Yoghinii MISA blog

Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 29 februarie 2008

ÎNTÂLNIRE A MASONERIEI MONDIALE LA BUCUREŞTI? CONVENŢIA B`NAI B`RITH SE VA ŢINE ÎN ROMÂNIA

Un comentariu :
Un articol Antena3 din care aflam inca o data interesul masoneriei evreiesti pentru Romania si care confirma originea masonica a comunismului, daca mai era cineva care nu aflase acest lucru.

"În următoarea perioadă, în Bucureşti vor avea loc evenimente a căror însemnătate depăşeşte cu mult graniţele ţării. Dacă despre organizarea summit-ului NATO, în perioada 2-4 aprilie, presa a relatat pe larg, imediat după acest eveniment în Capitala României va avea loc Convenţia celei mai mari organizaţii evreieşti din lume. Irina Cajal, consilier diplomat la Ministerul de Externe şi la Ministerul Culturii şi Cultelor a anunţat în exclusivitate la News FM, în emisiunea LIVE cu Anca Florea, că în perioada 11-14 mai va avea loc la Bucureşti Convenţia europeană B`nai B`rith.

"Loja B`nai B`rith"
Cine este această organizaţie? Potrivit informaţiilor oficiale, organizaţia B`nai B`rith a fost înfiinţată în 1843, la New York, de 12 emigranţi evrei din Europa. În timp, B`nai B`rith a devenit cea mai puternică organizaţie evreiască din lume, deţinând reprezentanţe în peste 50 de state şi fiind prezentă în mai multe organizaţii internaţionale. Printre acestea, amintim doar ONU, UNESCO şi Consiliul Europei. Neoficial, B`nai B`rith este considerată o organizaţie masonică, după unele surse, chiar cea mai influentă. De altfel, şi Irina Cajal a vorbit la News FM despre "Loja B`nai B`rith" din România, care ar fi cea mai veche organizaţie de acest tip din ţara noastră.

Toţi preşedinţii B`nai B`rith, la Bucureşti
Este aşadar extrem de interesant ce se va discuta la Bucureşti la Convenţia B`nai B`rith din 11-14 mai. Potrivit Irinei Cajal, la această Convenţie vor participa toţi preşedinţii organizaţiilor B`nai B`rith din Europa, precum şi mai mulţi invitaţi din Statele Unite. De altfel, sediul central al organizaţiei B`nai B`rith International se află la Washington, în apropierea Casei Albe. Dacă ar fi să-i credem pe cei care consideră B`nai B`rith una dintre cele mai temute organizaţii masonice, unul dintre membrii ei ar fi fost însuşi Karl Marx, "părintele comunismului."
[...]"
http://www.antena3.ro/Intalnire-a-masoneriei-mondiale-la-Bucuresti-Conventia-B`nai-B`rith-se-va-tine-in-Romania_act_46213_ext.html

Cititi si:
Israelul cumpara România??
Lovitura de teatru pe plan international: efectul Kosovo atinge Israelul
Protocoalele secrete ale maeştrilor francmasoni
Profeţiile lui SUNDAR SINGH - Misiunea spirituală a ROMÂNIEI
Criza financiara si viitoarea lovitura de stat planetara masonica

Maxima zilei - Walter Scott

Niciun comentariu :

“Cand un om nu are un foarte bun motiv pentru a face un lucru, el va avea un bun motiv sa-l abandoneze.” – Walter Scott

joi, 28 februarie 2008

Maxima zilei - Sofocle

Niciun comentariu :
“Paradisul nu ajuta niciodata pe oamenii care nu actioneaza.” - Sofocle

Presa masonica contra lui Gregorian Bivolaru - cazul incredibilei recompense oferite de ziarele Gardianul si Ziua

Niciun comentariu :
Poate parea extrem de ciudat si cred ca este chiar un caz absolut singular in presa romanesca: ziarele Gardianul si Ziua au oferit o recompensa pentru prinderea unui om. Nu, nu pentru prinderea lui Omar Haysam, presupus spion si implicat in rapirea ziaristilor in Irak, membru si sponsor al PSD, care desi condamnat intre timp la mai multi ani de inchisoare si dat in urmarire internationala, acorda interviuri telefonice in direct ziaristilor romani, ca un erou. Nu pentru prinderea lui Sever Muresan, delapidator al bancii Dacia Felix, ori a lui Gabriel Bivolaru condamnat pentru o gaura de 60 de milioane de euro data BRD. Nu prentru prinderea lui Passaris, un criminal periculos care la arestare a fost insotit de doar cativa jandami. Ci contra unor informatii care sa duca la prinderea lui Gregorian Bivolaru.

Cele doua ziare au organizat o adevarata campanie publicitara de presa, o instigare murdara de a "vana" o persoana nevinovata in conditiile in care existau zeci sau sute de alti oameni judecati si condamnati, pentru care nu s-a luat niciodata o astfel de masura. Prin aceasta campanie de incalcare a prezumtiei de nevinovatie, s-a urmarit si ca imaginea lui Gregorian Bivolaru sa fie asociata cu un infractor foarte periculos, desi nu exista nici un verdict judecatoresc in acest sens, ba mai mult, fusese victima unor abuzuri ale justitiei. Pe parcusul a 3 saptamani a fost oferita o recompensa de 50 000 000 ROL "celor care ofera informatii esentiale pentru prinderea" lui Gregorian Bivolaru. Campania a fost sustinuta in acesta perioada cu videoclipuri pe mai multe statii TV.

Gabriel Andreescu fost editorialist la "Ziua" aminteste in scrisoarea sa de incetare a colaborarii cu acest ziar, momentul "nefericit si ilegal" al anuntului referitor la recompensa:

"Scrisesem un editorial "aspru" privind nefericita si ilegala idee de a publica un anunt de recompensa pentru prinderea lui Gregorian Bivolaru. Editorialul a fost refuzat. Am mers atunci la Rosca Stanescu pentru a cere o explicatie. Mi-a zis ca anuntul fusese retras si, acum, nu i se pare firesc sa fie pus sub acuzare chiar in paginile ziarului pe care-l conducea. Am acceptat. Era o situatie pe care o puteam trata, la randul meu, cu simt al masurii. Apoi, Ziua si-a deteriorat jurnalismul luna de la luna."

