Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 15 octombrie 2008

Flota OZN in Coreea - 12 oct 2008 si alte aparitii

2 comentarii :
Coreea - 12 oct 2008

Aparitii similare ale unor Obiecte Zburatoare Neidentificate ce au fost vazute in plina zi de catre mari multimi de oameni (insa nici una tipul celei prezise si neverificate pentru data de 14 oct) au avut loc deasupra Lima, Peru pe 20 mai 2007 si deasupra Mexicului pe 10 iunie 2004


si 28 ianuarie 2005

2 comentarii :

  1. am vazut filmele cu aparitiile ozn,atat cel de la lima cat si cel de la sibiu.
    sincer sa fiu tot ceea ce se vede sunt niste globuri care parca se misca pe cer.nimic mai mult.nu sunt filmate din apropiere ca sa vedem detalii ale lor ci de la departare.ar putea fi.....orice.atunci cand filmezi la distanta foarte mare si nu reusesti sa dai detalii precise,orice om poate fi confundat cu altul,orice model de masina poate fi confundat cu altul,etc.
    poti sa spui ca acele obiecte erau ozn-uri daca le filmai de aproape.
    nu sunt un om care sa nu creada in acest fenomen,dar nici un prost caruia sa-i spui ca ceea ce nu se vede clar este un ozn.vrem dovezi mai palpabile nu filmulete de genul acesta in care ozn-urile seamana mai mult cu niste baloane scapate din mana de niste copii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fiecare e liber sa creada ce vrea. Prin anii 50 era la moda povestea cu "baloane meteo". Acum vada ca s-a trecut la baloane scapate din mana de copii.

    Era bine sa fie o filmare in care sa se vada si modelul sau logo-ul OZN-ului dar probabil ca nu au vrut sa faca reclama companiilor care le-au produs :D.

    Va reamintesc ca OZN inseamna orice Obiect Zburator Neidentificat ca fiind ceva cunsocut pe Pamant.

    Va sfatuiesc sa dati drumul la niste baloane in aer si sa le filmati ca sa vedeti daca arata la fel.

    RăspundețiȘtergere