Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

sâmbătă, 11 octombrie 2008

OZN - cea mai negata poveste din istorie (UFO - The greatest story ever denied)

Un comentariu :
UFO - The greatest story ever denied este unul dintre cele mai bune documentare despre fenomenul extraterestru. Filmul este aproape trecut sub tacere de catre media oficiala, cea ce ar putea insemna ca este periculos de adevarat.

Campania oficiala de negare si ridiculizare a celor care raportau fenomene de tip OZN a inceput in 1942 odata cu Batalia de la Los Angeles, atunci cand un OZN a fost pentru mai mult timp, in vazul publicului, tinta tunurilor de artilerie antiaeriana americane. OZN-ul, urmarit pe timp de noapte cu reflectoarele antiaerianei, nu a pututu fi doborat. Povestea merge pana in zilele noastre cand investigatiile OZN sunt la indemana oricui detine o banala camera video cu vedere in infrarosu care poate sa imortalizeze fenomene invizibile pentru ochiul uman. Acest film incheie o perioada de 60 de ani de cenzura si minciuna a autoritatilor incapabile in a-si recunoaste inferioritatea in fata superioritatii tehnologiei altor civilizatii.
Preluare de pe: Depinde de noi


Click pe zoom pentru a vizualiza filmul pe intregul ecran

In afara de o serie de inregistrari video autentice si prezentate in premiera, filmul contine si mai multe marturii ale membrilor organizatiei "The Disclosure Project" care pretinde ca detine suficiente documente si marturii ce demonstreaza faptul ca Terra a fost si este vizitata de catre civilizatii extraterestre. Desi exista multe grupuri care sustin cu vehementa existenta fenomenului OZN si pretind ca au dovezi ca extraterestrii ne viziteaza frecvent, organizatia condusa de profesorul Steven M. Greer detine un "as in maneca". Si anume, din ea fac parte peste 20 de fosti angajati ai guvernului american, in mare majoritate militari si ofiteri de informatii, care, incalcand juramintele depuse, au decis sa vorbeasca.

"The Disclosure Project", o organizatie non-profit, intentioneaza pe acesta cale sa obtina o audiere din partea Congresului american legata de existenta si prezenta extraterestrilor, precum si punerea la punct a unei legislatii care va interzice folosirea tehnologiilor militare extreterstre. In comunicatul oficial al organizatiei, se precizeaza ca, de-a lungul timpului, au fost inregistrate marturii ale unor persoane din cadrul armatei americane, National Reconnaissance Office (NRO), DIA, CIA, NASA, precum si din Rusia si Marea Britanie. Peste 100 dintre aceste marturii au fost filmate, iar 70 au fost transcrise.

Potrivit ABC News, printre sustinatorii lui Greer se afla si Daniel Sheehan, un avocat foarte cunoscut la Washington DC. Acesta a declarat reporterilor prezenti la conferinta ca, in timpul administratiei Carter, anumite persoane oficiale l-au anuntat ca Guvernul detinea foarte multe date despre OZN-uri, iar directorul CIA de atunci, George Bush, tatal actualului presedinte al SUA, era impotriva informarii presedintelui si publicarii acestora. Conform propriilor declaratii, Sheehan a avut acces la mai multe fotografii cu OZN-uri capturate, aflate in Arhiva Nationala a SUA.

Un alt membru al "The Disclosure Project", Donna Hare, fost angajat al NASA, a precizat ca majoritatea astronautilor care au participat la programul "Apollo", au declarat ca, in momentul in care au ajuns pe Luna, au observat nave extraterestre. Rapoartele acestora au ramas insa secrete, iar martorii au fost sfatuiti sa pastreze tacerea asupra subiectului.

La randul sau, - mentioneaza cotidianul "The Washington Post" - maiorul in rezerva George Filer III, fost angajat al US Air Force, a afirmat ca, in timp ce se afla la Baza Aeriana "McGuire", din New Jersey, un OZN a aterizat pe pista, un extraterestru a iesit din nava, dar a fost impuscat mortal de un politist militar. "Initial, mi s-a cerut sa raportez evenimentul Statului Major, dar, la scurt timp, mi s-a spus sa uit ce am vazut", a declarat fostul ofiter, precizand ca este gata sa declare sub juramant, in fata Congresului, tot ce stie.

Un alt martor, Clifford Stone, sergent in retragere al US Army, a povestit ca a vazut mai multi extraterestri, morti si in viata, in general, in locuri in care s-au prabusit OZN-uri doborate. El a afirmat ca se cunosc 57 de specii de fiinte de pe alte planete, printre acestia aflandu-se si trei tipuri de "omuleti cenusii". De asemenea, a spus sergentul Stone, multi dintre extraterestri sunt humanoizi, iar o parte, nu pot fi deosebiti de membrii speciei noastre.

Steven Greer, directorul "The Disclosure Project" a declarat ca este vorba despre un moment istoric, la scara planetara. "Este vorba despre sfarsitul copilariei rasei umane. Este timpul sa devenim adulti si sa intram in randul civilizatiilor avansate care exista in Univers", a spus Greer. In timpul discursului sau, el a asigurat audienta ca armata americana are deja aparate de zbor care se pot deplasa cu o viteza mai mare decat cea a luminii, iar toti cei care lucreaza la acest proiect se tem sa faca dezvaluiri complete.

"OZN-urile chiar exista. Va rog sa ma credeti!", a declarat locotenent-colonelul in rezerva Charles L. Brown, care a participat la studierea mai multor locuri in care a fost semnalata prezenta OZN-urilor si care, in urma cu doi ani, a fost martor la aparitia "a doua obiecte neidentificate". De asemenea, Graham Bethune, fost pilot al US Navy, a sustinut ca, in anii '50, a observat mai multe obiecte luminoase deasupra Islandei si ca nu are nimic impotriva sa declare acelasi lucru sub juramant, in cadrul unor audieri deschise. Un alt fost militar, capitanul Robert Salas, din cadrul US Air Force, a spus ca "un obiect zburator neidentificat, de culoare rosie" a survolat in anul 1967 o baza militara, din Montana, unde erau stocate arme nucleare. Desi militarii care asigurau paza obiectivului au incercat sa doboare "aparatul de zbor", nici o arma nu a functionat.
(Sursa: ziarul Ziua)

Un comentariu :

  1. http://www.extraterestrii.com/aliens/cat=referinte/id=283/2011/04/steven-m-greer-adevarul-ascuns-informatii-interzise/
    Cartea domnului Greer - free de citit online

    RăspundețiȘtergere