Cine se afla in spatele celor de la ziarele Ziua si Gardianul? Cine a finantat acesta imensa campanie care cel putin pe TV a costat cu mult mai mult decat cele 50 de milioane? Aflati aceste informatii din articolele Emil Berdeli de la Gardianul continua campania impotriva MISA si de influentare a justitiei, conform ordinelor primite, Cine sunt cei care atacă MISA prin intermediul ziarului de şantaj Gardianul? si ŞOBolanii ies la iveala: Încă unul din atacatorii înverşunaţi ai MISA se dovedeşte a fi mason

Campania "Recompensa pentru informatii despre Gregorian Bivolaru:

1. Campania TV
A inceput luni 24 ianuarie 2005 si a durat circa 3 saptamani. Statii TV implicate in difuarea spotului de circa 15-20 de secunde:
  • Realitatea TV,
  • Prima TV,
  • TVR 1,
  • B1 TV
2. Campania in presa scrisa
A fost realizata de catre cele 2 cotidiene GARDIANUL si ZIUA, intre 24 ianuarie 2005 si 17 februarie 2005, dupa cum urmeaza:

24-27 ianuarie – in ambele ziare
28, 29 ianuarie – doar in ZIUA
31 ianuarie, 1 februarie – in ambele ziare
2-17 februarie – doar in ZIUA

Numarul de zile cu aparitii: 22
Numarul de reclame aparute: 28

Text standard:
GARDIANUL - 24 ianuarie 2005
«Gardianul» si «Ziua» ofera 50.000.000 de lei pentru prinderea lui «Guru»
"Gardianul" si "Ziua" ofera 50 de milioane de lei celor care ofera informatii esentiale pentru prinderea liderului MISA, Gregorian Bivolaru! El se afla in Romania! Cei care detin informatii pot suna la numarul de telefon 021.224.68.80. Initiativa celor doua cotidiane este sutinuta si de o campanie de televiziune care se deruleaza incepand din 24 ianuarie 2005, pe posturile Realitatea TV, Prima TV, TVR 1 and B1 TV. (fara autor)

ZIUA - 24 ianuarie 2005
Ziua and Gardianul ajuta justitia!
"Gardianul" si "Ziua" ofera 50 de milioane de lei celor care ofera informatii esentiale pentru prinderea liderului MISA, Gregorian Bivolaru! El se afla in Romania! Cei care detin informatii pot suna la numarul de telefon 021.224.68.80. Initiativa celor doua cotidiane este sutinuta si de o campanie de televiziune care se deruleaza incepand din 24 ianuarie 2005, pe posturile Realitatea TV, Prima TV, TVR 1 and B1 TV. (fara autor)

Alte articole despre recompensa :
GARDIANUL 24 ianuarie 2005
Intrebarea zilei:
Credeti ca «Guru» Bivolaru ar fi fost prins daca autoritatile ar fi oferit o recompensa?
Da/Nu Votati la ...

GARDIANUL 24 ianuarie 2005
Intrebarea zilei:
Credeti ca «Guru» Bivolaru ar fi fost prins daca autoritatile ar fi oferit o recompensa?
Rezultat sondaj: Da 51%, Nu 49%

Cititi pe aceeasi tema si:
BIZAR: Cât valorează pentru masoni Gregorian Bivolaru?
Gregorian Bivolaru. «Most Wanted»
Procesul împotriva yoghinilor MISA şi a lui Gregorian Bivolaru continuă cu noi abuzuri şocante ale judecătorului Matei Dorel George
Înaintea celui de-al treilea termen al procesului MISA, presa dezlănţuie o nouă campanie anti-MISA cu scopul de a influenţa justiţia şi opinia publică
Contrafacerea dosarelor MISA - Gregorian Bivolaru
Campania Mass Media impotriva MISA si a lui Gregorian Bivolaru
Gardianul ignoră cu nesimţire normele deontologice
O nouă performanţă în Gardianul. 132 de greşeli în numai… 80 de rânduri!!!
Replica adevărului zdrobitor. MISA îi provoacă la un PARIU pe ziariştii mincinoşi de la Gardianul
Reflecţii electorale în ton voios. Fumigena MISA, din nou la rampă
Răspunsuri de bun-simţ la întrebări fierbinţi
Mercenarii din mass media instigă opinia publică şi Biserica împotriva MISA
Aberatiile realitatii (tv): Dormi linistit! FNI te informeaza, dar nu bine
Încercare ratată de a reaprinde scandalul MISA - drept la replică solicitat postului de televiziune B1TV
Miting la B1TV. Şcoala de yoga MISA şi-a prezentat punctul de vedere în stradă
Sesizari adresate CNA de catre biroul de presa MISA

Surse:
http://www.ziua.ro/display.php?id=168542&data=2005-02-02
http://victor-roncea.blogspot.com/2008/02/dilema-lui-gabriel-andreescu-la-ziua.html

miercuri, 27 februarie 2008

Maxima zilei - Sfantul Francis de Sales

Niciun comentariu :

“Inveti asa: sa vorbesti vorbind, sa alergi alergand, sa muncesti muncind; in exact acelasi mod inveti sa iubesti iubind.” – Sfantul Francis de Sales

marți, 26 februarie 2008

Maxima zilei - Lavater

Niciun comentariu :

“Actioneaza bine in clipa prezenta, si vei face o fapta buna pentru toata eternitatea.” – Johann Kaspar Lavater

luni, 25 februarie 2008

Israelul cumpara România??

3 comentarii :
Ca tot discutaram despre implicatiile manevrei masonice din Kosovo asupra Israelului si Palestinei, acum cateva zile ministrul de Externe al Romaniei a facut o vizita in regiune. Toate bune si frumoase, comunicate in obisnuitul limbaj de lemn diplomatic. N-am auzit insa de vreo reactie a partii romane la declaratia de acum cateva luni, de pe 10 octombrie 2007, de la Hotelul Hilton din Tel-Aviv, unde presedintele Israelului Shimon Peres spunea: “Unei tari mici, ca a noastra, ii va fi greu sa devina o tara industrializata. Vad ca totusi cumparam Manhattan-ul, Ungaria si Romania si Polonia. Este interesant, pentru ca suntem o tara mica, dar avem multi oameni talentati si cu multe relatii”.



În Ungaria, presa a reacţionat vehement. Ministerul de externe de la Budapesta a fost criticat aspru că nu a luat nicio poziţie faţă de afirmaţiile lui Peres. Scandalul a durat câteva zile, timp în care ziarele au susţinut că diplomaţia ungară a fost umilită. În cele din urmă, oficialii israelieni au anunţat că preşedintele a fost interpretat complet greşit de presă. La noi nici macar presa n-a luat pozitie daramite ministerul de externe. Oare de ce?

