Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

sâmbătă, 7 februarie 2009

Identificarea biometrica este un program masonic!

Un comentariu :
Poate ca mai exista oameni care afirma ca nu vad o legatura directa intre planurile de dominatie globala ale masoneriei si controlul populatiei prin metode precum identificarea biometrica si introducerea cipurilor in actele de identitate ori sub piele. Acesti oameni sunt in general fie plini de naivitate, fie sunt chiar ei insisi interesati in acoperirea adevaratelor intentii ale masoneriei. Dupa cum s-a vazut recent intr-o emisiune la Antena 2 unul dintre aparatorii inversunati ai introducerii cipurilor in pasapoarte sau sub pielea oamenilor este nimeni altul decat masonul Silviu Prigoana:


Celor care poate cred ca acest caz este unul singular le putem indica sa caute pe internet cuvintele: masonic child identification program. Vor descoperi cu stupoare ca exista cateva zeci de mii de rezultate din care reiese ca masoneria americana finanteaza si promoveaza gratuit programe de identificare biometrica a copiilor denumite cum altfel decat CHIP (CHild Identification Programs) sau MYCHIP (Masonic Youth CHild Identification Programs). Programul care pretinde ca va ajuta la identificarea mai usoara a copiilor in cazul disparitiei lor a fost deja aplicat pe cateva sute de mii de copii americani si a fost extins si in cadrul lojilor masonice din Canada. El presupune prelevarea amprentelor degetelor, prelevarea mulajului dentar, o proba a ADN-ului, o fotografie si un film cu copilul in miscare. Momeala pentru cei mici: o inghetata oferita gratuit de catre sponsori.

Scopul secret al acestui program initiat si finantat de Marea Loja a SUA si sustinut de voluntari din lojile masonice locale, este familiarizarea copiilor cu ideea identificarii biometrice si a implementarii CIP-urilor (prin folosirea acronimului CHIP).

Speram ca acum este clar cine a promovat aceste masuri si in Romania desi ele sunt total nejustificate.

Alte detalii la:
http://en.wikipedia.org/wiki/Masonic_Child_Identification_Programs_(CHIP)
http://www.masonichip.org/
http://www.mychip.org/

Surse si informatii pe aceeasi tema:
Aaron Russo: Scopul noii ordini mondiale este controlul omenirii prin implantul de microcipuri RFID
Masonii romani au jurat ca vor realiza noua ordine mondiala!
Si animalelor li se implanteaza cipuri nu-i asa? Urmeaza oamenii!
http://mdzr.blogspot.com/2008/05/programul-de-identificare-copiilor.html
http://manipularea.blogspot.com/2008/11/studentii-amprentati.html


Un comentariu :