Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 5 decembrie 2008

"Al-Qaeda este o organizatie de fatada a CIA si MOSSAD"

Niciun comentariu :
"Al-Qaeda este o organizatie de fatada a CIA si MOSSAD" au declarat un grup de intelectuali si activisti pentru drepturile omului din India.

"Există destule dovezi că Al-Qaeda este o organizatie de fatada a CIA şi Mossad. Junta militara a lui Bush, a utilizat demonii terorii si organizatia Al Qaeda pentru a justifica un etern şi si in permanenta expansiune război global împotriva terorii, care este doar un mijloc de capturare a resurselor lumii şi de instituire a unei hegemonii unice a Israelului în Asia de Vest", a spus grupul de intelectuali şi activişti. Grupul a tinut miercuri o conferinţă de presă în Mumbai pentru a "expune legăturile între Al-Qaeda şi CIA-Mossad".

"Holdingul americano-israelian este implicat in atacurile de la 11 septembrie iar acest lucru este bine cunoscut, s-a scris mult pe aceasta tema in Europa şi SUA. Mai mult de 50% dintre americani şi chiar mult mai multi dintre europeni, acum cred şi sunt convinsi de acest fapt", a spus purtătorul de cuvânt al grupului. El a mai spus că exista factiuni ale elitei politice şi militare indiene ce importa aceeaşi formulă Bush-Olmert în India.

"Atacurile teroriste în creştere servesc numai cauza elitei din India şi au ca scop doar divizarea maselor. Numai oamenii simpli ai Indiei sunt victime ale terorii, fie în temple, moschei, autobuze sau trenuri", a spus el, adăugând că, practic, nici un lider politic, nu suferă o soartă similară, caz în care teroriştii sunt prinsi si omorâti în "incidente".

"Fiecare atac terorist provocat este menit a directiona masele Indiei in bratele primitoare ale Unchiului Sam si ale israelianului Goliat. Fiecare atac raspandeste ura pentru musulmani si Islam si conduce la slabirea comunitatii musulmane din India", a spus el.
Sursa http://www.indiadaily.com/

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu