Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 10 noiembrie 2008

Ipoteza pamatului gol in interior din perspectiva stiintifica (seismologica)

2 comentarii :

O prezentare a lui Jan Lamprecht despre interiorul pamantului la o conferinta a revistei Nexus magazine. Nascut in Zimbabwe si traind in Johannesburg, Africa de Sud, avand un background de specialist in infomatica, Jan Lamprecht a devenit un adevarat specialist in domeniul planetelor goale la interior dupa publicarea cartii sale "Hollow Planets" in iulie 1999. In prezent lucreaza la o continuare a acesteia, care se va concentra pe misterele artice si pe alte elemente care timp de multi ani au fost ignorate.


Urmariti si:
Pamantul este gol in interior (Journey to the Hollow Earth) - documentar

2 comentarii :

  1. nu merge linkul... :(... adica videoclipul

    RăspundețiȘtergere
  2. In acest caz folositi internet explorer. Din cate am vazut problema apare doar uneori in cazul folosirii Mozilla Firefox, nu si la utilizarea Internet Explorer.

    RăspundețiȘtergere