Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 3 octombrie 2008

O mica mare asemanare

Un comentariu :
Nu stiu daca ati observat, dar logo-ul Gmail - serviciul de mail oferit de Google - seamana izbitor de mult cu un sort francmasonic - da, francmasonii poarta sorturi chiar si cand nu gatesc.
Uitati aici cateva imagini care sa va convinga:



Iar aici puteti vedea si mai multe sortulete rosii ca cel de mai sus.

Este o practica obisnuita pentru corporatii sa puna in logo-urile lor simboluri sacre pervertite, sau simboluri francmasonice. Daca vreti sa aflati mai multe despre acest subiect va recomand conferinta lui Michael Tsarion The Subversive Use of Sacred Symbolism in the Media (Folosirea subversiva a simbolismului sacru in media). Conferinta se afla pe google video, si e impartita in 6 parti: partea 1, partea 2, partea 3, partea 4, partea 5, partea 6.
O alta conferinta foarte interesanta este cea a lui Jordan Maxwell - Hidden Symbols.

Despre Google se stie ca este una dintre companiile care depun cele mai mari eforturi pentru a distruge intimitatea fiecaruia. Acum cativa ani se spunea in gluma despre Google ca vor ajunge sa indexeze orice bucatica din viata fiecaruia, chiar si arhivele medicale. Dar acea gluma a devenit curand realitate, pentru ca acest serviciu exista acum, si se numeste Google Health.
Desigur, in lumea in care traim ar fi practic imposibil sa functionezi fara sa folosesti cumva niste unelte care au fost create de oameni care nu aveau cele mai bune intentii - un exemplu fiind faptul ca acest blog foloseste platforma Blogger, care este unul din multele servicii oferite de Google. Dar ceea ce separa omul ignorant de cel inteligent, este ca cel din urma are cunostinta de dedesubturile lucrurilor, si stie sa se foloseasca cum trebuie de ele - neincalcand legile universale ale armoniei divine, desigur, pe cand cel ignorant nu numai ca nu stie cine sunt cei care ii ofera produsele pe care le consuma, dar de multe ori el nici macar nu se foloseste intr-un mod inspirat si practic de acestea. Inteleptii intotdeauna au spus ca banii nu sunt neaparat ceva rau, ci diferitele moduri prin care ii poti folosi pot fi rele sau bune. Iar exemplul banilor poate fi extrapolat peste orice alt lucru.

Un comentariu :