Yoghinii MISA blog

Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 30 septembrie 2008

Inca un dispozitiv casnic generator de "free energy"

4 comentarii :
In timp ce unii se plang si discuta interminabil despre pretul energiei, al gigacaloriei, al intretinerii, al gazului si al petrolului, alti oameni au reusit sa gaseasca solutii generatoare de energie din ... nimic. Bineinteles ca o asemenea tehnologie ar putea schimba viata umana, societatea in general si intreaga planeta precum si echilibrul de forte al asa ziselor puteri. Desi filmul de mai jos a fost postat pe youtube inca din februarie 2008 inca nu am auzit sa fi fost pus la vanzare publicului. Iar acest fapt se intampla pentru ca cei care iti tin umanitatea intr-o dulce sclavie nu doresc ca ea sa poata fi independenta energetic. Deci exista solutii pentru a face planeta mai curata si a elimina sursele de poluare inclusiv pe cele radioactive. De ce nu le aplicam? Ce mai asteptam? Oare trebuie sa vina extraterestri si sa ne spuna ca asta e solutia pentru iesirea din criza?

luni, 29 septembrie 2008

Un ofiter al RAF(Royal Air Force) rupe tacerea impusa asupra OZN-urilor

Niciun comentariu :

„Extraterestrii exista in realitate”, declara Alan Turner, in varsta de 64 de ani, comandant in retragere al serviciului RAF (Royal Air Force) din Marea Britanie. Englezul sustine ca in 1971 a fost martorul aparitiei unei intregi flote OZN dar ca, pana in prezent, Ministerul britanic al Apararii i-a interzis sa vorbeasca despre acest lucru, anunta mai multe publicatii britanice.

Fostul comandant a condus sistemul radar al RAF timp de 29 de ani si a decis sa rupa tacerea dupa mai multi ani in care i-a fost interzis sa discute despre „asa-numitele” secrete de stat.

„Extraterestrii exista. Toate radarele armatei le-au putut observa navele inca din urma cu peste trei decenii. Momentul din 1971 este, insa, cel mai cutremurator dintre toate. 35 de obiecte zburatoare neidentificate au aparut pe radarele armatei, obiecte identice ca dimensiune care zburau la altitudini cuprinse intre 1000 de metri si 12.000 metri. Nu ne-am putut explica ce anume erau si nici de ce dispareau de pe ecrane, pentru ca in cateva secunde sa apara in acelasi loc. Toti cei prezenti stiau ca nu e vorba de un convoi de avioane militare si exista peste 30 de martori care imi pot sustine declaratiile”, mentioneaza Alan Turner.

Fenomenul inregistrat in acea misterioasa seara de 1971 nu a fost facut public pana in prezent si face parte din categoria dosarelor OZN din Marea Britanie ce urmeaza a fi declasificate. Alan Turner a fost decorat in mai multe randuri, ultima data in 1984, si s-a retras din cadrul armatei in 1995. Declaratiile sale au fost catalogate drept „remarcabile” de catre majoritatea jurnalistilor britanici.

„ Ar fi cea mai mare dovada de aroganta sa ne imaginam ca suntem singurele fiinte inteligente din Univers”, a dorit sa concluzioneze acelasi Alan Turner.

Sursa in limba romana

Articol complet in limba engleza

sâmbătă, 27 septembrie 2008

„Pe 14 octombrie vin extratereştrii“

5 comentarii :
Evenimentul zilei - 28 septembrie 2008

Un medium australian susţine că, printr-o cale de comunicare psihică, a fost contactat de fiinţe cosmice care i-au transmis că vor veni pe Terra la mijlocul lunii viitoare.

O actriţă australiană de origine britanică, având veleităţi de medium, a anunţat încă de luna trecută că, folosindu-se de corpul său, entităţi extraterestre au trimis un mesaj prin care omenirea trebuie să se pregătească pentru o vizită interplanetară oficială, relatează site-ul ufodigest.com.

Blossom Goodchild, mediumul în cauză, a pus la dispoziţia publicului larg şi textul mesajului extraterestru, prin care „vizitatorii“ îşi anunţă sosirea. Mai mult, ea este susţinută în afirmaţii şi de scriitorul de succes Dannion Brinkley, care şi-a descoperit capacităţi extrasenzoriale deosebite după ce a fost lovit de trei ori de fulger.

Fiinţele extraterestre, folosind „canalul“ deschis prin Blossom Goodchild, au transmis un text foarte binevoitor la adresa pământenilor.

„Vrem să înţelegeţi că, în a 14-a zi a lunii octombrie din 2008, o navă spaţială uriaşă va fi vizibilă pe cerul vostru. Asta se va întâmpla în emisfera sudică a Terrei, nava plutind pe deasupra mai multor ţări. Vă dăm ca indiciu numele Alabama. Am decis să rămânem în atmosfera voastră cel puţin trei perioade pământene de câte 24 de ore“, îi citează mediumul pe extratereştri, care s-au prezentat ca făcând parte din „Federaţia Luminii“.

O vizită anunţată
Aceştia însă avertizează că „pe Pământ va domni o mare confuzie“, în perioada celor trei zile de vizită.

„Conducătorii voştri supremi vor încerca să penetreze câmpul de protecţie din jurul navei. Acest scut ne este necesar pentru ca acei dintre locuitorii lumii voastre care încearcă să nege cu tot dinadinsul că venim cu un mesaj de dragoste pentru voi să nu creadă că este o farsă“, atenţionează „vizitatorii“ prin gura australiencei.

Ce-i drept, atunci când a oferit ca reper numele „Alabama“, precizând şi că nava spaţială va fi vizibilă doar în emisfera sudică, Blossom Goodchild nu a ştiut să spună dacă denumirea respectivă se referă la statul american Alabama, aflat în emisfera nordică, sau la numele navei spaţiale care ar urma să survoleze Terra.

Premoniţie identică
Chiar şi cu această mică eroare, „mesajul“ mediumului şi-a găsit adepţi dintre cei mai iluştri, credibilitatea sa fiind argumentată în diverse moduri, dar mai ales literar. În cartea sa „Secretele Luminii“, publicată în 2004, autorul de succes Dannion Brinkley (foto) descrie, la pagina 222, aşteptatul moment al întâlnirii de gradul III de luna viitoare.

„În anul 2008, faptul că nu suntem singuri în Univers va deveni foarte clar pentru toată lumea. Pentru cei care mai au dubii, în acel an le vor fi risipite la apariţia extratereştrilor. Cred că ei simt că trebuie să-şi facă apariţia pentru a ne arăta că suntem aproape de autodistrugere, de genocid, de otrăvirea cu substanţele toxice din ce în ce mai multe“, este premoniţia scriitorului. Supravieţuitor în urma a trei fulgere, Brinkley a stat 28 de minute în moarte clinică, perioadă pe care a descris-o foarte exact după ce şi-a revenit.

vineri, 26 septembrie 2008

Zbor deasupra unui cuib de cuci - regia Milos Forman

2 comentarii :
După romanul omonim al lui Ken Kesey, în 1975 Milos Forman realizează filmul One Flew Over the Cuckoo's Nest (Zbor deasupra unui cuib de cuci), Premiul Oscar pentru Cel mai bun film, Cel mai bun scenariu (Lawrence Hauben şi Bo Goldman), Cel mai bun actor în rol principal (Jack Nicholson), Cea mai bună actriţă în rol principal (Louise Fletcher) şi Cel mai bun regizor. Este filmul unui sistem intolerant, totalitar, din totdeauna şi de pretutindeni. Un film despre călăi şi victime, o meditaţie asupra raportului individ–colectivitate, individ–sistem. Printr-o răsturnare de semnificaţii, halatele albe sugerează aici oprimarea, intoleranţa.
(comentariu de Mircea Dumitrescu)

Rasturnarea de semnificatii de care vorbeste Mircea Dumitrescu reprezinta rasturnarea scarii valorilor din Kali Yuga - epoca intunericului spiritual. Cei care ar trebui sa vindece si sa indrume prin rolul lor oficial din cadrul societatii(cei imbracati in halate albe) sunt in acest caz aceia care oprima si mentin in ignoranta (aducand chiar oamenii la stadiul de leguma). La polul opus fata de reprezentantii degenerati ai puterii se afla omul cu un suflet liber si nonconformist, "nebunul" reprezentand un factor destabilizator pentru reprezentantii decazuti ai autoritatii si tratat ca atare.


joi, 25 septembrie 2008

911: In Plane site - documentar

Niciun comentariu :
Documentarul american reanalizează transmisiunile pe care posturile de televiziune CNN, BBC şi Fox News le-au făcut în 11 septembrie 2001 şi, pe baza lor, propune o ipoteză şocantă asupra acelei zile fatidice: Pentagonul nu a fost lovit de un avion, ci de o rachetă, iar avionul care a intrat în turnul sudic al World Trade Center (WTC) era un Boeing 767 militar, nu comercial.
Filmul a fost realizat de regizorul William Lewis şi de producătorul Dave von Kleist. Ideea filmului a luat naştere în 2002, când Lewis a intrat în posesia primelor înregistrări şi analize care puneau la îndoială declaraţiile oficialităţilor. La sfârşitul anului 2004, cei doi au lansat filmul "911 in Plane Site" care acum face înconjurul lumii şi stârneşte controverse.

