Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 26 noiembrie 2008

La Belle Verte - Frumoasa Verde (1996)

5 comentarii :
Cum este vazuta civilizatia pamanteana de catre extraterestri? Si cum arata organizarea societatii avansate a unei civilizatii extraterestre? Oare este in mod obligatoriu supratehnologizata asa cum suntem lasati sa credem din anumite filme hollywoodiene?

La Belle Verte este o fabula filozofica, nonconformista, plina de umor care ne face sa privim lucrurile dintr-o perspectiva rasturnata in care civilizatia moderna industriala este vazuta ca fiind un nivel primitiv de evolutie al societatilor. Nu in ultimul rand filmul poate fi un model de evolutie pentru criza generalizata in care se afla societatea actuala.

5 comentarii :

  1. Multumesc ca mi-ati adus aminte de acest film superb.
    Filmul acesta mi-a adus aminte de un alt film extraordinar pe care l-am vazut pe la Herculane prin 96 , Pollyanna (cred ca e vorba de asta http://www.imdb.com/title/tt0197775/, ca pe cel din 1960 de la Disney il am si nu e ala) , film pe care chiar nu-l gasesc nicaieri pe net decat de vanzare ca VHS.
    Poate aveti voi mai multe pile pe unde trebuie si-l scoateti de la naftalina si pentru noi muritorii de rand ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu aveti nici un raspuns la cererea mea?

    RăspundețiȘtergere
  3. Sorry nici nu l-am vazut si nici nu l-am gasit. Mai intrebam.

    RăspundețiȘtergere
  4. @freeyourmind,
    pollyanna(1960) se gaseste pe isohunt

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma refer la Pollyana din 1973, daca ai fi citit cu atentie ai fi vazut ca nu ma intereseaza cel din 1960 pe care-l am deja.

    RăspundețiȘtergere