Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 7 noiembrie 2008

Daniel Marinescu-Persu, patronul IME Romania SRL si al ADISAN NET SRL, este marioneta lui Adrian Nastase in campania impotriva MISA

3 comentarii :
Update: citeste si articolul Site-ul exmisa.ro a fost suspendat prin hotarare judecatoreasca! Cercetarea penala continua. Cecilia Tiz trimisa in somaj


Zilele trecute yogaesoteric a facut noi dezvaluiri cu privire la personajele dubioase care se afla in spatele campaniei pornite impotriva MISA pe internet. Dupa spionul Fruntes noua dezvaluire prezinta personajul Daniel Marinescu-Persu, alias Dan Marinescu, proprietarul mai multor firme printre care IME Romania SRL si ADISAN NET SRL, administrator tehnic si logistic sub nickname-ul "harababura" (de la dictonul masonic "La ordine prin haos") si conducator alaturi de alti agenti de influenta ai serviciilor secrete, al campaniei de minciuni şi calomnii, ce instiga la ura si discriminare impotriva MISA, incalcand totodata si legislatia in domeniul copyrightului.

Marinescu este in aceasta campanie marioneta masonului Adrian Nastase, cei doi avand o relatie mai veche. De afaceri bineinteles. Legatura lor iese a iesit la iveala si printr-un alt eveniment: publicarea de catre Dan Marinescu in ziarul Gandul a unui articol impreuna cu Cecilia Ghitulescu (Tiz) care i-a permis a doua zi lui Adrian Nastase sa preia ideea si sa se planga pe blogul sau el ca a fost cel atacat de MISA. Coincidenta neintamplatoare: acest lucru are loc pe 18 martie 2008, la fix 4 ani de la atacul impotriva MISA de pe 18 martie 2004 fapt remarcat si de ziarul Cancan intr-un articol.

Al fapt revelator este acela ca acest mercenar al lui Adrian Nastase nu a urmat nici o secunda cursurile de yoga organizate de MISA si nici nu detine cunostinte de baza ale sistemului milenar YOGA. Detalii in articolul yogaesoteric care dezvaluie adevarul despre patronul IME Romania SRL si ADISAN NET SRL.



Fiti pe faza nu ne oprim aici. Dezvaluirile vor continua.

3 comentarii :

  1. Mai nu va e mila de Cecilica? Vreti sa o lasati fara slujba anti-misa acu in plina criza financiara? Iar cu Marinescu ce aveti? Din ce o sa mai traiasca daca ii taie Aditza premieru' minune finantarea?

    RăspundețiȘtergere
  2. daca harababura este un inflitrat este unul foarte bun

    RăspundețiȘtergere
  3. Probabil ca are grad mare si experienta.

    RăspundețiȘtergere