Americanii alungati de pe luna de extraterestri!!

Niciun comentariu :
De ce americanii au stopat in 1972 expeditiile lunare fara sa dea nici o explicatie? De ce China intentioneaza sa trimita oameni pe luna abia in 2020, iar Rusia din 2025, dupa 50 de ani de la prima misiune umana pe luna? Asta numim noi progres tehnologic si cucerirea spatiului cosmic? In lipsa altor ipoteze veridice iata cea mai buna explicatie tinuta zeci de ani departe de public:

Unul din noile filme documentare care s-a bucurat de mare succes în ultima vreme este “In the Shadow of the Moon”. Producţia britanică povesteşte, prin intermediul mărturiilor unor astronauţi care au făcut parte din programul Apollo, întâmplări din timpul misiunilor spre Lună cu oameni la bord, desfăşurate în anii 1960 şi 1970. Doisprezece americani au păşit pe solul lunar, între 1969-1972, dar – timp de 35 de ani – nimeni nu a mai pus piciorul pe satelitul natural al Pământului. Cine sau ce a făcut ca zborul pământenilor spre Lună să fie întrerupt? Un răspuns inedit îl oferă cercetătorii ruşi într-un alt documentar.

Recent, unul din canalele de televiziune din Rusia, RTR, a difuzat un documentar care îi prezintă pe doi cercetători ruşi, astronomul Ievgheni Arsiukin şi ufologul Vladimir Ajaja, care spun că expediţiile spre Lună ar fi întâlnit obiecte zburătoare neidentificate.

Ei susţin că astfel de obiecte de origine extraterestră ar fi spionat cu insistenţă echipajele Apollo. Exemplifică cu un film care demonstrează că un obiect luminos urmărea îndeaproape una din navele americane. Cercetătorii ruşi mai susţin că au fost manipulate comunicaţiile dintre astronauţi şi Centrul de Control al Misiunii (MCC) în timpul transmisiilor de televiziune. Americanii se aşteptau ca expediţiile să descopere ceva uimitor pe Lună şi, pentru a păstra totul în secret, au codificat mesajele spre MCC.

După descifrarea acestora, s-ar fi descoperit că misiunile americane ar fi întâlnit baze lunare, rămăşiţe ale unor vehicule spaţiale şi oraşe pustii pe Lună, relevă cotidianul rus “Pravda”.

Documentarul difuzat în Rusia statuează că ar exista nişte creaturi lunare care nu ar tolera prezenţa pământenilor prea multă vreme. Când americanii au plasat un robot în craterele selenare, creaturile care trăiesc pe acest satelit şi-ar fi manifestat furia.

Producătorii filmului susţin că aceştia le-ar fi spus “oaspeţilor” din SUA să plece acasă şi să nu se mai întoarcă niciodată, dacă vor să se păstreze secretele despre bazele sublunare pe care le folosesc pentru a observa viaţa de pe Pământ. În documentarul rusesc se susţine că NASA s-ar fi temut de un conflict cu o societate atât de dezvoltată şi ar fi oprit programul Apollo. Pare oare acest film credibil?

Pentru realizarea documentarului britanic “In the Shadow of the Moon” au fost folosite înregistrări ale zborurilor spre Lună procesate după arhivele video ale programului, care ar fi dispărut. Este oare adevărat că aceste arhive au dispărut? Acest lucru i-a determinat pe cârtitori să susţină că CIA ar fi vrut să şteargă urmele contactului dintre astronauţii americani şi civilizaţiile extraterestre.

Ei spun că faptul că filmele care demonstrează aselenizarea astronauţilor din SUA şi paşii lui Neil Armstrong pe Lună s-ar fi pierdut ar fi un secret cunoscut. Filmele au fost mutate de la US National Archives la NASA, după care ar fi dispărut. În urma unor căutări asidue s-ar fi găsit numai vreo 10. Ar fi putut ele, într-adevăr, să dispară? Documentarul rus susţine că nu ar fi fost fotografii obişnuite.
Adevarul - 13 oct 2007

Aceeasi ipoteza este sustinuta si in alte filme documentare:


Iata si filmul documentar rusesc (din pacate fara traducere):

Cum s-a reusit pastrarea acestui secret atata timp? Datorita cumplitelor juraminte masonice (ce contin amenintari cu moartea si cu oribile mutilari), multi astronauti si conducatori NASA fiind masoni de grad inalt:


Pe aceeasi tema:
OZN pe luna observat de astronomi italieni
Un astronaut de pe Apollo 14 susţine că extratereştrii i-au contactat pe oameni în mai multe rânduri, însă guvernele au ascuns acest lucru
Transmisiile secrete ale NASA ofera probe ale existentei extraterestre

miercuri, 24 septembrie 2008

Codex Alimentarius - programul pentru depopularea planetei prin infometare si malnutritie

Niciun comentariu :

Codex Alimentarius este numele unei comisii a Organizatiei Mondiale a Sanatatii ce a elaborat un asa zis cod universal al alimentelor. In spatele acestei comisii ce pretinde ca se ocupa de sanatatea noastra stau Natiunile Unite ,Organizatia Mondiala a Sanatatii si Marile Carteluri Farmaceutice plus Bancile Internationale. O adevarata mixtura care nu poate produce decat ceva letal.

In loc sa isi propuna sa monitorizeze starea hranei si modul ei de ai se produce comisia si-au propus sa promoveze scoaterea in afara legii a suplimentelor alimentare si ale vitaminelor limitand drastic dozajul in care pot fi eliberate si disponibilitatea lor.

Adevarata menire a acestui Cod este pur si simplu sa scoata in afara legii produsele naturale promovand organismele modificate genetic sau ale caror moduri de preparare sunt practic necunoscute si sa scoata de pe piata sau sa faca inacesibila procurarea vitaminelor cu exceptia cele produse sub stricta lor supraveghere.

Codex Alimentarius este promovat si poate fi aplicat cu forta de catre Organizatia Mondiala a Comertului(WTO-World Trade Organization) care in cazul nefavorabil in care o tara refuza adoptarea noului cod poate forta acceptarea lui prin diferite mijloace de presiune: retragerea diferitelor privilegii in comertul exterior,etc.

Ce va aduce Noul Cod:
  • suplimentele alimentare nu se vor mai comercializa nici in scop preventiv nici terapeutic
  • vor fi necesare retete pentru toate medicamentele peste o doza extrem de mica
  • usturioul sau menta , alaturi de alte produse comune, vor fi considerate droguri de categoria a 3-a care pot fi comercializate doar de catre marile corporatii farmaceutice
  • toate suplimentele alimentare ce vor aparea vor fi interzise pana ce nu vor trece anumite teste prevazute in noul cod
  • produsele modificate genetic vor fi comercializate fara avertizarea consumatorilor niciun fel de eticheta nefiind necesara
Acest cod se intentioneaza a fi pus in aplicare de la 31 decembrie 2009.

Specialistii in nutritie preconizeaza ca aplicarea acestui program va produce peste 3 MILIARDE de victime umane, 1 miliard murind din cauza lipsei de hrana alte 2 miliarde din cauza bolilor generate in organism si cauzate de proasta calitate a alimentelor disponibile.

Sunt sanse sa oprim implementarea lui!

Surse: Miscarea de rezistenta

Si caii se impusca, nu-i asa? (They shoot horses, don't they?)

Niciun comentariu :
Filmul "Si caii se impusca, nu-i asa?" (They shoot horses, don't they?) in regia lui Sydney Pollack, a fost facut in anul 1969, si reprezinta unul din varfurile artistice ale marelui regizor.

They Shoot Horses, Don't They? (Şi caii se împuşcă, nu-i aşa?), o parabolă a intolerantei, un film de sugestie faustică, folosind ca sursă literară romanul omonim al lui Horace McCoy. Pretextul parabolei sunt faimoasele maratonuri ale dansului practicate, ca un instrument de manipulare dar şi ca o defulare, în anii marii crize, 1929–1933. Scena maratonului dansului este însăşi scena lumii pe care se joacă destinul precar al acesteia. Întâlnim, aşadar, motivul lumii ca spectacol, cu ideea dominantă a perisabilităţii naturii, condiţiei şi existenţei umane, a raportului individ-sistem, individ-istorie. Este un film despre incertitudine şi instabilitate, despre aspiraţia spre libertate, despre disperare şi moarte, despre expansiunea răului. Dar şi un film despre hazard, despre cuplul erotic devorat de istorie. Remarcabilă construcţia filmului, printr-o alternantă bine dozată între secvenţele de pe scena maratonului şi culise. Cu un ritm sugestiv, crescendo şi descrescendo, filmul este şi o meditaţie asupra vieţii şi asupra morţii, privite ca expresie a unui eşec inevitabil. Deşi nominalizat pentru nouă premii Oscar, doar actorul Gig Young primeşte unul, pentru Cel mai bun rol secundar. De excepţie este şi interpretarea actriţei Jane Fonda.
(comentariu de Mircea Dumitrescu).

marți, 23 septembrie 2008

Experienţele extracorporale intră sub lupa specialiştilor

Niciun comentariu :
Oamenii de ştiinţă vor încerca să determine în următorii trei ani ce se întâmplă cu pacienţii aflaţi în moarte clinică.

Oamenii de ştiinţă se pregătesc să elucideze unul dintre cele mai mari mistere ale vieţii: experienţele extracorporale, considerate până acum de domeniul paranormalului. În cel mai mare experiment de acest gen, cercetă torii americani şi britanici vor examina circa 1.500 de cazuri de moarte clinică, pentru a confirma sau infirma veridicitatea acestor experienţe, scrie cotidianul britanic „The Daily Mail“.

Proiectul, cel mai amplu de acest gen, denumit „Starea de conştienţă în timpul resuscitării“, va fi derulat în 25 de centre medicale din Marea Britanie şi SUA, pe o perioadă de trei ani. Pentru a vedea dacă relatările privind aceste experienţe sunt credibile, doctorii vor amplasa în saloanele în care sunt spitalizaţi pacienţi susceptibili de a intra în moarte cerebrală o serie de poze, care vor fi situate foarte aproape de tavan. Astfel, fotografiile vor fi vizibile numai pentru eventualele „spirite zburătoare“. „Dacă nimeni nu va vedea aceste imagini, vom demonstra că aceste experienţe sunt iluzii sau amintiri false“, spune Sam Parnia, şeful echipei care se ocupă de acest studiu.

„Tunelul de lumină“, cea mai întâlnită experienţă
Statisticile arată că între 10% şi 20% dintre pacienţii a căror inimă s-a oprit în urma unui infarct au raportat experienţe extracorporale, cele mai cunoscute fiind „tunelul de lumină“ sau „survolarea“ încăperii, timp în care pacienţii sunt conştienţi de ceea ce se întâmplă în jurul lor. De multe ori, aceştia au relatat cu acurateţe discuţiile doctorilor sau ale asistentelor.

Unii au povestit că au auzit voci care le spuneau să se întoarcă în lumea celor vii, în timp ce alţii au experimentat un sentiment puternic de pace şi calm. Printr-o experienţă de acest gen a trecut şi Heather Sloan, o fostă asistentă medicală. „Ultimul lucru pe care mi-l amintesc a fost că eram transportată de urgenţă la spital, după care am leşinat. Când mi-am revenit, stăteam lângă patul de spital. Cum sunt asistentă, am început să verific tensiunea arterială. Abia după un timp mi-am dat seama că cea pe care o priveam eram chiar eu“, a povestit aceasta, adăugând că apoi „i s-a permis să se întoarcă la trup“.

Sufletul, readus în discuţie
Doctorul Parnia a explicat că „moartea nu este un moment anume, ci un proces care începe atunci când inima nu mai bate, plămânii nu mai funcţionează, iar creierul se opreşte“, explică doctorul Parnia. După acest moment urmează un interval de până la o oră, în care doctorii pot readuce la viaţă un pacient.

Potrivit datelor clinice, după producerea stopului cardiorespirator, creierul rămâne neafectat circa 4 minute, după care încep să apară leziunile cerebrale, cauzate de lipsa de oxigen. Acesta este intervalul în care se produc experienţele extracorporale raportate de pacienţi. „Dacă putem demonstra că pacienţii rămân conştienţi şi după ce creierul lor se opreşte, acest lucru înseamnă că este posibil ca, de fapt, sufletul să fie o entitate separată“, spune doctorul Parnia.
Evenimentul zilei - 23 septembrie 2008

10 septembrie 2001: Donald Rumsfeld vorbeste de o frauda de 2300 de miliarde de dolari din banii Pentagonului!!

Niciun comentariu :
Pe 10 septembrie 2001 cu doar o zi inainte de "atacurie teroriste", Donald Rumsfeld, secretarul de stat al apararii SUA (echivalent cu ministrul apararii) declara intr-o conferinta de presa ca lipsesc din evidentele financiare ale Pentagonului 2300 de miliarde! Dupa evenimentul din 2001 lupta impotriva coruptiei interne a fost data uitarii iar bugetul militar al SUA a crescut semnificativ. Evident si fraudarea a circa 25% din buget a continuat. Cei care au incercat sa investigheze astfel de cazuri au fost inlaturati, iar fraudele au fost acoperite probabil sub eticheta secretului de stat. Oare in aripa lovita pe 11 septembrie a Pentagonului se aflau cumva si documente contabile ce au fost distruse de incendiu?

luni, 22 septembrie 2008

Conferinta de deschidere a anului I al cursului de Yoga din Braila

Niciun comentariu :
Conferinta de deschidere a anului I al cursului de YOGA din Braila va avea loc Vineri 26 Septembrie 2008, ora 18.30, la sala de conferinte a Hotelului Triumph (Calea Calarasilor 214). Intrarea este libera.

Cursul de anul I va avea loc saptamanal in fiecare Sambata (mai multe amanunte la conferinta).

duminică, 21 septembrie 2008

A doua venire a ... stiintei - documentar in limba romana

Niciun comentariu :
Brian O'Leary este un om de stiinta american, fost astronaut NASA. Viata sa s-a schimbat total in urma unei experiente mistice si paranormale. Actualmente el se declara ca fiind fizician si metafizician.

Cenzura totala: autoritatile americane au blocat accesul presei in zone devastate de uraganul Ike

Niciun comentariu :
Recentul uragan Ike a facut dezastre majore in zone din SUA. Cu toate acestea relatarile din media sunt destul de sarace. Cum se poate explica o asemenea situatie? Foarte simplu: Presei americane i-a fost blocat accesul in ariile cele mai afectate prin neacordarea permisiunii de survol elicopterelor ce apartin companiilor media. Cenzura totala este menita a bloca stirile nefavorabile autoritatilor. In timpul urganului Katrina groaznicele imagini transmise de televiziuni in lumea intreaga au demonstrat dezinteresul si lipsa de actiune a autoritatilor americane pentru situatia oribila in care se afla zona New Orleans.
De remarcat faptul ca atunci cand acest gen de cenzura a fost aplicat in dezastre din tari asiatice metoda a fost caracterizata de guvernul american drept despotica si nedemocratica.

vineri, 19 septembrie 2008

Calaretul electric (The electric horseman) - regia Sydney Pollack

Niciun comentariu :
Filmul "Calaretul electric"(The electric horseman) in regia lui Sydney Pollack, turnat in anul 1979, reuseste sa impresioneze si in ziua de astazi atat prin jocul actoricesc plin de farmec al protagonistilor (Robert Redford si Jane Fonda), cat si prin afectivitatea rafinata care este transmisa spectatorului sensibil. Coloana sonora este una inspirata, iar temele abordate sunt specifice lui Sydney Pollack, la loc de cinste figurand revolta omului cu un suflet mare impotriva societatii actuale dominate de mercantilism si cinism, care tinde sa striveasca in malaxorul ei malefic tot ceea ce i se opune (adica sensibilitatea, iubirea, onestitatea, dragostea fata de natura, romantismul, curajul, libertatea).

joi, 18 septembrie 2008

Return to innocence - Revenirea la inocenta

Niciun comentariu :That's not the beginning of the end
That's the return to yourself
The return to innocence
Love - Devotion
Feeling - Emotion
Love - Devotion
Feeling - Emotion
Don't be afraid to be weak
Don't be too proud to be strong
Just look into your heart my friend
That will be the return to yourself
The return to innocence
If you want, then start to laugh
If you must, then start to cry
Be yourself don't hide
Just believe in destiny
Don't care what people say
Just follow your own way
Don't give up and use the chance
To return to innocence
That's not the beginning of the end
That's the return to yourself
The return to innocence
Don't care what people say
Follow just your own way Follow just your own way
Don't give up, don't give up
To return, to return to innocence.
If you want then laugh
If you must then cry
Be yourself don't hide
Just believe in destiny.
Acesta nu-i inceputul sfarsitului
Este reintoarcerea catre Sine
Revenirea la inocenta
Dragoste - devotament
Traire - emotie
Dragoste -devotament
Traire - emotie
Nu-ti fie frica sa fi slab
Nu fi prea mandru ca esti puternic
Doar uita-te in inima ta, prietene
Asta va fi reintoarcerea catre Sine
Revenirea la inocenta
Daca vrei , atunci incepe sa razi
Daca trebuie, atunci incepe sa plangi
Fii tu insuti nu te ascunde
Doar crede in destin
Nu pune la suflet ce zice lumea
Doar urmeaza-ti propria cale
Nu renunta si foloseste-ti sansa
Revenirea la inocenta
Acesta nu-i inceputul sfarsitului
Este reintoarcerea catre Sine
Revenirea la inocenta
Nu pune la suflet ce zice lumea
Urmeaza-ti doar propria cale
Nu renunta
Sa revii la inocenta
Daca vrei , razi
Daca trebuie, plangi
Fii tu insuti, nu te ascunde
Doar crede in destïn.

Criza financiara mondiala provocata intentionat - analiza si posibile efecte

Niciun comentariu :
In tehnica manipularii, studiata si aplicata de exemplu in cadrul vanzarilor, este bine cunoscuta ideea ca pentru a avea succes trebuie sa creezi in mod artificial o nevoie care sa fie apoi rezolvata de solutia pe care vrei tu s-o impui. Demn de remarcat este faptul ca nevoia nu trebuie sa fie neaparat una naturala sau reala, e suficient pentru reusita manipularii ca ea sa fie resimtita ca atare doar la nivelul perceptiei. Aparitia crizei financiare actuale care ameninta sa cuprinda serios intreaga lume, este de natura sa nasca intrebarea daca "aceasta criza financiara globala a aparut intamplator sau premeditat?".

Sigur ca e de notorietate afirmatia ca "in politica nimic nu este intamplator", cu atat mai putin o criza mondiala de asemenea amploare ar fi putut sa apara doar prin voia hazardului. Pe blogul nostru au fost publicate numeroase dovezi care arata ca aceasta criza financiara a fost creata deliberat, organizatii financiare de prestigiu actionand cu "buna" stiinta (in cazul acesta e mai bine zis "cu rea stiinta") pentru a "sapa" echilibrul sistemului financiar. De exemplu aici a fost descris modul cum celebra agentie de rating financiar Moody's a acordat in mod incorect calificative, creand astfel oamenilor falsa impresie ca investeau in institutii sigure, cand de fapt ele erau cu mult mai riscante (vezi aici stirea originala din Financial Times din data de 20 Mai 2008).

Inca din antichitate se cunostea modul cum putem afla cine sta in spatele unei actiuni, intrebarea cheie pentru a afla adevarul fiind "Cui prodest?" (in traducere "Cui foloseste?"/"Cine are de castigat?"). In fapt in cazul acestui mod antic de a afla adevarul ascuns este vorba de a merge in mod logic pe firul invers al metodei moderne de manipulare(metoda de manipulare care consta in crearea artificiala a unei nevoi la care sa apara apoi ca salvatoare solutia care se vrea impusa).

In cazul crizei financiare mondiale actuale a devenit din ce in ce mai clar in ce directie se indreapta "solutiile": concentrarea din ce in ce mai mare a capitalului. In toate fluxurile mass-media abunda stirile despre fuziuni ostile ale unor colosi financiari (cumparari efectuate pe fondul amenintarii cu falimentul) sau chiar de veritabile recorduri istorice in domeniu (vezi cazul AIG preluat de Federal Reserve - Banca Centrala a SUA, declarat ca fiind "cea mai radicala interventie in sectorul privat din istoria bancii centrale si are ca scop prevenirea unei crize financiare globale"; si merita sa ne amintim ca de fapt Fed e un organism bancar privat aflat in proprietea Rothschild, Rockefeller s.a.).
A avea controlul cvasi-total intr-un anumit domeniu este visul oricarei dictaturi, fiindca omenirea se gaseste atunci lipsita de posibilitatea de alegere. Cel care detine controlul cvasi-total intr-un domeniu vital cum e cel financiar, poate apoi sa impuna gradat alte si alte masuri care ii sporesc controlul in toate domeniile(politic, militar, de justitie, masss-media samd.) pana cand va ajunge la idealul teribil al dictaturii invulnerabile.

Deja se intalnesc opinii manipulatoare si aberante ale unor "specialisti" care arunca o parte din vina aparitiei acestei crize financiare mondiale pe seama existentei diverselor monede nationale. Solutia care decurge din aceasta logica stramba si manipulatore si care se incearca a fi introdusa in constiinta publica, este una singura: adoptarea unei monede unice la nivel mondial.

Fiind amenintati cu pierderea locului de munca, a veniturilor si a averilor, oamenii vor fi dispusi sa accepte orice solutie care le va fi prezentata ca fiind "salvatoare", fiindca intocmai cum zice proverbul romanesc "cel care se ineaca se agata si de un pai", si vor trece cu vederea peste pericolele ascunse in spatele solutiilor "salvatoare".

Sa fie oare intamplator faptul ca aceste lucruri au fost descrise exact inca de acum 100 de ani, cand au fost dezvaluite Protocoalele masonice secrete? (mai multe amanunte puteti citi aici)

marți, 16 septembrie 2008

Programata prabusire a economiei americane a fost anuntata congresmenilor inca din luna martie

Niciun comentariu :
Pentru orice om lucid era de asteptat ca un colos fara inima si cu picioare de lut precum SUA sa se prabuseasca candva. Putini sunt insa cei care stiu ca momentul prabusirii economiei americane a fost anuntat congresmenilor SUA, inca din luna martie, intr-o sedinta secreta, despre care a scris si yogaesoteric in articolul Şedinţă secretă în parlamentul SUA.

