Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 16 octombrie 2008

Pe fondul continuarii crizei economice, Franta propune un guvern economic mondial - se cam adevereste ce am spus despre conspiratia masonica planetara

Un comentariu :
Iata ca la reuniunea Consiliului European de toamna care are loc acum la Bruxelles, si care reuneste sefii de stat si de guvern ai tarilor membre ale Uniunii Europene, Franta (prin vocea presedintelui Nicholas Sarkozy) a cerut nici mai mult nici mai putin decat crearea unui guvern economic mondial! Pentru a intelege si mai bine presiunile exercitate in aceasta directie, merita sa ne amintim ca Franta detine la ora actuala presedintia Consiliului Europei.

Aici puteti citi pe Hotnews intreaga stire: link.

Nu-i asa ca se cam adevereste ceea ce am spus despre conspiratia masonica planetara care urmareste sa preia puterea la nivel mondial? Si asta chiar pana in cele mai mici amanunte, totul decurgand exact asa cum este descris inca de acum 100 de ani in Protocoalele masonice: cu o criza financiara (creata in mod voit de masoni) care sa produca panica in lume, astfel ca oamenii sa accepte infiintarea unui guvern mondial. Iata cum se indeplineste sub ochii nostri, si inca in ritm grabit, cunoscutul dicton masonic "Prin haos la ordine": haosul economic si financiar creat in mod intentionat de masoni, le permite acestora sa creeze structuri de putere la nivel mondial pe care sa le controleze in totalitate.

Asistam asadar la o actiune de preluare a puterii la nivel planetar, prin mijloace care spun totul despre intentiile celor care o executa: acestia nu se dau in laturi de la nimic, iar daca aruncarea omenirii intr-o adanca criza economica le slujeste interesele, au pus-o in practica fara sa ezite, fara sa le pese catusi de putin de suferinta pe care o arunca asupra intregii omeniri.

Ma intreb cat va mai dura si ce oare ar trebui sa se mai intample pentru ca oamenii lucizi si inteligenti sa-si dea seama ca aceasta conspiratie satanica masonica (ce vizeaza instaurarea unei dictaturi absolute si sangeroase la nivel planetar, in care oamenii sa fie exploatati precum niste vite de catre "elitele" masonice) se desfasoara chiar acum sub ochii nostri in ritm accelerat. Sigur ca e comod si usor sa te ascunzi ca strutul cu capul in nisip, sau sa te guduri pe langa masonii care urmaresc sa preia puterea, fara sa-ti pese de cei din jur, si fara sa-ti pese de binele si libertatea celorlalti oameni, dar nu trebuie sa uitam ca in final binele va triumfa deoarece nimeni nu este mai puternic decat Dumnezeu, si ca mult se vor cai aceia care au ales sa puna in practica raul si tot ceea ce este negativ. Cu totii ne vom infatisa in cele din urma in fata lui Dumnezeu, si atunci va fi infinit mai bine pentru aceia care au ales sa puna in practica valorile divine (cum ar fi binele, adevarul, libertatea, curajul) desi poate au suferit in aceasta lume pentru aceasta alegere a lor, decat aceia care au ales sa puna in practica valorile satanice (cum ar fi raul, nedreptatea, minciuna, sclavia, lasitatea) chiar daca acestia au beneficiat temporar in aceasta lume de avantaje materiale pentru aceasta alegere a lor. Oamenii care aleg sa puna in practica valorile divine isi sacrifica poate anumite avantaje materiale dar in schimb isi castiga un suflet divin; oamenii care aleg sa puna in practica raul castiga unele avantaje materiale si teribil de efemere pe aceasta lume, dar in schimb isi "pierd" sufletul prin acest autentic pact al lor cu diavolul. Oare cine este mai castigat in final?

De aceea nu ar trebui sa ne temem sa ne exprimam cu mult curaj opiniile in ceea ce priveste problemele grave care ameninta lumea la ora actuala, fiindca Dumnezeu este intotdeauna alaturi de cei buni, curajosi si onesti.

Un comentariu :

  1. Doar cei orbi nu au cum sa vada, si cum poporul roman a fost tinut in "bezna" nu stiu cat de mult mai vede, sau nu stiu cat de mult mai conteaza din moment ce scopul romanului este supravietuirea. Din pacate asistam la un circ imens de cele mai multe ori realizat de "politicieni" si in realitate masoneria isi vede de drum nestingherita.Dura realitatea dar trebuie sa traim cu speranta ca pana la urma oamenii se vor trezi din vis. Este adevarat ca pentru unii va fi un soc.

    RăspundețiȘtergere