata de mediumul acesta, 14 Octombrie 2008, am mari dubii referitoare la afirmatiile pe care le face.

    Consider cam ilogic faptul ca daca o civilizatie extraterestra vine pe Pamant in acest moment, ea sa se rezume doar la a-si pastra o nava imensa in atmosfera terestra cateva zile. Sa faca oare un asemenea efort doar pentru atata lucru?

    Opinia mea este ca in momentul cand o civilizatie extraterestra avansata va veni la noi, omenirea va putea vedea MII de nave extratrestre ATERIZAND pe Pamant.

    Ca urmare consider complet improbabile afirmatiile acestui medium, inclusiv data inaintata de el, 14 Octombrie 2008.

    RăspundețiȘtergere