Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

sâmbătă, 4 octombrie 2008

Zeitgeist Addendum, seria a doua a documentarului Zeitgeist, lansat pe 3 octombrie 2008

3 comentarii :

Click pe zoom pentru a vedea filmul in mod full screen

Desi in cea mai mare parte documentarul este remarcabil mentionam ca nu ne alaturam tuturor ideilor exprimate in acest film. Ne referim in special, dar nu numai, la teoria redata si in prima serie a documentarului prin care se sustine in mod fals ca Iisus este o creatie mitologica, crestinismul e o reminiscenta a religiei solare, iar Biblia o alegorie avand ca provenienta astrologia. Sursa acestor idei antispirituale sunt scrierile unui mason nascut intr-o familie de quakeri, Thomas Paine, ce a sustinut activ revolutiile masonice americana si franceza din secolul 18 si care in lucrarea sa "Un eseu asupra orginilor francmasoneriei" (An Essay on the Origin of Free-Masonry) sustine:
"Crestinismul şi masoneria au una şi aceeaşi origine comună: ambele sunt derivate din cultul venerarii soarelui. Diferenţa între originile lor este, că religia creştină este o parodie a venerarii soarelui, în care au pus un om pe care in numesc Cristos, în loc de soare, şi il adora cu cu aceeasi veneratie cu care iniţial era venerat soarele.

În masonerie multe din ceremoniile druidice sunt conservate în starea lor originală, cel puţin fără nici o parodiere. La ei soarele este soare şi imaginea lui, în formă de soare este prezenta simbolic in decorurile lojii masonice si in imbracamintea masonica. Este figura centrala de pe şorţurile lor, şi o poartă de asemenea, ca pandantiv pe piept în procesiunile lor. Ea are figura unui om, cu un capul de soare, asa cum Cristos este întotdeauna reprezentat."
Iata modul in care este schimonosita de catre masoni imaginea lui Iisus Cristos pentru a se potrivi cu ideologia lor. Din pacate si autorii filmului au preluat aceasta grava falsificare.

3 comentarii :

  1. Zeitgeist: Addendum este disponibil cu subtitrare in limba romana la http://video.google.co.uk/videoplay?docid=6592355148420454993

    RăspundețiȘtergere
  2. Addendum e cu adevarat bun. Despre "movie" am avut destule obiectii:
    http://baldovinconcept.blogspot.com/2008/08/1-tragedia-de-la-11-septembrie-n.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Si Addendum este otravit. Promoveaza doctrine New Age, globalizarea si diferite idei masonice.

    RăspundețiȘtergere