Yoghinii MISA blog

Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 24 aprilie 2008

Copiii - o tinta a noii ordini mondiale?

2 comentarii :
Copiii zilelor noastre sunt altfel decat cei din generatiile anterioare. Au o dexteritate inexplicabila in a opera cu noile tehnologii inca de la varste fragede, asimileaza cu o viteza uimitoare o gama larga de informatii atat din lumea reala cat si din lumea virtuala a internetului, a jocurilor sau a televiziunii. Multi dintre ei sunt foarte inteligenti si par mai maturi decat varsta lor biologica. Exista chiar curente de opinie care sustin ca trecem printr-o perioada de mari transformari la nivel planetar si chiar la nivelul speciei umane, ca dovada oferind cazurile multor copii deosebiti ce s-au nascut in ultimii ani, cu inzestrari speciale sau pregatiti pentru un alt tip de comunicare, pentru o noua epoca, numiti si copii indigo sau copii de cristal. Un astfel de caz este si renumitul Boris, "baiatul de pe Marte", prezentat recent intr-un articol pe acest blog.

Copii românilor par a se diferentia si ei in raport cu cei nascuti in mijlocul altor natii. Citim adesea in presa despre olimpicii români care iau premii la concursuri scolare internationale. Copiii românilor emigrati se remarca peste hotare, atat in Canada unde publicatii precum „Globe and Mail“ vorbesc cu uluire si entuziast despre de reuşitele şcolare ale copiilor imigranţilor români, cat si in Italia, unde din pacate copiii unei familii de români au fost rapiti de catre serviciile sociale italiene pentru ca micuţii sunt "suspect de bine educaţi şi de inteligenţi" in comparatie cu ceilalti, ceea ce denotă in viziunea italienilor, că mama lor nu poate fi decât lipsită de afecţiune şi severă cu ei.

Faptul ca nu este deloc simplu sa fii copil in societatea actuala, in care cuvintele de ordine sunt putere, control, profit si manipulare, este demonstrat si de studii care indica ca ei sunt primii expusi promovarii excesive a produselor si "trendurilor" societatii de consum, precum si a agresivitatii din mass media, televiziune si cinematografie. Promotorii noii ordini mondiale au avut grija sa creeze conditii pentru ca acesti micuti, din randul carora unii ar putea sa produca o transformare profunda a lumii in care traim, sa "beneficieze" de tratamente speciale. Ca sa furnizam doar cateva exemple, s-a ajuns ca produse alimentare destinate exclusiv copiilor, precum sucuri, pateuri, chipsuri, jeleuri, acadele, sa contina aditivii alimentari nocivi, ce afecteaza grav inteligenţa copiilor sau provoaca crize de astm, alergii, tulburări de comportament şi tumori pe glanda tiroidă in cazul consumului îndelungat. Programul scolar foarte incarcat provoaca stari de oboseala, tulburări de somn, anxietate şi dezechilibre metabolice din cauza suprasolicitării. In plus studiile arata ca greutatea excesiva a ghiozdanelor constituie atît o cauză a surmenajului, cît şi a solicitării fizice. Si cum asta nu era deajuns autoritatile de la noi planuiesc sa mai puna cateva kilograme, plus temerea permanenta a amenintarii unui cataclism, in spatele elevilor: un rucsac de urgenta, in caz de cutremur. Nici serviciile medicale nu se lasa mai prejos. Sub slogane populiste precum "constientizarea importantei imunizarii copiilor si respectarii dreptului fiecarui minor la vaccinare" se promoveaza programe gratuite de vaccinare cu produse de multe ori insuficient testate si cu efecte secundare multiple, daca nu cumva chiar fatale, cum au fost cazurile raspandirii in lumea intreaga a cancerului, a virusului SIDA si a leucemiei prin virusuri injectate in vaccinuri ale companiei farmaceutice Merck sau prin vacinul antipolio finantat si distribuit prin actiuni "umanitare" de catre organizatia masonica Rotary.

Credem ca totul nu este doar o intamplare, ci face parte dintr-un program ce incearca alienarea viitoarelor generatii si impiedicarea manifestarii acelor fiinte inzestrate pentru catalizarea unor transformari benefice, de elevare a constiintei intregii umanitati. Acest gen de actiune nu este noua, istoria se repeta. Spre deosebire de actualii conducatori ai lumii, Irod a fost insa ceva mai putin subtil acum 2000 de ani cand a ordonat uciderea directa a celor 14000 de prunci nevinovati.

Congresul internaţional "YOGA and the Millenary Wisdom 2008" - Concursul pentru promovarea valorilor spirituale

Niciun comentariu :
În cadrul congresului internaţional "YOGA and the Millenary Wisdom 2008" – "YOGA şi înţelepciunea planetară milenară 2008", ce va fi găzduit de MISA în perioada 6-8 iunie la Bucureşti, va avea loc un concurs pentru promovarea valorilor spirituale.
Acest test spiritual autentic va conţine trei părţi:

a) Concursul de HATHA YOGA:

* Trei ASANA-e la care se va puncta corectitudinea execuţiei, focalizarea corespunzătoare a minţii şi transformarea stării interioare potrivit efectelor produse de aceste ASANA-e în microcosmosul fiinţei practicantului. Rezultatele se vor puncta de la 1-70, cea mai bună performanţă va fi punctată cu 70 de puncte.

ASANA-ele pentru această secţiune de concurs sunt:

1. SHIRSHASANA
2. PADMASANA
3. VAJRASANA

* Trei ASANA-e care trebuie realizate în mod corect cât mai mult timp posibil, demonstrând astfel o practică autentică în HATHA YOGA. Cel mai bun timp va fi punctat cu 70 de puncte, al doilea cu 46 de puncte, iar al treilea cu 23 de puncte.

ASANA-ele pentru această secţiune de concurs sunt:

1. CHAKRASANA
2. VRISHIKASANA
3. MAYURASANA


b) Concursul de percepţii subtile:

* Participanţii trebuie să perceapă corect starea care va fi manifestată sub forma unui câmp de energie subtilă în timpul concursului, pe un fond muzical adecvat. Vor fi trei teste a câte 10 minute fiecare, iar participanţii vor trebui să aleagă starea pe care au perceput-o, din următoarele 10 stări date: curaj, compasiune, iubire, inocenţă, aspiraţie spirituală, entuziasm, fericire, umilinţă, încredere în sine, inteligenţă creatoare.
* Perceperea corectă a stărilor manifestate va fi punctată cu 70 de puncte. Maximum de puncte care poate fi acumulat în cadrul acestei secţiuni este de 210 puncte.


c) Concursul de inteligenţă:

* Participanţii trebuie să răspundă corect la 3 întrebări de inteligenţă. Fiecare răspuns corect va fi punctat cu 70 de puncte. Maximum de puncte care poate fi acumulat în cadrul acestei secţiuni este de 210.

Câştigătorul concursului pentru promovarea valorilor spirituale va fi cel care va acumula cel mai mare număr de puncte. Premiile pentru cei mai buni yoghini sunt:
- Premiul I: 750 euro, plus numeroase alte cadouri şi o binemeritată vacanţă de 30 de zile în cadrul staţiunii Costineşti, cazare şi masă.
- Premiul al II-lea: 500 euro, plus numeroase alte cadouri şi o binemeritată vacanţă de 14 zile în cadrul staţiunii Costineşti, cazare şi masă.
- Premiul al III-lea: 250 euro, plus numeroase alte cadouri şi o binemeritată vacanţă de 7 zile în cadrul staţiunii Costineşti, cazare şi masă.
- 10 Menţiuni a câte 100 de euro fiecare

Surse:
http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5206
http://www.wisdomofyoga2008.net/championship.htm

Cine a ucis automobilul electric?

Un comentariu :
Auzim des povesti despre automobile electrice. Tot felul de companii declara ca vor sa construiasca astfel de masini dar nu reusesc din felurile motive, fie livreaza pietei produse la preturi exorbitante asa cum s-a intamplat recent cu cea a companiei Tesla Motors. Si tot auzim ca vor proiecta, vor face si vor drege ceva prin anii 2010-2015.

Necesitatea unor astfel de vehicule este evidenta: ar fi o adevarata binefacere pentru mediul nostru inconjurator. Insa ce s-ar intampla atunci cu bogatii lumii, cu cei care au investit puternic in domeniul petrolier si care acum se bucura de profituri uriase datorita cresterii nejustificate a pretului barilului de petrol, daca milioane de masini din intreaga lume nu ar mai functiona pe benzina si ar putea face plinul de la o simpla priza electrica? Ce s-ar intampla cu industriile dependente de industria petroliera? Ce s-ar intampla atunci cu cei care fac razboaie in orientul mijlociu pentru a controla cat mai multe resurse energetice, folosind lupta impotriva terorismului ca acoperire?

Ceea ce se cunoaste mai putin este faptul ca o masina electrica, rapida, cu autonomie acceptabila, foarte apreciata de public, a fost produsa inca de acum mai bine de 10 ani, insa dupa o scurta perioada de testare a fost scoasa rapid de pe piata si intreg lotul de masini a fost casat!! Modelul EV 1 al General Motors, produs incepand cu 1996 intr-un numar limitat de circa 2.000 de exemplare, era inchiriat catre utilizatori, acestia neavand posibilitatea sa le cumpere. GM a motivat intreruperea programului prin faptul ca nu obtinea profit cu ele si nici nu prea exista cerere. GM a fost acuzata ca si-ar fi sabotat propriul produs, compania retragand de pe piata toate masinile EV1, chiar daca au existat foarte multi clienti, printre care si VIP-uri de la Hollywood, care au cerut insistent sa le fie oferita sansa de a le cumpara.

Desi ni se baga pe gat prin mass media ca traim permanent intr-o lume care evolueaza tehnologic, adevarul este altul. Progresul tehnologic este stopat, daca intra in conflict cu interesele mai marilor planetei, tot ceea ce urmaresc acestia fiind profitul de pe urma resurselor energetice si impiedicarea accesului publicului la surse ieftine si curate de energie, chiar cu riscul de a continua poluarea iresponsabila a planetei.

Urmariti povestea EV1 in filmul "Cine a ucis automobilul electric":


Recomandam si articolul: Energia libera pe baza de apa sarata - descoperirea solutiei pentru criza energetica a umanitatii poate vindeca si cea mai crunta boala: cancerul

marți, 22 aprilie 2008

SUA la un pas de rationalizarea hranei

Niciun comentariu :
Mai tineti minte ultimii ani ai perioadei comunisto-ceausiste? Daca erati prea mici in acele vremuri sau daca nu erati inca nascuti, e bine sa va intrebati parintii sau bunicii despre rationalizarea hranei. Totul a inceput cu interdictia de a cumpara cantitati mari. Apoi alimentele de baza au fost distribuite doar pe baza de cartele, la renumitele cozi. Oare ceea ce masonul Ceausescu a experimentat in anii '80 pe populatia Romaniei, va fi aplicat si in SUA?

New York Sun relateaza ca multe zone ale Americii, considerata odata granarul lumii, se confrunta astazi cu rationalizarea hranei. Marii distribuitori limiteaza cumpararea de faina, orez si ulei. De asemenea circula zvonuri conform carora consumatorii fac stocuri de astfel de produse. Fenomenul este sporadic si nu poate fi intalnit in toate magazinele, insa devine tot mai intalnit. Este dificil de evaluat daca aceste masuri pot fi puse pe seama stirilor care alimenteaza alarmist o viitoare criza alimentara mondiala sau sunt realizate tocmai pentru a provoca cresterea artificiala a preturilor.

Cititi si:
Stiri: Cine controleaza hrana controleaza si populatia
Povestea consumerismului

''Ingerii'' masoneriei au copite!!

Niciun comentariu :
De anul acesta, masonii au decis să acorde zilei de 12 martie o semnificaţie proprie. Căci pe 12 martie 2008 Marea Lojă Naţională din România a primit recunoaşterea masonică supremă din partea Marii Loji Unite a Angliei (United Grand Lodge of England - UGLE), supranumită şi Loja Mamă a Lumii. In imaginea de mai jos aveti faxul, postat pe site-ul masonilor romani, care confirma recunoasterea facuta in graba inaintea intrunirii lojilor NATO la Bucuresti.

Ce fel de organizatie este loja mama putem observa studiind sigla UGLE - United Grand Lodge of England. Putem vedea foarte clar cei 2 "ingeri" protectori, care sunt de fapt demoni, avand copite in loc de picioare. Amanunte gasiti si in articolele yogaesoteric: Trei dovezi de netăgăduit că francmasoneria este o sectă satanică si Istoria masoneriei române 1997- 2008. Pentru alte detalii despre istoria masoneriei va recomandam filmul lui Juri Lina "Luciferienii - emisarii lui Jabulon", din care puteti afla originile si legaturile masoneriei cu templierii, illuminati, comunismul, socialismul, kabala, magia, satanismul si subjugarea omenirii intr-o dictatura globala.


Juri Lina este autorul unor cărţi cu dezvăluiri fulminante despre francmasonerie. El s-a născut în 1949 în Estonia, pe atunci parte din Uniunea Sovietică. A lucrat ca ziarist, dar datorită investigaţiilor sale a fost luat în vizor de KGB şi i s-a interzis să mai practice jurnalismul. A emigrat în Suedia în 1979, unde locuieşte şi în prezent.

Cititi si Originile Masoneriei releva caracterul satanic al organizaţiei

Povestea consumerismului

Niciun comentariu :
Consumerismul este ideologia moderna care ne-a adus poluarea, intoxicarea lumii in care traim, exploatarea irationala a padurilor, coruperea guvernelor, manipularea creierelor si comportamentelor prin publicitate, sclavia modei si boala cumparaturilor. Pentru corporatii insa inseamna profituri uriase. Iata povestea lui spusa intr-un mod neconventional:O idee Story of stuff.

luni, 21 aprilie 2008

Stiri: Cine controleaza hrana controleaza si populatia

Niciun comentariu :
Ati auzit de asa zisa criza alimentara si de cresterea preturilor la produsele alimentare? Este unul din miturile amenintatoare ale globalizarii alaturi de proliferarea terorismului si penuria de resurse petroliere. Iata cateva dovezi ale faptului ca este vorba de o criza fabricata pentru a obtine controlul populatiei si profituri imense:

Doua atacuri extrem de violente la adresa marilor companii din domeniul agro-alimentar tin capul de afis al presei internationale de duminica. Ministrul german al Agriculturii, Horst Seehofer, a declarat ca multinationalele desfiinteaza concurenta in goana dupa profit, in timp ce un inalt oficial ONU a acuzat Occidentul ca tolereaza un "genocid silentios" la adresa tarilor sub-dezvoltate.

Santaj asupra fermierilor
Ministrul german al Agriculturii, Horst Seehofer, a criticat vehement marile companii multinationale in contextul crizei alimentare globale. "Lumea are nevoie de o agricultura bazata pe tarani, nu de o agricultura industriala", a spus ministrul Agriculturii, intr-o iesire fara precedent. "Marile companii domina piata si trebuie sa le punem bete-n roate. Nu este posibil ca in SUA o singura companie sa produca seminte. Acolo, fermierii sunt obiectul unui adevarat santaj", a mai declarat Horst Seehofer. Oficialul german a mai spus ca in spatele amenintarilor privind scumpirea cu 600% a furajelor se ascunde dorinta marilor producatori de seminte de a impune soiuri de porumb si soia modificate genetic. El a mai cerut Uniunii Europene o regindire a Politici Agricole Comune, sustinand ca e nevoie ca productia de alimente sa creasca pentru a preveni o criza alimentara. Reamintim ca tot mai multe organizatii internationale au atras atentia asupra unei posibile crize alimentare la nivel global. Declaratiile inaltului oficial german au fost imediat preluate de intreaga presa internationala.

Atacuri violente din partea unui inalt oficial ONU
Un alt atac violent la adresa politicii Occidentului in domeniul alimentar a venit duminica din partea responsabilului ONU pentru alimentatie, Jean Ziegler. Intr-un interviu pentru ziarul austriac Kurier am Sonntag, acesta a acuzat Occidentul ca provoaca un "genocid silentios". Ziegler a blamat globalizarea pentru monopolizarea resurselor si a declarat ca multinationalele sunt vinovate pentru "violenta structuala". "Avem o lume controlata de traderi, speculatori si banditi. E o lume a inechitatii. Trebuie sa stopam aceasta tendinta", a mai spus Jean Ziegler.
Hotnews.ro
In plus un studiu recent distruge mitul conform caruia organismele modificate genetic sunt mai productive. Universitatea din Kansas a demonstrat faptul ca folosirea acestora scade productivitatea agricola cu circa 10%. Detalii in The Independent.

Oare ne putem hrani si altfel? Da!!! si iata dovada:

Există viaţă fără supermarket
Locuitorii unui sat din Marea Britanie trăiesc doar din ce le oferă „Ferma Viitorului“.

Îşi cultivă singuri cartofi, usturoi, ceapă, legume verzi şi cresc puii şi porcii pe un teren închiriat de patru hectare. Cel mai apropiat supermarket se află la aproape zece kilometri depărtare. Oamenii din Martin, un sat din sud-estul Angliei, s-au hotărât să trăiască asemenea personajelor din sitcomul britanic din anii ’70 „Good Life“, muncind împreună pământul şi împărţind bunurile, în dorinţa de a deveni cât mai puţin dependenţi de supermarketuri, relatează „Daily Mail“. Dacă, în 2003, un singur sătean, Nick Snelgar, un horticultor acum în vârstă de 58 de ani, era convins că oamenii îşi pot uni forţele pentru a-şi produce singuri cele necesare traiului de zi cu zi, astăzi, peste 100 de familii din Martin s-au lecuit de febra cumpă răturilor la supermarketuri şi participă la muncile câmpului. Dintre cele 164 de familii care trăiesc în Martin, 101 au devenit membre ale „Fermei Viitorului“ contra unei cotizaţii anuale de două lire. Comunitatea vinde săptămânal 45 de sortimente de vegetale şi 100 de pui.

Toţi la piaţa-primărie
În fiecare sâmbătă, recolta este întinsă pe holurile primăriei din sat, unde oamenii vin şi cumpără ce au nevoie. Preţurile sunt stabilite în funcţie de costurile producţiei, la care se mai adaugă un procent de 20%. „Anul trecut, comunitatea a avut un profit de 27.000 de lire, bani pe care i-a reinvestit în producţia locală“, a spus Snelgar. „La început cultivam numai vegetale. Apoi am descoperit că aproape toate bunurile de care aveam nevoie le puteam găsi aici, în sat. Puţin câte puţin, am învăţat să creştem pui, apoi şi porci. Mai colaborăm şi cu alţi producători, cum ar fi un cioban sau un apicultor, ale căror bunuri le vindem în sat“, spune Snelgar. Oamenii din Martin mai calcă pragurile supermarketurilor doar pentru a-şi cumpăra hârtie igienică, deodorante sau fructe exotice. „Este minunat să-i vezi pe oameni cum merg sâmbăta dimineaţa spre primărie, discutând liniştiţi între ei. S-a creat un sentiment puternic de apartenenţă“, spune Snelgar.
Evenimentul zilei

Stiri: Analistii, agenti de manipulare in mass media

Niciun comentariu :
New York Times preluat de Hotnews arata modul cum sunt manipulate in mass media subiectele referitoare la terorism si razboaie, pentru a obtine rezultatele dorite de Pentagon. Modul a actiona nu este nou si se foloseste in toate domeniile importante: economic, politic, religios. Insa este remarcabil ca un ziar atat de prestigios dezvaluie dedesubturile unui astfel de caz. Pe-ai nostri analisti cine i-o fi... ajutand?
New Work Times: Analistii militari ai televiziunilor, manipulati de Pentagon
de Dumitrina Galantonu HotNews.ro

Pentagonul s-a folosit de analistii militari angajati de televiziunile americane pentru a transmite publicului propriul mesaj despre razboiul din Irak si razboiul impotriva terorismului, relateaza New York Times, citat de NewsIn.

Articolul, ce examineaza legaturile dintre administratia Bush si fosti ofiteri la care posturile de televiziune apeleaza in calitate de analisti, arata ca acestia au beneficiat de briefinguri in cerc restrans cu oficiali, calatorii si acces la informatii secrete menite sa le influenteze comentariile.

"Documentele (...) arata ca administratia Bush si-a folosit controlul asupra accesului si informatiei cu scopul de a transforma analistii intr-un fel de cal troian in presa, un instrument care sa modeleze modul cum se discuta despre terorism in interiorul marilor retele de televiziune si radio", scrie New York Times.
continuare

SEMNAŢI PETIŢIA PENTRU OPRIREA PERSECUŢIEI ÎMPOTRIVA PRACTICANŢILOR FALUN GONG ÎN CHINA

Niciun comentariu :
Opinia publică va extinde presiunea asupra răufăcătorilor deoarece cu cât mai mulţi oameni ştiu despre aceste atrocităţi cu atât le va fi mai greu să îşi ascundă crimele şi cu atât mai mică le va fi speranţa deşartă că pot scăpa nepedepsiţi. Din această cauză apelăm la conştiinţa dumneavoastră şi vă rugăm să semnaţi următoarea petiţie întrucât, în acest fel, veţi arăta că şi dumneavoastră ştiţi că aceste lucruri se întâmplă şi că doriţi ca persecuţia să fie oprită.

Falun Gong, cunoscută şi sub numele de Falun Dafa, este o practică străveche a minţii, corpului şi spiritului, adânc înrădăcinată în cultura tradiţională chineză, care pe lângă cele 5 exerciţii fizice învaţă oameni să trăiască în concordanţă cu principiile Adevăr - Bunătate – Toleranţă. Falun Gong este larg răspândită şi bine primită în peste 70 de ţări din întreaga lume ca o practică ce conduce către standarde morale înalte şi de aceea ajută la îmbunătăţirea societăţii în general. Practicanţii Falun Gong din China sunt victimele unei persecuţii inumane începând cu luna iulie 1999 – ei sunt bătuţi, torturaţi, omorâţi şi supuşi la tot felul de suferinţe în lagăre de muncă, închisori şi centrele de reeducare din China, pentru a-i determina să renunţe la credinţa lor, desi Constituţia Republicii Chineze prevede cetăţenilor ţării libertatea vorbirii, întrunirilor, asociaţiilor şi credinţelor.

Campania de defăimare a Falun Gong este dezaprobată de Parlamentul Europei şi numeroase forumuri internaţionale ale drepturilor omului, rapoartele Amnesty International şi Human Rights Watch, Naţiunile Unite au evidenţiat numeroase încălcări sistematice ale drepturilor practicanţilor Falun Gong din China, conform căruia zeci de mii de practicanţi suferă de arestări arbitrare, procese nedrepte şi torturi, numărul cunoscut al morţilor prin tortură fiind de 3147 conform investigatiilor Dr. D. Kilgour, ex-secretar de stat canadian si Dr. D. Matas, avocat de drepturile omului. In urma publicării “Raportului despre afirmaţiile făcute în legătură cu recoltarea de organe de la practicanţii de Falun Gong în China”, statul chinez se face vinovat de trafic ilegal de organe obţinute de la practicanţii Falun Gong, fără consimţământul acestora. Pe plan internaţional s-au deschis procese împotriva oficialilor chinezi care au iniţiat şi participat în persecuţie, cu acuzaţia de „genocid şi crime împotriva umanităţii”.

Cititi si: Scenariul MISA se repeta si in alte parti ale lumii

sâmbătă, 19 aprilie 2008

"Apelul la teamă joacă un rol social în opresiunea la scară largă"

Niciun comentariu :
Un articol excelent in Adevarul de astazi:

Fobiile lumii moderne

Secolul XXI este dominat de frici colective precum terorismul, islamofobia, xenofobia. Nevoia de securitate amplifică angoasa, iar societatea modernă s-a transformat tot mai mult într-un soi de Big Brother

„Războiul e pace. Libertatea este sclavie. Ignoranţa e putere", scria George Orwell în cartea sa „1984". Oamenii sunt îndoctrinaţi să se teamă de azilanţi, de schimbarea climatică, de teroriştii nebuni, de nicotină, calorii, Al-Qaida şi chiar unii de alţii. Guvernele occidentale perfectează politicile fricii, deoarece populaţiile înfricoşate se supun controlului lor fără a mai pune întrebări. Statele Unite şi Marea Britanie conduc plutonul în acest „coşmar orwellian".

Apelurile la frică sunt frecvent folosite în marketing şi politici sociale ca metode de convingere. Frica este un factor de schimbare a atitudinii. Studiile au arătat că, dacă mesajul este prea agresiv sau prea înfricoşător, el este respins de indivizi. Folosirea spaimei în mod moderat are o eficienţă mai mare.

Noam Chomsky spunea că apelul la teamă joacă un rol social în opresiunea la scară largă, iar instituţiile politice şi mass-media folosesc apelul la frică pentru a creşte conformismul social, pentru a menţine statu-quoul, transmiţând mesaje de genul: „Dacă nu introducem paşapoartele biometrice, teroriştii vor ataca din nou", „nu vrem ca fumul de la armele de foc să devină nori în formă de ciupercă" (preşedintele SUA, George W. Bush).

Rolul mass-mediei
„Nu cred că vreţi ca domnul Jones să se întoarcă!" ar fi un alt exemplu de propagandă bazată pe spaimă, din satira „Ferma Animalelor" de George Orwell.

Cultura fricii se bazează pe câteva trăsături definitorii: obsesia siguranţei personale, lipsa încrederii în oameni, deresponsabilizarea individului şi incriminarea oricărui tip de risc asumat, minimalizarea acţiunii individuale, pervertirea limbajului în scopul înfricoşării oamenilor. Obsesia siguranţei îmbracă multe forme: reclame obsedante, precum „evitaţi excesul de zahăr, sare şi grăsimi", camere de supraveghere video în magazine, şcoli, gări, blocuri, etc. În societatea occidentală de tip Big Brother, relaţiile dintre oameni sunt pervertite, încrederea fiind înlocuită de spaimă.

Mania supravegherii video poate fi explicată şi ca o expresie a temerii continue, indusă faţă de ceilalţi oameni. În ultima vreme, autorităţile au acces aproape nelimitat la datele personale ale multor cetăţeni, ceea ce nu este tocmai în concordanţă cu dreptul la intimitate . După 11 septembrie 2001, nu prea mai avem control asupra datelor personale şi nu mai ştim cum sunt folosite aceste date.

Globalizarea emoţiilor
Fără recurgerea la mesajul fricii şi al forţei, fascismul, comunismul sau oricare alte forme de dictatură nu ar fi putut exista. Machiavelli, Mussolini, Hitler şi alţi dictatori ştiau acest lucru şi s-au folosit de el. Există şi un alt motiv care stă la baza temerilor din ziua de astăzi: globalizarea emoţiilor. Este teoria lui McLuhan, reactualizată în termeni de angoasă.

În urmă cu 200 de ani, un cutremur ce avea loc la celălalt capăt al lumii nu provoca niciun efect, pur şi simplu deoarece nu aveai informaţii despre el decât după mult timp. Astăzi, un tsunami în Extremul Orient, un uragan la New Orleans sau un atentat la New York provoacă semne de întrebare pline de anxiozitate pe întreaga planetă, în timp real. Te întrebi imediat dacă efectul de seră va provoca, în termen de câteva zile sau câteva săptămâni, un cataclism natural şi acolo unde locuieşti; îţi pui întrebarea când vor lovi teroriştii şi în ţara ta.

Al-Qaida, sperietoarea de serviciu
După atentatele din 11 septembrie 2001, lumea întreagă a fost cuprinsă de o nouă teamă: teroriştii şi organizaţia teroristă Al-Qaida. Noua situaţie a fost exploatată la maximum, în primul rând de autorităţile americane, care s-au grăbit să instaleze cât mai multe camere de supraveghere în aeroporturi, pe străzi, să asculte telefoane şi să-i verifice la sânge pe toţi străinii care pun piciorul în SUA.

Pericolul terorist a devenit, încet, dar sigur, subiectul preferat al politicienilor de la Washington. Nu de puţine ori, preşedintele Bush a făcut trimitere la Al-Qaida şi Osama bin Laden pentru a justifica operaţiunile militare ale SUA în Irak şi Afganistan. Şi tot liderul de la Casa Albă a reamintit publicului ce ameninţare gravă reprezintă Al-Qaida, atunci când a dorit să obţină mai mulţi bani pentru Pentagon şi numeroasele agenţii de securitate cărora le-a revenit misiunea de a-i ţine sub observaţie pe ‘’inamicii Americii’’.

Panica a cuprins şi Europa odată cu atacurile comise, în iulie 2005, în Marea Britanie. Imaginea cu teroriştii care intrau la metroul din Londra purtând în spate rucsacuri pline cu explozibil au fost repetate obsesiv de posturile de televiziune din Regat. Urmarea? Britanicii au evitat o vreme călătoria cu metroul, apoi au început să fie îngroziţi de orice islamist care le era prin apropiere.

N-au stat cu mâna în sân nici autorităţile, care au efectuat raiduri peste raiduri în diverse locaţii suspecte, au înăsprit legea imigraţiei şi au scos de la sertar măsuri antiteroriste drastice. Toate acestea pentru a-i ţine în frâu, bineînţeles, pe teroriştii Al-Qaida.

Cititi si:
Istoria se repeta: Atentatele teroriste sunt facute pentru a justifica "masuri de crestere a securitatii"
Documentar BBC2 despre terorismul NATO in Europa - Operation Gladio
Oficiali europeni confirma implicarea serviciilor secrete americane si israeliene in "atentatele" din 11 septembrie 2001
Stiri indezirabile elitei oculte: Benazir Bhutto declara ca Osama este mort iar apoi este si ea asasinata

joi, 17 aprilie 2008

Românii - in topul campionatelor internationale de yoga

Niciun comentariu :
Anul trecut, în perioada 18-22 mai 2007 s-a desfăşurat EUROYOGA 2007 sau, altfel spus, Congresul European de Yoga, care a întrunit reprezentanţii tuturor şcolilor europene de yoga din Europa, şcoli afiliate la Federaţia Internaţională de Yoga. Gazda acestui eveniment a fost NATHA YOGA CENTER, şcoala de yoga din Danemarca. Programul spiritual din cadrul acestui congres a cuprins conferinţe, seminarii, campionate de yoga, spectacole şi multe alte manifestări, cu sprijinul şi participarea a numeroşi invitaţi din lumea întreagă.

Pentru prima dată a fost introdusă proba de yoga esoterica, în cadrul campionatului european de yoga. Campionatul de yoga mai cuprinde yoga atletică şi yoga artistică. Acest lucru a completat în maturitate spirituală un astfel de eveniment. Asana nu mai este privită doar ca un produs al trupului şi al minţii, al echilibrului dintre cele două, aşa cum proba de yoga atletică te lasă să înţelegi, ci asana devine o trambulină către Dumnezeu, o modalitate de integrare în armonia universală, o modalitate de desăvârşire.

Asanele obligatorii în concurs au fost Mayurasana, Shalabasana, Nabhyasana, Shirshasana şi Vrishikasana. Competiţia la această ramura de yoga, yoga esoterica, a fost câştigată de românul Mihai Duma, care a avut timpii cei mai buni, ca medie, în execuţia asanelor, precum şi o execuţie spectaculoasă, în finalul competiţiei (şi nu numai), la proba de departajare, care a făcut publicul să aplaude minute în şir, extaziat şi uimit. Timpii de execuţie ai lui Mihai, timpi cu care cei din şcoala românească de yoga sunt obişnuiţi: Shirshsana –peste o oră, Shalabasana -9 minute, Mayurasana -2 minute 20’, Nabhyasana -4 minute. Mihai Duma a câştigat şi proba de yoga atletică. Astfel, el a devenit dublu campion european la competiţia de yoga.

Rezultatele finale ale YOGA SPORTS EURO CUP 2007
(preluate de pe site-ul European Yoga Alliance)

Concursul de Yoga atletica
Barbati
1. Mihai Duma, Romania – 15 p. Campion European 2007
2. Borislav Nikolov, Bulgaria – 9 p.
3. Remus Lomos, Romania – 4 p.

Femei
1. Oksana Sivakivska, Ucraina – 16 p. Campion European 2007
2. Maria Varsami, Romania – 8 p.
3. Daniela Maruntelu, Romania – 1 p.

Concursul de Yoga artistica
Barbati
1. Borislav Nikolov, Bulgaria - 35 p. Campion European 2007
2. Marian Sicra, Romania - 28 p.
3. Remus Lomos, Romania - 26 p.

Femei
1. Oksana Sivakivska, Ucraina - 36 p. Campion European 2007
2. Daniela Stoica, Romania - 30 p.
3. Louise Skjoldan, Danemarca - 23 p.

Concursul de Yoga esoterica
Barbati
1. Mihai Duma, Romania - 10 p.
2. Borislav Nikolov, Bulgaria - 7 p.
3. Rainer Trubel, Germania - 4 p.
Iata deci ca românii de la Scoala de Yoga MISA ne reprezinta cu cinste si succes, in competitiile internationale, desi in tara sunt desconsiderati si discriminati, iar ziaristii de mahala scriu numai minciuni si calomnii, preferand totodata sa treaca sub tacere informatii precum cele de mai sus. Oare de ce?

Alte informatii despre eveniment:
O sărbătoare yoga a însufleţit Copenhaga: Euroyoga 2007 - relatari despre eveniment
Interviu cu Mihai Duma, dublu campion european la Euroyoga 2007
Pagina de web a evenimentului EUROYOGA 2007
Miscarea de Integrare Spirituala in Absolut organizeaza Congresul Internaţional «YOGA AND THE MILLENARY WISDOM 2008»

Maxima zilei - Epictet

Niciun comentariu :

“A acuza pe altii pentru propriul nenoroc este semn al nevoii de educatie. A-ti acuza propria persoana arata ca educatia a inceput. A nu te acuza nici pe tine nici pe altii e semn ca educatia a luat sfarsit.” – Epictet

Miscarea de Integrare Spirituala in Absolut organizeaza Congresul Internaţional «YOGA AND THE MILLENARY WISDOM 2008»

Niciun comentariu :

Miscarea de Integrare Spirituala in Absolut (MISA) organizeaza in perioada 6-8 iunie 2008, la Bucureşti, sub egida Federaţiei Internaţionale de Yoga, congresul internaţional "YOGA AND THE MILLENARY WISDOM 2008".

În cadrul acestui congres se va organiza un concurs de promovare a valorilor spirituale, care va include o probă de HATHA-YOGA (posturi corporale) şi o probă de percepţii subtile.

La acest concurs sunt invitaţi să participe toţi cursanţii yoga care doresc aceasta.

Pentru detalii despre premiile concursului vizitati pagina: http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5187

Pentru alte informatii referitoare la acest congres vizitati pagina in limba engleza: http://www.wisdomofyoga2008.net/

Reamintim ca MISA este membra a International Yoga Federation, la nivel european fiind membra atat a European Yoga Alliance cat si a European Federation of Yoga and Yogatherapy, iar Gregorian Bivolaru si Mihai Stoian sunt membri in consiliul mondial yoga, indiferent care ar fi dorintele perverse ale unor ziaristi mincinosi, inventatori de stiri false si senzationale.

miercuri, 16 aprilie 2008

Noutati despre nutritie si sanatate

Niciun comentariu :
Cateva noutati despre modul in care suntem manipulati chimic si alimentar:

Produsele continand aspartam distrug celulele cerebrale
ASPARTAMUL - (L- aspartyl - L - phenylalanine methyl ester) numit si NutraSweet, Equal, "Sugar Free" si Neotame, etc, este un aditiv alimentar prezent in peste 8000 produse alimentare in intreaga lume. Cele trei ingrediente toxice ale aspartamului sunt metanolul, fenilanalina si acidul aspartic. Aspartamul reprezinta o subtanta neurotoxica pentru corpul uman. Efectele sale sunt perturbarea generalizata a sistemului imunitar, distrugerea celulelor neuronale si alterari ale ADN-ului acestora. Inaintea producerii aspartamului, era bine cunoscut faptul ca fenilanalina interfereaza cu chimia creierului uman si fusese considerat un agent chimic de razboi datorita neurotoxicitatii sale. Din acest punct de vedere este interesanta si implicarea lui Donald Rumsfeld (ministru al apararii in adminstratiile Ford si George W. Bush) dintr-o pozitie de top in compania G.D. Searle in aprobarea aspartamului de catre FDA (Administratia americana pentru alimentatie si medicamente).
Detalii stiintifice in studiul unui fost investigator al FDA: http://www.wnho.net/aspartame_brain_damage.htm

Virusi aprobati ca aditivi alimentari !!!
O mixtura de virusi ce se presupune ca se hranesc cu bacteria Listeria monocytogenes a fost aprobata ca aditiv alimentar de catre FDA (Administratia americana pentru alimentatie si medicamente), aceeasi autoritate care a aprobat dupa studii superficiale utilizarea aspartamului ca indulcitor. (http://www.fda.gov/fdac/features/2007/107_virus.html)

Demistificarea suplimentelor de calciu
Suplimentele de calciu sunt toxice in cazul prezentei afectiunilor paratiroidei sau a deficientelor de magneziu si vitamina D, si pot cauza boli de inima. Cele mai indicate sunt sursele naturale de calciu. (http://www.vitalitymagazine.com/mar_08_calcium_demystified)

Cititi si:
Aspartamul - una din otravurile modernitatii
Otrava noastra cea de toate zilele: Aditivii alimentari
Bauturile chimice sunt nocive chiar daca au eticheta "light"

Hai sa ne vindecam ... de prostie si manipulare

Clip prelut de pe http://www.globalmanipulation.com

1 an de blog. Scurt bilant si planuri de viitor

Niciun comentariu :
A trecut un an. Ceea ce am inceput mai mult in joaca a luat o amploare la care nu prea ne asteptam. Blogul s-a umplut de articole, categorii, sondaje, filme, iar acum avem si o campanie de constientizare a masurilor abuzive de invadare a vietii private si a incalcarii libertatilor civile, de catre autoritatile manevrate abil de forte oculte.

In afara de ceea ce am sintetizat in descrierea blogului, in urma cu un an ne-am propus sa fim un sprijin pentru site-ul yogaesoteric, pentru ca este singurul care tine piept multitudinii de site-uri de ziare si televiziuni care intr-un mod foarte deontologic nu se deranjeaza sa iti ceara contraopinia atunci cand te ataca murdar, iar de drept la replica nici nu a fost vreodata vorba. Pe parcurs alti colegi precum Mihai Stoian si Costica Cojocaru au urmat exemplul nostru si si-au facut propriile lor bloguri, fapt care constituie un bun inceput de diversificare a imaginii si vocilor yoghinilor MISA pe net. Speram vor urma si altii ca ei, deoarece dupa cei 16-17 ani in care yoghinii au tot tacut si au tot suportat denigrari, minciuni, calomnii, deformarea spuselor si a imaginii personale, discriminari, ascultarea permanenta a telefoanelor, atacul talharesc al jandarmilor, acuzatii fantasmagorice, presiuni pentru a face declaratii false, etc, a venit timpul ca sa iesim in public acolo unde avem acces, adica doar pe internet, si sa spunem ceea ce avem de spus. Chiar daca prioritatile noastre sunt legate mai mult de evolutia interioara decat de aparente, barfe si de imaginea exterioara, a devenit necesar sa iesim in spatiul public si sa prezentam macar un pic din ceea ce suntem, ceea ce credem, ceea ce facem.

Am reusit in aceasta perioada sa spunem cate ceva despre noi si chiar sa facem un pic valva prin cateva articole. Am urmarit sa dezvaluim modul in care masoneria a actionat pentru demiterea lui Basescu anul trecut. Am aratat ca aceeasi organizatie se ascunde in spatele fondatorilor si actionarilor unor ziare precum Gardianul si Ziua, care constituie varful de lance al atacurilor anti-MISA. Nu intamplator cel mai citit articol de pe acest blog si probabil cel mai suparator, fie vara fie iarna, indiferent de evenimente, a carui paternitate nici nu ne apartine este "Armaghedonul masonic 2007". Iar recent am reusit sa dam cateva replici lui Marian Vanghelie si lui Adrian Nastase care se apucasera sa faca din yoghini fie masa de manevra, fie sac de box.

Ce ne propunem pe mai departe?
Vrem sa amintim oamenilor ca Yoga a fost interzisa in perioada ceausista, iar securistii precum Ristea Priboi care au urmarit, arestat, anchetat, batut si incarcerat yoghini, au ramas bine mersi in structurile lor sau mai rau, au fost avansati, ori au trecut in politica sau justitie. Acesti oameni care se simt si azi cu musca pe caciula au reinceput imediat dupa 1990 abuzurile si campania mediatica impotriva yoghinilor, alaturandu-se apoi actiunilor oculte ale noului Partid Unic care a devenit Masoneria.

Vrem ca oamenii sa inteleaga de ce a aparut aceasta campanie impotriva noastra si a lui Gregorian Bivolaru, ce a culminat in 2004 cu atacul care ar fi trebuit sa desfiinteze MISA pentru totdeauna. Poate multi nu-si explica cum, desi s-au pus in miscare pentru aceasta sute de mascati, procurori, politicieni si jurnalisti, zeci de institutii, care toate au incalcat legile si regulamentele lor de functionare din cauza unei comenzi politice si oculte, desi sute de oameni au fost intimidati si hartuiti, MISA a continuat pana la urma sa-si desfasoare activitatea cursurilor de yoga si a taberelor anuale binecunoscute. Multi dintre noi au simtit cum dincolo de hartuieli si teste, undeva deasupra noastra a existat o forta misterioasa si Divina care ne-a sustinut si fara de care nu am fi putut reusi. Iar ceea ce nu ne-a doborat, astazi ne-a facut mai puternici.

Vrem sa amintim oamenilor ca lucruri pe care Gregorian Bivolaru le spunea acum 10-12 ani in carti precum "Francmasoneria - Misterele dezvăluite ale unei gigantice conspiraţii satanice planetare", si pentru care era catalogat drept nebun si paranoic, se intampla astazi intocmai, iar autorului cartii amintite ii este inscenata astazi si o acuzatie de antisemitism (pe langa multe altele), desi aceasta lucrare, publicata inainte de aparitia legii ce condamna antisemitismul, contine doar dezvaluiri despre masonerie. Vrem sa aratam oamenilor conspiratia oculta si nedemocratica ce manipuleaza astazi lumea. Ea nu este deloc doar o teorie si a devenit din ce in ce mai vizibila in atat in presa cat si in mediul public, chiar daca transmite uneori doar mesaje "codificate". Vrem sa aratam oamenilor ca nu sunt singuri, astazi tot mai multi dintre ei capata curaj si se trezesc. Unii dintre cei care au fost in interiorul conspiratiei incep sa faca dezvaluiri, iar datorita internetului aceste informatii sunt puse la dispozitia multor oameni. In ultima vreme chiar si presa "oficiala" confruntata cu pericolul scaderii audientei in favoarea mediei alternative a inceput sa faca astfel de dezvaluiri.

Vrem ca oamenii sa realizeze ca Yoga este "periculoasa" pentru organizatiile oculte ce conduc astazi lumea, nu doar pentru ca yoghinii fac dezvaluiri, ci mai ales pentru ca ofera modalitati simple de elevare a constiintei, de crestere a libertatii interioare si fizice, de inlaturare a stresurilor si a fricii, de imbunatatire a sanatatii intr-un mod natural, fara a cotiza concernelor farmaceutice, de crestere a rezistentei atat fizice cat si psihice, de imunizare impotriva manipularii insidioase prin mass media si mijloace oculte sau psihotronice, de renastere a spiritualitatii autentice ce integreaza absolut toate aspectele vietii, incluzand aici si sexualitatea, atat de blamata de catre unii, dar, care reprezinta expresia energiei noastre creatoare, energie ce ascunde intr-un mod misterios si o modalitate de refacere a legaturilor cu Creatorul Suprem.

Ar mai fi multe de spus. Le veti citi in articolele viitoare.

Touching the void

Niciun comentariu :
Recomand filmul "Touching the void", o emotionanta relatare a unui fapt real: in timpul escaladarii unui versant foarte periculos din Muntii Anzi, unul dintre cei doi alpinisti isi rupe piciorul imediat ce au inceput coborarea dupa reusita atingerii varfului. Dupa ce privesti acest film tinzi sa ai o cu totul alta viziune a ceea ce inseamna puterea vointei, iar dificultatile din viata noastra de zi cu zi pe care avem tendinta sa le privim ca fiind foarte mari ne apar acum ca fiind insignifiante, o bagatela fata de dificultatile care au fost depasite de alpinistul care este eroul principal al filmului.

Sunt multe filmele pe aceasta tema, dar majoritatea sunt siropoase si artificiale, pe cand acesta avand o mare doza de documentar emana un puternic realism.

Maxima zilei - Robert Collier

Niciun comentariu :

“In orice adversitate se afla samanta unui avantaj echivalent. In fiecare infrangere este o lectie care va arata cum sa castigati victoria data urmatoare.” – Robert Collier

marți, 15 aprilie 2008

La implinirea unui an de existenta a blogului

Niciun comentariu :
In urma cu un an a fost postat primul articol pe acest blog, si acest moment aniversar ar fi potrivit si pentru un mic bilant.

Ca impresie generala sunt foarte multumit de modul cum arata acest blog dupa 1 an de lucru la el, din toate punctele de vedere: cantitativ, calitativ, al aspectului grafic, al modului de prezentare si organizare a informatiilor si al diversitatii domeniilor acoperite. Nu scriu asta ca forma de lauda, ci doar ca sa punctez faptul ca avem aceste aspecte in vedere.

Ca si lipsuri cred ca ar fi: faptul ca nu reusesc sa scriu atat de mult pe cat mi-as dori, inabilitatea de a forma o echipa larga care sa contribuie regulat la acest blog (probabil in stransa legatura si cu alte defecte ale mele care se rasfrang intr-o anumita stangacie privind integrarea in colective mai largi).

Din punctul meu de vedere acest blog si-a atins cel mai inalt scop al sau daca a ajutat fie si macar o singura persoana (autorii sai fiind inclusi) sa practice spiritual mai eficient, mai bine din punct de vedere cantitativ si calitativ. Daca informatiile de aici au avut acest rezultat fie in mod direct fie indirect, eu sunt foarte multumit. Dincolo de vorbe, mult mai importanta ramane practica spirituala. Toate opiniile pot fi intelese gresit, pot fi rastalmacite, pot fi aberant interpretate sau nu mai pot fi valabile daca se schimba punctul de vedere din care se priveste. Iar omul are libertatea de a alege, de cele mai multe ori fortat de prejudecatile si limitarile sale, punctul de vedere din care sa priveasca lucrurile, lucru care va genera reflectari dintre cele mai diverse in constiinta sa a aceluiasi aspect obiectiv. Practica spirituala corecta genereaza insa experiente care duc la dobandirea de rezultate practice cu efect profund benefic in viata de zi cu zi, si nu doar teoretice.

Consider ca este fundamental pentru un yoghin sa-si verifice corectitudinea practicii spirituale confrundandu-si rezultatele cu etaloane foarte concrete si importante:
- Poate yoghinul in urma practicii sale spirituale sa se vindece mult mai eficient datorita fortei sale spirituale si sa aiba un organism mult mai robust decat inainte, sau nu? Poate yoghinul sa-i ajute pe altii sa se vindece si sa fie mult mai sanatosi, angrenandu-si capacitatile sale spirituale?
- Este yoghinul mult mai plin de energie si vigoare decat atunci cand nu practica spiritual? Poate yoghinul sa faca pe cei din jurul sau sa fie mai plini de energie?
- Traieste yoghinul stari stenice, euforice, benefice mult mai des acum decat inainte? Poate yoghinul sa raspandeasca in jurul sau aceste stari stenice?
- Este yoghinul mai intelept acum decat inainte? Poate yoghinul sa trezeasca intelepciunea in cei din jurul sau?
- Este yoghinul in ultima instanta mult mai fericit acum, atat din punct de vedere cantitativ cat mai ales calitativ? Poate yoghinul chiar sa raspandeasca asupra celor din jurul sau aceasta fericire ajutandu-i astfel si actionand ca un veritabil model impulsionant?

Sigur ca bine si dragoste cu forta nu se fac, dar dincolo de oamenii care se incapataneaza sa ramana in rau si suferinta, exista o multime de oameni care aspira fie si inconstient spre fericirea elevata, si acestia pot fi ajutati de cel capabil. In rest aspiratiile oamenilor profani nu trebuie sa acapereze pe cercetatorul(aspirantul) spiritual, iar reciproca este la fel de valabila: oamenii grosieri si obtuzi (care se incapataneaza sa ramana astfel) nu vor intelege mare lucru din actiunile cautatorilor spirituali, fiindca asa cum zicea Iisus ei n-au "ochi de vazut, nici urechi de auzit", singura atitudine care are sens in aceasta privinta fiind sa "lasi mortii sa-si ingroape mortii" iar aspirantul spiritual sa-si vada de practica sa.

Pentru o deplina eficienta a practicii spirituale este imperios necesar ca yoghinul sa aiba in vedere actiunea pe cele doua planuri interioare aratate de Iisus:
"fiţi dar înţelepţi ca şerpii şi nevinovaţi ca porumbeii."
(Evanghelia dupa Matei, 10/16)

Atat intelepciunea cat si puritatea sufleteasca deplina sunt absolut necesare pentru o evolutie spirituala reala. A neglija unul dintre aceste doua aspecte fundamentale este in mod analog ca si cum cautatorul spiritual ar fi o pasare care incearca sa zboare cu o singura aripa: el nu s-ar ridica cu mai mult de cativa centimetri de la sol. Integrarea interioara a acestor doua calitati enumerate de Iisus face ca aspiratia spirituala a cautatorului spiritual sa se materialieze intr-un sir continuu de revelatii si trairi spirituale din ce in ce mai elevate pe care Dumnezeu le face cadou sufletului aspirantului acum pregatit.

luni, 14 aprilie 2008

Politistii londonezi obligati sa accepte microcipuri ca "masura de securitate"

Niciun comentariu :
Toti cei 31000 de membri ai politiei metropolitane londoneze vor fi implantati cu microcipuri pentru ca superiorii sa poata monitoriza orice miscare a acestora. Acest plan de urmarire permanenta trebuie sa inlocuiasca sistemul curent de monitorizare prin unde radio, declarat neperformant. Noul sistem de urmarire numit Automated Personal Location System (APLS), realizat de firma Telent, va face ca ofiterii sa devina niste robotei aflati sub controlul absolut al sefilor lor, atat la suprafata cat si in subteran. Oficial, sistemul este implementat pentru imbunatatirea sigurantei politistilor, insa foarte multi dintre ei sunt constienti ca este similar cu cel de marcare a criminalilor, si ca este de fapt un instrument de tip Big Brother, de urmarire totala, care ii va transforma in niste masini telecomandate. Atat compania Telent cat si oficialii politiei refuza sa funizeze detalii despre functionarea sistemului sau a tipului de dispozitiv ce va fi purtat de politisti.

Detalii:
DailyMail - Met Police officers to be 'microchipped' by top brass in Big Brother style tracking scheme
Telent to enhance police safety in London

Cititi si:
In SUA sa oficializat dictatura militara si controlul maselor
Ne indreptam catre o societate globalizata dictatoriala? - SUA si Marea Britanie restrang drepturile civile
Monitorizarea totala de catre "Big Brother" se face cu acordul si ajutorul nostru

We The People Will Not Be Chipped-Resistance is NOT futile , we will NOT be assimilated

Illuminati, societati secrete si noua dezordine mondiala - video partea a doua (subtitrare in limba romana)

2 comentarii :
Cine sunt adevaratii teroristi care stimuleaza haosul, conflictele religioase si tin intregul glob intr-o permanenta stare de razboi? Veti gasi in acest film dezvaluiri despre legaturile invizibile dintre Illuminati, Skull and Bones, familia Bush si manevrele din spatele unor foarte importante evenimente politice si sociale de pe intreg globul, ce urmaresc un plan director ce exista deja de cateva sute de ani.
Inceputul filmului contine imagini actuale (2003) ilustrand teroarea chinezeasca din Tibet, realizata si astazi cu acordul incurajator al americanilor, "campionii democratiei". Tibetul a fost invadat de catre China in 1949 la ordinul lui Mao.
Urmariti si prima parte a acestui film: Video despre Illuminati, francmasonerie, manipulare media, organizatia secreta Skull and Bones, planul de dominare mondiala: noua ordine mondiala

Cititi si:
O societate secreta chineza ameninta societatea Illuminati daca va continua planurile de depopulare planetara
Criza financiara: Chinezii cred in conspiratii - articol Financial Times
Criza financiara si viitoarea lovitura de stat planetara masonica
Tibet: povestea unei tragedii
Invitatie pentru binecuvantarea poporului tibetan
Stiati aceste date despre genocidul din Tibet?
Stiati ca in 1995 chinezii au rapit un baietel de numai 6 ani, pe Panchen Lama?
Culmea prostiei antispirituale: reincarnarea cu adeverinta

Aberatiile saptamanii: sex-roboti si hibrizi om-animal

Niciun comentariu :
In 2050 oamenii vor avea roboti pe post de amanti
Expertul in inteligenta artificiala David Levy spune ca in 2050 oamenii vor face sex cu robotii. Asta e solutia pe care "inteligentul expert" o vede pentru cei care au probleme sociale, sunt timizi sau a probleme sentimentale, oameni care se simt singuri sau mizerabili si nu au o viata sexuala normala. (Times)
Deh.. fiecare cu probleme lui. Ma intreb daca domnul Levy daca va proiecta robotii si cu functie de ascutit creioane ca in renumitul banc cu masina de facut sex.

Cercetătorii britanici au creat embrioni hibrizi om-animal
Cercetătorii de la Newcastle University au anunţat pentru prima oară în Marea Britanie, marţi 1 aprilie 2008, crearea unui embrion hibrid om-animal, precizează PhysOrg. În cadrul proiectului de cercetare aminit mai sus, un embrion hibrid a fost creat folosind un ovul de la vacă, prin îndepărtarea în totalitate a nucleului său (material genetic) şi injectarea unui alt nucleu al unei celule provenite din piele umană. Embrionul hibrid a rezistat numai 3 zile, timp în care s-au efectuat cercetări de laborator asupra lui. Dat fiind faptul că pentru obţinerea de embrioni umani este nevoie de ovule donate şi că ovulele de animale sunt mai accesibile, un embrion hibrid om-animal este mai uşor de obţinut. Cercetarea a mai fost prezentată anterior (pe 25 martie la Tel Aviv, Israel) şi este încă în curs de desfăşurare. Purtătorul de cuvânt al Newcastle University spune că rezultatele finale vor fi publicate abia peste câteva luni.

Oare in afara de roboti in curand vom putea convietui si cu animale mitice: unicorni, sfincsi, minotauri, etc? Ce sa inteleaga omul obisnuit din astfel de stiri? Ne indreptam catre un viitor tehnologic sau catre unul mitologic?

Dincolo de aceste noi deformari grotesti pe care unii se straduie sa le introduca in societate si in asa zisa normalitate umana, suntem convinsi ca bunul simt va prevala, ca vor exista din ce in ce mai multe fiinte care se vor trezi din aceasta manipulare in masa si care vor deveni cu adevarat OAMENI (da!, cu majuscule).

Stiati ca in 1995 chinezii au rapit un baietel de numai 6 ani, pe Panchen Lama?

Niciun comentariu :
In anul 1995 comunistii chinezi care tin Tibetul sub o ocupatie sangeroasa au rapit un baiat de numai 6 ani care fusese numit Panchen Lama (a doua persoana ca importanta in Tibet dupa Dalai Lama) si de atunci nu se mai stie nimic de acest baiat. Chinezii au refuzat chiar si cererile venite din partea reprezentantului ONU pentru drepturile omului de a putea vizita baiatul rapit pentru a se asigura de sanatatea sa.

Mai multe amanunte puteti gasi pe wikipedia sau aici.
Vezi si acest articol in stransa legatura cu abuzurile aberante ale chinezilor comunisti.

Maxima zilei

Niciun comentariu :

“Durerea este inevitabila, suferinta este optionala.”

duminică, 13 aprilie 2008

Istoria se repeta: Atentatele teroriste sunt facute pentru a justifica "masuri de crestere a securitatii"

Niciun comentariu :
Emblema lojelor NATO din cadrul operatiunii Gladio

Emblema lojilor NATO din cadrul operatiunii Gladio

"Istoria lojilor NATO conţine şi un capitol foarte urât, de care toată lumea ar fi vrut să uite dacă întreaga poveste nu ar fi ajuns în faţa Curţii Europene de Audit, în 2002. De fapt, este vorba chiar de „capitolul întâi" al înfiinţării lojilor NATO.

După cum reiese din raportul prezentat de auditorul Dougal Watt, planul iniţial era ca, după cel de-al Doilea Război Mondial, să se creeze o reţea secretă de gherilă anticomunistă care să lupte în spatele frontului în cazul unei invazii sovietice.

După înfiinţarea NATO (1949), fondarea „lojilor" era coordonată de Comitetul Cartierelor Supreme ale Puterilor Aliate ale Europei (SHAPE), braţul militar al NATO. „Celulele Gladio" – denumite astfel după sabia scurtă a legionarilor romani - au ajuns la 15.000 de membri până în 1972.

Operaţiunile lor erau asigurate printr-o clauză secretă semnată de toate ţările care se alăturau alianţei, aceea ca serviciile secrete din ţările membre NATO să permită funcţionarea acestor „loji" pentru a lupta împotriva comunismului, motiv pentru care Charles de Gaulle a retras Franţa din Alianţă (nota yogi blogger: e o gresela aici; de fapt s-a retras doar din structurile de conducere).

Conform „raportului Watt", în lipsa invaziei sovietice, „celulele Gladio", serviciile secrete italiene, americane şi britanice, NATO, Mafia, Vaticanul şi Loja Propaganda Due (P2), condusă de Marele Maestru Licio Gelli, s-au­ unit într-o conspiraţie împotriva stângii italiene.

Macabra activitate a acestor unităţi a purtat denumirea conspirativă de „Operaţiunea Gladio", a avut mottoul „În tăcere, servesc libertatea", a fost coordonată de Loja P2 şi a beneficiat de sprijinul Supremului Comandor al NATO - Alexander Haig, cel care ulterior a devenit şeful Statului Major al Armatei Americane. Roberto Calvi, preşedintele Băncii Ambrosiano – ce avea grijă şi de conturile Vaticanului-, membru al P2, contribuia şi el cu bani.

Printre isprăvile aşa-ziselor loji se numără uciderea „Papei zâmbitor", Albino Luciani, la 33 de zile de la învestire (număr cu tâlc în masonerie), uciderea premierului Aldo Moro (cu braţul „Brigăzilor Roşii"), masacrul de la Bologna (1980) şi asasinarea în 1982 a lui Roberto Calvi, bancherul lojilor, care ameninţa că va da totul în vileag şi care şi-a găsit sfârşitul spânzurat, cu o cărămidă de „temelie" în buzunar, ca fraţii să ştie cine l-a ucis.

Lojile NATO din cadrul „Operaţiunii Gladio" s-au numit „Glaive" în Franţa, în Austria – „Schwert", în Suedia – „Sveaborg", în Turcia şi Grecia - „Lâna roşie", în Elveţia - „P26", în Marea Britanie - „Stay Behind". Au existat loji similare în Olanda, Belgia, Portugalia, Germania, Norvegia, Luxemburg, Danemarca. Acestea s-au dizolvat până în 1990. (nota yogi blogger: asta e varianta oficiala; nu stim ce structuri noi au fost constituite). "

Din articolul "Masoneria a intrat în epoca războiului rece" - ziarul Adevarul 13 apr 2008


Faclia, simbolul Illuminati,
pe un timbru NATO din 1952

Roza vanturilor, emblema NATO, transformata
in cruce satanica la sediul din Bruxelles


Cititi si:
Documentar BBC2 despre terorismul NATO in Europa - Operation Gladio
Operatiunea Gladio: echipele teroriste ale NATO, echipate, finantate si antrenate de catre CIA si serviciul secret britanic MI6
Exercitiu pentru aplicarea legii martiale. Ni se pregateste un nou 11 septembrie?
Oficiali europeni confirma implicarea serviciilor secrete americane si israeliene in "atentatele" din 11 septembrie 2001
Interviu cu Leo Zagami, fost francmason de grad 33 în cadrul lojei Propaganda Due
Stiri indezirabile elitei oculte: Benazir Bhutto declara ca Osama este mort iar apoi este si ea asasinata
NATO si terorismul psihotronic de stat
De ce se intalnesc lojile masonice NATO la Bucuresti
Jaap de Hoop Scheffer, secretarul general al NATO este mason
Flacăra libertăţii şi adorarea "purtătorului de lumină"

vineri, 11 aprilie 2008

Maxima zilei - Zeno

Niciun comentariu :

“Omul avar este ca nisipul din desert care absoarbe toata ploaia cu lacomie, dar care nu rodeste nici o planta sau copac spre beneficiul celorlalti.” – Zeno

joi, 10 aprilie 2008

Stiati aceste date despre genocidul din Tibet?

Niciun comentariu :
Stiati ca:
1. Potrivit unor statistici din 1996, peste 17% din populatia Tibetului a fost omorata de la invazia chineza din 1949 ("opera" lui Mao).
2. In aceeasi perioada au fost distruse 6000 de manastiri, temple si alte locasuri de cult.

Aceste cifre se gasesc in foarte multe rapoarte despre Tibet, de exemplu aici.

Maxima zilei - Gilbert Chesterton

Niciun comentariu :

“O aventura este doar un inconvenient privit in mod just. Un inconvenient este numai o aventura privita in mod gresit.” – Gilbert Chesterton

miercuri, 9 aprilie 2008

Pe Ingerul meu Il cheama Daniel

Niciun comentariu :
Un articol extraordinar aparut in revista Sapte seri:

A aparut intr-o duminica dimineata, in octombrie 2007. Eu eram asa, cumva, intre somn si trezie. Stiti starea aia in care nu mai dormi adanc, insa nici 100% treaz nu esti. Auzi zgomotele din jur, il auzi pe Motan torcand, simti lumina diminetii intrand pe geam si odihnindu-se pe fata ta si parca ai mai visa, parca te-ai trezi... E o stare de bine, asa... In aceasta dimineata de duminica a aparut el. Ce-i drept, si eu l-am chemat. L-am chemat continuu timp de cateva zile, continuu, dimineata, zi si noapte, dupa ce mi-a zis un amic cum sa fac: "Cheama-l pur si simplu. Spune-i, din inima, ca vrei sa il cunosti. El abia asteapta. Asta este misiunea lui, asa ca iti va raspunde imediat"....si am vazut, in dimineata asta de duminica, in spatele ochilor inchisi, o mare de lumina. Atat de stralucitoare, incat mai ca ma usturau ochii. Si din marea asta de lumina s-a desprins el. Serafic, alb, bland si bun. Si mi-a zis atat: "Ma cheama Daniel. Sunt aici". M-am trezit de tot imediat dupa aceea si mi-am vazut de treaba mea. N-am dat nici o importanta intamplarii. Ba mai mult, mi s-a sters de tot din minte visul asta. Apoi, cateva zile mai tarziu, stand in cada plina cu apa, m-a lovit. Revelatie. Sigur vi s-a intamplat si voua sa constientizati brusc un lucru si aceasta constientizare sa va umple, din cap pana in picioare, pe dinautru, de fericire. Ca atunci cand ne indragostim. Sau cand persoana pe care o iubim ne spune, prima data, "Te iubesc". Asa am simtit eu atunci, stand in apa. Si am inteles:"Era el! Daniel e ingerul meu pazitor! Bineinteles! Il cheama Daniel si mi s-a aratat, ca sa il cunosc!" Imi venea sa topai de bucurie. Mi-au dat lacrimile. Mi-am impreunat mainile, am inclinat capul, i-am multumit si i-am spus ca il iubesc. Stiu ca pentru unii dintre voi suna SF. Cum adica, inger pazitor? Sasha, te-ai scrantit? Adica vorbesti singura? Si ai senzatia ca iti si raspunde cineva?Tocmai de aceea, la un moment dat, am spus ca nu le voi mai povesti oamenilor despre asta. Nu m-a tinut mult, insa. Am simtit, din nou, ca imi vine sa vorbesc despre Daniel. Si despre cat de dependenta am devenit de el. Si despre cate lucruri am invatat de la el. Am invatat, de exemplu, ca e de ajuns sa il rogi sa iti gaseasca loc de parcare unde ai nevoie. Si iti gaseste. Instantaneu. De fiecare data, fara exceptie. Am invatat ca atunci cand mi-e frica, nu am decat sa il rog sa ma tina in brate. Si frica dispare imediat. Asa cum a fost in avion, de la Milano la Bucuresti. Am trecut atunci prin cele mai grozave turbulente. Iar Mihaela s-a speriat tare de tot si nu se putea calma si atunci l-am rugat pe Daniel sa il cheme si pe ingerul Mihaelei si sa ne tina apoi in brate pe amandoua, pana ajungem acasa. Mihaela mi-a spus doar atat, in timp ce ne tineam de mana si ea statea cu capul pe umarul meu, ingrozita: "Nu stiu ce faci acolo, dar fa in continuare. M-am linistit de tot". Eu nu faceam nimic. El facea. Tot de la Daniel am mai invatat ceva: ca nu le poti impune oamenilor ajutorul tau. Ca ii poti ajuta numai daca vor sa fie ajutati. Si cer asta, explicit. E de ajuns sa spuna "ajuta-ma!", si ajutorul vine. Insa nici macar el, ingerul, nu poate face nimic daca omul aflat in grija sa nu vrea sa fie ajutat. Daca nu vrea sa fie fericit. Daca vrea sa ramana in balta lui de durere, suferinta, vina si neiertare. Daniel mi-a spus asta cand l-am intrebat, cu ochii in lacrimi:"Cum, cum sa ajut un om care sufera? Pe care il doare? Pe un om care nu stie ca isi face singur rau, in fiecare zi, prin ceea ce gandeste, prin ceea ce face, prin tot ceea ce isi minte, siesi, zi de zi? Cum sa fac?" "Intreaba-te intai daca omul vrea sa fie ajutat. Intreaba-te daca nu cumva lui, omului, ii place acolo, in balta de durere si suferinta si vina si neiertare. Pentru ca daca nu i-ar placea, ar schimba ceva in viata lui". Am inteles atunci ca pana si ingerii ne ajuta doar sa ne facem singuri treaba. Nu fac treaba pentru noi. Ei doar ne sustin. Ne mangaie. Ne dau liniste si lumina. Dar nu fac treaba pentru noi. Responsabilitatea este, in totalitate, a fiecaruia dintre noi.Si cand am inteles asta, am inceput sa il rog pe Daniel sa vorbeasca cu ingerii oamenilor pe care ii iubesc. Si ingerii oamenilor pe care ii iubesc sa ii protejeze pe oamenii pe care ii iubesc. Sa ii ajute, sa le fie mai usor. Sa le puna liniste si lumina in suflete si in minte. Sa le fie mai usoare poverile. Sa ii tina de mana, la fiecare rascruce. M-am rugat la fel anul trecut, cand fostul meu sot a stat trei luni in Maroc, aproape singur. La intoarcere mi-a zis asa: "S-a petrecut ceva ciudat si in acelasi timp minunat: am simtit ca si cum Dumnezeu m-ar fi tinut de mana la fiecare rascruce...". Sa va mai spun ca mie mi-au dat, pe loc, lacrimile?

Terminator nu mai este un SF - ci devine pura realitate

Un comentariu :
Nebunia cercetatorilor si aviditatea de putere a politicienilor "au dat roade". Impotriva cui vor fi folositi acesti "terminatori"?Cititi si:
Cat timp mai avem pana cand oamenii vor fi inlocuiti de roboti?
Ce mai pregateste elita masonica - arme cu microunde impotriva protestatarilor

Documentar BBC2 despre terorismul NATO in Europa - Operation Gladio

Niciun comentariu :
"Deception is a state of mind and the mind of the State" - James Jesus Angleton, Seful CIA Counter Intelligence 1954-1974

Prezentat pentru prima oara in 1992 de catre BBC2 in cadrul programului Timewatch, documentarul 'Operation Gladio' dezvaluie reteaua terorista secreta ce opera in Europa. Serialul descrie armatele secrete de extrema dreapta, coordonate de catre CIA si MI6 prin intermediul NATO, care au ucis sute de europeni nevinovati in scopul de a da vina pe Baader Meinhof, Brigazile Rosii si alte grupari de extrema stanga. Acestor "armate" li s-au asigurat echipament militar, ce trebuia utilizat doar in cazul unei invazii sovietice. In schimb, aceasta logistica a fost folosita pentru a crea masacre pe tot cuprinsul Europei ca parte dintr-o strategie a CIA, de raspandire a terorii. Asasinatele Gladio au fost utilizate in Belgia si Italia pentru a inspaimanta clasa politica si a o forta sa adopte politica SUA. Serialul dezvaluie si legaturile acestei afaceri cu loja masonica Propaganda due.

Documentarul cu 3 parti a castigat un statut legendar, fiind citat in aproape orice cercetare serioasa despre operatiuni de tip "False Flag Terror" si "Strategy of Tension".

Din contextul acestor strategii, putem privi cu alti ochi "atentatele teroriste" de la 11 septembrie 2001, cele de la Londra din 7 iulie 2005 , Madrid 11 martie 2004, care toate au dus fie la pornirea razboaielor pentru opiu si petrol din Afganistan si Irak, fie la schimbari politice si chiar la influentarea rezultatelor alegerilor, in cazul Spaniei.


prima parte - The Ringmasters
partea a doua - The Puppeteers
partea a treia - The Foot Soldiers

Surse:
InformationLiberation - the news you're not supposed to know
911Blogger.com - Paying Attention to 9/11 Related Alternative News

Cititi si:
Operatiunea Gladio: echipele teroriste ale NATO, echipate, finantate si antrenate de catre CIA si serviciul secret britanic MI6
Exercitiu pentru aplicarea legii martiale. Ni se pregateste un nou 11 septembrie?
Oficiali europeni confirma implicarea serviciilor secrete americane si israeliene in "atentatele" din 11 septembrie 2001
Interviu cu Leo Zagami, fost francmason de grad 33 în cadrul lojei Propaganda Due
Stiri indezirabile elitei oculte: Benazir Bhutto declara ca Osama este mort iar apoi este si ea asasinata
NATO si terorismul psihotronic de stat
De ce se intalnesc lojile masonice NATO la Bucuresti
Jaap de Hoop Scheffer, secretarul general al NATO este mason

Dhammapada - Buddha

Niciun comentariu :
38. Daca gandurile unui om sunt fluctuante, daca el nu cunoaste adevarata lege, daca pacea mintii sale este tulburata, cunoasterea sa nu va fi niciodata perfecta.

39. Daca gandurile unui om nu sunt imprastiate, daca mintea sa nu este dezorientata, si daca a incetat sa gandeasca exclusiv in termenii duali bine-rau, atunci nu mai exista frica pentru acesta atat timp cat este vigilent.

In prima fraza Buddha enumera cauze foarte intalnite care distorsioneaza cunoasterea realitatii: agitatia mintii (incapacitatea mintii de a se concentra), ignoranta care face ca omul desi priveste sa nu vada, si tulburarea pacii mintii datorita emotiilor distructive.

Pentru omul care gandeste exclusiv in termenii dualitatii nu poate exista pace durabila a mintii. De exemplu atat timp cat omul ignorant va clasifica fie si inconstient oamenii in prieteni si dusmani si aceasta clasificare se reflecta implicit in atitudinea fata de acestia, atunci acest om nu va putea evita ca pacea mintii sale sa fie afectata de sentimente negative cum ar fi furia, razbunarea, ranchiuna samd.

O alta idee importanta subliniata de Buddha este ca intotdeauna omul aflat pe o cale spirituala trebuie sa fie vigilent cu sine insusi, fiindca altfel (daca n-ar fi vigilent desi ar avea in rest o multime de calitati) el s-ar asemana cu un om care desi are ochi sanatosi prefera sa mearga cu ei inchisi, lucru ce ii va produce suferinta mai devreme sau mai tarziu.

Maxima zilei - Charles Buxton

Niciun comentariu :

“In viata, ca si in sah, cel care prevede castiga.” – Charles Buxton

marți, 8 aprilie 2008

Istoria medicinei - pe scurt

Niciun comentariu :

2000 i.Hr. - Ia si mananca radacina asta .

1000 d.Hr. - Radacina asta e pagana, mai bine spune rugaciunea asta

1850 d.Hr. - Rugaciunea e superstitie, mai bine bea potiunea asta

1940 d.Hr. - Potiunea asta e facuta din untura de sarpe, mai bine ia pastila asta.

1985 d.Hr. - Pastila asta nu e eficienta, mai bine ia antibioticul asta

2000 d.Hr. - Antibioticul e artificial. Ia si mananca radacina asta.

Operatiunea Gladio: echipele teroriste ale NATO, echipate, finantate si antrenate de catre CIA si serviciul secret britanic MI6

Niciun comentariu :
În afară de marea armată oficială internaţională, NATO mai are şi alte “armate secrete”, care acţionează în diverse ţări, cu acordul tacit al guvernelor respective. Unul dintre scopurile acestor mici armate “de culise” este provocarea de atentate teroriste, în primul rând, pentru a menţine o atmosferă de tensiune şi de teamă, iar apoi - pentru a arăta cu degetul înspre alţi “vinovaţi”. Această informaţie şocantă a fost dezbătută pe larg de către Daniele Ganser, un profesor elveţian de istorie contemporană al Universităţii Basel, în cartea sa intitulată chiar “Armatele secrete ale NATO”. Volumul a suscitat deja vehemente polemici la nivel internaţional.

Operaţiunea “Steaguri false”
Astfel, profesorul elveţian susţine că, la puţin timp de la terminarea celui de-al doilea război mondial, şi în special în perioada Războiului Rece, au fost înfiinţate mai multe structuri secrete ale NATO, echipate, finanţate şi antrenate de CIA şi de serviciul secret britanic MI6. Iniţial, aceste structuri au avut rolul de a combate forţele armate ale Uniunii Sovietice în caz de război. Mai târziu, însă, activitatea lor s-a diversificat, astfel că au ajuns să organizeze atentate teroriste chiar pe teritoriul ţărilor aliate din Europa de Vest, beneficiind de tăcerea complice a autorităţilor. Scopul principal al acestor atacuri a fost acuzarea organizaţiilor de stânga din statele respective, ştiut fiind faptul că Statele Unite au respins întotdeauna orice idee de socialism sau comunism. “Strategia tensiunii”, dar şi operaţiunea “Steaguri false”, au fost sintagmele folosite de NATO pentru a descrie şi a justifica actele teroriste puse în practică. Tensiunea şi teama întreţinute la nivel mondial au fost şi sunt nişte arme redutabile, susţine Ganser, pentru că permit manipularea fără probleme a cetăţenilor oricărei ţări.

Andreotti a recunoscut existenţa structurii Gladio
Numele generic al “armatei secrete” NATO a fost “Stay Behind”, dar cele mai importante structuri clandestine au fost ceea ce s-au numit “Clandestine Planning Committee” (CCP) şi “Allied Clandestine Committee”, care au acţionat pe teritoriul unor ţări vest-europene, printre care s-au numărat Italia, Franţa, Belgia, Spania, Portugalia, Luxemburg, Germania. Spre exemplu, în Italia, la sfârşitul anilor `70, serviciile secrete s-au folosit de “armata din culise” NATO cu numele de cod “Gladio”, pentru a pune la cale atentate prin care să discrediteze mişcarea socialistă italiană care, la vremea respectivă, deţinea un loc important în Parlament. De-abia la începutul lui 1990 fostul premier italian Giulio Andreotti a recunoscut existenţa structurii Gladio, iar judecătorul Felice Casson, care ancheta circumstanţele producerii unui atentat (la Peteano), a descoperit adevărul: acesta nu fusese comis de militanti extremişti de stânga, aşa cum se susţinea oficial, ci de un anume Vincenzo Vinciguerra, un extremist de dreapta, membru al Gladio. Deşi la începutul anilor `90 oficiali ai NATO şi diverşi lideri politici au anunţat că aceste structuri au fost dezactivate, profesorul Ganser este de părere că ele îşi continuă nestingherite activitatea şi astăzi, cel mult cu titulatură schimbată. Un argument în acest sens îl constituie faptul că, în perioada menţionată, Parlamentul European a adresat un protest atât lui Bush senior, cât şi organizaţiei NATO. Demersul a rămas până în ziua de azi fără niciun răspuns.

Acuzaţii reciproce în Germania
Pe tema structurilor secrete NATO, în Germania a avut loc un adevarat duel oficial între socialişti (la putere în anii `90) şi creştin-democraţi (CDU). Când primii au strigat în gura mare că este un “ruşinos scandal national”, creştin-democraţii au răspuns că şi ei pot dovedi faptul că socialiştii, în frunte cu Willy Brandt, au luat parte la această “conspiraţie a armatelor secrete”. De acuzaţii mascate a avut parte, mai recent, şi actualul cancelar german Angela Merkel. Când a vrut să reproşeze Statelor Unite că închisorile secrete, dar şi tratamentul prizonierilor de la Guantanamo, sunt ilegale, administraţia Bush i-a răspuns imediat că este mai bine să păstreze tăcerea asupra acestor subiecte delicate, cu atât mai mult cu cât serviciile secrete germane au contribuit la declanşarea războiului din Irak.

Atentate regizate la cel mai înalt nivel
În lucrarea profesorului Ganser un loc aparte îl deţin unele atentate din Iran şi Egipt, care au fost atribuite, în varianta oficială, comuniştilor iranieni şi, respectiv, musulmanilor. Adevărul a fost cu totul altul: în 1953, premierul iranian Mohammed Mossadeq a fost înlăturat de la putere cu ajutorul agenţilor MI6 si CIA. Ulterior s-a aflat că lovitura de stat a fost orchestrată de agentul CIA Kermit Roosevelt, nepotul fostului preşedinte american Theodore Roosevelt. Miza acestor războaie de culise a fost, de fapt, controlul rezervelor de petrol. Cât priveşte atacurile comise în Egipt şi atribuite musulmanilor, în ceea ce s-a numit “afacerea Lavon”, s-a dovedit că autorii lor au fost agenţi ai Mossadului, care urmăreau ca trupele britanice să nu plece din Egipt, garantând astfel securitatea Israelului.

Europa va pierde în faţa Americii
În fine, istoricul elveţian mai este de părere că pretinsele războaie împotriva terorismului pornesc, de fapt, de la dorinţa de a controla cele mai importante rezerve de petrol şi gaz. În această sfidare reciprocă geostrategică, Uniunea Europeana va pierde în faţa Statelor Unite, tocmai pentru că acestea controlează (neoficial) structurile NATO, inclusiv pe cele secrete. Or, dacă America pune mâna pe aceste rezerve, este de presupus că nu le va da pe gratis ţărilor europene, ci chiar la un preţ piperat. Statele Unite vor specula faptul (ştiut de foarte puţine persoane) că producţia de petrol din Europa (în special cea din Marea Britanie şi Norvegia) este în declin. Şi atunci, prin mijloace mai mult sau mai puţin oficiale şi legale, America îşi va impune propriile condiţii.

Textul a fost preluat de pe site-ul http://www.summitnato.ro/blog/ care cu ocazia summitului NATO a fost atacat si blocat timp de mai multe ore.

Pentru a cumpara cartea lui Daniele Ganser - "NATO's Secret Armies (Operation Gladio and Terrorism in Western Europe)" de pe amazon.co.uk click aici

Pentru a citi si dowloada cartea in format electronic accesati linkul: http://www.scribd.com/doc/294202/Daniele-Ganser-NATOs-Secret-Armies-Operation-Gladio-and-Terrorism-in-Western-Europe?ga_related_doc=1

Pe aceeasi tema cititi si:
Istoria se repeta: Atentatele teroriste sunt facute pentru a justifica "masuri de crestere a securitatii"
Documentar BBC2 despre terorismul NATO in Europa - Operation Gladio
Oficiali europeni confirma implicarea serviciilor secrete americane si israeliene in "atentatele" din 11 septembrie 2001
Interviu cu Leo Zagami, fost francmason de grad 33 în cadrul lojei Propaganda Due
Stiri indezirabile elitei oculte: Benazir Bhutto declara ca Osama este mort iar apoi este si ea asasinata
NATO si terorismul psihotronic de stat
De ce se intalnesc lojile masonice NATO la Bucuresti
Jaap de Hoop Scheffer, secretarul general al NATO este mason