Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 3 noiembrie 2008

Meditatia yoghina, proiectia astrala si iluminarea - documentar in limba engleza

3 comentarii :
O alta animatie ce prezinta meditatia yoghina, beneficiile acesteia si cateva din mecanismele subtile, psihice si fizice care apar in timpul procesului meditativ. Sunt prezentate efecte ce apar in practica meditatiei profunde avansate precum dedublarea constienta a corpului astral, perceptii ale unor lumi subtile si expansiunea pana la nivele inimaginabile ale constiintei, fapt care ofera cunoasterea si perceperea directa a intregii creatii, stare ce culmineaza prin ceea ce numim iluminare.


Vizionati si:
Descrierea centrilor de forta (chakras) si a activarii lor prin trezirea fortei esentiale in fiinta (Kundalini)

3 comentarii :

  1. Foarte interesant, am sa-i fac traducerea deoarece l-am inbteles in totalitate, apoi am sa-i rog pe cei de pe blogul Iesirea Din Matrix s-o ataseze la acest video cu un program special care poate face acest lucru (dupa ce va fi introdusa titrarea si uploadat pe site-ul Iesirea din matrix am sa va anunt .)

    Am incercat si eu de cateva ori acest gen de meditatie - a doua oara am ajuns intr-o stare de relaxare totala in care nu am mai simtit respiratia proprie si am inceput sa vibrez cu totul ,mai ales in interiorul capului, dar m-am oprit deoarece nu eram pregatit, am fost putin speriat -dar am simtit ca daca continuam ceva o sa se intample ceva foare interesant.

    Daca exersezi de mai multe ori la un momet dat o sa ai acest gen de experienta de relaxare totala fara sa vrei. - Eu am patit-o, m-am intins doar un poic in pat pentru a ma relaxa si dupa cateva momente am picat in aceasta stare de relaxare totala. Probabil ca in viitorul apropiat am sa experimentex si proiectia astrala...

    Desi in acest clip pare o gramada de timp pentru a efectua expandarea constiintei -dar de fapt este vorba de cat de mult esti pregatit, la inceput ati va lua mai mult timp, dar pe parcurs aceasta experienta poate fi atinsa si in caterva minute

    RăspundețiȘtergere
  2. Super idee.
    Intre timp am gasit filmul complet si fara subtirarea in spaniola.
    L-am inlocuit si in articol:
    http://video.google.com/videoplay?docid=-8159179343156674979#

    versiunea veche cu subtitrarea in limba spaniola e aici http://video.google.com/videoplay?docid=7939505976833408618&hl=en#

    RăspundețiȘtergere
  3. Uitati aici doua pagini de account-uri youtube cu videoclipuri ce le puteti posta la articolele dumneavoastra - sunt videoclipuri foarte interesante multe dintre ele despre spiritualitate cu subtitrare dar si despre conspiratie.

    http://www.youtube.com/watch?v=AvJ4_bhPYv8

    http://www.youtube.com/watch?v=zc1wenOrqwI

    RăspundețiȘtergere