Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 24 decembrie 2008

Atentie! In Romania noile permise auto contin un cip electronic

5 comentarii :

Din luna decembrie Romania se raliaza Noii Ordini Mondiale si prin emiterea de noi tipuri de acte de identitate care introduc sub pretextul imbunatatiirii securitatii, masuri de control excesiv si invadare a vietii private. In plus aceste masuri nejustificate de emitere a unor carduri cu cip electronic sunt suspectate a fi un prim pas catre o dictatura totala ce urmareste controlul satanic al intregii planete si chiar si introducerea unui cip electronic in corpul uman, asa cum este relatat in scrierile apocaliptice.

Masura a fost implementata conspirativ, mass media nepromovand aproape deloc aceasta modificare sau nespecificand existenta unui CIP electronic in interiorul noului permis auto de tip card.

Iata ce sustine un ziar din Botosani, singurul care da detalii despre noile permise:
"Cel putin teoretic, noile documente care permit conducerea unei masini nu vor putea fi falsificate si vor avea un cip care va contine toate informatiile despre un sofer. Datele vor putea fi citite de orice politist din Europa. Pe lânga aspectul total schimbat - de la culoare si fotografie, pâna la materialul si modul de realizare, noul permis de conducere va contine si o serie de coduri prin care sunt reliefate anumite restrictii impuse soferilor. Noile permise vor fi unice la nivel european si vor putea fi citite de orice politist din Uniunea Europeana. Reprezentantii Serviciului de Permise sustin ca, prin intermediul CIP-ului, se pot introduce date noi medicale. Astfel, daca un posesor se imbolnaveste psihic, acest lucru ar urma sa fie automat introdus pe permis astfel incit sa fie descoperit la orice control ca nu mai are dreptul sa conduca. Totodata, In momentul citirii permisului, politistul va avea informatii complete despre comportamentul soferului in statele prin care a trecut."

Politia pretinde ca introducerea noilor permise survine dupa inmultirea cazurilor de falsuri comise mai ales de catre romanii care lucreaza in strainatate. Realitatea este insa cu totul alta. Masura a fost luata la nivel european sub pretextul unificarii tipurilor de permise urmand ca ţările care doresc sa poata introduce în el şi un cip cu informaţii. Noile reglamentari europene prevad ca introducerea de cipuri sa fie opţională si ca informaţiile conţinute de acestea vor fi confidenţiale. Din pacate in Romania s-a decis introducerea cipului ce va contine foarte multe date personale. Cine garanteaza insa confidentialitatea acestor date? Cine garanteaza ca ele nu vor fi folosite in mod abuziv de catre un politist corupt din Romania sau din alte state UE? Cine ne protejeaza de guvernele pline de masoni si politicieni corupti?

Cititi si:
De la 1 ianuarie 2009 pasapoartele românilor contin cipuri
Microcipul - dispozitivul pe care masoneria mondiala vrea sa ni-l introduca sub piele, descris in Biblie?
Parlamentul scotian respinge noile carduri de identitate cu cip RFID
Pilotii britanici ameninta cu greva datorita noilor carduri de identitate cu cip RFID
Noile pasapoarte cu cipuri, clonate in cateva minute
Stiri: Se testeaza fazele intermediare ale cashless society - plata cu telefonul mobil, cheia electronica sau cu amprentele
Stiri: Globalizare si control social, genocidul modificarii genetice, criza financiara, vaccinare cu mercur, amprentare si indobitocire in masa

5 comentarii :

  1. bagati chipul o secunda in cuptorul cu microunde si s-a rezolvat

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta e metoda "romaneasca. Nu era mai bine sa nu fie de deloc nevoie de asta ceva? Daca explodeaza cipul n-ai rezolvat nimic trebuie sa dai alti bani pe alt permis.

    Mai bine dezactiveaza ei cipul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Introduceti cipul in cuptorul de microunde pentru 1 minut la puterea maxim a magnetronului. Apoi introduceti aceasta legitimatie sub un camion de mare tonaj, sub roata. Treceti roata peste el .Sint curios ce date vor mai fi acolo.

    RăspundețiȘtergere
  4. si daca n-ai cuptor cu microunde sau camion de mare tonaj?

    RăspundețiȘtergere
  5. http://www.newscientist.com/article/mg20126911.300-our-world-may-be-a-giant-hologram.html?full=true&print=true

    RăspundețiȘtergere