Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 1 octombrie 2008

Stiri: Record de OZN-uri pe cerul Marii Britanii

Niciun comentariu :

În vara aceasta, în Marea Britanie, au fost semnalate peste 100 de apariţii ale unor obiecte zburătoare neidentificate, ceea ce face din această ţară liderul detaşat în domeniu.

RAPOARTE. Şi mai suprinzător este faptul că lumini şi apariţii de toate formele şi culorile au fost semnalate în toate colţurile ţării, fără ca oamenii de ştiinţă să poată explica dacă este vorba de OZN-uri sau de fenomene naturale, informează The Telegraph. "Ceva ciudat se întâmplă pe cerul Marii Britanii. Urmăresc astfel de fenomene de peste 30 de ani şi niciodată nu au fost atât de intense. În mod normal, circa 95% dintre apariţiile de pe cer pot fi explicate. Rămâne însă acel 5% care ne interesează, mai mult sau mai puţin, pe toţi cei implicaţi", a declarat Malcolm Robinson, director al Institutului pentru Investigarea Fenomenelor Bizare. "Numărul apariţiilor inexplicabile a crescut foarte mult în ultima perioadă. Nu ştim sigur dacă totul se datorează efectelor încălzirii globale sau altor fenomene pe care nu le înţelegem încă pe deplin. Cert este că tot mai multe rapoarte sosesc chiar din partea armatei, iar acestea nu pot fi trecute cu vederea", a declarat Robinson. (V.A.)
Jurnalul - 1 oct 2008

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu