Yoghinii MISA blog

Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 30 mai 2008

Maxima zilei - Eric Butterworth

Niciun comentariu :

“Atitudinile sunt premergatoarele conditiilor exterioare.” - Eric Butterworth

Download - Joc final (Endgame), film de Alex Jones, cu subtitrare in limba româna

4 comentarii :
Download la https://archive.org/details/alexendgame

Endgame online cu subtitrare in limba română

Activaţi subtitrarea şi alegeţi limba română. Dacă cumva nu apare subtitrarea (cei de la youtube o mai sterg din când în când) daţi-mi un comentariu şi o voi repune la loc.

Intr-o Nouă Ordine Mondială, un Guvern unic este doar începutul. Ajuns la putere, acesta îsi va pune în aplicare planul de exterminare a majoritătii populatiei lumii, în timp ce va asigura unei infime elite o viată lungă si fără griji, cu ajutorul tehnologiilor moderne. Acesta este terifiantul scenariu analizat în “Endgame” („Joc final”), cel mai recent documentar al jurnalistului si regizorului american Alex Jones, cunoscut pentru incisivitatea si constanta cu care urmăreste cele mai incomode subiecte.

„Joc final” este, in fapt, o cronologie a cursei spre puterea absolută a unui număr foarte restrâns de oameni – astăzi, mai aproape ca niciodată de telul lor. Alex Jones documentează în „Joc final” evenimente în desfăsurare, precum un apropiat colaps al Statelor Unite ale Americii si formarea Uniunii Nord-Americane, structura care va pune capăt suveranitătii nationale a statelor din America de Nord si care va forma, împreună cu Uniunea Asiatică si Uniunea Europeană, nucleul viitoarei Guvernări Unice Mondiale. Totodată, Jones si echipa sa urmăresc de câtiva ani reuniunile secrete ale Grupului Bilderberg si pregătirile pe care membrii acestuia le duc pentru declansarea celui de-Al Treilea Război Mondial.

Documentarul include imagini video si interviuri de la reuniunea din 2007 a Grupului Bilderberg de la Istanbul, Turcia, imagini realizate de către Paul Dorneanu, primul jurnalist român ce s-a deplasat la o reuniune Bilderberg. Documentarul mai atrage atentia că adeptii malthusianismului si eugeniei au preluat controlul asupra guvernelor lumii si sunt pe pragul de a începe o politică de depopulare fortată, cu scopul exterminării majoritătii locuitorilor planetei.

Pentru o mai bună întelegere a originii acestor evenimente, „Joc final” ne propune si o incursiune cuprinzătoare în trecutul recent, arătând cum elitele globaliste au sprijinit dictaturile si finantat cele mai sângeroase războaie, pentru a clădi, pe ruine, o Nouă Ordine Mondială, primul Imperiu Mondial adevărat, în care libertatea va fi doar o amintire. Mass media, aflată sub controlul acelorasi elite, ascunde de decenii informatii cruciale, pentru a păstra secret programul de dominatie asupra întregii lumi, spălând în schimb creierele oamenilor cu spectacole de divertisment de cea mai joasă spetă. Niciodată pana acum vreun documentar nu a reusit să semnaleze mai convingător si mai alarmant planurile din agenda celor care doresc să controleze lumea. Mai mult decât obisnuita „teorie a conspiratiei”, „Joc final” reuneste piesele ascunse si cenzurate ale unui Joc având ca miză însusi viitorul omenirii.

Alex Jones (34 de ani) este un jurnalist american de orientare paleo-conservatoare (traditionalist si anti-autoritar) binecunoscut în tara sa si în Canada pentru opozitia vehementă fată de institutiile si organizatiile internationale precum ONU, Banca Mondială sau Grupul Bilderberg. Jurnalist de radio, realizator al emisiunii zilnice The Alex Jones Show, transmisa în direct de peste 60 de posturi de radio din SUA, regizor, documentarist, autor a 15 documentare de lung metraj despre pericolul unei dictaturi mondiale si al instaurării unui stat politienesc în SUA. Fondatorul unei retele de website-uri de informare alternativă (Prisonplanet.com, Infowars.com etc.)

Cititi si:
Gregorian Bivolaru despre masonerie - Paris, februrie 2004
Interviu cu Lyon(Leo) Zagami - marturisirile unui fost francmason
Dezvaluirile lui Gregorian Bivolaru se confirma - Documente oficiale ce releva planul criminal de reducere a populatiei globale
Criza financiara si viitoarea lovitura de stat planetara masonica
FRANCMASONERIA, MISTERELE DEZVALUITE ALE UNEI GIGANTICE CONSPIRATII SATANICE PLANETARE
Dictatura masonica in America: un student violentat pentru o intrebare referitoare la faptul ca John Kerry si George Bush sunt membri Skull and Bones
Ghici francmasonerie cine l-a asasinat pe John Fitzgerald Kennedy?
Simboluri cu mare putere de influenta sociala ascunse in forma cladirilor si a monumentelor
In SUA s-a oficializat dictatura militara si controlul maselor
Ne indreptam catre o societate globalizata dictatoriala? - SUA si Marea Britanie restrang drepturile civile

joi, 29 mai 2008

Maxima zilei - Robert Half

2 comentarii :

“A pune intrebarea corecta necesita tot atata indemanare ca si a da raspunsul corect.” - Robert Half

miercuri, 28 mai 2008

Poonja: cea mai eficienta metoda de meditatie

Niciun comentariu :
H.W.L. Poonja s-a nascut in Gujrunwala, Pakistan. Mama sa a fost sora lui Swami Rama Tirtha, unul din cei mai faimosi sfinti ai Indiei. Se spune ca la varsta de opt ani a experimentat primul sau samadhi. A dus o viata normala, s-a casatorit si a avut doi copii, a fost inrolat si in armata. Insa iubirea sa pentru Dumnezeu a fost atat de intensa incat s-a hotarat sa-si caute un maestru spiritual, pe care l-a intalnit in 1944 in persoana lui Sri Ramana Maharshi. Aceasta intalnire a insemnat pentru Papaji realizarea propriului Sine. In anii urmatori s-a intors la familia lui si a muncit pentru a o intretine, calatorind de asemenea in India, Europa si America de Nord. Dupa ce a iesit la pensie in 1966, s-a retras din nou la Lucknow, locul iluminarii sale, unde a primit vizitatori din intreaga lume.


Poonja se defineste pe sine ca "Acela". Este un sfant, un Maestru, un Guru (desi spune ca nu este nimic din toate acestea). El ne conduce spre final, spre sfarsitul milioanelor de ani de cautari si suferinte. Mesajul sau? Iluminarea este aici si acum! Cu totii suntem iluminati, dar nu stim acest lucru. Incatusarea este doar un concept, spune el. Nu este reala. Ne putem trezi din acest vis, din iluzia vietii si a lumii, chiar in aceasta clipa. Nu este nevoie sa amanam, tot ce este necesar este dorinta de eliberare si un moment de tacere. O singura clipa intre doua ganduri, intre doua respiratii. Nu este nevoie de meditatie sau de practica. Nimic de invatat, nimic de facut. Nimic de atins, de obtinut sau inteles. Doar tacere. Nu avem de facut nimic, doar sa fiintam - fara nici un gand, fara nici o dorinta, fara nici un atasament si fara nici o asteptare.

Realizarea poate aparea prin cautare in interior. Intrebarea "Cine sunt eu?" este cheia cu ajutorul careia poti fi in aici si acum. Intrebarea ataca chiar radacina mintii. De fapt, depaseste mintea complet si ne dezvaluie ceea ce suntem cu adevarat.

Daca nu suntem acest sac de oase, sange si carne, daca nu suntem simturile, mintea, care este doar o gramada de ganduri, idei si notiuni - atunci cine sau ce suntem? Ceea ce suntem cu adevarat nu poate fi descris si nici experimentat. Poate fi doar realizat, deoarece totul este dincolo de minte, iar cuvintele nu pot descrie starea aceea. Ceea ce suntem este infinit, in afara timpului. Poate fi denumita constiinta, spatiu, iubire, tacere sau, mai degraba, ceea ce este dincolo de tacere. Noi suntem Unul, noi suntem Dumnezeu, noi suntem Vacuitatea. Vacuitatea totala. Nici un nume, nici o forma. O minunatie totala si un mister nebanuit.

Problemele noastre apar datorita faptului ca ne identificam cu trupul, cu simturile si cu mintea. Asta creeaza separatie si dualitate - cauza suferintei. "Unde exista multitudine, acolo este falsitate" - spune Poonjaji.

In cautarea-de-sine nu facem altceva decat sa privim la radacina "eu-lui". Dupa aceasta nu mai avem nevoie sa-l mai atingem vreodata. Aceasta este eliberarea, eliberarea de minte. Libertatea de a fi cine suntem, pe deplin nelimitati, traind vesnic implinirea, pacea, iubirea, bucuria, fericirea si beatitudinea. In aceasta stare pur si simplu te accepti asa cum esti - fara notiuni, concepte, rationamente si judecati. Nu exista nici un trecut si nici o idee despre cum trebuie sau cum pot fi lucrurile in viitor. Exista doar o daruire, un abandon fata de ceea ce este, realitatii din aici si acum. Aceasta este cunoasterea, acesta este Adevarul - si este foarte simplu. Doar mintile noastre vor sa ne faca sa credem ca este dificil.

Cine ne convinge ca este usor? Maestrul, fiinta care deja s-a realizat. Doar fiinte foarte rare, cum este Ramana Maharshi, s-au realizat spontan, fara ajutorul unui Maestru viu. Dar chiar si aceia care si-au realizat Sinele in preajma unui Maestru sunt foarte rari. De aceea cel mai mare noroc este sa poti trai langa un Maestru in carne si oase. El ne ofera aceasta gratie din strafundurile fara sfarsit ale Inimii sale.

A-l defini pe Poonja este ca si cum ai vorbi despre Sine: cuvintele palesc, devin inutile si dispar. Cum sa descriu acea iubire neconditionata, acea intelepciune infinita, acea bunatate, rabdare si dulceata? Cum sa vorbesc despre tacerea sa, o tacere care comunica atat de puternic? Cum pot spune ceva despre frumusetea magnifica a Sinelui care straluceste prin el? (Extras dintr-un articol de Shanti Devi)

Dhammapada - Buddha

Niciun comentariu :
53. Asa cum multe tipuri de ghirlande pot fi impletite dintr-un maldar de flori, tot astfel multe lucruri bune pot fi realizate de catre un muritor odata ce s-a nascut pe acest Pamant.
Datorita complexitatii existentei, practicantul spiritual poate amplifica prin rezonanta (atat in propria sa fiinta mai intai, cat si apoi revarsa asupra celorlalti actionand ca un veritabil focar benefic) variatele energii benefice care pot fi modulate si combinate in nenumarate feluri. Fericirea pe care o resimte cel ce procedeaza in felul acesta este astfel variata la nesfarsit, omul asemanandu-se in acest caz cu un copil care se joaca fascinat laolalta cu prietenii sai cu jucariile nenumarate aduse in existenta de catre Dumnezeu.

Maxima zilei - Jascha Heifetz

Niciun comentariu :

“Nu conteaza de ce parte a argumentarii te afli, vei gasi intotdeauna oameni in partea in care te afli care ti-ai fi dorit sa fie de partea cealalta.” - Jascha Heifetz

marți, 27 mai 2008

Maxima zilei - Claudius Claudianus

Niciun comentariu :

“Omul care cauta aplauzele din exterior, are fericirea sa in mana altuia.” - Claudius Claudianus

luni, 26 mai 2008

Dhammapada - Buddha

Niciun comentariu :
51. Ca o floare frumoasa, viu colorata, dar fara miros, sunt cuvintele frumoase dar fara roade ale celui care nu actioneaza conform lor.

52. Dar ca o floare frumoasa, viu colorata si frumos mirositoare, sunt cuvintele frumoase si pline de roade ale celui care actioneaza conform lor.
Aici parfumul florii este simbolul starilor de fericire pe care acesta il produce in sufletul omului. Cel care doar rosteste cuvinte frumoase, cel care doar vorbeste de invataturi spirituale dar el nu se preocupa sa le puna in practica in fiinta sa, nu va beneficia nici el de fericirea asociata binelui, si nici nu va putea sa daruiasca altora acea fericire. In schimb cel care traieste in propria sa fiinta ceea ce el predica, va putea sa daruiasca in mod misterios din fericirea sa celor din jurul sau care sunt capabili sa o primeasca.

Pentru a putea sa daruim ceva celor din jur, trebuie ca mai intai noi insine sa avem acel ceva. Singurul lucru aducator de fericire pe care il putem darui celor din jurul nostru suntem in realitate doar noi. Daca vorbele frumoase nu ne-au facut facut fericiti nici macar pe noi insine, cum putem crede ca vor da roada asupra celorlalti, altfel spus cum putem crede ca ii vor face fericiti pe ceilalti?

Ceea ce ne face cu adevarat bogati interior nu sunt colectiile de cuvinte sau de informatii oricat de bine ar suna acestea, ci sunt "colectiile" de stari de fericire care in cel mai fericit caz au ajuns sa fie prin practica consecventa "comoara" noastra la care putem apela oricand.

Maxima zilei - Esop

Niciun comentariu :

“Multumeste-i pe toti, si nu vei multumi pe nimeni.” - Esop

vineri, 23 mai 2008

Controlul si distrugerea alimentatiei traditionale - Documentar: The Future of Food (subtitrat in româna)

Niciun comentariu :
Viitorul alimentatiei (The future of food) este o investigatie minutioasa despre adevarurile deranjante din spatele brevetarii si obtinerii copyrightului pe seminte create de biotehnologie sau a celor naturale, a agriculturii modificate genetic care a navalit pe campuri si a alimentelor neetichetate existente in magazine in ultimele decenii, a distrugerii productiei agricole independente, pentru instaurarea unui nemilos si criminal monopol, care afecteaza astazi alimentatia globala. Filmul da voce fermierilor care au fost afectati de aceste tehnologii si reglementari. Implicatiile asupra sanatatii oamenilor, politicile guvernamentale, globalizarea si controlul resurselor fac toate parte din planul secret de instaurare a noii ordini mondiale ce urmareste folosirea culturilor de plante modificate genetic si introducerea acestora in alimentatia noastra.

Mai multe despre acest film aflati pe: http://www.thefutureoffood.com

Conex va recomandam sa cititi pe Yogaesoteric un articol foarte interesant despre unul din efectele secundare ale modificarii genetice ale plantelor care este moartea si distrugerea in masa a albinelor, ce va avea consecinte de cataclism asupra ecosistemului.


Cititi si:
Stiri: Cine controleaza hrana controleaza si populatia
"Am distrus agricultura in Vest, acum o distrugem in Romania"
Agricultura Romaniei si standardele UE
Le Monde: Romania, campioana culturilor modificate genetic
Dupa manipularea genetica a hranei, s-a inventat si manipularea genetica a gustului
Noutati despre nutritie si sanatate
SUA la un pas de rationalizarea hranei
Campanie funny pro alimentatie organica (Grocery Store Wars)
Povestea consumerismului

Maxima zilei - Voltaire

Niciun comentariu :

“Prin admiratie facem ca extraordinarul din altii sa devina al nostru.” - Voltaire

Americanii, musulmanii, crestinii si "Biblia antisemita"

Niciun comentariu :
Prin 2004 Bush si armata americana impresionau pana la lacrimi lumea intreaga, prin decizia de a intrerupe bombardamentele impotriva Irakului pe timpul postului Ramadanului. Bineinteles ca dupa aceasta perioada au reluat crimele si goana dupa petrol. Americanii nu au aratat acelasi respect pentru cele sfinte in timpul razboiului din fosta Yugoslavie cand absolut fara nici o mila i-au bombardat pe civilii sarbi, crestini ortodocsi, inclusiv in Saptamana Mare.

Un alt gest deosebit a avut loc zilele acestea cand Bush a cerut scuze irakienilor pentru un soldat american care facuse exercitii de tragere ochind Coranul. In schimb, cam in aceeasi perioada, Biroul pentru Anti-semitism Global al Departamentului de Stat SUA, declara ca fiind antisemita atitudinea unui preot polonez, care a afirmat că iudeii l-au rastignit si omorât pe Hristos, asa cum este mentionat in Biblie.

Ce sa intelegem din aceste evenimente? Ca pentru americani musulmanii merita mai mult respect decat crestinii? Ca in curand Biblia crestina va fi declarata antisemita si interzisa ori modificata? Este de admirat cel putin intentia, de a arata respect pentru obiectele sfinte ale unei religii, insa cum se face ca musulmanii se bucura de o atentie mai magulitoare decat crestinii, desi George W. Bush se declara un credincios crestin fervent?

joi, 22 mai 2008

Maxima zilei - Thomas Paine

Niciun comentariu :

“Ceea ce obtinem prea usor, apreciem prea putin. “ - Thomas Paine

Criza financiara mondiala este provocata deliberat

Niciun comentariu :
Modul in care pot fi provocate crizele financiare este protocolat de mai bine de 100 de ani. Pentru scepticii care inca mai neaga existenta unei conspiratii sau a posibiltatii ca cineva sa manipuleze economia globala in scopul obtinerii controlului absolut si demararii unei nemiloase dictaturii globale numita de masoni noua ordine mondiala, iata o informatie furnizata chiar de catre Financial Times unul dintre cele mai prestigioase ziare de profil:

Financial Times: Ratinguri viciate acordate de Moody's au contribuit decisiv la criza financiara mondiala
O investigatie intreprinsa de jurnalistii de la cotidianul Financial Times scoate la iveala o serie de nereguli ce au contribuit in mod hotarator la turbulentele de pe pietele economice internationale. Astfel, agentia de rating Moody's a acordat in mod defectuos si incorect ratinguri AAA pentru o serie intreaga de produse structurate, in valoare de mai multe miliarde de dolari. In frenezia, care a precedat criza finanicara, in care randamentele pentru aceste produse erau extrem de atractive, foarte multi investitori au cumparat aceste titluri, fiind convinsi ca fac un plasament de risc minim.

Documentele interne ale agentiei, studiate de cotidianul britanic arata ca anumiti functionari ai agentiei stiau la inceputul lui 2007 ca evaluarea unor produse, efectuata in anul precedent, era viciata de o eroare de sistem. In cazul multora dintre acestea, cotate AAA, incadrarea ar fi trebuit sa se faca intr-o clasa de risc cu patru nivele mai jos, respectiv Baa, sau chiar Ba, relateaza The Money Channel.

Produsele cu rating viciat erau destinate investitorilor institutionali. Cei care inca le mai detin au inregistrat deprecieri de active importante, in timp ce altii, care au apucat sa le vanda, au avut pierderi de pana la 60 de procente.

In ultimele luni, autoritatile de reglementare s-au sesizat fata de ratingurile deseori deficitare acordate de agentii, evaluari ce au contribuit hotarator la turbulentele ulterioare.
...
Ziua 21 mai 2008
Detalii si in articolele:
Criza financiara si viitoarea lovitura de stat planetara masonica
FRANCMASONERIA, MISTERELE DEZVALUITE ALE UNEI GIGANTICE CONSPIRATII SATANICE PLANETARE
Protocoalele secrete ale maeştrilor francmasoni

Romanii au puteri paranormale

Niciun comentariu :
50% din femeile din Romania au capacitati paranormale. Din barbati, doar 30% au astfel de puteri. Media mondiala pentru abilitati extrasenzoriale este de 40% la femei si 20% la barbati. Cifrele ne-au fost furnizate de un grup de specialisti romani in domeniu, militari si civili, care vor sa valorifice aceste aptitudini deosebite intr-un centru particular de specialitate, infiintat cu bani din Statele Unite.

In ultimii zece ani au avut loc mai multe reuniuni internationale private pe problema capacitatilor paranormale. La aceste reuniuni, Romania a avut si ea reprezentanti.

In urma studiilor si a statisticilor realizate cu finantare din partea unor persoane particulare, a rezultat ca specia umana poseda nativ capacitati paranormale, fie ca e vorba de telepatie, magnetism, energoterapie sau alte manifestari ale ocultismului, capacitati pe care nu si le foloseste decat in mica masura, din nestiinta. Studiile au aratat ca puterile 'magice' nu sunt date pentru toti indivizii. Astfel, la nivel mondial doar 40 la suta din femei sunt 'paranormale' si doar 20 la suta dintre barbati au asemenea aptitudini. De asemenea, potentialul 'vrajitoresc' este repartizat diferit de la tara la tara. La acest capitol, romanii si tibetanii stau cel mai bine, cu un procent de 50% pentru femei si 30% pentru barbati. Specialistii au analizat cazurile de pe tot mapamondul de manifestari paranormale care s-au dovedit a fi reale.

Dupa ce a participat la cateva zeci de reuniuni si sesiuni de comunicari internationale pe aceasta tema, un grup de specialisti romani in domeniu a infiintat o organizatie care sa se ocupe de studierea paranormalului, respectiv sa devina un fel de scoala de 'vrajitorie', dar in termeni moderni.

'Se numeste Centrul special independent de studii si cercetari psihotronice si ufologice si este o initiativa privata, care a rezultat in urma unei colaborari cu institutii de profil din Europa Occidentala si in mai ales din Statele Unite. Are finantare privata, in special americana, si isi propune sa valorifice acest bogat patrimoniu de care dispunem noi, romanii. Concret, vrem sa cercetam cat mai multe cazuri si sa cream o baza de date despre aceste capacitati pe care noi le denumim psihotronice. Vrem sa incurajam constientizarea acestor aptitudini si sa aflam cum ar putea fi folosite cel mai bine in cadrul societatii', ne-a spus general dr. Emil Strainu, directorul centrului, unul dintre cei mai buni specialisti militari pe care ii are Romania in acest domeniu.
...
Libertatea 6 mai 2008

miercuri, 21 mai 2008

Sunetul lui Jupiter inregistrat de Voyager si transpus in domeniul audio

Niciun comentariu :
Inregistrari fascinante ale sunetelor lui Jupiter ("voci" electromagnetice) realizate de sonda Voyager. Interactiunile complexe dintre particulele incarcate electromagnetic de catre vantul solar si magnetosfera planetara creeaza aceste vibratii muzicale.

Dhammapada - Buddha

Niciun comentariu :
49. Asa cum albina culege nectarul si apoi pleaca fara a rani in vreun fel floarea, sau a-i afecta culoarea sau parfumul, tot astfel trebuie sa se comporte inteleptul in satul sau.

50. Nu defectele altor oameni, nici greselile lor comise prin actiune sau inactiune, ci propriile ticalosii si neglijente trebuie sa fie observate de omului intelept.
A-i critica pe altii este o treaba pe care o poate face orice prost. Dar putini oameni rezista tentatiei atat de facile de a-i critica pe ceilalti, si de a-si directiona analiza critica catre propria persoana. Este usor sa-i critici pe altii fiindca e suficient sa dai doar din gura pentru asta, fara vreo mare mobilizare interioara, si e foarte tentant sa faci asta fiindca astfel ego-ul omului se umfla precum un broscoi. Cel care-i critica pe cei din jur isi spune implicit lui insusi: "Vai, ce prosti sunt cei din jur, si ce destept sunt eu ca le observ greselile." Evident ca criticul nu va progresa catusi de putin, ci doar isi va adanci starea sa de ignoranta spirituala.

Cel care insa isi foloseste energia interioara pentru a-si analiza propriile fapte gresite sau lucruri bune pe care le-a lasat nefacute, trebuie sa dea dovada de o mare forta interioara, fiindca el trebuie sa se detaseze de ego-ul sau, si sa se lupte cu foarte mare tenacitate cu propriile rezonante negative. A ne lupta cu propriile obisnuinte negative presupune nu doar o facila vorbaraie prin care ii criticam si ii "executam" rapid din vorbe pe altii, ci presupune o lupta tenace cu defectele noastre de caracter desfasurata timp de ani de zile sau zeci de ani de zile. Aceasta cale care presupune un efort intens directionat asupra noastra este insa singura cale de a evolua, pe cand critica altora este o modalitate prosteasca dar sigura de involutie.

Multi oameni se considera foarte inteligenti fiindca ei pot detecta rapid defectele celorlalti. In realitate ei sunt insa doar niste oameni impotmoliti in prostie, fiindca sunt niste ignoranti in ceea ce priveste propria persoana, si ei folosindu-si timpul pentru a arata cu degetul mizeria altora, omit sa-si curete propria ograda. Si exista rari intelepti care desi sunt poate ignoranti referitor la defectele altora, sunt insa plini de beatitudine fiindca ei si-au folosit energia nu pentru a vana greselile altora ci pentru corectarea si implinirea singurului lucru posibil la modul absolut: propria persoana.

Iarasi analogia intre Buddha si Iisus este perfecta, fiindca si Iisus spune atat de frumos:
41. De ce vezi paiul din ochiul fratelui tău, iar bârna din ochiul tău nu o iei în seamă?
42. Sau cum poţi să zici fratelui tău: Frate, lasă să scot paiul din ochiul tău, nevăzând bârna care este în ochiul tău? Făţarnice, scoate mai întâi bârna din ochiul tău şi atunci vei vedea să scoţi paiul din ochiul fratelui tău.
Evanghelia dupa Luca, Capitolul 6

Maxima zilei - La Fontaine

Niciun comentariu :

“Fereste-te, cat timp traiesti, sa judeci oamenii dupa aparenta lor exterioara.” - La Fontaine

marți, 20 mai 2008

Dupa manipularea genetica a hranei, s-a inventat si manipularea genetica a gustului

Niciun comentariu :
Ati vazut recent produse care se lauda ca nu au deloc zahar, sare ori glutamat monosodic, dar care in acelasi timp pastreaza gustul neschimbat? Atunci ar cam trebui sa va ingrijorati. O companie relativ noua, Senomyx, a creat o serie de compusi care afecteaza direct modul in care percepem gusturile. Sub denumirea de arome artificiale sau identic naturale, care este deja prezenta pe multe dintre etichetele actuale, noile substante sunt incluse in produse care, desi nu contin zahar sau sare, creeaza aceeasi senzatie de gust dulce sau sarat atunci cand ating limba, prin "pacalirea" creierului.

Senomyx are deja contracte cu Kraft, Nestle, Coca Cola, Campbell Soup, Cadbury Schweppes, de exemplu pentru includerea de substante chimice care mascheaza prezenta gustului amar, prin inhibarea receptorilor de pe limba ai acestui gust si stimularea celor corespunzatori gusturilor dulce si sarat. Aceasta permite corporatiilor sa sustina ca produsele lor contin deloc sau mai putin zahar, sare sau glutamat de sodiu, senzatia de gust ramanand nemodificata.

Chestionate companiile au refuzat sa dezvaluie care dintre produse contin sau vor contine substante chimice de tipul celor mentionate mai sus. Aceste componente chimice nu trebuie evidentiate intr-un mod deosebit pe etichete deoarece pentru ele inca nu exista o legislatie corespunzatoare.

"Ajutam companiile sa-si curete etichetele" a spus Kent Snyder, director executiv la Senomyx. Mark Zoller, cercetatorul sef, a dezvaluit ca Senomyx a utilizat secventele genomului uman identificand sute de receptori ai gustului. Componentele chimice create de Senomyx stimuleaza acei receptori necesari pentru a amplifica gustul sarat ori dulce. Din aceasta perspectiva producatorii sustin ca aceste substante sunt complet sigure din punct de vedere al sanatatii consumatorului datorita cantitatilor mici utilizate (mai putin de 1 ppm - parts per million). Prin aceasta ipoteza ei au ocolit aprobarea FDA (Food and Drug Administration) si s-au limitat doar la obtinerea statutului de "recunoscut general ca fiind sigur" de la o asociatie a aditivilor dupa un studiu superficial efectual pe sobolani timp de doar 3 luni.

Directorul Centrului pentru stiinta in interes public Michael Jacobson a avertizat ca un studiu de 3 luni este total neconcludent. Introducerea unui nou aditiv in hrana necesita cel putin 2 ani de testari pe mai multe specii de animale.

Sursa: http://www.naturalnews.com/022982.html

Maxima zilei - Seneca

Niciun comentariu :

“Sunt mai multe lucrurile care ne ingrijoreaza decat cele care ne dauneaza, si suferim mai mult in inchipuire decat in realitate.”- Seneca

Campanie funny pro alimentatie organica (Grocery Store Wars)

Niciun comentariu :

luni, 19 mai 2008

Maxima zilei - Voltaire

Niciun comentariu :

“Animalele au urmatoarele avantaje fata de om: nu au teologi care sa le invete in amanunt ce e moral si ce nu, funeraliile nu le costa nimic, si nimeni dintre ele nu face legi care sa le ingradeasca vointa.” - Voltaire

vineri, 16 mai 2008

Dhammapada - Buddha

Niciun comentariu :
Capitolul 4 - Florile

44. Cine va birui aceasta lume, si lumea lui Yama (zeul mortii) si lumea zeilor? Cine va gasi calea clara a virtutii, precum un om intelept gaseste floarea care trebuie?

45. Discipolul va birui aceasta lume, si lumea lui Yama si lumea zeilor. Discipolul va gasi calea clara a virtutii, precum un om intelept gaseste floarea care trebuie.
Analogia dintre aceste aceste spuse ale lui Buddha si cele ale lui Iisus este perfecta. Iisus spunea: "In lume necazuri veti avea, dar indrazniti. Eu am biruit lumea." (Evanghelia dupa Ioan 16/33) si dadea pilde despre Imparatia Cerurilor asemanand-o cu un giuvaier de pret pentru care omul da tot ce are in rest, sau cu un peste mare pe care pescarul il va pastra aruncand restul pestilor mici. Buddha foloseste in schimb ca termen metaforic simbolul florii trebuincioase, si ii asigura pe cei care merg pe calea spirituala ca vor izbandi.

46. Acela care cunoaste ca al sau corp este precum spuma, si care a invatat ca acest corp este la fel de nesubstantial precum un miraj, va rupe sageata cu varful ca de floare a lui Mara, si nu-l va vedea niciodata pe regele mortii.

47. Moartea il rapeste pe omul care culege flori si a carui minte este imprastiata, precum o inundatie taraste un sat care doarme.

48. Moartea il biruie pe omul care culege flori si a carui minte este imprastiata, inainte ca el sa fie implinit de placerile pe care le cauta.
Aici floarea este folosita cu alt inteles si anume acela al lucrurilor tentante dar trecatoare. "Omul care culege flori cu mintea imprastiata" este omul superficial care alearga dupa lucruri trecatoare si dupa satisfactii temporare. Buddha folosteste comparatia cu satul care doarme fiindca asa cum un om care doarme nu este constient de el insusi, un om superficial si cu mintea distrasa nu este constient de aspectele profunde(spirituale) din el insusi. "Sageata cu varful ca de floare a lui Mara" este o metafora de aceeasi factura cu cea a "bomboanei otravite, dulci la suprafata si la prima senzatie, dar aducatoare de suferinta crunta la final".

Aici termenii folositi de Buddha de "cunoastere" si "invatare" nu se refera la o invatare papagaliceasca si la o cunostere doar la nivel de concept, ci se refera la asimilarea reala, concreta a acestor realitati spirituale, rezultata din practica si cercetarea spirituala asidua si corecta. A crede ca a intelege aceste aspecte doar la nivel de concept reprezinta de fapt telul, este la fel de prostesc precum s-ar considera ca doar a intelege la nivel de concept ca mierea hraneste este suficient pentru a ne hrani desi noi n-o inghitim in fapt ci doar ne gandim la ea.

Maxima zilei - Buddha

Niciun comentariu :

“Mania nu va dispare niciodata atat timp cat gandurile de ranchiuna sunt intretinute in minte. Mania va dispare doar cand gandurile pline de resentimente vor dispare.” - Buddha

joi, 15 mai 2008

Maxima zilei - Marcus Aurelius

Niciun comentariu :

“Cand esti peste masura de manios, aminteste-ti cat de trecatoare e viata umana.” - Marcus Aurelius

miercuri, 14 mai 2008

Download - "Francmasoneria, Misterele dezvaluite ale unei gigantice conspiratii satanice planetare"

11 comentarii :
In noiembrie 1994 Gregorian Bivolaru este interpelat de catre un personaj care il "sfatuieste" sa desfiinteze MISA (Şcoala de yoga), să înceteze definitiv în România orice manifestare colectiva de yoga şi să nu mai organizeze niciodată nici un fel de conferinţe publice despre yoga. Povestea acestei amenintari a fost relatata intr-un articol pe acest blog. Gregorian Bivolaru a declarat public atunci ca in spatele amenintarii se afla de fapt Francmasoneria si ca nu va ceda presiunilor si amenintarilor, ba chiar va raspunde publicand o serie de dezvaluiri despre actiunile acestei organizatii malefice internationale. La doar cateva luni in apartamentul domnului Gregorian Bivolaru are loc o explozie in absenta sa. In ciuda acestui eveniment extrem de grav, executat de o mana criminala, conform constatarii expertilor autorizati care au investigat incidentul, si desi autoritatile nu au dispus nici un fel de urmarire pentru a-l gasi pe faptuitor, domnul Gregorian Bivolaru reuseste sa publice in vara anului 1995 prima editie a brosurii "Francmasoneria, Misterele dezvaluite ale unei gigantice conspiratii satanice planetare" (detalii si in articolul Gregorian Bivolaru despre masonerie - Paris, februrie 2004). Din ea am preluat doua texte in articolele: Protocoalele francmasonice puse in practica de catre B'nai B'rith si Alt exemplu care arata modul in care sunt utilizate Protocoalele maestrilor francmasoni, pe care am considerat necesar sa le publicam cu ocazia intalnirii europene B'nai B'rith de la Bucuresti.


Pentru a lectura brosura online accesati: http://www.scribd.com/doc/2554831/Gregorian-Bivolaru-Francmasoneria-Misterele-dezvluite-ale-unei-gigantice-conspiraii-satanice-planetare

Pentru a downloada versiunea scanata a brosurii faceti click dreapta pe linkul: http://documents.scribd.com/docs/2ob1pm0zvcr5fsl4y134.pdf (dimensiune fisier 24 MB) si selectati "Save target as" sau "Save Link as" in functie de browserul de internet pe care il folositi.

Pentru a downloada versiunea text a brosurii faceti click dreapta pe linkul: http://documents.scribd.com/docs/h2sqrsm9wq3aob548dn.pdf (800KB) si selectati "Save target as" sau "Save Link as" in functie de browserul de internet pe care il folositi.

Din cuprins mentionam:
Textul propriu-zis al celor 24 de protocoale ale marilor maestri francmasoni
Scrisoarea enciclica "Humanum Genus" a papei Leon al XIII-lea (20 aprilie 1884)
Extras din "Teologia luptatoare" de Preot Irineu Mihalcescu
"Studii asupra Francmasoneriei" de IPS Mitropolitul Balan al Ardealului (1937)
Francmasoneria in lumina Adevarului
Pozitia oficiala a Sfantului Sinod al Bisericii Ciprului fata de masonerie
Cabala si magia
Comunism si satanism
Profetiile faimoase ale lui Sundar Singh cu privire la misiunea spirituala planetara a României


Cititi si:
Gregorian Bivolaru despre masonerie - Paris, februrie 2004
Interviu cu Lyon(Leo) Zagami - marturisirile unui fost francmason
05.02.1995 - Explozia criminală
Download - SEMNALE SI ORDINE FRANCMASONICE SECRETE TRANSMISE PRIN PRESA
Download - NOI SEMNALE SI ORDINE FRANCMASONICE SECRETE CE SUNT TRANSMISE PRIN MASS-MEDIA - volumul 1
Download - NOI SEMNALE SI ORDINE FRANCMASONICE SECRETE CE SUNT TRANSMISE PRIN MASS-MEDIA - volumul 2

Maxima zilei - Voltaire

Niciun comentariu :

“Fa bine si nu vei avea nevoie de stramosi cu nume.” - Voltaire

marți, 13 mai 2008

Alt exemplu care arata modul in care sunt utilizate Protocoalele maestrilor francmasoni

Niciun comentariu :
Dupa articolul in care aratam modul in care francmasonii pun in practica protocoalele va prezentam o alta inregistrare efectuata in 1990, a unor discuţii interceptate de securitate ce dovedesc, fără putinţă de tăgadă că, faimoasele “PROTOCOALE” sunt în totalitate reale şi că ele folosesc chiar şi acum ca directive de bază pentru toţi francmasonii atât cei de la noi din ţară cât şi pentru cei de pretutindeni. Fragmentul este extras din lucrarea lui Ion Costin Grigore "Cucuveaua cu pene roşii" apărută in Bucureşti la Editura “Miracol”, 1994.

De remarcat ca masonii participanti la discutie sunt foarte indignati de faptul ca altii "mai tari ca ei", ar fi fost la originea unor atentate teroriste, pe care nu le-au controlat! Mai adaugam si ca in discutie formularea "agentul Brukner" se refera la Silviu Brucan (avand numele real Saul Bruckner), care ar fi fost personajul ce a furnizat informatii pe baza carora trebuia luata decizia de asasinare fie a lui Nicolae Ceausescu, fie a lui Mihail Gorbaciov. Ambii conducatori comunisti au fost membri ai francmasoneriei si se pare ca la un anumit moment dat au scapat de sub control. Ceausescu, membru in Loja italiana Propagada due, este cel care i-a deranjat pentru ca reusise prin spolierea criminala a populatiei sa ramburseze datoriile României, lipsindu-i astfel pe bancherii mondiali de castigurile uriase de pe urma dobanzilor.

Analiştii internaționali susțin că Mihail Gorbaciov, face parte dintr-o loja a Ritului Scoțian Antic și Acceptat, dar probabil are legaturi si cu loja exclusiv evreiasca B'nai B'rith fiind descendentul unui evreu sefard originar din Spania (Gorbacho) și al unei moldovence, Maria Pantelie, din satul Privolnoe, situat la circa 120 km de Simferopol, în regiunea Odesa. Site-ul presa.md afirma si că ar cunoaște foarte bine limba română (oare cu colegul de academie Iliescu, un prieten al francmasonilor de rit scotian o fi discutat in româna?) si ca prin anii '80 încă mai trăia o soră de-a mamei sale, undeva pe lângă Slobozia. Discutia ce urmeaza este cu atat mai interesanta cu cat prefigureaza tentativa de lovitură de stat din august 1991, menita a-l îndepărta pe Gorbaciov din fruntea Uniunii Sovietice.

"PANEM ET CIRCENSES (iunie 1990)
24 iunie 1990. Notă. Domnule Director, raportez că diviziunea noastră a intrat în posesia unei casete audio conţinând discuţii de interes operativ purtate de persoane necunoscute în camera 4260 a Hotelului “Bucureşti”. Înregistrarea a fost efectuată de un fost lucrător de securitate care, în prezent, este încadrat ca şef de serviciu la Palatul Telefoanelor şi care a participat la instalarea telefoanelor respective. Cu ocazia furnizării casetei acesta ne-a informat că postul de ascultare în cauză s-a aflat în atenţia unităţii de informaţii externe a securităţii.

Raportez că din verificările efectuate a rezultat că, pentru ziua de 20 iunie a.c., când a avut loc discuţia, camera 4260 era rezervată de către un înalt personaj guvernamental, actualmente senator de Buzău (domnul Gelu Voican Voiculescu). Întrucât noi nu l-am putut aborda, vă rugăm să ordonaţi măsurile de rigoare. Vă prezentăm, alăturat, conţinutul casetei în traducerea şi redactarea cadrelor din diviziunea noastră.

BAZA1: - De acum, trebuie să mă susţii!...N-ai altă şansă!
BAZA2: - Depinde de concurenţă!...Am auzit că Leon Goldenberg se bucură de sprijinul marelui consiliu!...
BAZA1: - L-am mutat la Oslo!...A ieşit din joc!...În locul lui te vom iniţia pe tine!...
BAZA2: - Chiar înainte ca Rabii să ajungă în sânul lui Avram?
BAZA1: - Eli, Eli!...Eu încerc să execut testamentul lăsat de Rabi!...Pot reuşi numai împreună cu tine şi cu şeful oficiul de la Praga.
BAZA2: - El a fost iniţial?
BAZA1: - Da, dar numai până la gradul 20! Ştie că eu am gradul 31!...Se va supune!...
BAZA2: - Mie ce grad îmi daţi?
BAZA1: - Oricum, de la 14 în sus!...Depinde de tine!...Cred că au venit şi ceilalţi doi!...
( Între timp, în încăpere, pătrund alte două persoane, dintre care una foloseşte salutul „Şalom”. Apoi, discuţia continuă. Noii veniţi vor fi marcaţi cu indicativele BAZA3 şi BAZA4).
BAZA3: - Fericiţi în veci, Rabi!...Acum stă pe muntele lui Moise, la sfat cu Ilie şi Estera!...
BAZA1: - E în drum!...Trebuie să treacă apa neagră. În ultimul moment s-a ridicat în mijlocul flăcărilor şi ne-a binecuvântat!... În urna albă odihneşte cenuşa lui!... Închină-i-te şi învaţă!
BAZA4: - Puteam să ne punem de acord prin FAX. De ce a-ţi riscat să ne întâlnim în România?
BAZA2: - Avem probleme!... Iar problemele sunt aici!...
BAZA4: - Şi noi avem probleme, în Germania de Est!... Enorme!... Iar fondurile întârzie!...
BAZA1: - S-auzim!...
BAZA4: - Am documentat complet cazul teroristului Carlos!...Stăpânii lui de la STASI, au vorbit!...
BAZA1: - Dar Carlos era al vostru!...
BAZA4: - Asta ştim şi noi!... Ei cred că era numai a lor şi, uneori, al ruşilor!... Sunt trei atentate majore pe care nu le-au controlat est-germanii!... Nici Moscova şi nici noi!...
BAZA1: - Atunci cine?
BAZA4: - Nu ştim!... Alţii, mai tari decât noi!... Asta căutăm!...
BAZA1: - Pierdeţi vremea!... Preluăm noi cazul!... Din Carlos va trebui să facem o legendă a Estului!... Să aibă ce mesteca!... Dacă pâine nu avem, să le dăm, deocamdată, puţin circ!... Apoi, mai vedem, funcţie şi de directivele centrului!... Voi vă ocupaţi de documentarea atentatului de la Lockerbie!...
BAZA4: - Da, îl ştiu!... Aeronava Pan Am, doborâtă în decembrie 1988, cu 270 de morţi!... Dar, la Lockerbie au fost implicaţi libienii lui Gadafi!...
BAZA1: - Nu numai!... au condus cei de la STASI!... Luaţi-i urma colonelului Silvian Becker şi vă veţi convinge!...
BAZA2: - Începem?
BAZA3: - Te grăbeşti să fii iniţiat? De altfel, voi cunoaşteţi integral cele 24 de protocoale!...
BAZA2: - Da, dar numai pentru decriptarea telegramelor!...
BAZA1: - Astăzi vei afla şi tainele ordinii universale!... Te-ai întâlnit cu Rabi pe muntele lui Moise?
BAZA2: - Da!...
BAZA1: - Care e mesajul?
BAZA2: - România va fi spaţiul de pace al poporului ales!... Sunt însă multe lucruri care ne împiedică. Pâinea şi circul nu i-au amăgit decât pe bătrâni!... Tinerii nu s-au lăsat păcăliţi!” (de FRANCMASONI)... Ei îl revendică pe general, fără să o spună, aproape inconştient!... Trebuie să-l lichidăm!...
BAZA1: - Generalul va pieri!... Unde am ajuns?
BAZA2: - În protocolul francmasonic nr.3!...
BAZA1: - Poţi să-i citeşti taina?
BAZA2: - „Flecari neobosiţi au transformat şedinţele parlamentare şi adunările publice în lupte de vorbărie. Abuzurile puterii vor pregăti în cele din urmă prăbuşirea tuturor instituţiilor şi apoi totul va fi răsturnat sub loviturile mulţimii, devenită nebună!...”
BAZA3: - Corect!... Protocolul francmasonic nr. 12!...
BAZA2: - „Nimic nu se va face cunoscut societăţii fără controlul nostru (al
FRANCMASONILOR)!”... Cu taina plasată în Protocolul 13: „În curând vom propune prin presă concursuri de artă, sport, divertisment; aceste preocupări le vor abate definitiv atenţia de la problemele în care ar trebui să ne luptăm cu ei!... (IATĂ CĂ LA ORA ACTUALĂ ACESTE CONCURSURI ABUNDĂ, DELOC ÎNTÂMPLĂTOR). Cu fondurile primite de la Londra pentru marile trusturi de presă acest mister este îndeplinit!...
BAZA1: - Just!... Taina Protocolului francmasonic nr.15.
BAZA2: - Începe în Protocolul francmasonic secret nr.18: „Când va fi necesar să se întărească poliţia, vom stimula crearea dezordinii. Abia apoi, urmează Protocolul francmasonic secret nr.15: „În rândul membrilor lojilor noastre (FRANCMASONICE) vor fi mulţi agenţi ai poliţiei naţionale şi internaţionale!”...
BAZA1: - Cum de ai pătruns singur misterul?
BAZA2: - La asta lucrăm, nu?!...
BAZA3: - Mi se pare exagerat!... Din afară se vede foarte urât ceea ce faceţi voi aici, în ROMÂNIA. Dacă ar fi să mă refer la compoziţia guvernării şi tot ar fi de ajuns!... O minoritate de nici zero virgulă unu la sută din populaţia ţării deţine puterea în peste şaptezeci la sută din posturile guvernamentale!...”
BAZA1: - Dacă e chiar atât de vizibil, o să-i mai rărim!... Îl scoatem de la naftalină şi-l propulsăm pe agentul „Brukner”!...
BAZA2: - Nu ne-a ajuns gafa de anul trecut! Pe baza informaţiilor lui, centrul a hotărât sacrificarea lui Ceauşescu în favoarea lui Gorby!... Era mult mai eficient invers!... Acum, Gorbaciov ne încurcă mai mult decât ne-am fi imaginat!...
BAZA1: - Ai dreptate!... Vom scăpa de el!... Să continuăm testarea!... Planul economic!...
BAZA2: - În Protocolul francmasonic secret nr. 20, apare taina tainelor: „ Crizele economice vor fi produse de noi (FRANCMASONII), cu scopul de a retrage banii din circulaţie. Statele vor veni cu mâna întinsă la bancherii noştri (F.M.I.) pentru a cerşi credite. Împrumuturile externe sunt lipitori care nu se pot desface. Noi (FRANCMASONII) vom cumpăra persoanele care ne trebuie pentru ca, prin împrumuturi externe, bogăţiile lor să se verse în safe-urile noastre şi ei să ne plătească un bir de robi. Forţa naţiei va pieri în urma acestei luări de sânge de bunăvoie!”...
BAZA1: - Corect!... Just, dar incomplet!...
BAZA2: - Lasă-mă să termin!... Din Protocolul secret francmasonic nr.20: „Impozitele vor fi percepute fără sfială!”, dezlegăm Protocolul secret francmasonic nr.3: „Nu va trece veacul şi vom crea peste tot dezordini, speculaţii şi circuite financiare frauduloase.”
BAZA1: - Perfect!... Iată că deja au început să se organizeze aproape fără să-i obligăm noi!... Nu-i credeam atât de proşti încât să accepte ideea că, în numai câteva luni, banii lor se vor înmulţi de zeci de ori!... (SECRETUL CIRCUITELOR TIP „CARITAS”)
BAZA2: - Ce vrei? Tâmpiţi!... Nişte maimuţe, ceva mai evoluate!... Dacă nu ne-ar împiedica fantoma Generalului şi alţi câţiva HOMO SAPIENS, am putea împlini mult mai repede testamentul lui RABI!... Pământul făgăduinţei!” (în ROMÂNIA pentru FRANCMASONI)...
BAZA3: - Aici, la voi! La mine, la Praga, lucrurile s-au simplificat!...
BAZA1: - Cum?
BAZA3: - Vârfurile au înţeles interesele Germaniei de a avea în jur state cât mai mici şi cât mai slabe!... Ruperea Cehoslovaciei în două e doar o problemă de timp!... Mai greu va fi cu Polonia!... Walessa se opune!...
BAZA1: - Va fi strivit între Moscova şi Berlin!...
BAZA2: - Între Bonn şi Kiev!... Aici se va naşte o republică imensă, Ucraina, care n-a existat niciodată!... Tampon pentru Polonia, Ungaria, Cehoslovacia şi România, de la care U.R.S.S. a luat teritorii fără nici o ruşine!... Pe atunci, erau conduşi de noi!... Acum, încearcă să se conducă singuri!...
BAZA1: - Dacă se obrăznicesc, le trimitem câteva comandouri!
BAZA3: - Bine că mi-am adus aminte!... În spaţiul meu am câţiva rătăciţi din Legiunea Străină, rămaşi pe acolo de la revoluţia de catifea!... Ce facem cu ei!
BAZA2: - Şi aici avem destui!... Va trebui să-i neutralizăm!
BAZA3: - Cum? Care e protocolul?
BAZA1: - Gata!... Iniţierea s-a încheiat!... Nu mai aveţi voie să evocaţi tainele protocoalelor!...
BAZA2: - Prin metoda clasică!... Convoacă-i pentru a le face plata serviciilor!... Eu aşa am să fac!...
BAZA3: - Mi se pare corect!... Mergem?
BAZA1: - Da!... Începem retragerea!... Pe noi trei ne aşteaptă partea cea mai grea a zilei: ritualul!... (Din acest moment a încetat orice zgomot, iar, la scurt timp, la verificarea efectuată de cadrele noastre, camera de la hotelul „Bucureşti” era goală, fără urmele inerente întrunirii a patru persoane).
****
Rezoluţie.
Domnule colonel, de ce permiteţi amestecul rezerviştilor (ca acest inconştient de la Telefoane, care a făcut înregistrări fără aprobare) în munca informativă? Distrugeţi imediat acest material şi ştergeţi casetele întrucât nu prezintă importanţă operativă. Aici s-a consumat un ritual strict religios. Noi nu urmărim credincioşii, indiferent de cult, ci pe aceia care atentează la siguranţa statului. Să vă fie clar. În plus, vă reamintesc că noi nu avem nimic în comun cu fosta securitate. Semnează , director V.M. (Virgil Magureanu) şi expediază şeful de cabinet, căpitan H.P.
"

Text preluat de pe http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=3385

Cititi si:
Protocoalele francmasonice puse in practica de catre B'nai B'rith
De ce se intalnesc lojile masonice NATO la Bucuresti
Romania in centrul atentiei: Si masoneria evreiasca se intalneste la Bucuresti
Israelul cumpara România??
Misiunea spirituală a ROMÂNIEI
Istoria se repeta: Atentatele teroriste sunt facute pentru a justifica "masuri de crestere a securitatii"

Dhammapada - Buddha

Niciun comentariu :
42. Indiferent ce i-ar putea face un om plin de ura celui pe care il uraste, sau un om fata de inamicul sau, propria noastra minte prost directionata ne face un rau si mai mare.

43. Nici mama, nici tatal, nici vreo ruda nu ne pot face un bine atat de mare pe cat ne poate face propria noastra minte orientata corect.
Buddha subliniaza cat se poate de clar faptul ca nimeni exterior nu ne poate face vreun rau cu adevarat important, ci daca trebuie sa ne pazim de vreun inamic periculos care intr-adevar ne poate face un rau important, acel dusman periculos este propria noastra minte orientata gresit.

Pentru a identifica ce inseamna mintea prost directionata pentru a cunoaste asadar dusmanul de care trebuie sa ne ferim, trebuie mai intai sa fim constienti ca acesta difera functie de nivelul de pe care privim realitatea. Pentru a progresa este necesar sa ne raportam si sa ne pozitionam pe cea mai elevata pozitie pe care o putem avea. De exemplu un cautator spiritual aflat la inceput trebuie sa mediteze asupra ideii ca a-si orienta gresit mintea inseamna a considera ca poate dobandi fericirea raspindind nefericirea asupra celorlalti, adica facandu-le rau. Din alt punct de vedere putem considera ca a ne orienta gresit mintea inseamna a inversa scara reala a valorilor si de exemplu sa pretuim mai mult valorile trecatoare decat cele nepieritoare. Dintr-un punct de vedere si mai inalt a ne orienta gresit mintea inseamna sa ne-o "intoarcem" de la lumina Constiintei Supreme, lasand-o astfel in "intuneric" spiritual, si de aici decurgand toate greselile care se propaga apoi prin structurile atat de complexe care formeaza fiinta umana.

Nici nu exista un bine atat de mare pe care sa-l arunce asupra noastra cineva exterior precum e binele pe care il dobandim orientandu-ne in mod corect mintea. Iarasi, a afla ce inseamna "o minte orientata corect" depinde de punctul de vedere din care privim lucrurile, si pentru a progresa trebuie sa ne raportam la cele mai inalte repere pe care le avem. Astfel un cautator spiritual se poate focaliza asupra faptului ca el isi poate baza propria fericire facandu-i fericiti pe ceilalti (facandu-le bine celorlalti), sau isi poate structura o scara reala a valorilor in care de exemplu valorile nepieritoare pretuiesc mai mult decat cele efemere, sau dintr-un punct de vedere foarte elevat poate privi "mintea orientata corect" ca fiind mintea indreptata(deschisa/rezonanta) catre Constiinta Suprema care este in acelasi in timp Adevarul Ultim, astfel incat mintea sa se umple de lumina venita de la Dumnezeu si sa o radieze apoi imprejur precum un diamant straluceste fascinant fiind pus in lumina. In oricare din cazurile enumerate in acest paragraf aceste realitati trebuie traite in mod direct si cu toata fiinta de catre practicantul spiritual (pentru a-si produce roadele), si nu doar intelese in mod intelectual dar sec si sterp.

Maxima zilei - Amiel

Niciun comentariu :

“Analiza excesiva omoara spontaneitatea. Bobul de grau macinat in faina nu mai poate germina.”- Amiel

luni, 12 mai 2008

Protocoalele francmasonice puse in practica de catre B'nai B'rith

Niciun comentariu :
EXTRASE SEMNIFICATIVE DIN LUCRAREA LUI ION COSTIN GRIGORE "CUCUVEAUA CU PENE ROŞII" APĂRUTĂ LA BUCUREŞTI LA EDITURA “MIRACOL”, 1994
Fragmentele prezentate cuprind transcrierea unor înregistrări autentice făcute de fosta securitate în perioada anterioară evenimentelor de la sfârşitul anului 1989, din care realizăm cu uşurinţă că în aceste interceptări este vorba de francmasoni cu grad înalt din România, cel mai probabil membri ai lojei exclusiv evreiesti B'nai B'rith, care activau si in perioada comunista. În plus aceste discuţii interceptate de securitate dovedesc pentru prima dată, fără putinţă de tăgadă că, faimoasele “PROTOCOALE” sunt în totalitate reale şi că ele folosesc chiar şi acum ca directive de bază pentru toţi francmasonii atât cei de la noi din ţară cât şi pentru cei de pretutindeni.

OCULTĂ (august 1989)
Nota Nr. 0023157 din 28 august 1989.

Din ascultarea, prin sondaj, a posturilor instalate în acţiunea “ Cristalul-89” a rezultat că, în ziua de 23 august a.c., obiectivul “RABI” a primit vizita unui necunoscut (din motive tehnice va fi numit BAZA1) cu care, după ce s-au salutat ceremonios, folosind şi formula “şalom”, au continuat discuţia în limba ebraică (unele expresii au fost amestecate cu idiş, iar altele chiar în limba română):

RABI: - Mi s-a spus, fiule, că iniţierea ta este desăvârşită!…
BAZA1: - Eli, Eli!…Aşa cum nimic nu este întâmplător, nimeni nu poate pătrunde întreaga taină a protocoalelor inspirate de regele nostru David!…
RABI: - Priveşte şi spune-mi ce vezi!…
(n.t. Obiectivul împreună cu musafirul său, vizionează la televizor grandioasa demonstraţie a oamenilor muncii prilejuită de sărbătorirea zilei de 23 august).
BAZA1: - Protocolul secret francmasonic nr.1, Rabi: “Oamenii cu instincte murdare sunt mai mulţi decât cei cu purtări alese; deci, cele mai bune rezultate se obţin conducând oamenii prin violenţă şi teroare, nu prin discuţii academice!...”
RABI: - Corect!… “După legea naturii, dreptul constă în putere!…”
BAZA1: - “Libertatea politică este o iluzie, nu un fapt real!… Politica nu are nimic comun cu morala!…”
(n.t.: - Rezultă că interlocutorii citează din documentul intitulat “Protocoalele Secrete ale Maeştrilor Francmasoni” elaborat de Marele Congres Francmasonic care a avut loc la Basel, în Elveţia, în anul 1897. De aceea, şi în continuare, citatele vor fi marcate cu ghilimele).
RABI: - “Scopul nostru este să posedăm puterea!”… Trebuie distruse religia şi autoritatea goimilor!...
(n.t. - “Goimi” este un termen zemflemitor folosit de masoni la adresa creştinilor).
BAZA1: - “Marile calităţi populare, sinceritatea şi onestitatea, sunt vicii în politică!...”
RABI: - Nu mai e mult şi se împlineşte un veac de înţelepciune!... Nu trebuie să treacă fără dărâmarea creştinătăţii!... Spune-mi ce vezi!...
BAZA1: - Rândurile 2 şi 3 din tribuna oficială!... Protocolul secret francmasonic nr.2: “Administratori aleşi de noi din public, pe baza înclinaţiilor lor slugarnice, vor deveni uşor nişte pioni în jocul nostru, în mâinile specialiştilor noştri!...”
RABI: - Nu fiule!... Abia uitându-te la ei, poţi să vezi ce e în rândul întâi!...
BAZA1: - Acolo, este şi ea de-a noastră? E chiar şi ea?
RABI: - Nu trebuie să te mire nimic!... Află!
BAZA1: - Protocolul secret francmasonic nr.11: “Dobitoacele creştine vor fi atrase de noi în armata vizibilă a lojilor, pentru a deruta încrederea fraţilor lor!...”
RABI: - Aşa!...
BAZA1: - Şi, tot în rândul întâi, încă patru oi din turma noastră!
RABI: - Ai văzut ce trebuia!... Acum ştii!... Poţi să te apleci pe rândul doi!... Ce vezi?
BAZA1: - Protocolul secret francmasonic nr.10: “Vom pune la cale alegerea unor preşedinţi care au în trecutul lor un păcat ascuns… Frica de destăinuiri va face din ei executori devotaţi ai ordinelor noastre!...” Se respectă Protocolul secret francmasonic nr.11: “Nici într-un caz nu vom împărţi puterea noastră cu ei!...”
RABI: - Ai dezlegat taina!... “Dacă stricăm o parte din maşina statului, statul se va îmbolnăvi, ca şi corpul uman şi va muri!...”
BAZA1: - Protocolul secret francmasonic nr.13: “Nevoia pâinii zilnice îi va face pe creştini să tacă şi îi va transforma în servitori umili!...”
RABI: - Toate acestea au fost născocite de noi după un plan politic pe care nimeni nu l-a ghicit timp de lungi secole… A venit vremea să se împlinească!...
BAZA1: - Protocolul secret francmasonic nr.4: “Trebuie să-i supunem pe creştini cu ajutorul industriei şi al comerţului!...”
RABI: - Aşa!... Dar marea taină o pătrunzi abia în Protocolul secret francmasonic nr.6: “Pentru a ruina industria, vom dezvolta speculaţia, gustul luxului, a acelui lux care nimiceşte tot. Vom face să se ridice salariile, care totuşi nu vor aduce vreun folos lucrătorilor, căci vom face să se nască în acelaşi timp o scumpire a produselor de primă necesitate!... Trebuie ca industria să ia pământului fructul muncii!... Cel mai bun mijloc pentru aceasta este de a mări impozitele asupra proprietăţii funciare, pentru a îndatora pământul!...”
BAZA1: - Planul nostru va fi împlinit prin Protocolul secret francmasonic nr.8: “Un anumit timp, până vom putea să încredinţăm fără primejdie fraţilor noştri principalele posturi, vom da aceste funcţii unor indivizi al căror trecut şi character să fie astfel încât să existe o prăpastie între ei şi popor!...”
RABI: - Adaugă şi taina Protocolului secret francmasonic nr.2: “Pentru noi este necesar ca războiul să fie strămutat pe terenul economic!…”
BAZA1: - Iartă-mă, învăţătorule!... N-am uitat-o!...
RABI: - Taina tainelor!...
BAZA1: - Da!... Protocolul secret francmasonic nr.10: “Când vom fi dat lovitura noastră de stat, vom spune poporului: Totul mergea grozav de prost,toti au suferit mai mult decat puteau rabda…” După care, vor suferi şi vor răbda cu mult mai mult!...
RABI: - Aşa vom face din popor o forţă oarbă care se va supune agenţilor numiţi de noi în locul conducătorilor actuali, pentru că de aceşti noi şefi vor depinde lefurile, darurile gratuite şi tot felul de alte avantaje. Aşa vom supune şi presa, care va fi o forţă!... Mai întâi ea va cădea în mâinile celor îmbogăţiţi şi, prin ei, în mâinile puterii noastre!... Protocolul secret francmasonic nr.12: “Imbecilii care vor crede că repetă opinia unui ziar independent, vor repeta părerea noastră sau pe aceea care ne va plăcea nouă!...”
BAZA1: - Eli!... Eli!... Învăţătorule, unde se sfârşeşte minciuna şi unde începe adevărul? Eu m-am iniţiat în “Protocoalele Marilor Maeştri Francmasoni” repetându-mi că sunt falsuri inventate de creştini!...
RABI: - Fiule, cel mai bine aperi un adevăr declarându-l fals înainte de a-l anunţa!... Goimii se vor bate să-l desfiinţeze!... Aşa ne asigurăm liniştea descifrării lui, peste timp, prin jocul Kabalei!... Între creştini, când unul va zice că Protocoalele sunt adevărate, vor sări alţi zece care să-i demonstreze că sunt false!... Ei se ceartă, iar noi ne vedem de treabă!...
BAZA1: - De ce nu au fost pedepsiţi cei care au trădat secretul? Cel care a trădat casa de fier din Alsacia!... De ce nu-i ucidem pe cei care îngăduie păgânilor să cunoască tainele?...
RABI: - Fiule, acum vorbeşte furtuna sângelui din tine!... Cu ce ne-am fi deosebit de păgâni? Acum, ayatolahul Kameney a ordonat uciderea celui care a scris “Versetele satanice”!... Ce folos?!... Noi am ordonat uciderea informaţiei, adică a tot ce s-a tipărit adevărat despre Protocoale, şi nu a autorilor!...
(n.t. Din datele de cultură generală stăpânite de traducător rezultă că lucrarea “Protocoalele Sionului” este compusă din 24 procese verbale conţinând programul de cucerire mondială iniţiat de evrei. Prima ediţie, tipărită în 1902, a dispărut imediat, fiind cumpărată integral şi distrusă de cei interesaţi. La fel s-a întâmplat şi cu ediţiile din 1905, 1907, 1911, 1912 şi 1917. La British Museum se păstrează un singur exemplar, incomplet, din ediţia tipărită în 1905.)
BAZA1: - Ştiu, învăţătorule!... Bolşevicii au distrus ediţia din 1917!...
RABI: - Da, ne-au ajutat!... Totuşi, nu au reuşit să pătrundă la Mănăstirea Sf. Sergiu, unde se ascundeau câteva exemplare din ediţiile mai vechi!... Acolo se află şi manuscrisele scriitorului rus Butmi care, în 1907, în lucrarea “Duşmanul neamului omenesc”, avertiza că în “Protocoale”, se vorbeşte despre fabricarea şi răspândirea unei boli asemănătoare virusului SIDA…
BAZA1: - De ce, învăţătorule?
RABI: - Pentru că, în secolul aproape scurs, neamul ales şi-a îndeplinit făgăduinţa!... Înmulţirea goimilor trebuie stopată!... Acum, dacă se destrăbălează, se vor îmbolnăvi unul pe altul şi vor muri!... Deci, vor scădea!... Dacă se abţin, de teama bolii, nu se vor mai înmulţi!... Oricum, scopul e atins!... Voi, iniţiaţii, va trebui să dărâmaţi zidurile Mănăstirii Sf. Sergiu, dacă va fi nevoie, pentru a distruge dezlegările adevărate ale tainelor, scrise de păgâni!... Acum, poţi să mă întrebi!...
BAZA1: - Învaţă-mă, învăţătorule!... Ce voi fi mâine?...
RABI: - Tu, fiule, eşti supus Protocolului secret francmasonic nr.5: “Noi şedem în umbră cu organizaţia noastră secretă. Puterile nu pot hotărî acum acordul cel mai efemer fără ca noi să nu luăm parte. Autoritatea va trece în stradă, adică într-un loc public şi noi ne-o vom însuşi!... Pentru a pune mâna pe opinia publică, trebuie să o derutăm cu zvonuri contradictorii, astfel încât creştinii, obosiţi, să renunţe la a mai face politică!...” Acesta este primul secret!... Al doilea secret constă în a înmulţi aşa de tare defectele poporului, obiceiurile, pasiunile, regulile vieţii în comun, încât să nu se mai înţeleagă unii cu alţii!... Atunci veţi avea puterea!...
BAZA1: - Au ieşit din rând!... Parcă huiduie şi aruncă roşii în tribuna oficială!...
(n.t. Interlocutorul se referă la transmisiunea T.V. în direct de la grandioasa manifestaţie a oamenilor muncii.)

RABI: - Nu te tulbura!... Nu acum e momentul!... Ce ţi-ai ales, fiule, din Talmud?
BAZA1: - Parabola broaştei: “Când mi se va apropia sfârşitul, voi coborî la malul mării pentru ca, un alt animal, găsindu-mă acolo, să mă mănânce şi astfel să fiu folositoare chiar şi prin moartea mea!...”
RABI: - Eşti dintre cei aleşi!...
BAZA1: - Ce să nu uit, învăţătorule?
RABI: - Să nu uiţi că şi prin revelaţia regelui David, pământul sfânt al României a fost ales ca loc de pace pentru neamul lui Dumnezeu!... Nimic nu este prea mult, nici chiar împlinirea parabolei broaştei, pentru pacea copiilor lui Israel!... Luptă şi cucereşte pământul făgăduinţei.

(Cei doi interlocutori se despart cu saluturile de rigoare. Materialul a fost tradus şi redactat de maior Goldenberg Leon din U.M. 0639-Bucureşti).


Fragment preluat de pe http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=3384

Cititi si:
De ce se intalnesc lojile masonice NATO la Bucuresti
Romania in centrul atentiei: Si masoneria evreiasca se intalneste la Bucuresti
Israelul cumpara România??

Maxima zilei - Shakespeare

Niciun comentariu :

“Diavolul poate cita din Scriptura pentru scopurile sale.” – Shakespeare

duminică, 11 mai 2008

Romania in centrul atentiei: Si masoneria evreiasca se intalneste la Bucuresti

Niciun comentariu :
Ziarul Ziua ne povesteste despre conventia B'nai B'rith ce are loc zilele acestea la Bucuresti. Articolul confirma caracterul francmasonic al organizatiei precum si faptul ca ea se afla la varful conspiratiei masonice internationale. Se vorbeste si despre o "interdictie in perioada comunista" lasandu-se impresia unei prigoane, insa se uita mentionarea faptului ca activitatea a continuat neoficial pana in 1989, si ca o serie de cadre de conducere ale partidului comunist (muncitoresc) si ale criminalei securitati au provenit din randurile acestei loje masonice evreiesti. Pentru a ilustra puterea de influenta de care se bucura astazi organizatia, articolul contine si o fotografie a lui Michael Chertoff, adjunct al sefului Departamentului Securitatii Nationale al SUA, la o conventie B'nai B'rith din America, fara a se da vreun detaliu despre relatia acestui oficial cu masoneria evreiasca. Oare ce rol a avut acest Michael Chertoff in succesul operatiunii de tip "Pearl Harbour" de la 11 septembrie 2001, precum si in operatiunile care au urmat acestui eveniment? De pe wikipedia aflam ca domnul in cauza provine dintr-o familie evreiasca talmudica si ca printre altele este coautor al USA PATRIOT Act, documentul care da puteri depline si discretionare presedintelui, instituind practic legea martiala si dictatura in America.

Loja zero la Ateneu
Cea mai puternica si influenta organizatie masonica din lume, exclusiv evreiasca,isi tine congresul in Romania * Lucrarile conventiei B'nai B'rith International se vor desfasura, in perioada 11-14 mai, la Ateneul bucurestean * Ca importanta la nivel de politica planetara, congresul B'nai B'rith este comparabil cu Summit-ul NATO

In perioada 11-14 mai a.c., in Bucuresti, va avea loc Conventia celei mai mari organizatii evreiesti din lume. Intr-o discretie totala, duminica, la Ateneul Roman vor debuta lucrarile conventiei B'nai B'rith International, considerata cea mai puternica organizatie evreiasca. Serviciile secrete din Romania monitorizeaza atent evenimentul si, chiar daca nu au fost solicitate, au luat masuri speciale pentru asigurarea protectiei participantilor in cooperare cu reprezentantii Ministerului Internelor si Reformei Administrative.

Michael Chertoff, adjunct al sefului Departamentului Securitatii Nationale al SUA

Din surse neoficiale, reprezentantii B'nai B'rith prezenti la Bucuresti vor avea o serie de intalniri cu lideri politici si din mediile de afaceri din Romania.
Organizatia B'nai B'rith detine reprezentante in 58 de state si este prezenta in mai multe organizatii internationale. Printre acestea se numara ONU, UNESCO si Consiliul Europei. Neoficial, B'nai B'rith este considerata o organizatie masonica, dupa unele surse, chiar cea mai influenta. "Loja B'nai B'rith" din Romania este cea mai veche organizatie de acest tip din tara noastra. La Conventie din Bucuresti vor participa toti presedintii organizatiilor B'nai B'rith din Europa, precum si mai multi invitati din Statele Unite. Sediul central al organizatiei B'nai B'rith International se afla la Washington (1640, Rhode Island Avenue-NW), in apropierea Casei Albe, cu care are legaturi privilegiate, oricare ar fi presedintele.

O organizatie de temut
Daca ar fi sa-i credem pe cei care considera B'nai B'rith una dintre cele mai temute organizatii masonice, unul dintre membrii ei ar fi fost insusi Karl Marx, "parintele comunismului." Neoficial, B'nai B'rith (Fiii Aliantei sau Fiii Legamantului) ar fi fost si mai este implicata in toate actiunile secrete din lume pentru crearea unei oligarhii mondiale, a unui guvern mondial unic, care sa fie din start condus de catre evrei, prin pretinsul drept sacru de "popor ales de Dumnezeu".
Cele 99 de grade de initiere ale B'nai B'rith sunt in realitate triplarea celor 33 de grade ale ritului masonic cel mai consacrat in lume. Cu toate acestea, organizatia evreiasca nu si-a declarat niciodata public caracterul masonic. (Luca ILIESCU)

Summit mondial al "Fiilor legamantului" evreiesc
Organizatia mondiala evreiasca "B'nai B'rith" ("Fiii Legamantului") isi tine Congresul la Bucuresti. Delegatii acestei mega-organizatii evreiesti, (cate doi-trei din fiecare tara din lume), se aduna intr-o mare acolada pentru a discuta soarta evreimii si a lumii, deopotriva. Un soi de Summit mondial, care nu e politic, dar nu e lipsit de conotatii politice. Din motive de maxima securitate, publicitatea evenimentului e extrem de saraca, responsabilii evita sa discute cu presa. Probabil vom cunoaste detalii substantiale dupa ce delegatii vor parasi Romania.
Secretosenia aceasta se justifica prin teama unei atentat, exista numeroase amenintari ale unor organizatii extermiste arabe care vizeaza aglomerari evreiesti. Dar dincolo de aceste amenintari, B'nai B'rith s-a nascut si s-a dezvoltat intr-un anumit climat secretos.

Totul a inceput in urma cu mai bine de un secol si jumatate, mai exact la 13 octombrie 1843, cand 12 evrei americani, frati intru acelas ideal, au inventat un soi de confrerie masonica, ce isi propunea sa apere valorile eterne ale iudaismului. A fost unica asociatie care va insufletii ulitele evreiesti din lume, dar era Prima si Singura care promova un "Legamant". De aceea se si numea "B'nai B'rith", adica "Fiii Legamantului". Conform regulamentului, organizatia isi propunea "sa-i uneasca pe evrei in apararea valorilor cele mai inalte si pentru binele umanitatii; sa-i dezvolte si sa ridice nivelul moral si intelectual ale coreligionarilor mozaici, sa promoveze principiile cele mai pure ale filantropiei, onoarei si bunei convietuiri interetnice, sa incurajeze stiintele si arta, sa-i ajute pe cei in nevoie, sa vegheze asupra bolnavilor, sa ajute victimele persecutiilor, sa protejeze si sa ofere asistenta vaduvelor si orfanilor conform principiilor umanitatii".

Interzisa de comunisti
Faptul ca liderii supremi B'nai B'rith au ales tocmai Bucurestiul drept gazda a "Forumului-2008" nu este intamplator. Prezenta organizatiei in Romania este atestata inca din secolul XIX. Diplomatul si idealistul american B. F. Peixotto s-a instalat la Bucuresti in 1870, si, imediat pe langa treburile consulare americane, s-a ocupat cu treburile lojei B'nai B'rith. Planuia, intre altele, sa sprijine emigrarea a 30.000 de evrei-romani in Statele Unite. Loja B'nai B'rith ii ajuta pe evreii nevoiasi, dar era activa si sprijinea material si spiritual aspiratiile romanesti de creare a unui stat independent, modern si dezvoltat economic. Brutal, autoritatile comuniste romanesti au pus capat, in 1949, activitatii "B'nai B'rith". 50 ani mai tarziu, dupa prabusirea lui Ceausescu, B'nai B'rith si-a reluat activitatea in Romania. (Tesu SOLOMOVICI)

Programul Conventiei
- 11 mai - ceremonia de deschidere, la ora 19,00, la Ateneul Roman
- 12 si 13 mai - discutii si sedinte
- 14 mai - gala de inchidere la Palatul Parlamentului

Liderii B'nai B'rith Europa
Reinold Simon este presedintele B'nai B'rith Europa. Acesta a fost un membru activ al organizatiei B'nai B'rith din anul 1989, fiind ales de curand presedinte al organizatiei. Vicepresedintele organizatiei B'nai B'rith din Europa este Armand Azoulay. Este membru al lojei Henry Dunant din Geneva din 1984. Din 1997 si pana in 2007 a ocupat diverse functii in cadrul B'nai B'rith, culminand cu actuala pozitie, cea de vicepresedinte al organizatiei. (Luca ILIESCU)
Ziua - 10 mai 2008

Cititi si:
De ce se intalnesc lojile masonice NATO la Bucuresti
ÎNTÂLNIRE A MASONERIEI MONDIALE LA BUCUREŞTI? CONVENŢIA B`NAI B`RITH SE VA ŢINE ÎN ROMÂNIA
Israelul cumpara România??
Oficiali europeni confirma implicarea serviciilor secrete americane si israeliene in "atentatele" din 11 septembrie 2001

vineri, 9 mai 2008

Folosirea eficienta a vointei prin prisma rezonantei

Niciun comentariu :
Exista o mica dar importanta capcana in care se poate cadea adesea, si care are legatura cu vointa. De multe ori suntem tentati sa facem o actiune care ne este intrucatva daunatoare sau in cel mai bun caz nefolositoare si pentru a ne scuza aceasta optiune ne motivam interior spunandu-ne: "Ei lasa, ca renunt la ea dupa o perioada. O sa fac aceasta actiune numai un pic, si dupa aceea o sa-mi angrenez vointa pentru a ma rupe de ea si a nu o mai face". Exemple concrete ale acestui caz sunt numeroase: tentatia de a pierde timpul la TV, tentatia de incepe sa fumezi samd.

Problema este ca incepand acea actiune daunatoare, cu fiecare moment care trece cream rezonante pe multiple planuri intre fiinta noastra si acea actiune, rezonante care vor tinde apoi sa se perpetueze. Astfel, de la o mica problema initial, ulterior avem de luptat cu puterea unei obisnuinte daunatoare, care obisnuinta este mult mai greu de invins fiindca a devenit o a doua natura.

Vointa noastra practic a clacat in fata tentatiei in momentul care noi am consimtit sa incepem acea actiune malefica. Cand vointa noastra s-a dovedit slaba chiar la inceput, cand rezonanta noastra cu aspectele conexe actiunii daunatoare era mica, cum ne putem oare inchipui ca ne va fi mai usor ulterior sa ne folosim vointa pentru a ne detasa de rezonantele negative pe care le-am angrenat?

Cheia de actiune inteleapta in aceasta privinta consta in a ne folosi vointa pentru a nu incepe o actiune daunatoare. Aici, la inceput, este toata cheia, si punctul cu adevarat important. Odata ce ai cedat si ai inceput ceva negativ, iti va veni mult mai greu apoi sa renunti si sa rezisti tentatiilor negative, fiindca deja in structura ta au aparut aspecte daunatoare care vor tinde prin rezonanta sa atraga aspecte asemanatoare negative.

Maxima zilei - Louis Pasteur

Niciun comentariu :

“In campul observatiei sansa nu favorizeaza decat mintile pregatite.” – Louis Pasteur

joi, 8 mai 2008

Download - SEMNALE SI ORDINE FRANCMASONICE SECRETE TRANSMISE PRIN PRESA

4 comentarii :
In urma cu cateva luni relatam despre lansarea la Salonul de carte si presa – Bucuresti 2008 a lucrarilor SEMNALE SI ORDINE FRANCMASONICE SECRETE TRANSMISE PRIN PRESA si a celor doua volume a continuarii dezvaluirilor pe aceasta tema: NOI SEMNALE SI ORDINE FRANCMASONICE SECRETE CE SUNT TRANSMISE PRIN MASS-MEDIA.Fiind la inceputul unei campanii electorale cand tot felul de politicieni masoni sau sustinuti de masonerie au inceput sa apara prin poze pe site-uri si afise facand tot felul de gesturi care mai de care mai ciudate, care se tot repeta, desi personajele difera, la cererea publicului cititor care nu a reusit sa citeasca aceste dezvaluiri, punem acum la dispozitie pentru lectura si download lucrarea "SEMNALE SI ORDINE FRANCMASONICE SECRETE TRANSMISE PRIN PRESA".

Cititi brosura online:

Pentru a downloada brosura faceti click dreapta aici si selectati "Save target as" sau "Save Link as" in functie de browserul de internet pe care il folositi.

Vom reveni si cu alte documente la fel de interesante.

Citiţi şi articolele:
Gregorian Bivolaru despre masonerie - Paris, februrie 2004
SENZAŢIONAL: Gregorian Bivolaru a dezvăluit PUBLIC semnalele şi ordinele francmasonice SECRETE transmise prin presă
SPECIAL: învăţaţi să descifraţi semnalele şi ordinele masonice secrete transmise prin presă!
Download - FRANCMASONERIA, MISTERELE DEZVALUITE ALE UNEI GIGANTICE CONSPIRATII SATANICE PLANETARE
Download - NOI SEMNALE SI ORDINE FRANCMASONICE SECRETE CE SUNT TRANSMISE PRIN MASS-MEDIA - volumul 1
Download - NOI SEMNALE SI ORDINE FRANCMASONICE SECRETE CE SUNT TRANSMISE PRIN MASS-MEDIA - volumul 2

Dhammapada - Buddha

Niciun comentariu :
40. Cunoscand ca acest corp este fragil ca un ulcior, si facand acest gand ferm precum o fortareata, practicantul spiritual trebuie sa-l atace pe Mara (tentatorul) cu arma cunoasterii, si trebuie sa fie atent la acesta dupa ce a fost invins, fara a se culca vreodata pe laurii victoriei devenind neglijent.

41. Nu peste mult timp, vai, acest corp va zace pe pamant, fara nicio valoare, lipsit de constiinta, precum o bucata de lemn nefolositoare.
Constientizarea naturii efemere a corpului asigura in viziunea lui Buddha o arma puternica prin care aspirantul poate lupta cu ignoranta si cu tentatiile unei vieti irosite, folosite in vederea dobandirii de avantaje atat de trecatoare. Astfel energia timpului care distruge viata si toate valorile omului grosier, se transforma intr-o arma foarte puternica care slujeste aspirantul spiritual, ajutandu-l sa treaca dincolo de ceea ce este trecator pentru a gasi ceea ce este etern. Aceasta idee extrem de importanta pentru evolutia spirituala este dealtfel subliniata si de catre Iisus:

19. Nu vă adunaţi comori pe pământ, unde molia şi rugina le strică şi unde furii le sapă şi le fură.

20. Ci adunaţi-vă comori în cer, unde nici molia, nici rugina nu le strică, unde furii nu le sapă şi nu le fură.

Evanghelia dupa Matei, Capitolul 6
Dealtfel aceasta idee a fost subliniata si de Iisus in repetate randuri, si putem deduce de aici importanta ei. Iata inca o parabola pe aceasta tema:
16. Şi le-a spus lor această pildă, zicând: Unui om bogat i-a rodit din belşug ţarina.
17. Şi el cugeta în sine, zicând: Ce voi face, că n-am unde să adun roadele mele?
18. Şi a zis: Aceasta voi face: Voi strica jitniţele mele şi mai mari le voi zidi şi voi strânge acolo tot grâul şi bunătăţile mele;
19. Şi voi zice sufletului meu: Suflete, ai multe bunătăţi strânse pentru mulţi ani; odihneşte-te, mănâncă, bea, veseleşte-te.
20. Iar Dumnezeu i-a zis: Nebune! În această noapte vor cere de la tine sufletul tău. Şi cele ce ai pregătit ale cui vor fi?

De multe ori tocmai aceasta constientizare a efemerului face diferenta intre un om obisnuit si un aspirant spiritual, iar gradul de constientizare a efemerului este adeseori in stransa legatura cu nivelul aspiratiei practicantilor spirituali si face asadar diferenta intre rezultate (care pot fi mici, medii sau mari).