Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 15 octombrie 2008

Senzational: Sentinta generalilor baga spaima in masoni

Un comentariu :
Generalii Chitac si Stanculescu au fost condamnati definitv la 15 ani de inchisoare. Aceasta sentinta a speriat foarte tare cateva varfuri ale masoneriei deoarece acesti doi generali detin multe dedesubturi ale revolutiei si ale vietii politice romanesti. Cateva televiziuni au comentat indelung si cu manie proletara decizia data de Inalta Curte de Casatie si Justitie. Masonul Gelu Voican Voiculescu, surprins de decizie dar si de conferinta de presa a generalului Stanculescu care a amenintat cu dezvaluiri, a dat peste cap programul catorva televiziuni pentru a lua apararea generalilor prin interventiile sale in direct.

Ce a spus generalul Stanculescu la conferinta de presa:
- in 1989 a fost printre cei care au impiedicat ruperea Romaniei in trei bucati!!
- Romania trebuia rupta in trei bucati: una luata de Serbia, a doua de Rusia si a treia de Vest;
- am casetele cu aceste adevaruri, ele sunt undeva in strainatate; sunt noua casete audio a cate 60 de minute;
- nu fac publice casetele deoarece nu vreau sa mai pun paie pe foc; vreau ca Romania sa se linisteasca;
- este mai comod pentru cei care au accedat la putere, in trecut si prezent, sa nu se afle adevarul cu care au legatura la ora actuala multi de-aici si din afara tarii noastre!!

Va incepe oare un efect de domino si vom asista si la alte dezvaluiri despre revolutia si istoria adevarat a Romaniei? Nu stim. Pana atunci insa va oferim un text din Armaghedonul masonic 2007 care spune cate ceva despre implicarea masoneriei in revolutia romana si aparitia la scurt timp a primelor loje masonice:

„Cînd şi cum a fost exclus Ceauşescu din această lojă (P2) nu se poate şti, dar cert este că şi a fost împuşcat în ziua de Crăciun, moartea sa fiind, de fapt, una simbolică. În timpul pseudo-procesului de la Tîrgovişte, înainte cu cîteva momente de a fi executat, Ceauşescu s-a adresat Elenei Ceauşescu astfel: «Ai văzut ce ne-a făcut Marcel?». În ultimele clipe ale vieţii, Ceauşescu realizase că masoneria îi hotărîse soarta: execuţia capitală, numele de cod al masoneriei fiind Marcel, nume pe care îl bănuim a avea legătură cu Marcel Shapira, cel care, la Paris, a fost şeful masoneriei române în exil. Această referire a lui Ceauşescu, prin acest nume de cod, se poate regăsi pe caseta video a asasinării lui la Tîrgovişte, hotărîtă de acel Tribunal Masonic în data de 25 decembrie 1989“. Acelaşi autor consideră ca pe o dovadă certă a complotului masonic în asasinarea cuplului Ceauşescu prezenţa „revoluţionarului“ Gelu Voican-Voiculescu ca reprezentant al noii puteri şi membru al tribunalului ad-hoc care i-a judecat şi ucis pe cei doi, devenit mai apoi viceprim-ministru al României (adjunct al prim-ministrului Petre Roman), Voican-Voiculescu fiind la acea dată mason iniţiat în gradul 33 al ritului scoţian antic şi acceptat. Acelaşi Gelu Voican-Voiculescu s-a ocupat personal şi de ritualul înhumării şi înmormîntării celor doi „dictatori“. Presa a semnalat şi după aceste evenimente că Voican-Voiculescu a continuat să îşi desăvîrşească cariera masonică. Astfel, Petre Roman a trimis o scrisoare de recomandare la Cairo, prin care îl autoriza pe ambasadorul României Ion Angelescu să-l asiste pe Gelu Voican-Voiculescu la ceremonia afilierii în loja ritului Memphis-Mishraim din Egipt. În primăvara anului 1990, în presa românească au fost publicate mai multe articole ale „Grupului de la Paris“, reprezentînd 19 masoni din afara obedienţei Supremului Consiliu al Ordinului Masonic Român condus de Shapira, iar în toamnă a fost înfiinţată la Bucureşti loja Concordia, sub obedienţa Marelui Orient al Italiei. Prima acţiune importantă a avut loc în octombrie 1990, cînd, prin hotărîrea adunării generale a lojilor masonice române „în exil“ şi a lojilor de grade superioare (dependente de Supremul Consiliu de 33 al Ordinului Masonic Român), se constituie la Paris Marea Lojă Naţională Română, compusă din trei loji de bază: Steaua Dunării, România Unită (România Liberă) şi Solidaritatea (Pax in Deo), mare maestru fiind ales Alexandru Paleologu. În mai 1991, Marele Orient al al Franţei a înfiinţat la Bucureşti loja Humanitas."
Sursa: "Armaghedonul masonic 2007"
Cititi si: Alt exemplu care arata modul in care sunt utilizate Protocoalele maestrilor francmasoni

Un comentariu :

  1. Din pacate Romania la ora actuala este condusa tot de rusi, actualii politicieni fiind de fapt doar slugile perfecte; generalul Stanculescu isi merita soarta; ar fi dorit mai bine sa fie "impuscat" adica sa fie un martir, un erou..... Este un tradator, care s-a lasat manipulat si acum primeste ceea ce merita. In toti acesti ani a avut timpul necesar sa dea in vileag pe toti cei care au manipulat acest popor, dar nu a facut-o si acum suporta consecintele. Pana la urma se descotorosesc de el si in fata "poporului" apare ca principal vinovat in timp care cei reali sunt liberi. Isi merita soarta din plin; abia acum poate vede ce inseamna masoneria si sa fii sluga.

    RăspundețiȘtergere