Sursa: Novopress

Maxima zilei - Marcus Aurelius

Niciun comentariu :

“Realizeaza fiecare actiune a vietii tale ca si cum ar fi ultima.” – Marcus Aurelius

sâmbătă, 23 februarie 2008

Microcosmos: Le peuple de l'herbe (1996) - o lume minunata pe care o ignoram

Niciun comentariu :
"Microcosmos: Le peuple de l'herbe" (1996) este impreuna cu Baraka unul dintre cele mai bune filme de imagine, care ne dezvaluie viata atat de bogata a lumii insectelor. Un film minunat care merita vazut si din care, poate, avem si multe de invatat.

vineri, 22 februarie 2008

Maxima zilei - Oscar Wilde

Niciun comentariu :

“Femeile sunt facute sa fie iubite, nu intelese.” - Oscar Wilde

joi, 21 februarie 2008

CNSAS-ul a murit! Traiasca Noua Securitate!

Niciun comentariu :
Dupa ce au reusit sa neutralizeze CNSAS-ul care ar mai fi putut crea oaresce probleme, securistii nostri dragi si-au dat cu totii mana si s-au alaturat intereselor masonice ale lui Big Brother de a afla in mod oficial ce faci, cu cine vorbesti, cat vorbesti la telefon, cu cine comunici pe email si cam cat timp petreci pe internet. Iar chipurile acest lucru se va face fara a se urmari si continutul comunicarilor. Ha! Cine-i crede?

Tu ce faci? Ai vreo reactie? Esti multumit cu acesta supraveghere? Sau dormi linistit pentru ca cineva (te) vegheaza? Daca nu reactionezi acum mai tarziu s-ar putea sa fie inutil. Legea urmeaza sa fie adoptata de Parlament si asa ca trebuie sa reactionam. Alo presa! Se aude? Chestia asta e mai importanta decat cresterea preturilor si taxa auto. E vorba de drepturile si de viata voastra privata!

Maxima zilei - Shakespeare

Niciun comentariu :

“Bunatatea din femei, si nu infatisarea frumoasa, imi vor castiga dragostea.” - William Shakespeare

Lovitura de teatru pe plan international: efectul Kosovo atinge Israelul

Niciun comentariu :
Declararea independentei Kosovo este inca un pas catre dorita Noua Ordine Mondiala, o contributie a guvernului mondial invizibil, prin oamenii sai cu putere de decizie implantati in conducerile NATO, SUA, UE si a altor organisme internationale. In nebunia lor de a stapani si controla intrega lume, masoneria mondiala aplica regula "La ordine prin haos!" si agita butoiul cu pulbere al Europei - Balcanii si in special fosta Iugoslavie - pentru a crea noi conflicte, noi razboaie, si deci ocazia pentru aplicarea unei legi martiale la nivel global, dupa haosul generat de razboi. S-a scris mult in presa despre faptul ca acesta declaratie de independenta va infierbanta mintile multor nationalisti doritori de separatism in Spania, Romania, Transnistria, Osetia, Cipru, etc.

Aceasta actiune are insa un adevarat efect de bumerang lovind chiar in statul cel mai apropiat de interesele si manevrele statelor implicate in realizarea Noii Ordini Mondiale - Israelul - zona a carei fierbere pana acum parea a fi sub control datorita zidului de tip "apartheid" construit cu banii Bancii Mondiale, ce inconjoara si izoleaza palestinienii din zonele ocupate. Iata ca acum Palestina ia in considerare proclamarea unui stat independent. Un conflict in acesta zona cred ca nu era si nu este pe placul artizanilor dictaturii mondiale masonice. Bineinteles ca nu e de dorit un conflict nici in aceasta zona si nici in alta zona, pentru ca orice conflict este in beneficiul celor care detin parghiile si puterea si care urmaresc sa detina puterea absoluta si controlul absolut.

Oare cei care au recunoscut independenta Kosovo vor recunoaste la fel de usor si independenta Palestinei?

miercuri, 20 februarie 2008

Network (1976) - Howard Beale "profetul nebun" al televiziunii

Niciun comentariu :
Network este un film vechi dar cu un subiect mai actual ca oricand, ce prezinta modul de manipulare a societatii si realitatile din culisele televiziunii. Cateva secvente semnificative din acest film apar si in partea a 3-a din filmul Zeitgeist. Filmul a fost desemnat in 2007, pe pozitia 64, in Top 100 Greatest American Films, de catre American Film Institute.


Iata unul din discursurile memorabile ale personajului Howard Beale, devenit peste noapte recordmenul tuturor ratingurilor TV datorita adevarurilor necenzurate pe care le spune despre societate si televiziune:

"Suntem într-un mare necaz!
Pentru cã voi, oameni buni, si alte 62 de milioane de americani mã ascultaţi acum. Pentru cã mai puţin de 3% dintre voi, oameni buni, mai citiţi cãrţi. Pentru cã mai puţin de 15% dintre voi citiţi ziare. Pentru cã singurul adevãr pe care îl cunoaşteţi este cel care vã vine prin acest tub catodic. Chiar acum, existã o întreagã generaţie care niciodatã nu a ştiut nimic altceva decât ce a ieşit din acest tub!
Acest tub este Evanghelia. Revelaţia de pe Urmã. Acest tub poate face sau dãrâma preşedinţi, preoţi, primi-miniştri. Acest tub este cea mai teribilã forţã blestematã din toatã lumea asta fãrã Dumnezeu şi vai de voi dacã va cãdea vreodatã în mâinile unor oameni nepotriviţi!
Pentru cã atunci când cea mai mare companie din lume va controla cea mai minunatã, cea mai blestematã forţa propagandisticã din lumea asta fãrã Dumnezeu cine ştie ce rahat ne va fi servit drept adevãr pe acest post TV!
Aşa cã ascultaţi-mã. Ascultaţi-mã! Televiziunea nu este adevãr. Televiziunea este un blestemat parc de distracţii! Televiziunea este un circ, un carnaval, o trupã ambulantã de acrobaţi, de povestitori, dansatori, cântãreţi, jongleri, ciudaţi, dresori de lei şi fotbalişti. Ne aflãm pe tãrâmul afacerii de omorât plictiseala. Dar, voi, oameni buni, staţi acolo, zi de zi, noapte de noapte, voi, cei de toate vârstele, culorile, credinţele. Tot ce ştiţi suntem noi! Începeţi sã credeţi iluziile pe care le fabricãm aici. Începeţi sã credeţi cã tubul ãsta este realitatea şi cã propriile voastre vieţi sunt false. Faceţi tot ce vã spune tubul! Vã îmbrãcaţi, mâncaţi, vã creşteti copiii cum vi se aratã în acest tub. Aţi ajuns chiar sã gândiţi ca tubul!

Asta este nebunie în masã, maniacilor!
Pentru numele lui Dumnezeu!
Voi, oameni buni, sunteţi realitatea!
Noi suntem iluzia!"

Maxima zilei - Confucius

Niciun comentariu :

“Omul superior se gandeste intotdeauna la virtute, omul obisnuit la confort.” – Confucius

marți, 19 februarie 2008

Armele psihotronice folosite impotriva populatiei civile sunt o realitate

Niciun comentariu :
"Cine detine informatia, detine puterea" se spune in zilele noastre. Insa poti sa detii o informatie, dar sa nu o poti folosi. Creierul uman este centrul tuturor sferelor de creatie si de simtire, este generatorul de idei, de emotii si reactii, este centralizatorul necesitatilor si senzatiilor incercate de om. Daca acest centru care detine si proceseaza informatia, ultima bariera in calea influentelor exterioare, este influentat cumva, de exemplu electromagnetic, astfel incat, el sa ofere decizia dorita de cel ce urmareste un anumit scop, informatia nu va mai folosi la absolut nimic. Asistam astazi la o avalansa de dezvaluiri, la informatii care nu au mai fost cunoscute pana acum despre conspiratiile, actiunile si scopurile masoneriei si a celor care ne conduc, insa de multe ori oamenii raman apatici si unii dintre ei nu au nici o reactie. Va plangeti deseori de dureri de cap? Ori de oboseala cronica? S-ar putea sa nu fie doar de la telefonul mobil. Noua sintagma a celor care conduc lumea a devenit: "Cine stapâneste mijloacele de influenta asupra creierului uman, va stapâni lumea."

SUA cumpără tehnologie rusă pentru manipularea minţii!
Rezultatele cercetărilor unui centru moscovit vor fi testate de americani

Departamentul pentru securitate internă al SUA a semnat un contract cu Institutul de cercetare psihotehnologică din Moscova, a cărui activitate constă în manipularea subconştientului. Agenţia americană a justificat încheierea acordului prin încercările de detectare a teroriştilor.

După atacurile teroriste din 11 septembrie 2001, serviciile americane de securitate caută tot felul de metode şi sisteme care să le ajute să "demaşte" teroriştii pentru a-i putea împiedica să comită noi atentate. Cercetările efectuate la institutul moscovit ar putea fi un important pas înainte pentru tehnologia antitetoristă dezvoltată de americani.

Aceştia nu sunt deranjaţi de faptul că începuturile centrului se pierd în era sovietică, liderii comunişti manifestând un interes special pentru controlarea minţii umane. Interesul Departamentului securităţii interne pentru activitatea institutului a apărut în momentul în care directoarea Elena Rusalkina a creat SSRM Tek, un software despre care afirmă că poate citi gândurile şi sentimentele oamenilor.

SSRM Tek, un software care poate citi gândurile
Institutul are la dispoziţie mai mulţi voluntari, care au acceptat postura de cobai, de dragul ştiinţei sau pentru
anumite sume de bani. Software-ul SSRM Tek pare un joc de computer inocent. În funcţie de reacţia subconştientului la imaginile subliminale transmise pe ecranul computerului, voluntarii apasă pe diverse butoane. Potrivit studiilor făcute de Rusalkina, persoanele cu comportament violent reacţionează la imaginile şocante sau obscure, în timp ce oamenii normali preferă imaginile clare.

Pentru a pătrunde pe piaţa occidentală, directoarea a apelat la Northam Psychotehnologies, o firmă din Canada, care, ulterior, a semnat un contract de colaborare cu SRS Technologies, un contractor militar al armatei americane.

Departamentul pentru securitate internă va testa SSRM Tek pentru a-i stabili eficacitatea. Oficialii speră că îl vor putea folosi pentru a detecta starea de spirit a pasagerilor de pe liniile aeriene. Contractul reprezintă o "mică victorie" pentru institutul din Moscova, care încearcă de ani buni să fie acceptat în SUA. Pe de altă parte, acordul demonstrează cât de departe merge guvernul american în lupta antiteroristă, mizând chiar şi pe metode neconvenţionale. Institutul de cercetare psi­hotehnologică a fost creat de soţul Elenei Rusalkina, Igor Smirnov, un om de ştiinţă controversat.

Smirnov, pe care mulţi l-au comparat cu Rasputin, este părintele armei psihotronice. El susţinea că sunetele subliminale pot modifica radical comportamentul unei persoane. Conform presei americane, armata sovietică a folosit psihotehnologia în anii ’80, în războiul din Afganistan.

Experimentele lui Smirnov au atras atenţia FBI-ului în 1991, cu ocazia unei conferinţe organizate de KGB la Moscova. El a fost contactat după acest eveniment de Chris şi Janet Morris, doi autori de SF, deveniţi consultanţi ai Pentagonului şi creatori ai conceptului de arme neletale.

Moartea lui Igor Smirnov în 2004 nu a împiedicat-o pe Elena Rusalkina să continue experimentele. Cer­ce­tătoarea consideră că armele psihotronice vor deveni mult mai periculoase decât cele nucleare.

de Catalina Mihai, Adevarul, 2007-09-22

Cititi si:

Maxima zilei - Nagarjuna

Niciun comentariu :

“Virtutile sunt dobandite prin efort, care este depus in intregime de noi. Astfel, glorificarea altora pentru virtutile lor poate fi facuta doar intensificandu-ne eforturile proprii.” – Nagarjuna

luni, 18 februarie 2008

Nuovo cinema Paradiso - Giuseppe Tornatore

Niciun comentariu :
Va recomand sa vedeti filmul "Nuovo cinema Paradiso" in regia lui Giuseppe Tornatore. Este un film destul de lung(3 ore si ceva), asa ca trebuie sa va rezervati acest timp pentru a-l degusta in liniste. Este un film care transmite intense traire afective, unul din rarele filme la care razi si plangi datorita vrajei degajate cu deplina naturalete.

Mai multe detalii aici: http://www.imdb.com/title/tt0095765/

Maxima zilei - Aristotel

Niciun comentariu :

„Critica este un lucru pe care il putem evita foarte usor nezicand nimic, nefacand nimic, si fiind nimic.” - Aristotel

sâmbătă, 16 februarie 2008

Maxima zilei - Einstein

Niciun comentariu :

“Coincidenta reprezinta modalitatea lui Dumnezeu de a ramane anonim.” – Albert Einstein

vineri, 15 februarie 2008

Maxima zilei - Plutarh

Niciun comentariu :
“Putine vicii sunt suficiente ca sa acopere multe virtuti.” – Plutarh

Sexualitatea - o artă alchimică

Niciun comentariu :
Sexualitatea nu a fost niciodată “morală”, ea este amorală prin ea însăşi. A codifica apetitul sexual, a-l încadra în norme care nu-i sunt specifice, nu este numai zadarnic, ci revelează lipsa totală de cunoştinţe asupra imenselor sale posibilităţi generatoare de energie subtilă căci ea este, în realitate, o adevărată operă alchimică. Nu există nimic şi nimeni de judecat, de analizat, totul constă în înţelegerea în sine, prin sine. Este necesar să înţelegem în mod experimental, în propria fiinţă, natura pulsiunilor şi pasiunilor noastre, iar această apropiere a noastră de propria sexualitate conturează o adevărată artă. Această artă face apel la conştientizarea vie şi precisă a impulsurilor fiziologice în timpul fuziunii amoroase, la perceperea clară şi conştientă a proceselor subtile care nasc dorinţa şi conduc plăcerea pe culmile extazului.

Tradiţia tantrică, ca şi cea taoistă, ascunde adevărate comori referitoare la natura alchimică a sexualităţii umane. Pornind de la acestea, pentru a înţelege perspectivele sexologiei transpersonale, trebuie să învăţăm mai întâi să percepem şi să simţim. A învăţa să percepem şi să simţim “ceea ce este”, iată modalitatea unei căi de realizare integrală a actului amoros (şi, de fapt, a întregii noastre vieţi) nefragmentată în plăceri pasagere şi nesubstanţiale. Astfel, pentru a înţelege în profunzimea naturii umane, alchimia “energiilor vibratorii”, trebuie să experimentăm diversitatea fenomenelor psihosomatice şi spirituale şi să descoperim intima lor procesare.

Atunci când dorinţa este percepută în manifestările sale subtile, energetice, matriciale, se produce o metamorfoză a atracţiei sexuale care era până acum localizată strict la nivel organic. Difuzarea plăcerii se manifestă atunci prin voluptatea amoroasă care se naşte dincolo de funcţiile personalităţii umane (emoţii, sentimente), uneori chiar independent de acestea.

Iubirea senzuală poate fi abordată ca o adevărată artă numai atunci când între cei doi există un sentiment autentic de iubire. Dacă cei doi iubiţi pot să trăiască iubirea, bucuria sau recunoaşterea celuilalt, pot apoi “să alunece” în relaţia dualistă a planului identificării corporale şi să trăiască plenar plăcerea care poate deveni în aceste condiţii o trambulină către stările superioare de conştiinţă. Emoţia sexuală precede adesea actul sexual. Ea este în mod excepţional retrăită în momentele de trecere de la un nivel organic grosier la un nivel emoţional mai subtil, dar nu permite în nici un caz, numai prin ea însăşi, o alchimie veritabilă. O alchimizare a actului amoros presupune aşadar o cunoaştere profundă a propriei sexualităţi, un control desăvârşit asupra energiei sexuale şi existenţa unei iubiri pure şi necondiţionate.

“Focul pasiunii” este dincolo de toate o voluptate a eternităţii

Formele fizice ale dorinţei determină gusturile şi atracţiile sexuale, în timp ce aspiraţia profundă a acestei dorinţe este în sine aceea de a realiza plenitudinea, starea de unitate. Privit dintr-un punct de vedere superior, actul amoros nu este o simplă consumare a unei dorinţe fizice, animalice. Este, de fapt, o aspiraţie interioară de a desăvârşi acea operă alchimică prin care se unifică principiul Masculin, Solar cu principiul Feminin, Lunar, în scopul desăvârşirii fiinţei.

Iată astfel o nouă viziune asupra sexualităţii, care pe mulţi ar putea să îi şocheze. “Poate actul sexual să ajute fiinţa umană să atingă acea stare perfectă de mântuire despre care vorbesc misticii?” Răspunsul este simplu şi foarte real: DA.

Dorinţa de a iubi, voinţa de a place şi efortul de a aduce bucuria celuilalt provin toate dintr-o aspiraţie lăuntrică a fiinţei umane de a se contopi cu sine însuşi în beatitudinea universală. “Focul pasiunii” despre care se spune că se aprinde între îndrăgostiţi este, în esenţă, dincolo de toate, o voluptate a eternităţii. Orgasmul este atât de căutat şi de dorit de către oameni, nu pentru că este numai o senzaţie extrem de plăcută şi intensă, ci pentru că este cel care ne scoate din timp şi ne oferă ocazia să percepem gustul eternităţii. Ştiind toate acestea, o fiinţă umană conştientă şi spirituală poate, trăind actul sexual-amoros plin de transfigurare şi emoţie spirituală, să atingă culmile vieţii spirituale pe care alţii le ating doar prin rugăciune sau meditaţie.

Aşadar, orgasmul nu aparţine în mod exclusiv plăcerii; el este trans-substanţial, în mod esenţial el aparţine acelei naturi imateriale, am putea spune spirituale, din noi înşine.
yogaesoteric.net

joi, 14 februarie 2008

Stiri indezirabile elitei oculte: Benazir Bhutto declara ca Osama este mort iar apoi este si ea asasinata

Niciun comentariu :
Benazir Bhutto spune intr-un interviu din 2 noiembrie 2007 ca Osama bin Laden a fost asasinat. Spune si de catre cine. Insa nici gazda emisiunii, experimentatul ziarist David Frost, nici alti oameni de presa sau agentii, si nici americanii nu au sarit sa intrebe cum, de unde stie, cum de are o informatie atat de precisa... In mod normal asa ceva ar fi fost o stire de top pe toate agentiile de presa. Osama este omul cel mai cautat de pe planeta, cel pentru care se presupune ca americanii au pornit razboaiele in Afaganistan si Irak, cel din cauza caruia trebuie sa renuntam la drepturile noastre cetatenesti, pentru a ajuta in "lupta contra terorismului". In mod straniu in aceasta cautare n-au fost de ajutor nici relatiile familiei Bush cu familia saudita Bin Laden si nici legaturile dintre Osama si CIA stabilite in anii razboiului din Afganistan.


Uimitoarea declaratie n-a devenit cea mai importanta stire de presa a anului 2007 si nici macar o stire de duzina. Pur si simplu nu a existat! In schimb dupa circa 2 luni Benazir Bhutto este asasinata, iar urmele de la locul asasinatului sunt rapid curatate. Pe media alternativa interviul fostei prim-ministru a Pakistanului incepe sa faca furori iar stirea referitoare la interviu patrunde foarte firav si in mass media oficiala. In mod ciudat, imediat apare ca din senin si un nou mesaj video al lui Bin laden, iar agentiile de presa si mainstream media considera ca aceasta stire e mai importanta decat dezvaluirea lui Benazir Bhutto. Si tot in mod ciudat, ca de fiecare data, nimeni nu ia urma casetei pentru a-l gasi pe terorist si nici nu observa ca personajului pe de caseta i s-a mai innegrit barba si ca arata sanatos desi ani de zile ni s-a spus ca e grav bolnav. Incet totul cade in uitare iar lumea curand nici nu-si va mai aminti ca a existat o femeie politician, care a fost asasinata sau pentru ce.

Si uite asa, pentru ca Bin Laden e, pentru conducatorii oculti ai lumii, mai convenabil viu decat mort, mass media s-a conformat, iar planeta va trai in continuare cu teama teroristului numarul 1 si admirand "salvatorii" si "eliberatorii" americani ori rusi care continua "lupta pentru pace ori democratizare". Mai crede cineva ca presa e libera?

Interviul original integral, acordat lui David Frost de catre Benazir Bhutto: http://www.youtube.com/watch?v=oIO8B6fpFSQ

Cititi si:
Atentatele din 11 septembrie 2001 – un pas către instaurarea noii ordini mondiale
11 septembrie 2001 - o operaţiune sub acoperire a serviciilor secrete

Maxima zilei - Platon

Niciun comentariu :

“Cel mai folositor este cel mai nobil, si cel mai daunator este cel mai de jos.” – Platon

miercuri, 13 februarie 2008

Echilibrul intre atitudinea plina de determinare si cea de joaca

Niciun comentariu :
Pentru a realiza ceva valoros este adeseori nevoie de efort sustinut care poate fi depus doar daca atitudinea interioara este una de intensa determinare.
Pe de alta parte cand ne acordam prea multa importanta noua sau actiunilor pe care le facem, aceasta va produce in noi tensiuni si griji inutile. In ultima instanta rezultatele care apar chiar si in cazul unei actiuni marunte pe care o facem depind de atat de multi factori independenti de noi insine, incat constientizarea limitelor personale ne poate da o viziune a vietii mult mai apropiata de realitate.

Privind la modul general, vorba unui calugar crestin spusa cam in acelasi context "nu noi suntem aceia care am creat nenumaratele lucruri si fenomene din Univers", aceasta lume a existat bine-mersi si inainte de a ne naste si va exista la fel si dupa ce vom muri, statutul omului pe acest Pamant asemanandu-se mai mult sau mai putin cu acela al unui calator. O asemenea viziune care este in fond o expresie armonioasa a umilintei ne permite sa ne desfasuram activitatile cu o atitudine relaxata, deschisa, spontana, plina de umor, intr-un anumit sens ca un joc. Astfel in loc sa actionam plini de tensiune sub imperiul rezultatelor "extrem de importante pe care este neaparat necesar sa le obtinem si care depind in cel mai inalt grad de noi"(transmitand in acelasi timp stresul nostru celor din jur), putem sa actionam cu o stare interioara de fericire si bucurie ca atunci cand ne jucam un joc pasionant dar relaxant (transmitand si celor din jur fericirea noastra interioara).

Persoanele care au o autentica si directa raportare la Dumnezeu pot dobandi cu mult mai mare usurinta acest echilibru intre starea de determinare interioara si cea de relaxare si voiosie specifica unui joc, constientizand faptul ca Creatorul acestui joc extraordinar de complex numit Existenta este Dumnezeu, si ca este la fel de ridicol ca omul sa-si asume griji care nu-l privesc precum in bancul cu puricele care sarea pe elefantul aflat in miscare si care isi zicea plin de importanta privind la norii imensi de praf starniti: "Bai ce tare tropai!".

Cel care se joaca astfel integrandu-se armonios in jocul lui Dumnezeu, munceste cu placere si radiaza fericire si voiosie in jur, si se joaca dar obtine rezultate mai bune decat cel incrancenat si strivit de "importanta muncii sale".

marți, 12 februarie 2008

Autoprotectia personalitatii mediocre

Niciun comentariu :
In situatiile in care omul mediocru nu poate rezolva o situatie problematica a vietii sale din cauza lipsei calitatilor necesare in mod obiectiv pentru angrenarea actiunilor necesare rezolvarii (de ex. din cauza lipsei curajului sau a inteligentei), el va cauta sa inlature acea problema din campul constiintei sale pentru a elimina astfel o tensiune care l-ar bloca nestiind(si neputand) s-o inlature. Numai oamenii puternici dpdv. moral si inteligenti au capacitatea de a fi constructivi cu ei insisi si de a cauta intotdeauna solutii pentru a-si maximiza evolutia indiferent ca se confrunta cu situatii pozitive sau negative. Iar evolutia stabila si rodnica apare doar din efortul constient centrat pe ideea "ce pot face eu pentru a-mi imbunatati abilitatile?". In schimb omul mediocru atunci cand se confrunta cu cu evenimente pozitive se culca pe laurii victoriei ("ce tare sunt"), iar cand se confrunta cu evenimente negative cauta sa le "ascunda sub pres"(-ul constiintei).

Printre modalitatile prin care omul mediocru inlatura problemele grele din constiinta sa sunt: consumul bauturilor alcoolice ; ignorarea problemei ca si cand n-ar exista (ca un fel de "orbire psihica" in genul salbaticilor care se comporta ca si cum nu vad un obiect din fata lor aflat cu mult dincolo de intelegerea lor, cum e exemplul tribului de pe o insula care ignora total ca si cand n-ar fi vazut nava maritima aflata in fata lor dar care le depasea cu mult tehnologia lor rudimentara); pasarea responsabilitatii catre oricine altcineva in afara propriei persoane, adeseori insotita de sentimente chinuitoare de furie si razbunare ("altul e de vina, asa ca eu n-am de ce sa actionez asupra mea, fiindca in niciun caz cauza suferintei mele nu se afla in mine"); asumarea de premize initiale false care stau apoi la baza unui proces logic (soldat evident cu rezultate gresite); maximizarea problemei, adeseori insotita de sentimentul disperarii ("situatia e atat de grea incat nimic din ce-as putea face eu n-o poate rezolva, astfel incat orice efort creativ indreptat asupra mea e inutil"), minimalizarea problemei, insotita de indolenta ("e o problema fara prea mare importanta, asa ca n-are sens sa-mi bat capul cu ea"), amanarea analizarii si infruntarii problemei ("alta data o sa ma gandesc la cum sa rezolv aceasta problema si la ceea ce pot transforma in mine insumi") samd.

Asa cum este inutila tentativa de a ajuta un om sa vada, daca acel om isi inchide cu forta pleoapele sau isi deformeaza voit intelegerea, tot astfel este lipsita de sens tentativa de a ajuta cu forta un om care nu este pregatit sa evolueze constientizandu-si problemele in mod constructiv. Chiar daca ii explici unui astfel de om ce poate face pentru a-si imbunatati caracteristicile, si el da impresia ca a inteles de-o parere, constati mai apoi ca el se comporta dupa scurt timp exact la fel ca inainte, fara niciun progres interior din partea sa. In astfel de cazuri este util sa ne amintim de intelepciunea populara: "Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia", "Cel mai inteligent cedeaza primul", "Mai prost decat prostul e cel care se pune cu prostul".

luni, 11 februarie 2008

Maxima zilei - David Hume

Niciun comentariu :
“Cel mai nefericit om dintre toti va fi acela care crede aceasta.” - David Hume

sâmbătă, 9 februarie 2008

Maxima zilei - Francis Bacon

Niciun comentariu :
“Adevarul poate fi scos mai degraba din eroare decat din confuzie.” - Francis Bacon (1561-1626)

miercuri, 6 februarie 2008

Utilizarea eficienta a cititului in vederea imbunatatirii sufletului si a mintii

Niciun comentariu :
Cititul este o forma de a invata de la ceilalti oameni. Cand un om pune mana pe o carte pentru a vedea ce scrie in ea, el asuma faptul ca il intereseaza anumite aspecte din acea carte. Aceasta presupune mai multe lucruri: cititorul adopta o atitudine interioara creativa prin care isi spune "vreau sa invat/asimilez ceva mai mult decat stiu/traiesc acum"; deasemenea el isi deschide inima si mintea pentru a putea recepta din incarcatura de trairi si idei ale cartii.

Persoanele care nu citesc, sau care citesc foarte putin de-a lungul intregii lor vieti desi ar avea ocazia sa o faca mult mai des, sunt persoane limitate de o prostie peste medie, care vor invata doar din propria lor experienta, evident extrem de limitata fata de gama larga a experientelor umanitatii cuprinse in carti. Evident exista si exceptiile oamenilor foarte inteligenti si cu un suflet foarte pur, care se nasc astfel, si a caror intelepciune lumineaza asupra orice isi indreapta atentia, dar aceste cazuri sunt evident extrem de rare.

Pentru a fi eficienti cand citim, trebuie sa avem foarte clar in minte ceea ce urmarim, si sa ne adaptam actiunea la scopul urmarit. Caracteristicile interioare intrinseci ale unui om sunt mai importante decat caracteristicile exterioare ale acestuia, obtinute prin raportare la ceilalti. De exemplu nu conteaza pentru o persoana faptul ca ea este crestina sau musulmana, ca are o nationalitate sau alta, ca are diverse functii, titluri si diplome, cat conteaza faptul ca ea este fericita (ca traieste diverse stari de fericire cat mai mult timp) sau nefericita (ca traieste diverse stari de suferinta interioara cat mai mult timp), sau ca poate face diverse lucruri utile si generatoare de fericire sau dimpotriva este incapabila sa faca aceste lucruri generatoare de fericire, pricepandu-se mai ales ca genereze suferinta (ei insasi sau celor din jur in prima instanta).

Plecand de la cele de mai sus, cand citim o carte mai important decat sa ne focalizam asupra aspectelor si caracteristicilor exterioare enuntate in acea carte, este cu mult mai de folos sa ne focalizam asupra esentelor sentimente-idei care ne pot imbunatati fiinta. De exemplu in loc sa fim foarte interesati de eventuale informatii care stabilesc cadrul exterior al informatiilor (de genul "doctrina cutare a fost expusa de inteleptul Gangabebe in anul 567 si se incadreaza in cadrul sistemului filozofic Kuntalanga, si este prezentata in lucrarea Teteshastra..."), este mult mai util sa extragem din text ceea ce ne imbogateste sufletul si mintea, focalizandu-ne asupra ideilor si sentimentelor pe care le putem asimila findca am ajuns sa fim capabili de aceasta. Faptul ca noi putem observa in text ideea ca "puritatea sufletului este importanta pe calea spirituala" si apoi urmarim sa aprofundam aceasta idee raportand-o la situatia noastra actuala si cautand sa vedem ce actiuni putem intreprinde neintarziat pentru a amplifica aceasta puritate, este mult mai de folos decat retinerea unor nume, ani, date, etichetari samd. Cei care se focalizeaza asupra aspectelor exterioare adeseori urmaresc doar impresionarea celorlalti si diverse foloase sociale, si dupa cum spune Iisus "si-au luat plata lor". Cei care se focalizeaza asupra esentelor si urmaresc sa-si puna sufletul si mintea in rezonanta cu aceste esente nu sunt interesati sa epateze in fata celorlalti ci prefera sa-si foloseasca energia si resursele interioare pentru a se transforma in focare de fericire si forta binefacatoare.

Acest mod de a folosi cititul pentru a ne imbunatati, favorizeaza introspectia, pentru ca esenta acestui mod de a citi este de a pune in legatura ceea ce citim cu interiorul nostru, aparand astfel un proces de imbogatire prin rezonanta. Deasemenea ni se dezvolta capacitatea de a fi creativi si inovatori in ceea ce priveste fiinta noastra, de a ne structura in mod clar ideile si a ne dezvolta calitati morale bine definite si puternice.

Tot astfel precum hrana nu poate fi folosita de catre corp in lipsa procesului de digestie cu multiplele sale faze, tot astfel cititul nu ne va imbogati daca trecem prin el ca gasca prin apa, fara a ne focaliza asupra fenomenului de rezonanta dintre ideile si sentimentele binefacatoare din carte si propria noastra fiinta. Asa cum digestia hranei are mai multe faze care contribuie la o cat mai buna folosire a mancarii de catre corp, tot astfel cititul are mai multe aspecte asupra carora trebuie sa ne concentram pentru a o cat mai buna asimilare a ceea ce este cuprins in text: distilarea esentelor sentimente-idei, punerea noastra in rezonanta cu ele, asimilarea lor ca traire sau intelegere profunda, stabilirea consecintelor sau a modificarilor care decurg din imbogatirea noastra, descoperirea de actiuni binefacatoare noi pe care le putrem face de acum incolo datorita imbogatirii noastre s.a.

luni, 4 februarie 2008

Oficiali europeni confirma implicarea serviciilor secrete americane si israeliene in "atentatele" din 11 septembrie 2001

Niciun comentariu :
Yogaesoteric a publicat recent un articol sinteza excelent, in doua parti, despre marea înşelătorie a aşa-ziselor atentate teroriste din 11 septembrie 2001. A doua parte a articolului ce desemneaza evenimentele din 11 septembrie ca fiind "Semnul asaltului final pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale a francmasoneriei", o puteti lectura aici.

Faptul ca a avut loc o conspiratie in toata regula a unor servicii secrete (si ca nu e vorba doar de o "teorie" a conspiratiei) a fost confirmat si de actuali sau fosti inalti oficiali europeni.

Christine Boutin, ministrul Locuintelor in guvernul francez, intrebata despre implicarea Administratiei Bush in atentatele care au doborat Gemenii din New York, a raspuns: "Este posibil"! Boutin este primul inalt oficial francez care pune sub semnul intrebarii teoria oficiala, care atribuie Al-Qaeda atentatele din 11 septembrie 2001.


Christine Boutin este colega de partid cu Nicolas Sarkozy, presedintele pro-american al Frantei.

De asemenea, fostul presedinte italian, omul care a revelat existenta operatiunii "Gladio"- Francesco Cossiga - si-a facut recent publice opiniile privind evenimentele din 11 septembrie, afirmand in cel mai respectat ziar italian ca atacurile au fost conduse de catre Mossad si CIA si ca toate Serviciile secrete din lume stiu aceasta.

Cossiga a fost ales Presedinte al Senatului italian in iulie 1983, pentru ca apoi sa castige alegerile pentru presedintia tarii in 1985. Cossiga a castigat respectul partidelor din opozitie dovedind ca este o specie aparte - (un politician onest) si a condus Italia timp de 7 ani, pana in anul 1992.

Tendinta lui Cossiga de a spune ceea ce gandeste a deranjat lumea politica italiana si el a fost fortat sa isi dea demisia dupa ce a revelat existenta operatiunii "Gladio" (o retea de Servicii Secrete care in timpul anilor '60, '70 si '80 s-a ocupat de atentate pe tot cuprinsul Europei), precum si rolul pe care aceasta l-a jucat in inscenarea de la 11 septembrie.

Revelatiile lui Cossiga au condus in anul 2000 la o investigatie parlamentara a retelei "Gladio", care a scos la lumina dovezi ce arata ca atacurile teroriste erau in fapt supravegheate si concepute de Serviciile Secrete americane .

In martie 2001, agentul Gladio - Vincenzo Vinciguerra a declarat in timul unei marturii sub juramant: "Misiunea noastra era sa atacam civili, femei, copii, oameni nevinovati, oameni necunoscuti, care nu aveau nici pe departe vreo legatura cu nici un fel de joc politic. Motivul era simplu: a forta populatia sa apeleze la Stat pentru a cere cresterea si imbunatatirea securitatii."

Noile revelatii ale lui Cossiga au aparut in cel mai vechi si mai popular ziar italian,"Corriere della Sera". Iata ,mai jos o scurta traducere :

"S-a presupus ca [Bin Laden] s-ar fi confesat despre atacul Qaeda asupra Turnurilor gemene din New York din Sepembrie 2001, pretinzandu-se a fi autorul acestui atac, cand de fapt toate Serviciile Secrete din America si Europa stiu prea bina ca dezastruosul atac a fost planuit si realizat de CIA si de Mossad cu ajutorul lumii Sioniste, pentru a pune sub acuzatie Tarile Arabe si a determina Puterile Occidentale sa participe in lupta din Irak si Afganistan."

Cossiga si-a exprimat mai intai dubiile in privinta evenimentelor din 11/9/2001, iar Webster Tarpley il citeaza in cartea sa: "Capul atacului trebuie sa fi fost o minte sofisticata, ce avea la indemana mijloace diverse, nu doar recruti kamikaze fanatici, ci si personal foarte specializat in astfel de actiuni. Adaug un singur lucru: atacul nu ar fi putut fi realizat fara o infiltrare in personalul de securitate a zborurilor si radar."

Venind din partea unui fost sef de stat foarte respectat, afirmatia lui Cossiga, conform careia atacurile din 11 septembrie au fost sprijinite din interior si ca acesta este un lucru binecunoscut de catre toate agentiile globale de inteligenta, este foarte putin probabil ca va fi publicata de vreun mijloc media, pentru ca, asemeni altor sute de fosti angajati ai Guvernului, Armatei, Fortelor Aeriene, profesori, intelectuali el nu poate fi marginalizat punandu-i-se eticheta de sustinator al "Teoriei" Conspiratiei.

Surse:
http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1054325-declaratie_soc_unui_ministru_francez_posibil_bush_fie_originea_atentatelor_din_11_septembrie_video.htm
http://www.prisonplanet.com/articles/december2007/120407_common_knowledge.htm
http://www.corriere.it/politica/07_novembre_30/osama_berlusconi_cossiga_27f4ccee-9f55-11dc-8807-0003ba99c53b.shtml
http://www.adevarul.ro/articole/italia-a-fost-la-un-pas-de-a-fi-atacata-de-nato/337884

sâmbătă, 2 februarie 2008

Pe 3 februarie toata lumea face yoga pentru respectarea drepturilor omului

Niciun comentariu :
Duminica 3 februarie 2008 yoghinii de pe toate meridianele pamantului vor dedica practica yoga apararii drepturilor omului, intr-o manifestare maraton timp de 24 de ore. Evenimentul este organizat impreuna cu Amnesty International.

World Yoga Day 2008: Let's join forces and support Amnesty International to ensure human rights in China! Click here to join.

vineri, 1 februarie 2008

Baraka - un film cu imagini ce vorbesc de la sine

2 comentarii :
Am mai recomandat acum ceva timp, acest film spiritual, insa amintim din nou de el pentru ca este un film absolut extraordinar si pentru ca l-am gasit integral pe Google video. Sa speram ca nu va fi sters.
Update: a fost sters, dar l-am gasit in alta parte.


Alte date despre film:
http://www.imdb.com/title/tt0103767/
http://en.wikipedia.org/wiki/Baraka_(film)