Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 21 octombrie 2008

Adrian Nastase da in mintea copiilor

Niciun comentariu :
Masonul Adrian Nastase a dat in mintea copiilor. Nu la figurat ci la propriu. A siluit mintea unor copii de scoala primara cu imaginea sa electorala aflata pe niste orare. Nu stim daca sansele sale de a fi ales au crescut dupa aceasta incercare disperata. Din cate am auzit copii de scoala primara nu au dreptul sa voteze, dar vor avea in viitor cand vor creste mari. Oare Nastase spera sa aiba succes macar in alegerile din 2020?

Năstase şi-a pus "mecla" pe orare
Libertatea - 14 Octombrie 2008
În goana după un nou mandat în Parlament, politicienii au lăsat deoparte orice urmă de demnitate şi prin tehnicile alese de a atrage voturi au devenit de-a dreptul penibili. Un exemplu în acest sens este pesedistul Adrian Năstase, care a ajuns să-şi pună chipul pe orare şcolare. Adrian Nastase a impartit in scolile din Mizil orare cu chipul sau si povete pentru copii. Candidat într-un colegiu din Mizil la alegerile parlamentare, Adrian Năstase apelează la metode jalnice în speranţa că oamenii îl vor vota pentru a mai obţine un nou mandat de deputat. Copiii din Mizil au primit orare şcolare cu semnătura fostului premier şi cu o povaţă: “Când eram mic, mama mi-a spus că nu voi ajunge prea departe fără carte. Fără învăţătură nu aş fi făcut multe lucruri în viaţă şi nu i-aş fi bucurat pe cei dragi”.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu