Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 4 noiembrie 2008

Nimic despre noul presedinte al Americii

Niciun comentariu :
Acest articol nu contine mai nimic despre viitorul presedinte al Americii. Rezultatul alegerilor oricum nu prea mai are importanta. Cred ca toata lumea stie ca la Casa Alba va veni primul presedinte de culoare si ca acesta va fi fortat de elita masonica mondiala sa faca tranzitia de la Statele Unite ale Americii la un fel de Uniune Sovietica Americana, daca va apuca sa depuna juramantul. Chiar daca rezultatul alegerilor nu ar fi fost previzibil acesta oricum nu ar fi contat. Nu ar fi contat pentru ca in spatele celor 2 candidati sunt mereu si mereu aceiasi indivizi, membri ai organizatiilor globaliste mai vizibile precum Consilul pentru Relatii Externe, Comisia Trilaterala, grupul Bilderberg sau mai oculte: Illuminati, Bohemian Grove Club, francmasoneria. In spatele celor 2 se afla aceiasi bancheri care au furat si inselat cat au putut, retragand masiv bani de pe piata si falimentand propriile banci cu buna stiinta, constienti ca vor putea forta mana oricui se afla la putere pentru a acoperi gaurile private cu bani din bugetul de stat, cu scopul de a transmite unda de soc a crizei si finantelor publice americane (programate sa cada in luna februarie 2009) si chiar intregului sistem economic "globalizat".


Ceea ce urmeaza acum este "Zona crepusculara", acea perioada de 3 luni dintre alegerile prezidentiale si investirea noului presedinte, perioada in care Bush nu mai are nici o jena ca vreo decizie a sa va dauna partidului republican in alegeri si nici nu se mai teme ca ar putea fi sanctionat de electorat acesta fiind ultimul sau mandat si ultimul mandat al DINASTIEI BUSH. Cel mai nepopular presedinte american din toate timpurile, poate face cam ce vrea sau ce i se dicteaza in acest rastimp pana la investirea noului presedinte. Ar putea de exemplu in cazul in care apare o situatie de criza majora, un dezastru natural, o revolta civila sau un alt atac terorist gen 11 septembrie (care la nevoie poate fi chiar autoprovocat), sa declare legea martiala si sa ramana presedinte pana la rezolvarea crizei, anuland astfel conditiile democratice si implicit rezultatele mascaradei de alegeri de astazi. Ar putea sa porneasca un razboi impotiva Iranului sau a altei tari, iar apoi sa declanseze un razboi generalizat, poate unul chiar mondial si poate chiar nuclear. Singurul lucru de care are acum nevoie elita masonica pentru instaurarea dictaturii mondiale este o criza globala, iar satanicii membri ai Skull and Bones din familia Bush s-ar putea sa nu rateze un asemenea moment pentru a-si pune in practica planurile.


In sprijinul acestor afirmatii vin o serie de stiri cum ar fi sprijinul financiar pe care SUA il acorda Iranului pentru proiecte nucleare, prin intermediul unor institute rusesti. Da, ati auzit bine americanii par a fi foarte suparati in public pentru ca iranienii dezvolta arme nucleare insa prin spate ii finanteaza asa cum au finantat si Irakul lui Saddam Hussein si pe Osama bin Laden, agentul CIA din Afganistan, in anii '80. Detalii in stirea CNN de mai jos:


Alte stiri vorbesc despre mobilizarea tot mai multor trupe ale infanteriei americane pentru asigurarea securitatii interne, despre promovarea, de catre corporatiile producatoare de armament, a razboiului cu "o mare natiune" ca solutie pentru iesirea Americii din criza financiara, despre intalnirea secreta la nivel inalt dintre conducatori militari ai SUA si Rusia, intalnirea fara precedent a unor generali si ofiteri de top ai SUA, Marii Britanii, Frantei, Australiei, Noii Zeelande, Italiei, Japoniei, Canadei, Danemarcei, Olandei si Coreii de sud, precum si despre zvonuri ale existentei in mediile militare rusesti a unor rapoarte secrete ce pomenesc de sprijinul pe care generali americani l-ar fi cerut Rusiei si Uniunii Europene pentru a-l opri pe Bush sa declanseze al III-lea razboi mondial in urmatoarele saptamani. Aceste stiri desi par neverosimile sunt confirmate de articolul din Sunday Times, februarie 2007, care prezinta intentia unor generali ai armatei SUA de a demisiona daca Bush ataca Iranul, precum si de demisia in martie 2008 a amiralului William Fallon, comandantul militar al trupelor din Irak si Afganistan, datorita opozitiei sale fata de politica lui Bush in ceea ce priveste Iranul.

Omenirea trece printr-o perioada de cotitura, in care va trebui sa evolueze rapid spiritual, moral si ca nivel general de constiinta pentru a evita o catastrofa generalizata, asa cum spun mai multi ghizi spirituali, oameni de stiinta, mai multe profetii si chiar mesaje primite de la civilizatii extraterestre. Vom vedea ce va urma. Totul depinde si de constiinta si bunul simt al celor implicati in toate structurile de putere, nationale sau mondiale. Dar nu numai. Ajutorul pentru a putea stopa nebunia unora ar putea veni de unde nu ne asteptam. Ar putea veni chiar de la noi insine actionand uniti si constienti de forta noastra. Si ar mai putea veni chiar si din alte lumi.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu