Yoghinii MISA blog

Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 31 martie 2008

Studiu: Telefoanele mobile, mai periculoase decat fumatul

Niciun comentariu :
Se pare ca am avut dreptate cu articolele ROMÂNII EXPUŞI RADIAŢIILOR EMISE DE ANTENELE GSM si Telefoanele mobile altereaza ADN-ul uman, provocand cancer si infertilitate .

Telefoane mobile ar putea cauza moartea mult mai multor oameni decat fumatul, arata un studiu realizat recent de un specialist in neurochirurgie, citat de cotidianul britanic The Independent. El afirma ca oamenii ar trebui sa evite utilizarea lor pe cat posibil, iar guvernele si companiile din industria de telefonie mobila trebuie sa ia masuri imediate pentru a reduce riscul de expunere la radiatii.
Studiul, realizat de Vini Khurana, doctor in neurochirurgie, se bazeaza pe probe – prezentate in exclusivitate pe site-ul IoSPress in octombrie – care indica faptul ca utilizarea telefoanelor mobile pentru mai mult de 10 ani poate duce la dublarea riscului de aparitie a cancerului cerebral. Khurana sustine ca, in general, cancerul se dezvolta in aproximativ 10 ani, ceea ce invalideaza declaratiile oficiale bazate pe studii realizate anterior, care includeau foarte putini oameni care sa fi folosit telefonul mobil pentru o perioada atat de lunga.

Profesorul Khurana – un neurochirurg consacrat, care a primit 14 premii in ultimii 16 ani si a publicat peste treizeci de lucrari stiintifice – a analizat peste 100 de studii legate de efectele telefonului mobil. El admite importanta acestor dispozitive in cazuri de urgenta, dar avertizeaza ca “exista o importanta serie de dovezi pentru stabilirea unei legaturi intre folosirea telefonului mobil si anumite tumori cerebrale”. El mai afirma ca ipoteza sa va fi “definiv demonstrata” in urmatoarea decada.

Avand in vedere ca tumorile cerebrale maligne reprezinta un “diagnostic al sfarsitului vietii”, el adauga, citat de The Independent: “Ne confruntam cu o situatie neprevazuta si extrem de periculoasa”. Autorul studiului si-a exprimat ingrijorarea fata de evolutia problemei si lanseaza un apel catre guverne si industria telefoniei mobile pentru a se lua masuri imediate; altfel, in urmatorii 10 ani frecventa tumorilor cerebrale maligne va creste la nivel global si va fi prea tarziu pentru interventia medicala.

“Este evident ca acest pericol are un efect mult mai mare asupra sanatatii publice decat azbestul sau fumatul”, spune profesorul Khurana, care a declarat pentru IoS ca afirmatiile sale se bazeaza pe faptul ca in acest moment, in lume, exista 3 miliarde de oameni care folosesc un telefon mobil, de trei ori mai multi decat cei care fumeaza.

La sfarsitul saptamanii trecute, Asociatia Operatorilor de Telefonie Mobila a calificat studiul lui Khurana drept “o discutie selectiva individuala a literaturii stiintifice “ care “nu reprezinta o analiza echilibrata” si “are concluzii opuse celor ale World Health Organisation (WHO) si a mai mult de 30 de alte analize stiintifice independente”.

La inceputul acestui an, guvernul francez a lansat un avertisment privind utilizarea telefonului mobil, mai ales in cazul copiilor. Germania isi sfatuieste, si ea, cetatenii sa minmalizeze folosirea acestor dispozitive, iar Agentia Europeana pentru Mediu a cerut ca riscurile de expunere la radiatie sa fie reduse, mai scrie The Independent.

de Andreea Flintoaca Hotnews.ro

Fahrenheit 451

Niciun comentariu :
Fahrenheit 451 este singurul film in engleza realizat de renumitul regizor François Truffaut. Lansat in 1966, filmul a fost făcut după romanul de anticipatie al autorului american Ray Bradbury, aparut in 1953. Acţiunea se plasează în viitorul apropiat intr-o societate de tip orwellian ce trateaza cărţile ca fiind periculoase, considerandu-le ca un obstacol în calea dezvoltării oamenilor si unde televiziunea a luat locul cărţii.

Cărţile sunt condamnate pentru că “îi fac pe oameni nefericiţi”, îngînduraţi şi antisociali; sunt “prostii care pot înnebuni omul” şi “cei care le citesc devin nemulţumiţi de vieţile lor”. Biografiile sunt “poveşti despre morţi”, iar fericirea este posibilă doar cu preţul egalităţii; toţi locuitorii se numesc, între ei, “veri” (aluzie la adresarea comunista).

In aceasta lume viitoare pompierii sunt insarcinati cu arderea putinelor carti in original care au mai ramas in lume si cu arestarea celor care le detin. Turnatoria anonima este procedeu oficial de informare a autoritatilor, despre "cei care nu respecta legea". Mitul ce mai circula printre copii, ca odinioara pompierii stingeau incendiile in loc sa le creeze este negat categoric.

Scenariul prezinta televiziunea ca pe o noua familie. Linda, sotia personajului principal, este complet supusă sistemului de viaţă aseptizată şi în mod obligatoriu fericită impusă de "guvern". Ea consumă atâtea pastile câte sunt necesare pentru a evita anxietatea. Şi mai ales, trăieşte cu televiziunea care se află în toate camerele căminului şi care ocupă întreaga suprafaţă a peretelui, povestirea este puţin mai avansată în faţa tehnologiei, dar nu suntem departe, avem deja ecrane plate din ce în ce mai mari.

Aceşti "pereţi vorbitori", cum îi numeşte naratorul, reprezintă ceea ce ea numeşte "familia" sa, ale cărei personaje virtuale trăiesc zilnic în salon. Ambiţia cea mai semnificativă a eroinei este chiar de a-şi plăti într-o zi un al patrulea perete-ecran pentru a ameliora...viaţa de familie.

Maxima zilei - Emerson

Niciun comentariu :

“Nici o schimbare a circumstantelor nu poate repara in mod automat un defect de caracter.” – Emerson

vineri, 28 martie 2008

Dhammapada - Buddha

Niciun comentariu :
Capitolul 3 - Gandurile
33. Asa cum fauritorul de sageti isi face drepte sagetile sale, tot astfel omul intelept isi focalizeaza gandurile agitate si instabile, care sunt dificil de controlat, dificil de retinut.

34. Precum un peste scos din apa si aruncat pe uscat, gandurile noastre se zbat in regatul lui Mara (cel care tenteaza).
Asa cum o sageata stramba nu si-ar putea atinge tinta fiindca ea ar devia de la traiectoria vizata, tot astfel gandurile care o iau haihui nu pot fi de folos celui care vrea sa patrunda misterele existentei. Focalizarea gandurilor are 2 avantaje: pe de o parte gandurile puternic concentrate au o mare forta de patrundere si o mare eficienta, iar pe de alta parte devine posibil sa fie controlat insusi procesul gandirii astfel incat, de exemplu, energia pe care omul obisnuit o iroseste hranind ganduri parazite este acum folosita de omul intelept pentru a hrani in totalitate numai procesul mental care il intereseaza la un moment dat.

Precum un peste scos din apa incearca cu disperare dar in zadar sa-si satisfaca nevoia de oxigen pe uscat, tot astfel gandurile noatre se zbat in zadar in lumea tentatiilor frivole si superficiale sa ne satisfaca nevoia de fericire profunda.

Maxima zilei - Pliniu cel Tânăr

Niciun comentariu :

“Cel mai inalt caracter, in opinia mea, e gata sa ierte erorile morale ale oamenilor ca si cum el insusi ar fi vinovat de ceva zilnic, si in acelasi timp e la fel de prudent in a face vreo greseala ca si cum niciodata nu si-ar ierta vreuna.” - Pliniu cel Tânăr

joi, 27 martie 2008

Maxima zilei - Camus

Niciun comentariu :
“Integritatea nu are nevoie de reguli.” – Camus

miercuri, 26 martie 2008

Maxima zilei

Niciun comentariu :
“Masura caracterului real al unui om este ceea ce ar face daca ar sti ca nu s-ar afla niciodata.”

marți, 25 martie 2008

Un scriitor si un om de valoare: Marius Daniel Popescu

4 comentarii :
Puteti gasi un interviu cu Marius Daniel Popescu la acest link.
Pun aici un singur fragment interesant:
"Pentru mine banalitatea nu exista. Chiar cuvantul 'banal' este sacru. In sensul ca orice element al lumii trebuie respectat asa cum ne respectam pe noi insine. Orice element al lumii poate sa ne vorbeasca, sa ne explice lumea, sa ne dea retete asupra sacralitatii universului. Pentru mine literatura este viata, sensibilitatea fata de individ, de a trai respectand ce se intampla in jurul nostru, fiind un fel de ingeras, sa spunem, care spune despre tot ce vede in jurul lui: "si acestia sunt ingeri, si ei sunt la fel de sacralizati ca si mine".

Este vorba de un om care traieste cat se poate de natural o stare de empatie cu partea spirituala din tot ceea ce exista (printre altele un vechi deziderat al traditiei tantrice, de exemplu). Bravo lui!

Maxima zilei

Niciun comentariu :

“Un om nu-si arata niciodata caracterul la fel de clar ca atunci cand ii descrie pe altii.”

luni, 24 martie 2008

Maxima zilei - Bovee

Niciun comentariu :

“Toti oamenii sunt la fel in natura lor inferioara; ceea ce este diferit in ei sunt caracteristicile superioare.” – Bovee

vineri, 21 martie 2008

Maxima zilei - Plutarh

Niciun comentariu :

“Caracterul este simplul obicei continuat mult timp.” – Plutarh

joi, 20 martie 2008

Din nou despre Adrian Nastase

2 comentarii :
Dupa primul articol pe blogul sau in care se tanguia si se victimiza dand vina pe MISA pentru propriul esec politic, Adrian Nastase revine astazi cu un nou articol. Probabil ca dupa ce a citit articolul bascalios din Cancan si reactiile ironice ale presei s-a gandit s-o dea la intors si sa salveze cumva gafa:

Din nou despre MISA
martie 20, 2008 by nastase

Comentariul meu anterior despre MISA a fost, se pare, prea succint si a generat unele neclaritati. Am vrut sa atrag atentia asupra unui articol de ziar, care confirma atitudinea MISA. Nu mi-am insusit comentariile referitoare la metodele utilizate si la efectele lor. Eu am avut in vedere, cum am mai spus si cu alte ocazii, nu “mediatiile” membrilor sai, a caror valoare nu o judec, ci ACTIUNILE lor in plan politic. Din informatiile pe care le am, unii dintrte ei au fost in echipa de sprijin pentru Basescu, facand propaganda pentru el, mergand pe teren pentru a convinge cat mai multe persoane sa-l voteze, aducand oameni la vot la Gara de Nord si in diferite locuri din tara.. In 12 decembrie, se pare ca un numar destul de mare dintre ei intentionau sa blocheze Piata Universitatii, si sa declanseze manifestatii de strada, pe modelul de la Kiev, daca nu s-ar fi anuntat un rezultat favorabil lui Basescu. Ministerul de interne va putea candva, sper, sa dea mai multe detalii. La asta m-am referit. La actiunile lor concrete, cu valoare electorala. Cine din administratie a dorit sa transforme MISA intr-un adversar pentru mine in campania electorala - din prostie sau deliberat - imi este greu sa va spun. In ceea ce priveste rolul si forta mintii, transmiterea energiilor pozitive sau negative putem discuta altadata. In ceea ce-i priveste pe cei care se prefac a nu fi inteles trimiterea mea la articol doar pentru a confirma situarea MISA pe postura de adversar in campania electorala, am sa fac o “meditatie” si o sa ma concentrez pentru a le transmite, pe flux energetic, interpretarea corecta!

Recomandarea noastra pentru domn Nastase este o cura cu oua de prepelita, care este renumita pentru efectele miraculoase ale acestui aliment utilizat in tratarea a numeroase afectiuni:

- Imbunatatesc functionarea cordului
- Au un efect pozitiv in tratarea bolilor de rinichi si ficat
- Imbunatatesc digestia, regleaza aciditatea gastrica
- Improspateaza si imbunatatesc memoria
- Au un rol deosebit de important in cresterea si dezvoltarea copiilor
- Revitalizeaza organismul indiferent de varsta.

Cura de 120 de oua se administreaza in 25 de zile astfel:

- In prima zi - 3 oua
- In a doua zi - 3 oua
- In a treia zi - 4oua
- In a patra zi - 5 oua
- In continuare pana in a-25-a zi - 5 oua

Ouale se beau crude dimineata pe stomacul gol prin inteparea in dreptul camerei de aer sau frecarea cu putin zahar la care se adauga cateva picaturi de lamaie. Dupa o pauza de 20 de zile, cura se poate repeta, oul de prepelita japoneza fiind singurul ou dietetic.

Maxima zilei - Mahatma Gandhi

Niciun comentariu :
"Viata mea este mesajul meu." - Mahatma Gandhi

Ziarul Cancan ne citeaza

Niciun comentariu :

Astazi ziarul Cancan citeaza din articolul referitor la Adrian Nastase, preluand foarte corect si motivul pentru care atacarea yoghinilor s-a realizat pe 18 martie. Date suplimentare despre ziua razbunarii masonilor si despre practicile pe care le realizeaza in aceasta zi, puteti afla in articolul "De ce 18 martie?", informatiile fiind confirmate de catre ziarul masonic Gardianul in doua articole din martie 2007: "TEMPLIERII, REABILITATI?" si "La Paris a inceput anul reabilitarii Ordinului Templierilor".

A reizbucnit razboiul dintre MISA si fostul premier
Yoghinii lui Bivolaru fac bascalie de ouale lui Nastase
Joi, 20 Martie 2008

Galceava. Fostul premier a intrat iar in vizorul adeptilor MISA, exact in ziua celei de-a patra aniversari a declansarii anchetelor asupra organizatiei, care au dus la exilul lui Gregorian Bivolaru

Pe 18 martie, cand se implineau 4 ani de la declansarea operatiunii anti-MISA, supranumita "operatiunea Christ", in mandatul Nastase, presa a dezvaluit ca adeptii lui Bivolaru au derulat ritualuri oculte impotriva fostului premier, pe care l-au acuzat ca a ordonat arestarea lui Bivolaru si distrugerea organizatiei sale. Yoghinii sustin pana in ziua de azi ca Nastase a actionat la ordinul masonilor americani, adversari ai MISA, si ca ziua de 18 martie nu a fost aleasa intamplator, ea avand profunde semnificatii pentru masoni. In fapt, e ziua in care, in 1314, Jacques de Molay, Marele Maestru al Templierilor, a fost ars pe rug odata cu alti cavaleri templieri, pedepsiti de Papa si de curtea regala a Frantei. In aceeasi zi, Nastase a reactionat prompt, reluand, pe blogul sau, afirmatia mai veche ca Basescu a castigat alegerile din 2004 cu ajutorul yoghinilor de la MISA. Pozitia sa a fost sustinuta pe acelasi blog de catre europarlamentarul Corina Cretu, care scrie: "Va imaginati ce forta aveau sute de oameni care se concentrau numai pentru a va face rau? Cata ura, cata rautate, poate chiar magie neagra. De aceea nu progresam noi, ca societate, in general". A fost suficient pentru ca yoghinii sa ia foc: pe site-ul misa-yoga.blogspot.com sunt reluate atacuri dure la adresa lui Nastase si se afirma, textual, despre "tiranul malefic din 2004": "Astazi, 18 martie, la fix 4 ani de la atacul talharesc al autoritatilor impotriva yoghinilor, masonul Adrian Nastase plange pe blogul sau ca o fetita, ca a pierdut alegerile din cauza MISA, cerand cititorilor si comentatorilor sa-i planga de mila si sa verifice daca nu cumva a ramas fara oua, deoarece, ca si altadata, nu-i ies la numaratoare".

Nici nu mai comentam falsa naivitate a lui Adrian Nastase si a Corinei Cretu care vor sa dea de crezut ca PSD a pierdut alegerile din motive vrajitoresti si nu pentru ca au comandat atacarea talharesca a yoghinilor, au promovat coruptia in justitie, au subjugat total mass media, au furat cat au putut (vezi privatizarea Petrom, contractele cu Bechtel, EADS, rafinaria Petromidia si datorii Rompetrol la stat sterse facute cadou lui Patriciu, etc), au facut pana si trafic cu copii si si-au umplut conturile din strainatate acoperiti de relatiile stranse cu masoneria. Pentru detalii cititi: Masonii, dolarii si elvetienii - Cum se finanteaza masoneria si care erau dimensiunile reale ale coruptiei PSD , Remember 2004: PSD-ul, Nastase si masonii sai carau banii cu geamantanele in banci straine, Traficul cu copii patronat de PSD - Ce nu au vazut romanii orbiti de «fumigena M.I.S.A.»?, Ce ascund de marele public Iliescu, Geoana si Nastase? Stransa colaborare cu masoneria! .

miercuri, 19 martie 2008

Cat timp mai avem pana cand oamenii vor fi inlocuiti de roboti?

Niciun comentariu :
Tehnologia avanseaza pe zi ce trece. Nici nu mai suntem atenti cand ni se spune ca un creier molecular artificial de dimeniuni minuscule a fost capabil sa coordoneze cu succes 8 nano-roboti simultan, si ca in curand noua tehnologie ar putea fi incorporata in computere.

Ceea ce urmeaza sa vedeti in imaginile de mai jos s-ar putea sa puna multa lume pe ganduri mai ales ca este vorba de o tehnologie dezvoltata in scopuri militare, ce ar putea fi echipata cu armament.


BigDog este cel mai avansat robot patruped de pe pamant care merge, alearga, urca pe teren accidentat, si poate cara greutati de pana la 150 de kg. Realizat de catre Boston Dynamics si finantat de Agentia de cercetare pentru Aparare (the Defense Advanced Research Project Agency - DARPA), robotul are dimensiunea unui magar, este alimentat de un motor pe benzina si are picioare articulate ca un animal. Computerul sau gestioneaza dinamica comportamentului, pentru a-l ajuta sa-si mentina echlibrul, directia, puterea. Contine senzori de pozitie, presiune, greutate, contact, un giroscop laser si un sistem de vedere stereoscopica, precum si alti senzori de control intern.

Nebunia cercetatorilor de a crea clone umane, roboti, computere cu rol de a inlocui creierul uman sau omul cu totul, nu fac decat sa alieneze si mai mult rasa umana si asa destul de robotizata si mentinuta pe un nivel inferior. Omul reuseste astazi sa-si foloseasca cel mult 5-10% din capacitatile creierului sau, si in aceasta situatie exceptionala, de regula este considerat un geniu. Directia de dezvoltare a societatii actuale este data de cei care incurajeaza pe fata sau din umbra, doar acest gen de tehnologizare si robotizare, in detrimentul cercetarilor, explorarii si dezvoltarii capacitatilor imense ale creierului si ale organismului uman. Iar acest lucru se face pentru ca cei care manipuleaza societatea actuala stiu ca oamenii, spre deosebire de roboti, au capacitatea de a se trezi si de a realiza hipnoza colectiva in care se afla, iar atunci cand se trezesc nu mai pot fi pacaliti.

Monitorizarea totala de catre "Big Brother" se face cu acordul si ajutorul nostru

Un comentariu :
Cu ani in urma obsesia securitatii era sa stie cat mai multe despre tine: ce vorbesti la telefon, unde mergi, cu cine te vezi, ce prieteni ai, etc. Pentru asta faceau o gramada de eforturi tehnice, de filaj, era necesara aparatura de ascultare, se vorbea cu informatori.

Cred ca astazi intentiile serviciilor secrete nu s-au schimbat major. Iar munca lor a devenit cu mult mai simpla deoarece mijloacele tehnice au evoluat foarte mult. Spre exemplu telefonul mobil fara de care se putea trai acum 15 ani, a devenit astazi o "necesitate". Adica tot omul isi ia automat telefonul cu sine oriunde s-ar duce. Iar de aici rezulta un foarte bun dispozitiv de localizare si chiar de ascultare, nu numai a convorbirilor dar a si a mediului ambiant in care se afla telefonul.

Recent, George Buhnici a deschis pe blogul sau o discutie pe tema legalitatii localizarii angajatilor prin telefon, prezentand totodata si o imagine furnizata de softul de localizare folosit la noi de catre Orange in cadrul serviciului monitorizare flota. Exista si un serviciu identic furnizat de catre Vodafone.
Desi serviciile de monitorizare sunt oferite contra cost companiilor pentru a-si "verifica" proprii angajati, puteti fi siguri ca "serviciile" au acces la aceasta monitorizare si pentru telefoanele private in acelasi mod in care au acces si la orice convorbire.

La o zi dupa articolul lui Buhnici, tema a fost preluata de catre ziarul Adevarul, care comenteaza si cadrul legal in care se poate face monitorizarea.

Si cand te gandesti ca totul se face cu acordul nostru si uneori din initiativa noastra. Adica nu ne forteaza nimeni sa purtam un dispozitiv de urmarire si ascultare pentru ca o facem de buna voie.

Am deschis discutia asta pentru ca sunt multi oameni care nu cred in "povestile cu ascultatul si urmaritul" de catre servicii ori Big Brother. Yoghinii insa au fost printre cei care avut supriza sa primeasca o confirmare a monitorizarii lor, in 2004, cand toata mass media anunta ca MISA este monitorizata de 10 ani de zile, din motive de siguranta nationala (!!!!), costurile acestei monitorizari fiind estimate la circa 2 milioane de euro.

Cititi si:
Gregorian Bivolaru despre persecutiile politice la care au fost supusi yoghinii dupa 1989
Gregorian Bivolaru, MISA si serviciile secrete - Abuzurile SRI si ale Jandarmeriei
Contrafacerea dosarelor MISA - Gregorian Bivolaru

Maxima zilei

Niciun comentariu :

“Nu-i cere Domnului sa-ti ghideze pasii, daca nu esti dispus sa-ti misti picioarele.”

marți, 18 martie 2008

La fix 4 ani dupa ce a ordonat atacurile impotriva yoghinilor, Adrian Nastase se plange ca o fetita (sic) ca a fost atacat de MISA

Niciun comentariu :
Astazi 18 martie, la fix 4 ani de la atacul talharesc al autoritatilor impotriva yoghinilor, masonul Adrian Nastase plange pe blogul sau ca o fetita mica, ca a pierdut alegerile din cauza MISA. Desigur acest articol pe blogul sau nu ar fi fost posibil fara serviciile prestate prompt de catre 2 ziare care au scris articole mirobolante despre MISA, tocmai astazi, pentru a "celebra" acel atac. Cerand cititorilor si comentatorilor sa-i planga de mila si sa verifice daca nu cumva a ramas fara oua, deoarece, ca si alta data, nu-i ies la numaratoare, tiranul malefic din 2004 nu uita sa mentioneze ca articolul din Gandul care ii "confirma" spusele paranoice, a aparut la pagina 13, desi numarul paginii nu are nici un sens pentru cititorii internauti ai blogului si ai ziarului. Spunem asta pentru ca mentiunea este neintamplatoare, numarul 13 avand o semnificatie speciala pentru masoni, iar amintirea lui face parte din arsenalul de semnale şi ordine francmasonice secrete ce sunt transmise prin mass-media.

Celor care au uitat ce s-a intamplat in martie 2004 va recomandam un video clip si un articol de pe blogul lui Costica Cojocaru, martor si victima in Abuzurile realizate de autoritati impotriva yoghinilor.



Cititi si:
Stenogramele PSD demonstrează iar Marian Vanghelie confirma ca diversiunea din martie 2004 contra MISA a fost realizata la ordinul lui Adrian Nastase
Activitatea anti-spirituală a lui Adrian Năstase
Contrafacerea dosarelor MISA - Gregorian Bivolaru
Dreptate pentru MISA si Gregorian Bivolaru - Vinovaţii pentru abuzurile din timpul percheziţiilor din 18 martie 2004 trebuie să plătească
Campania Mass Media impotriva MISA si a lui Gregorian Bivolaru
Ce spun dosarele Securitatii despre Gregorian Bivolaru
Dosarul de la Securitate al lui Gregorian Bivolaru "protejat" de CNSAS
Gregorian Bivolaru - persecutat, detinut politic si incarcerat abuziv in sistemul psihiatric comunist
Serviciile secrete impotriva lui Gregorian Bivolaru
Serviciile secrete au cheltuit 2 milioane de euro pentru a supraveghea MISA
Gregorian Bivolaru despre persecutiile politice la care au fost supusi yoghinii dupa 1989
General SRI spagar, autor al dosarului Bivolaru

Criza financiara: Chinezii cred in conspiratii - articol Financial Times

Niciun comentariu :

Batalia de la Waterloo. Moartea a 6 presedinti americani. Succesul lui Adolf Hitler. Deflatia in economia japoneza, criza financiara din 1997-1998 si chiar distrugerea mediului in lumea dezvoltata. Intr-un nou best-seller chinezesc, Razboiul Monedelor (Currency Wars), aceste evenimente disparate ce acopera 2 secole au o singura cauza: controlul emiterii de moneda, de catre dinastia bancara Rothschild, de-a lungul istoriei.

Chiar si astazi, sustine autorul Song Hongbing, Rezerva Federala Americana (US Federal Reserve) ramane o papusa a unor banci private fidele ominprezentilor Rothschild. In China, care se afla in mijlocul unor indelungi dezbateri despre deschiderea propriei economii la presiunile SUA, cartea a devenit un succes de masa si este citita chiar si la nivelele inalte ale guvernului si afaceristilor. “Cativa executivi ai unor companii m-au intrebat daca asta este in intregime adevarat" spune Ha Jiming, economistul sef al China International Capital Corp, cea mai mare banca locala de investitii.

Editorul cartii, o companie de stat a a grupului CITIC, a declarat ca Razboiul monedelor s-a vandut in circa 200.000 de copii si estimeaza circa alte 400.000 de copii pirat in circulatie. Song, un consultant in IT si istoric amator care a trait in SUA din 1994, rezident in Washington, spune ca interesul sau a fost starnit de dorinta de a afla sursa crizei asiatice din 1997. Dupa ce a inceput sa posteze descoperirile sale pe un blog, prietenii i-au sugerat sa gasesca un editor pentru a publica o lucrare mai elaborata. El se declara surprins de succesul cartii sale. "Niciodata nu mi-am imaginat ca ar putea fi atat de fierbinte si ca lideri de varf o vor citi", a spus in cadrul unei lansari din Shanghai. "Oamenii in China sunt foarte nervosi in legatura cu ceea ce se intampla pe pietele financiare insa ei nu stiu cum sa trateze pericolele reale. Aceasta carte le da cateva idei."

Lucrul care l-a socat cel mai tare a fost descoperirea ca Fed (Rezerva Federala Americana - US Federal Reserve) este o banca cu actionariat si conducere private. "Nu mi-am imaginat ca o banca centrala ar putea sa fie o institutie privata". Rezerva Federala Americana se defineste ca fiind "un amestec neobisnuit de elemente publice si private". In timp ce guvernatori sunt numiti de catre Presedintele SUA, bancile private detin actiuni in cele 12 banci regionale ale Rezervei Federale. Song ignora rolul guvernatorului si sustine ca functiile cheie ale Fed sunt controlate de 5 banci private, precum Citibank, care au o "stransa legatura" cu familia Rothschild.

Sursa: Financial Times: Chinese buy into conspiracy theory by Richard McGregor

Cititi si:
O societate secreta chineza ameninta societatea Illuminati daca va continua planurile de depopulare planetara
Criza financiara si viitoarea lovitura de stat planetara masonica
Situatie critica la banca Bear Stearns, indicii Bursei din New York scad, discursul lui Bush asupra starii economiei nu induce optimism
Panica si degringolada pe pietele financiare internationale
Rusia: Temeri privind o potentiala criza de lichiditati in sistemul bancar
Dezvăluirile unui asasin economic confirmă punerea în practică a directivelor trasate de Protocoalele maeştrilor francmasoni
Protocoalele secrete ale maeştrilor francmasoni
Nick Rockefeller recunoaşte că scopul elitei mondiale este reducerea la jumătate a populaţiei globului şi controlul prin implantul de microcipuri

Tonomatele cu euro sau manipularea presei prin contracte de publicitate

Niciun comentariu :
TONOMÁT, tonomate. s.n. = Pick-up semiautomat care se declanşează cu ajutorul unei monede sau al unui jeton şi care are un sistem selector de discuri.

Recent Traian Basescu a folosit expresia "tonomatele cu euro" vorbind despre trusturile de presa. Ca reactie diversi ziaristi au sarit ca arsi si au replicat foarte acid. Realitatea insa ramane. De-a lungul timpului am urmarit cum ziare si emisiuni TV au devenit extrem de "politicoase" cu guvernul dupa ce au gazduit o serie de reclame la Rompetrol, Citroen sau Fundatia Dinu Patriciu. Tacerea unor ziaristi care nu au gasit de cuviinta sa mai spuna nimic despre privatizari oneroase, afaceri masonice cu energie sau cu terenuri si cladiri a intervenit dupa sponsorizari gen Romtelecom, Petrom, Energy Holding sau Posta Romana.
Intrebarea este: Se mai poate vorbi de o a patra putere in stat sau exista in presa romaneasca doar tonomate cu euro, adica acel gen de aparat in care cineva baga banii si alege melodia pe care vrea sa o auda?

Cu cateva saptamani in urma Razvan Ionescu a demisionat de la conducerea Evenimentului zilei. Nu a fost o mare surpriza pentru ca zvonul plecarii sale circula inca din toamna. Toate bune ai putea zice, omul a decis sa plece liber, nefortat, datorita lipsei de performante economice. Destul de ciudata a fost insa pozitia foarte dura a conducerii Ringier care i-a cerut demisionarului sa elibereze in aceeasi zi biroul, conform spuselor unor colegi din presa. Un alt element ciudat este scrisoarea de despartire a fostul redactor sef al evenimentului Zilei care mentioneaza ca demisia "nu are nici o legatura cu anul electoral, cu PSD-ul, cu Traian Basescu sau cu faptul ca Ion Tiriac tocmai a decis sa taie bugetele de publicitate pentru toate produsele Ringier Romania". Un element interesant! Tiriac a oprit toata publicitatea firmelor sale catre un trust de presa?? Oare de ce?

Mergand inapoi pe firul istoriei legat de numele Tiriac aflam cat de usor se poate calca in picioare libertatea si independenta presei.

Cu circa 3 saptamani inainte de momentul demisiei, in Evenimentul zilei a fost publicat un articol pe tema deconturilor umflate ale oficialilor din Federaţia Română de Tenis la partida România - Franţa, din Cupa Davis. Ca rezultat a izbucnit un scandal in care au fost implicati Ilie Nastase si Ion Tiriac. In Evenimentul zilei apare apoi articolul Ţiriac ameninţă un ziarist EVZ: „O să am grijă personal de dumneata!“ in care se sustine ca au fost primite ameninţări cu moartea, insinuări subtile, aluzii la prietenia cu patronul trustului din care face parte cotidianul şi la puterea financiară de care dispun cei doi fosti tenismeni, toate acestea pentru a-l intimida pe Marius Chican, ziaristul care a îndrăznit să scrie despre sumele nejustificate cheltuite de Federaţia Română de Tenis. (http://www.youtube.com/watch?v=SOhCkdLAcYY)

Miliardarul Tiriac nu este la prima încercare de intimidare a unui jurnalist. Cu ocazia inculparii in 2004 a lui Ion Ion Tiriac in dosarul Cocaina pentru VIP-uri, Tiriac tatal s-a intilnit cu Ion Iliescu pentru a discuta cazul fiului sau, iar fostul presedinte a discutat cu Ilie Botos, procurorul general de atunci. Cert ramane faptul ca, dupa aceasta discutie "de principiu", dosarul a fost incredintat altor procurori, care au inceput sa renunte la unele acuzatii, mai exact la cele mai grave, iar unii acuza chiar ca au disparut probe importante din dosar. Invitat de Radu Moraru la emisiunea „Naşul“, Ţiriac a fost supus unui tir de întrebări incomode pe tema dosarului Cocaina si interventiei sale la Ion Iliescu. Ion Ţiriac nu s-a abţinut şi i s-a adresat ameninţător şi, totodată, ironic lui Radu Moraru. „Poate vrei să nu mai faci emisiune aici!“, a spus fostul tenismen, în direct, pe B1 tv.

Iata deci cum se poate transforma presa libera in tonomat: "nu 'canta' ce vrem noi ii taiam contractele de publicitate pana cand se va conforma dorintelor noastre".

Sa ne mai miram ca nici un ziarist nu s-a scandalizat la aceasta interventie brutala in independenta presei sau ca justitia este manevrata dupa bunul plac de catre milionari? Sa ne mai miram ca in schimb yoghinii sunt in continuare calominiati de catre presa, iar justitia romaneasca a fost facuta de rusine de catre justitia suedeza prin cazul yoghinilor romani?

Cititi pe aceeasi tema articolele:
Prăbuşirea unui mit: presa liberă
Exemple de manipulare mediatica si corporatista: Povestea "bradului" care nu e brad dar care a aruncat in haos traficul bucurestean
Laura Vasiliu. Ipocrizia e mai mare decat xenofobia
Despre a patra putere in stat si apararea interesului public
Andrei Badin, masoneria, suspendarea lui Basescu si calomnia din "spatele usilor inchise"
Inca o victima a oligarhiei securiste din media reactioneaza
Dictatura oligarhiei media - Jurnalisti concediati abuziv pentru opiniile lor
Mogulii au trecut la epurari de articole si ziaristi

Maxima zilei - La Fontaine

Niciun comentariu :
"Adeseori avem nevoie de unul mai mic ca noi." - La Fontaine

luni, 17 martie 2008

Felul in care privim sexualitatea ne poate schimba viata

Niciun comentariu :
Fragment dintr-un interviu cu John Welwood, psihoterapeut american, doctor in psihologie si autor international, aparut in revista Formula As.

"[..]
- John Welwood, vorbiti mereu despre inima, despre a simti. Este atat de important?
- In lumea de astazi da, pentru ca inima este pe cale sa fie uitata, ignorata. Ne-am parasit inima, am uitat ca o avem. Ne aducem aminte uneori de ea, dar numai atunci cand "ne doare", cand resimtim ceva atat de dureros, incat ecoul durerii coboara in zona aceasta, a inimii, de care, in general, nu suntem constienti. Nu ne amintim ca avem o inima in viata de zi cu zi. Suntem prea ocupati sa gandim, sa analizam, sa actionam, sa facem planuri, sa rationam pe baza a ceea ce am invatat, deci pe baza unor experiente trecute, asa incat nu ne trece prin cap sa ne oprim o clipa si sa fim atenti la ceea ce ne spune inima noastra. Daca am face-o, am descoperi ca inima este un barometru foarte sensibil al realitatii dimprejurul nostru, ca fara sa faca nici calcule, nici evaluari, inima simte, este intr-un fel misterios racordata permanent la tot ceea ce ne inconjoara. Asta pe de-o parte. Pe de-alta parte, inima noastra - si prin extensie corpul nostru - este o poarta catre cele mai profunde, catre cele mai stabile, dar si cele mai inefabile parti ale fiintei noastre. Este suficient sa le dam atentie, sa stam cu ele, sa fim cu ele, pentru a avea acces la aceste parti ale fiintei pe care in general le ignoram. Daca am face-o, am fi mai linistiti, mai putin speriati, mai putin stresati, mai sanatosi si mai fericiti decat suntem. Am fi mai atenti cu ceilalti, mai prezenti, mai buni. Lumea noastra interioara si reflexia ei pe care o cream, adica lumea exterioara in care traim, ar arata altfel. In loc de asta, suntem in permanenta intr-o alergare, intr-o fuga, suntem intr-o agitatie care caracterizeaza lumea moderna si care, in cele din urma, ne rupe de tot de ceea ce suntem noi cu adevarat. Cand intervine aceasta ruptura, devenim cu adevarat nefericiti, depresivi, intr-un cuvant ne imbolnavim, pentru ca suntem rupti de sursa energiei noastre vitale, la fel cum un copac lipsit de lumina soarelui se usuca. Intoarcerea la inima ne-ar schimba viata si felul in care privim imprejurul nostru, iar asta ar schimba lumea.

- Ce drum ar trebui sa urmam pentru a ne regasi inima? Exista metode pe care sa le invatam?
- Ar fi bine daca occidentul si-ar aminti despre bazele crestine ale civilizatiei sale si ar redescoperi spiritualitatea sa originara, care este una exceptionala. Numai ca aceasta spiritualitate a fost pierduta, ca oricare alta, de altfel. Occidentul a luat-o pe alt drum. Din nefericire, biserica s-a indepartat si ea de revelatie, si oamenii nu mai gasesc in biserica decat rareori ceea ce cauta. Acelasi lucru s-a petrecut candva si cu mine. Simteam ca nu gasesc in biserica ceea ce cautam. Asa am ajuns sa cercetez diferite alte traditii spirituale, mai conservatoare. Asa am ajuns la traditiile orientale si am inteles un lucru fundamental: ca spiritualitatea contemplativa a orientului poate aduce ceva ce occidentului ii lipseste sau a uitat. Aceasta latura contemplativa are implicatii enorme asupra sanatatii si vindecarii psihologice, dar si asupra relatiilor dintre oameni si a comunitatii. Cu toate astea, budismul zen, de exemplu, nu este mai bun cu nimic decat crestinismul, care are si el latura sa contemplativa extraordinara. Pana la urma, rugaciunea europeana, asa cum o cunoastem noi, este o forma de meditatie, sau invers, meditatia este o forma de rugaciune. Crestinismul este un punct de plecare la fel de bun ca orice alta traditie spirituala a lumii. Importanta este intoarcerea la credinta, la aspectele noastre profunde, uitate, abandonate. Iisus vorbeste despre inima, Evangheliile sunt pline de indicii, dar cati dintre occidentali au reflectat vreodata la toate acestea? [..]

- Daca am vorbit despre iubire, sa vorbim si despre sexualitate, in contextul acesta al prezentei.
- Sexualitatea, din punctul meu de vedere, face parte din ceea ce eu numesc "Calea Sacra". Pentru mine, sexualitatea este o poarta catre cea mai misterioasa, cea mai metafizica parte a unei relatii, facand parte mai curand din zona spirituala decat din cea personala. In lumea contemporana, corpul este desacralizat, el nu mai este vazut ca o poarta, ca un templu al sufletului, ci este vazut in extreme. Fie avem de-a face cu o viziune care trateaza corpul ca pe un obiect de joaca, fie cu o viziune puritana, in care corpul e vazut ca o creatie a diavolului, ca un instrument al pacatului. Noi am pierdut aspectul sacru al sexualitatii si al corpului. Avem o viziune alienata asupra corpului, ca ceva separat de noi, ceea ce conduce la o sexualitate alienata. Lawrence, un mare poet, spunea ca adevarata natura a sexualitatii este una misterioasa. Misterul, aceasta este esenta sexualitatii, caci ne pune in legatura cu partile necunoscute ale fiintei noastre si ale unei relatii intime. In aspectul sau misterios, sexualitatea este de fapt un schimb de energii subtile intre un barbat si o femeie, un schimb care ne innoieste si ne schimba, care ne improspateaza vitalitatea si care, de fapt, ne poate schimba viata. Exista un aspect mistic al sexualitatii, pe cale sa se piarda in timpurile noastre, la fel ca o multime de alte lucruri pe cale sa se piarda. Intoarcerea la acest aspect mistic al sexualitatii are o legatura cu intoarcerea la aspectul mistic al corpului, al inimii, cu intoarcerea la aspectul mistic al naturii inconjuratoare din care facem de fapt parte, toate sunt legate intre ele, iar pierderea misterului, a inefabilului, are o legatura cu nebunia care a cuprins lumea in secolul 21, cu insingurarea, cu nefericirea, cu tristetea fara de leac care i-a cuprins pe oameni, cu dezbinarea, cu lipsa de iubire. Pierzand conexiunile cu aspectele misterioase, spirituale ale universului, am pierdut legatura cu noi insine. Ne-am pierdut. Stiti care era legatura noastra cu toate acestea si cu propria fiinta?

- Inima, nu-i asa? Poarta noastra spre fericire. Stiti, John Welwood, eu vin dintr-o tara in care oamenii inca isi mai iau cate o clipa in care sunt singuri cu ei insisi si cu Dumnezeu, duminica, la biserica.
- E un lucru minunat. Inseamna ca e o tara in care nu e totul pierdut. Rugaciunea este o cale de intoarcere, cu conditia ca ea sa vina din inima, si nu sa fie facuta cu mintea, asa cum spuneau parintii desertului, acum doua mii de ani, caci in inima omului este poarta catre Imparatie."

Alte articole pe aceeasi tema:
Dezvaluirea misterelor sexualitatii sacre
Sexualitatea - o artă alchimică
Despre importanta Transfigurarii in cadrul unui cuplu iubitor
Yoga şi sexualitatea

sâmbătă, 15 martie 2008

Ce mai pregateste elita masonica - arme cu microunde impotriva protestatarilor

Niciun comentariu :


In Laboratorul pentru Cercetari al Fortelor Aeriene, din New Mexico, cercetatorii au creat o arma numita Active Denial System, care „va pune pe fuga" adversarii, prin incalzirea cu microunde a moleculelor de apa continute in corpul acestora. Durerea e atat de mare pe moment, incat cei vizati fug imediat.

Votati-l pe Brancusi in topul "500 Artists of the 20th Century"

Niciun comentariu :
Pentru vot acesati pagina http://www.saatchi-gallery.co.uk/artvote/.

Cititi si articolul: Constantin Brâncuşi a practicat yoga

Completare cu efectele spirituale ulterioare meditatiei avand ca tema viitorul foarte indepartat

Niciun comentariu :
Deasemenea ca si efecte ulterioare ale acestei exemplificari spirituale facute de Grieg, este exact asa cum a spus acesta in descrierea prealabila a meditatiei: in zilele care au urmat a aparut si s-a instalat o stare care pentru mine este chiar cu mult mai valoaroasa decat starile si asa deosebite din meditatia propriu-zisa, deoarece este ceva "pe sufletul meu": e un fenomen care mi-a aparut prima data in viata mea atunci cand "l-am descoperit pe Dumnezeu"(pana atunci eram ateu) si doar ma rugam intens la El, doar ca atunci acel fenomen aparea spontan si disparea la fel. Oricat imi doream eu atunci ca acel fenomen sa se mentina cat mai mult timp, el inceta dupa cel mult 2-3 ore in ciuda atentiei mele focalizate asupra lui(dupa ce in prealabil atingea o perioada de maxim in care chiar nu imi mai trebuia nimic altceva si in care simteam dorinta irezistibila de a inceta orice alta activitate pentru a ma scufunda in acea traire, daca acest fenomen aparea spontan in timpul activitatilor cotidiene). Acum, la cateva zile dupa aceasta meditatie, acest fenomen mi-a aparut din nou, doar ca de data asta constat ca pot sa-l mentin la vointa.
Inca o "coincidenta": acest fenomen pe care il resimt este in legatura cu alt aspect de care pomenea Grieg in descrierea meditatiei sustinute subtil de el, si anume necesitatea atentiei marite in urmatoarele 7 zile care vor urma meditatiei. Astfel acest fenomen pentru a se "amorsa", adica pentru a-si amplifica intensitatea, are nevoie de atentie din partea mea. Dupa ce acest proces de "amorsare" a sa incepe datorita atentiei focalizate asupra sa, atentia este in mod spontan atrasa de el datorita senzatiilor foarte elevate resimtite, astfel incat se intra intr-o spirala ascendenta in care atentia concentrata asupra acestui fenomen amplifica intensitatea trairii, iar intensitatea crescanda a trairii atrage in mod spontan atentia.

Chiar daca acum constat ca pot sa mentin la vointa acest fenomen spiritual, vreau sa mentionez in final ca el si-a pastrat in totalitate "parfumul" de cadou spiritual din partea lui Dumnezeu (in prezent ca si la inceputul descoperiri de catre mine a existentei lui Dumnezeu), doar ca acum nu mai e un cadou sporadic.

Detalii despre acest fenomen care apare nu vreau sa dau mai multe acum.

vineri, 14 martie 2008

Detalii despre scrisoarea lui Vanghelie catre yoghinii MISA

Niciun comentariu :
Pentru ca a facut multa valva in mass media, se cuvine sa amintim adevarata istorie a acestei extrem de umoristice scrisori. Povestea pe care Cotidianul a descoperit-o recent si care a devenit atat de renumita, este de fapt veche de cate luni bune, insa probabil a fost scoasa abia acum la lumina datorita campaniei electorale si luptelor interne din PSD. Pentru ca ziaristii de la Cotidianul nu au precizat clar, trebuie spus ca scrisoarea receptionata la mai multe sedii si asezaminte locuite de yoghini a fost publicata pentru prima oara de catre site-ul yogaesoteric.net in articolul Reflecţii electorale în ton voios. Fumigena MISA, din nou la rampă pe data de 28 noiembrie 2007.

Cititi si:
Un posibil raspuns pentru Marian Vanghelie
Stenogramele PSD demonstrează iar Marian Vanghelie confirma ca diversiunea din martie 2004 contra MISA a fost realizata la ordinul lui Adrian Nastase
Contrafacerea dosarelor MISA - Gregorian Bivolaru
18 Martie 2004 - Abuzuri si persecutii impotriva lui Gregorian Bivolaru si a MISA
Campania Mass Media impotriva MISA si a lui Gregorian Bivolaru

Ce am simtit deosebit la meditatia avand ca tema viitorul foarte indepartat

Niciun comentariu :
Am fost destul de curios inainte de meditatie referitor la spusele lui Grieg ca in aceasta meditatie este posibil sa simtim ceva ireproductibil de catre noi ulterior.
Meditatia in sine a fost una foarte reusita, atat prin prisma focalizarii gandurilor asupra universului interior cat si prin prisma trairilor avute. As fi putut-o cataloga ca una foarte reusita chiar si in lipsa aparitiei a ceva ireproductibil ulterior la vointa:
- aproximativ in prima jumatate a meditatiei am simtit energizarea lui Sahasrara oarecum inedit: senzatia de "coroana energetica" de deasupra capului o simteam acum prelungita in jos precum un "voal" care cobora de-a lungul spatelui pana la mijlocul acestuia, ingustandu-se gradat("voalul energetic" avand o forma de triunghi).
- starea interioara era una de calm, ca si cum peste valurile agitata a mintii se turnase ulei, astfel incat totul se linistise.
- ca si asociatii mentale referitoare la tema meditatiei, pe fondul unor imagini mentale cu specific cosmic (stele, galaxii samd.), mi-a venit urmatoarea idee(asupra careia m-am focalizat o vreme) avand ca tema relatia intre constiinta pe de o parte, si microcosmos/macrocosmos pe de alta parte: noi acum traim niste stari si avem o constiinta care acum ni se pare foarte "normala" desi aceasta se sprijina pe zeci de mii de miliarde de celule. Noi nu simtim in mod distinct fiecare dintre aceste miriade de celule, ci avem in schimb o constiinta si niste stari/senzatii care se moduleaza ca un fel de anvelopa exterioara pe miriadele de celule. Analogic vorbind, este posibil sa existe constiinte macrocosmice care in loc sa se "bazeze"(moduleze) pe miriade de celule, sa se "bazeze"(moduleze) in schimb pe miriade de stele.
- am meditat deasemenea la relatia dintre constiinta si trecerea timpului, la faptul ca aceasta constiinta intima a nostra este aceeasi chiar daca timpul trece si corpul se schimba.

Fenomenul interior cel mai remarcabil a aparut aproximativ in a doua jumatate a meditatiei. Destul de repede o stare de energizare intensa a cuprins intregul corp(a debutat cu energizari intense la nivelul capului si al pieptului, care apoi s-au extins in intregul corp de la picioare pana in varful capului). Aceasta energizare s-a mentinut pana la sfarsitul meditatiei si modul in care ea se simtea era unul inedit: simteam ca si cum intregul corp era plin in interior de mici "stele" care "vibrau energetic" cu foarte multa putere. Energizarea globala data de aceste mici stele care umpleau si vibrau in intreg corpul era atat de puternica incat a aparut o stare de incremenire a intregului corp. Acest fenomen energetic atat de intens impreuna cu starea de incremenire a corpului au adus mintea intr-o stare de fascinatie, astfel incat pana la sfarsitul acestei meditatii m-am delectat cu aceasta stare, ca nici prin cap nu-mi trecea sa ma mai gandesc la altceva.

De aceea consider aceasta meditatie una foarte reusita si trebuie sa recunosc ca Grieg a avut dreptate in privinta fenomenului ireproductibil ulterior de catre mine. :)

joi, 13 martie 2008

Un posibil raspuns pentru Marian Vanghelie

Un comentariu :
Astazi ziaristii de la cotidianul sustin intr-un articol ca Marian Vanghelie a declarat ca "in subordinea sa, in filiala pesedista, sint si adepti ai organizatiei lui Bivolaru. Marian Vanghelie sustine insa ca acestia, adica cei care sint si membri ai PSD, “nu au participat la ceea ce s-a vazut la televizor”, adica la spirale sau orgii."

In primul rand tinem sa-i amintim d-lui Vanghelie ca la cursurile MISA nu exista si nu au existat orgii. Aceasta este o inventie a presei care nu are nici o baza reala, lucru care poate fi verificat personal de catre orice cetatean.

Revenind la declaratia lui Vanghelie, daca este reala, ne indoim ca este posibil sa existe yoghini simpatizanti sau membri ai PSD. Avand in vedere ca acest partid si presedintele sau de atunci, masonul Adrian Nastase, au coordonat in 2004, fabricarea unor dosare, atacul talharesc al autoritatilor si campania presei impotriva MISA, asa cum reiese din stenogramele secrete ale PSD si din chiar o declaratie a primarului sectorului 5 facuta la Realitatea TV, e foarte putin probabil ca un yoghin sa mai simpatizeze cu acest partid. Iar ca dovada suplimentara aveti si bancul de mai jos:

Se spune ca, la facerea lumii, Dumnezeu, pentru a-i ajuta pe oameni sa prospere, a hotarit sa dea fiecaruia cite doua virtuti.
Si asa fu.
- pe elvetieni i-a facut ordonati si respectuosi fata de legi
- pe englezi - perseverenti si studiosi
- pe japonezi - muncitori si rabdatori
- pe francezi - culti si rafinati
- pe spanioli - veseli si ospitalieri
Cind ajunse la romani,se intoarse catre ingerul care scria si-i zise:
'Romanii vor fi inteligenti, cinstiti si PSD-isti'

Cind termina facerea lumii, ingerul ii atrase atentia:
'Doamne,ai dat tuturor popoarelor cite doua virtuti iar romanilor trei; in acest fel ii vor depasi si exploata pe toti ceilalti'.
'Aoleu, asa e! Ai dreptate! '
Da, dar virtutile dumnezeiesti o data acordate, nu se pot lua inapoi; asa ca, 'Fie, romanii sa aiba trei virtuti! Doar ca nimeni nu va putea avea mai mult de doua in acelasi timp!'
Si astfel iata ce s-a intimplat:

Romanul care e PSD-ist si cinstit, nu poate fi inteligent.
Cel care e inteligent si PSD-ist, nu poate fi cinstit.
Iar cel care e inteligent si cinstit nu poate fi PSD-ist.

Concluzia logica: un yoghin nu poate fi in nici un caz PSD-ist.

Maxima zilei - Will Rogers

Niciun comentariu :

“Orice este amuzant cat timp i se-ntampla ALTUIA.” – Will Rogers

miercuri, 12 martie 2008

Dezvaluirea misterelor sexualitatii sacre

Niciun comentariu :
Va invitam sa urmariti un documentar foarte interesant despre misterele sexualitatii sacre:


Sexualitatea asa cum este intalnita in multe traditii ale Pamantului, este strans legata de spiritualitatea autentica, de sanatatea fizica si mentala, de prosperitate si de libertatea deplina a omului. Gasim aceasta viziune la Indienii din America de nord, in Africa, Japonia, India, China, Tibet, Orientul mijlociu, Grecia si in alte zone ale Europei. Administratorii politici si religiosi care au urmarit controlul deplin al maselor, au luptat de-a lungul timpului pentru a elimina complet aceasta viziune din constiinta oamenilor, prin cuceriri si convertiri fortate, prin razboaie religioase, fie prin masuri inchizitoriale si deformarea adevarului istoric.

Astazi inchizitia nu mai exista, insa mintea inchizitoriala a supravietuit, iar cei care indraznesc sa vorbeasca despre legatura profunda dintre sexualitate si Divin, sunt de multe ori pusi la zidul infamiei prin intermediul mass media. In ciuda acestui fapt, undeva in subconstientul oamenilor exista un enorm interes pentru sexualitatea sacra, asa cum s-a vazut si din succesul imens de care s-a bucurat cartea "Codul lui da Vinci", datorita dezvaluirilor unor informatii tinute ascunse pentru public, timp de secole, despre Maria Magdalena si Iisus.

Va recomandam sa vizionati si:
- filmul artistic No mires para abajo (2008)
- filmul artistic Bliss (Armonie sexuala) - 1997

UN MESAJ FOARTE IMPORTANT DIN PARTEA LUI GRIEG

Niciun comentariu :
PENTRU TOŢI ACEIA CARE SUNT DESCHIŞI SĂ PARTICIPE LA O EXEMPLIFICARE SPIRITUALĂ EXCEPŢIONALĂ PE CARE O VA FACE CU AJUTORUL LUI DUMNEZEU


ATENŢIE!!! Pentru a înţelege cât mai bine despre ce este vorba în cadrul acestei exemplificări cu totul inedite, vă rugăm să citiţi cu atenţie textul care urmează, de cel puţin trei ori şi să puneţi în aplicare sfaturile care vi se oferă, aşa cum vi se sugerează (în cazul în care sunteţi interesaţi să participaţi la această exemplificare). Cu speranţa că DUMNEZEU poate să facă minuni pentru ei, această exemplificare se adresează în mod egal tuturor acelora care au părăsit de curând sau mai demult calea spirituală şi acum rătăcesc în derivă. Vă rugăm de asemenea să semnalaţi urgent tuturor acelora care sunt dispuşi să participe la această exemplificare, practicanţi sau nepracticanţi ai sistemului YOGA (cât şi tuturor acelora care ar putea fi ajutaţi prin intermediul acestei exemplificări) să îşi procure în timp util muzica pe care o vom pune la dispoziţie în acest scop pe adresa http://yes.dreamhosters.com/mp3/12_martie_08/meditatie_exceptionala.mp3(pentru download faceţi click dreapta pe link şi selectaţi "Save Target As..." sau "Save Link As..." în funcţie de browser).

TEMA ACESTEI EXEMPLIFICĂRI SPIRITUALE VA FI: CE SE VA PETRECE CU MINE PESTE 777 DE MILIARDE, DE MILIARDE DE ANI? OARE VOI MAI EXISTA ATUNCI? IMPORTANT: ACEASTĂ EXEMPLIFICARE VA IMPLICA ÎN PRIMUL RÂND O EXCEPŢIONALĂ PROIECŢIE ÎN TIMP CARE VĂ VA AJUTA SĂ „SAVURAŢI” ÎNTR-UN ANUME MOD ENERGIA SPECIFICĂ A TIMPULUI ÎN ACEA EPOCĂ ÎNDEPĂRTATĂ DIN VIITOR.

Pentru mai multe detalii cititi continuarea mesajului aici: http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5104

Maxima zilei - Aldous Huxley

Niciun comentariu :

“Exista un singur coltisor in Univers de care poti fi sigur ca poti sa-l imbunatatesti, si acela esti tu insuti.” – Aldous Huxley

marți, 11 martie 2008

Asasinate masonice la vedere

Niciun comentariu :
Acum cateva zile, mass media anunta crearea unei loji masonice a membrilor fortelor care asigura siguranta familiei regale britanice, numita chiar "Loja Resedintei Casei Regale". Martin Short, autorul cartii "Inside The Brotherhood", ce a fost ecranizata intr-un documentar cu 6 episoade, in care sunt expuse practicile masonice in Marea Britanie, de inflitrare in toate institutiile guvernamentale, armata, politie, in biserica si organizatii caritabile, si de realizare a controlului acestor institutii prin crearea unei ierarhii paralele, prin santaj, amenintari si asasinate, spune ca "acesta este un moment catastrofic pentru a deschide o asemenea loja, avand in vedere problemele carora le face fata in prezent familia regala". Loja anunta ca va recruta personal si din alte resedinte regale inclusiv din castelul Windsor, Clarence House si St James's Palace.

O sursa din interiorul palatului declara ca personalul este consternat si pe buna dreptate, se teme ca o multime de afaceri vor fi conduse acum din spatele usilor inchise, pentru ca personalul care nu adera la francmasonerie, sa nu poate interveni. Exista si ingrijorarea ca apartenenta la masonerie va fi un criteriu pentru promovare sau ramanere in serviciu.

La nici cateva zile, BOOOM, apare alta stire, aparent fara legatura cu prima: Seful echipei care asigura securitatea locuintei de familie a Camillei, sotia printului Charles, situata in Wiltshire, Marea Britanie, a fost descoperit mort. Se pare ca este vorba de o sinucidere, potrivit telegraph.co.uk. Sergentul Fuller, un ofiter experimentat care a lucrat in cadrul politiei din Wiltshire, s-a impuscat cu propria arma, potrivit autoritatilor. Intamplator Ducesa de Cornwall si printul de Wales, se aflau intr-o croaziera de 10 zile in Caraibe, cand au fost informati despre moartea sergentului. Ducesa s-a declarat "profund socata".

Maxima zilei - Robert Schuller

Niciun comentariu :
“Mai bine sa faci ceva imperfect, decat nimic, perfect. “ – Robert Schuller

Un fost procuror comunist dezvaluie: Magistratii-securisti, formati la scoala de la Bran

2 comentarii :
Inainte de 1989, nici un procuror nu ajungea sef daca nu era instruit special la scoala Securitatii de la Bran, dezvaluie ex-procurorul Alexandru Pantea intr-un amplu interviu pe care il publicam incepand de astazi in "Romania libera". La scoala Securitatii de la Bran, tinerii procurori erau invatati sa fabrice probe, sa santajeze, sa aresteze, sa ancheteze, sa admita torturarea si exterminarea oponentilor regimului comunist. Metodele preferate de Securitate si predate la scoala de la Bran erau "Radu" (iradierea), "Pasarici" (internarea la spitalul de nebuni si folosirea drogurilor) si "Stanica" – model de tortura practicat de tortionarul cu acelasi nume. Lectiile erau predate de generali de Securitate si Militie, precum si de procurori de la Procuratura Generala a Romaniei. Procurorii instruiti la Bran primeau ordinele Securitatii prin ofiterii de legatura care le erau repartizati imediat dupa absolvirea scolii. Arestau la ordin, eliberau la ordin, in functie de interesele Securitatii. Pantea sustine ca, dupa 1989, in functiile de conducere ale procuraturilor au ajuns tot absolventi ai scolii de la Bran. El da si exemple in acest sens. Pentru a se realiza cu adevarat reformarea Justitiei, ar trebui publicate numele tuturor absolventilor scolii de la Bran, sustine Pantea. Acum, aceasta scoala, cu tot cu arhivele ei, este a Serviciului Roman de Informatii. "Romania libera" a solicitat de la SRI numele absolventilor scolii de la Bran, dar purtatorul de cuvant al institutiei, Marius Bercaru, ne-a transmis ca "SRI nu da astfel de informatii".

Scoala securitatii de la Bran a pregatit pe banda rulanta magistrati – procurori si judecatori – pentru a aresta, ancheta si condamna chiar la moarte, la ordinele Consiliului Securitatii Statului si ale Partidul Comunist Roman (PCR). Tenebrele acestei "scoli" si modul in care absolventii au fost obligati sa execute ordinele Securitatii si ale PCR sunt relatate in exclusivitate pentru "Romania libera" de catre Alexandru Pantea, fost procuror si in acelasi timp ofiter acoperit al Securitatii. "Este momentul sa vorbesc despre atrocitatile sistemului comunisto-securist pentru ca nimeni dintre procurori nu a facut-o pana acum. Unii dintre fostii mei colegi ar putea spune ca sunt tradator pentru ca mi-am incalcat juramantul facut la intrarea in acea scoala, numai ca eu atunci nu am stiut ce ma asteapta, apoi n-am putut iesi din sistem de frica. Acum este timpul ca tinerii sa stie ce s-a intamplat cu adevarat, cum erau distruse destine doar la comanda unor activisti PCR si securisti", si-a justificat Pantea demersul.

SRI nu dezvaluie numele magistratilor scoliti la Bran
Pana acum nu au aparut dezvaluiri concrete despre faptul ca multi magistrati au fost instruiti la scolile Securitatii sa ucida, sa aresteze, sa tortureze. Fostul procuror-ofiter acoperit Alexandru Pantea sparge gheata si aduce in fata opiniei publice probe – fotografii, nume de procurori si de profesori – despre existenta scolii speciale de la Bran a Securitatii, unde procurorii faceau instructie pentru exterminarea criticilor sistemului comunist.

Dezvaluirile lui Pantea sunt importante deoarece amanuntele pe care le ofera opiniei publice pot fi verificate, daca puterea politica doreste cu adevarat. Numele tuturor magistratilor care au terminat scolile Securitatii pot fi gasite in arhivele acestor scoli, aflate si astazi sub controlul SRI. De asemenea, aceste amanunte au fost inserate si in dosarele profesionale ale magistratilor, pastrate pana in urma cu o luna de catre Parchetul General, iar acum, de Consiliul Superior al Magistraturii. Presedintele Traian Basescu a afirmat de curand ca 25% dintre magistrati sunt fosti colaboratori ai Securitatii. CSM si Asociatia Magistratilor au criticat dur afirmatiile lui Basescu.

"Romania libera" a cerut de la SRI numele procurorilor si judecatorilor care au fost instruiti la scolile Securitatii, dar purtatorul de cuvant al institutiei, Marius Bercaru, ne-a transmis ca "SRI nu da astfel de informatii". Bercaru ne-a precizat ca, in prezent, la scoala de la Bran sunt instruiti doar ofiterii SRI.

Calaii, promovati dupa 1989
Pregatirea de la Bran era atat de conspirata incat membrii aceleiasi grupe de pregatire nu se cunosteau intre ei si le era interzis sa lege prietenii. Principalele metode de tortura predate au fost cele practicate de celebrul colonel tortionar Tudor Stanica, cunoscut pana acum doar ca a condus ancheta in cazul disidentului Gheorghe Ursu, ucis in batai in arestul preventiv. Procurorii folositi de Stanica in dosarul "Ursu" au fost Alexandru Tuculeanu si Ilie Piciorus.
Dupa 1989 procurorii Piciorus si Tuculeanu au facut parte din structurile de conducere ale Parchetului General, iar Piciorus a fost ascuns inclusiv in structurile Consiliului Superior al Magistraturii, forul suprem care supravegheaza infaptuirea corecta a Justitiei. si nu numai ei au fost promovati dupa 1989, ci toti procurorii instruiti la scolile Securitatii si ale PCR, dupa cum ne-a dezvaluit Alexandru Pantea.

[...]

BIOGRAFIE
Ofiter acoperit pana in 1994, cand a fost arestat
Alexandru Pantea a terminat Facultatea de Drept din Iasi in 1970, apoi a fost procuror stagiar la Procuratura Oradea; a urmat sase luni scoala de ofiteri, apoi scoala de la Bran, unde a invatat tehnicile speciale de ancheta ale Securitatii. Si-a dat definitivatul si imediat a fost numit procuror-sef al Sectiei Urmariri Penale de la Procuratura din Alexandria (Teleorman). A avut doi ofiteri principali de legatura, prin care a primit ordinele Securitatii si ale PCR. Dupa ce a arestat o ruda a unui activist local PCR, protejat de Securitate, Pantea a fost sfatuit de procurorul general al Romaniei sa se transfere in alt judet. S-a mutat la Procuratura Salaj. In 1979 a vrut sa aresteze un alt activist local PCR corupt, protejat de Securitate, motiv pentru care, sustine el, a parasit Procuratura. S-a transferat ca jurist la Combinatul Minier Bihor, apoi la Ministerul Minelor, iar pana in ianuarie 1990, la Consiliul Judetean PCR Timis, continuandu-si in paralel si activitatea de ofiter acoperit. Alexandru Pantea sustine ca a fost ofiter acoperit pana in aprilie 1994, cand seful sau, Mihai Branda, ajuns sef de corp de control al serviciului secret al Ministerului de Interne, i-a organizat arestarea pe motiv ca ar pregati... un atentat impotriva presedintelui tarii, Ion Iliescu! A fost dus direct la penitenciar, unde a fost torturat. Sotia sa a fost anuntata ca s-a sinucis. Pantea sustine ca Branda i-ar fi organizat inscenarea pentru a-si asigura propria protectie deoarece fostul procuror-ofiter acoperit incepuse sa povesteasca prea multe despre Branda si despre metodele acestuia de a impune ordinele Securitatii. Potrivit lui Pantea, "seful" sau Branda ar fi impuscat doi iepuri dintr-o lovitura: i-a inchis gura lui Pantea si s-a pus bine pe langa Ion Iliescu, demonstrandu-i acestuia "loialitatea". Pantea a dat in judecata statul roman la Curtea Europeana de la Strasbourg si a castigat, primind despagubiri de 46.000 de euro. A fost primul proces penal pierdut de statul roman. In prezent, Pantea este avocat.

Cititi articolul integral in Romania libera - 11 Martie 2008

Lansarea lucrării "Noi semnale şi ordine francmasonice secrete ce sunt transmise prin mass-media"

Niciun comentariu :
de Costică Cojocaru

Joi, 6 martie 2008, în cadrul Salonului de carte şi presă, editura Shambala a lansat primele două volume din lucrarea „Noi semnale şi ordine francmasonice secrete ce sunt transmise prin mass-media”.

Această lucrare aduce din nou în discuţie un subiect de prim interes: francmasoneria, cu intenţia de a sensibiliza publicul faţă de modul subversiv în care aceasta acţionează. Totodată, lucrarea dezvăluie limbajul secret prin care francmasonii comunică între ei prin intermediul mass-media. Cel avizat îşi va da cu uşurinţă seama că, sub pretextul unui sistem de informare în masă, presa s-a dezvoltat de fapt ca un sistem masonic de comunicaţie. Totul se petrece chiar sub ochii publicului, care fiind primul afectat de acţiunile masonice comandate în acest fel, ar trebui să fie primul interesat să descifreze aceste mesaje din timp.

Avertismente despre pericolul pe care îl reprezintă francmasoneria şi despre acţiunile sale au existat permanent. Jan van Helsing, David Icke, Iuri Lina, Gregorian Bivolaru, Radu Teodoru, Valentin Manoliu sunt doar câteva nume dintr-un lung şir de finţe umane, care au avut curajul să demaşte această sectă satanică. De fiecare dată, împotriva lor s-a ridicat aceeaşi forţă, care şi-a folosit atunci toate resursele pentru a-i ridiculiza, a-i persecuta sau chiar pentru a încerca să îi omoare. Adevărul însă triumfă întotdeauna. Faptele istorice le-au dat de fiecare dată dreptate acestor curajoşi, în timp ce vocile obediente masoneriei continuau să strige în cor că dezvăluirile lor sunt rodul paranoiei sau a unor obsesii.

Merită să privim măcar o dată lucrurile şi dintr-o altă perspectivă decât cea care ne este servită de masonerie. Fiecare are dreptul să îşi formeze o opinie pentru că trăim în democraţie, ni se repetă pe toate canalele de informare în masă. Acest slogan încetează însă în mod bizar să mai fie valabil, imediat ce opinia în cauză nu mai este favorabilă masoneriei. Dacă am trăi într-o democraţie veritabilă, şi nu într-una masonică, oricine ar trebui să aibe la îndemână în egală măsură şi surse nemasonice pentru a-şi forma opiniile. Iar lucrurile stau aşa de mai multă vreme decât ne putem închipui.

Într-o lucrare din 1919 putem citi câteva lucruri surprinzător de actuale despre democraţia masonică: „Această democraţie sfarmă unitatea neamului românesc, împărţindu-l în partide, învrăjbindu-l şi expunându-l dezbinat în faţa blocului unit al puterii masonice. Numai acest argument este atât de grav pentru existenţa noastră, încât ar fi un motiv suficient ca această „democraţie” să fie schimbată cu orice ne-ar putea garanta unitatea, deci viaţa, căci dezunirea noastră însemna moarte. Această „democraţie” pune în imposibilitate pe omul politic de a-şi face datoria către neam. Omul politic de cea mai mare bunăvoinţă devine în această „democraţie” sclavul partizanilor săi, întrucât ori le satisface poftele personale, ori aceştia îi distrug gruparea.” De ce oare sunt atât de adevărate aceste cuvinte şi astăzi? Este doar o simplă repetare a istoriei sau avem de-a face cu un plan bine definit?

În 1937, Nicolae Bălan, mitropolitul Ardealului spunea: „Francmasoneria este un ferment de continuă şi subversivă subminare a ordinii sociale prin aceea că îşi face din funcţionarii statului, din ofiţeri, etc unelte subordonate altei autorităţi pământeşti decât acelea care reprezintă ordinea stabilită vizibil. Îi face unelte în mâna unor factori neştiuţi încă nici de ei, având să lupte pentru idei şi scopuri politice pe care nu le cunosc.”

În 1941, preotul Irineu Mihălcescu, prin lucrarea sa „Teologia luptătoare”, atrăgea atenţia asupra pericolului masonic, spunând: „Ideile masonice au prins repede şi s-au răspândit cu iuţeală în toate ţările din apusul Europei, câştigând un mare număr de membri îndeosebi din pătura cultă a societăţii şi chiar dintre capetele încoronate. Francmasoneria s-a schimbat însă la faţă şi a luat înfăţişări diferite urmărind cu totul alte scopuri datorită elementului satanic care a pătruns în ea cu duiumul şi a aservit-o intereselor lui. Într-adevăr, masonii, care au pus stăpânire în toate ţările pe finanţe, industrie, comerţ, presă nu puteau lăsa să le scape din mână un instrument de dominaţie aşa de minunat pentru ei. Otrava ateistă din însuşi embrionul masonic trebuia înteţită şi exploatată.”

Mihai Eminescu, una din victimele masoneriei, scria: „e mică ţărişoara noastră, îi sunt strâmte hotarele, greutăţile vremilor au ştirbit-o; dar această ţară mică şi ştirbită e ţara noastră, e ţara românească, e patria iubită a oricărui suflet românesc. Iubesc acest popor bun, blând, omenos, pe spatele căruia diplomaţii croiesc hărţi şi războaie, zugrăvesc împărăţii despre care lui nici prin gând nu-i trece; iubesc acest popor, care nu serveţte decât de catalige acelora care se înalţă la putere, popor nenorocit care geme sub măreţia tuturor palatelor de ghiaţă ce i le aşezăm pe umeri.”

Mircea Eliade scria şi el: „Din toate cărţile pe care le-am citit n-am înţeles mai nimic asupra francmasoneriei, pentru că în realitate nici nu ai ce să înţelegi în cazul aşa-zisei doctrine a ei. Nu ştiu ce vor de fapt aceşti oameni, cine le-a băgat în cap că-şi trag doctrinele de la Solomon şi de la Piramide şi de ce sunt atât de misterioşi cu „secretele” lor, pe care le publică totuşi în sute de cărţi de propagandă. Dar un lucru am învăţat totuşi din comerţul meu cu literatura aceasta aiurită: am învăţat să cunosc mentalitatea francmasonică.”

O altă lucrare apărută recent pe piaţa românească „Confesiunile unui asasin economic” dezvăluie cu dovezi concrete acelaşi mod masonic de acţiune. Iată ce scrie autorul, John Perkins: „Mercenarii sau asasinii economici sunt profesionişti extrem de bine plătiţi care escrochează ţări din întreaga lume pentru sume ajungând la trilioane de dolari. Ei dirijează bani de la Banca Mondială, de la Agenţia SUA pentru dezvoltare internaţională, precum şi de la alte organizaţii de „ajutorare” străine către seifurile corporaţiilor gigant şi buzunarele acelor câteva familii de bogătaşi care controlează resursele naturale ale planetei.”

Şirul acestor citate poate continua la nesfârşit. Dar poate şi mai convingătoare sunt numeroasele exemple de comenzi şi ordine masonice care există în presa de astăzi. O mare parte din acestea sunt expuse în cele trei volume ale lucrării „Noi semnale şi ordine francmasonice secrete ce sunt trasmise prin mass-media”. Este doar un punct de plecare care îi va permite cititorului atent şi lucid să descopere şi altele, atunci când va lectura ziarele sau va urmări ştirile la televizor.

Tot din această lucrare cititorul mai poate afla şi cum a dispărut Uniunea sovietică, dar a apărut Uniunea Europeană, sau cum se doreşte acum un preşedinte european. Masoneria a lansat deja comanda în presă ca acesta să fie Tony Blair, fostul premier al Marii Britanii, care este deja prezentat discret, dar perseverent ca fiind primul preşedinte al Uniunii Europene. Aceasta este încă o etapă stabilită de mult în planul masonic. A fost stipulată de sute de ani în Protocoalele maeştrilor francmasoni, un alt document intens discreditat de masonerie, tocmai pentru că dezvăluie adevărul.

„Noi semnale si ordine francmasonice secrete ce sunt trasmise prin mass- media” reprezintă o lucrare bazată pe fapte concrete, pe realităţi. Nu exprimă obsesia nimănui, aşa cum vor încerca masonii să ne facă să credem. Aceste articole, aceste imagini, aceste ziare există, iar comenzile masonice indicate prin semnele respective au fost puse în aplicare şi sunt confirmate de fapte pe care le putem observa în jurul nostru şi ale căror consecinţe ne afectează direct modul de viaţă.

Vă recomandăm să citiţi şi:
SENZAŢIONAL: Gregorian Bivolaru a dezvăluit PUBLIC semnalele şi ordinele francmasonice SECRETE transmise prin presă
SPECIAL: învăţaţi să descifraţi semnalele şi ordinele masonice secrete transmise prin presă!
Dezvăluirile unui asasin economic confirmă punerea în practică a directivelor trasate de Protocoalele maeştrilor francmasoni
Topul celor mai importante ştiri cenzurate
Protocoalele secrete ale maeştrilor francmasoni
Criza financiara si viitoarea lovitura de stat planetara masonica

Articol yogaesoteric

luni, 10 martie 2008

Meditatia iti poate salva viata la propriu

Niciun comentariu :
Un muncitor ingropat de viu timp de doua ore a reusit sa scape cu viata prin exercitii de meditatie budhista

Un muncitor chinez care timp de doua ore a fost ingropat de un val de pamant a reusit sa scape cu viata pentru ca a reusit sa-si controleze respiratia si sa se multumeasca doar cu aerul din casca sa de protectie. Wang Jianxin, de 52 de ani, ar fi murit, in mod normal, la mai putin de cinci minute de cand fusese ingropat de un val de pamant, la o adancime de aproape doi metri.Insa barbatul a reusit sa nu-si piarda cumpatul, si-a incetinit respiratia pana cand a fost descoperit de echipa de salvare. Wang avea aer doar pentru cateva minute, iar acesta a povestit ca "m-am gandit ca putinul aer pe care il aveam nu va dura prea mult, asa ca m-am relaxat si am inceput sa ma concentrez, prin meditatie. Era foarte ciudat acolo in pamant. Totul era nemiscat si foarte liniste. Am fost si eu surprins cat de repede m-am putut concentra si cat de rapid mi-am gasit linistea ca sa spun asa, desi credeam ca acela imi era sfarsitul. Peste ceva vreme mi s-a facut foarte, foarte cald si am inceput sa ma sufoc. Am inceput sa ma gandesc ca nu voi reusi niciodata sa ies la suprafata si tocmai atunci am auzit voci si am simtit cum se sapa deasupra mea. Brusc am vazut din nou lumina zilei. Au fost cele mai lungi ore din viata mea".

Medicul venit de urgenta la fata locului a declarat uluit ca "este un miracol, nu am mai auzit asa ceva niciodata. In astfel de conditii, un om normal ar supravietui nu mai mult de cinci-zece minute". Wang sapa un sant adanc pe santier cand un val de pamant a cazut deasupra lui ingropandu-l de viu. "Eram sprijinit cu spatele de unul dintre peretii santului asa ca nu mi-am dat seama imediat ca totul se prabuseste" a mai povestit muncitorul. Colegii si pompierii s-au chinuit minute bune sa-l scoata pe norocos la suprafata. Unul dintre salvatori a povestit si el la randul lui ca "pe masura ce inaintam cu sapaturile, incepeam sa sapam cu mainile goale, pentru ca ne temeam ca-l vom rani cu lopetile. Apoi, am scos pamantul din jurul lui". Toata lumea a fost uluita sa constate ca, din fericire, Wang era inca viu, desi trecusera nu mai putin de doua ore. Meditatia are o istorie de mii de ani in China, nefiind ceva neobisnuit. In orice caz, meditatia este o tehnica asociata mai mult cu calugarii budhisti si cu medicii chinezi traditionalisti decat cu simplii muncitori. Din fericire, Wang a fost unul dintre norocosii care au reusit sa stapaneasca aceasta tehnica care i-a salvat viata. China detine un record trist in ceea ce priveste siguranta la locul de munca, numai anul trecut 101.480 de oameni pierzandu-si viata la serviciu sau in accidente rutiere.
Surse: Ziua, Times