Reprezentantii alesi ai americanilor au fost instiintati despre „iminenta prăbuşire a economiei americane, prevăzută a avea loc în septembrie 2008. S-a mai discutat despre iminenta prăbuşire a finanţelor de stat în februarie 2009 şi despre declanşarea unui război civil în SUA din cauza colapsului economic. S-a vorbit şi de anticiparea unor ample mişcări de stradă şi de închiderea cetăţenilor americani recalcitranţi, în câmpurile de concetrare numite REX 84, deja construite pe teritoriul american. Membrilor Congresului li s-a promis că ei şi familiile lor vor fi duşi în locuri sigure, pe perioada acestor mişcări masive de stradă. A fost avansată şi necesitatea stringentă de fuziune între SUA, Canada şi Mexic, pentru a face rost de materie primă de la primii şi de mână de lucru ieftină de la ceilalţi. Noua Uniune va avea o monedă unică, numită Amero, care va înlocui actualul dolar, care nu mai are nicio putere de acoperire.”

Cititi si:
Prabusirea imperiilor
De ce si pentru cine pregateste SUA sute de mii de cosciuge?
Criza financiara si viitoarea lovitura de stat planetara masonica
Criza financiara mondiala este provocata deliberat
Criza financiara: Chinezii cred in conspiratii

Biserica Ortodoxa nu respecta hotararile in vigoare ale Sinodului BOR din 11 martie 1937

Niciun comentariu :
Vedem in ultima vreme tot mai des preoti care oficiaza slujbe religioase pentru masoni. Si ieri a avut loc o astfel de ceremonie oficiata in fata unei troite cu simboluri masonice de catre parintele paroh Grigore care nu a avut nicio retinere in a oficia slujba de pomenire a unor masoni: "Nu am obtinut nicio aprobare de la Patriarhie. Eu doar mi-am facut meseria. Si ei sunt tot suflete, sunt credinciosi ortodocsi!". Acest preot nu cunoaste deciziile Sinodului
BOR sau se preface ca nu le cunoaste! Mai grav este ca nici conducerea BOR nu ia atitudine in aceste cazuri. Oare de ce?

Iata un fragment din Hotararea Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane din data de 11 martie 1937:

"MASURI CE SE IMPUN

Iar ca masurile cele mai eficace pe care biserica intelege sa le ia impotriva acestui dusman al lui Dumnezeu, al ordinei social-morale si al natiunii, sunt urmatoarele:

O actiune publicistica si orala de demascare a scopurilor si a activitatii nefaste a acestei organizatii.

Indemnarea intelectualilor romani care se dovedesc a face parte din loji, sa le paraseasca. In caz contrar, "Fratia Ortodoxa Romana" extinsa pe toata tara va fi indemnata sa izoleze pe cei ce prefera sa ramana in loji.

Biserica le va refuza la moarte slujba inmormantarii, in caz ca pana atunci nu se caiesc. De asemenea le va refuza prezenta ca membri in corporatiile bisericesti.


Preotimea va invata poporul ce scopuri urmareste acela care e francmason si-l va sfatui sa se fereasca si sa nu dea votul candidatilor ce apartin lojilor.

Sf. Sinod si toate corporatiile bisericesti si asociatiile religioase staruie pe langa poporul roman si corpurile legiuitoare sa aduca o lege pentru desfiintarea acestei organizatii oculte. In caz ca guvernul nu o va face, Sf.Sinod se va ingriji sa fie adusa o astfel de lege din initiativa parlamentara."

Textul Hotararii a fost publicat in lucrarea FRANCMASONERIA, MISTERELE DEZVALUITE ALE UNEI GIGANTICE CONSPIRATII SATANICE PLANETARE

Cititi si:
Ortodoxia Româneasca sub asediul masoneriei
Părintele Amfilohie - Curajul marturisirii Adevarului

luni, 15 septembrie 2008

Manevre masonice: Chirovici sluga lui Isarescu la BNR

Niciun comentariu :
Libertatea de azi publica un articol nesemnat in care este publicat un zvon! Asta da jurnalism "profesionist"! Dar sa ne multumim cu faptul ca aflam dedesubturi masonice:

"Se zvoneste prin sediul Bancii Nationale ca Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, si-a imbogatit echipa de consilieri cu o persoana influenta in randul masoneriei romanesti. Barfitorii spun ca insusi Marele Maestru al Marii Loji Nationale Masonice din Romania, Eugen Ovidiu Chirovici, a devenit recent unul dintre oamenii cu care Isarescu pune la punct problemele BNR. Chirovici a fost seful IMM-urilor pe vremea cand Adrian Nastase era prim-ministru."

Isarescu (in imagine realizand un semnal masonic) care este si cel mai longeviv inalt functionar din România, conduce pe langa Banca Nationala a Romaniei si filiala româna a Clubului de la Roma, organizatie ce face parte din reteaua Illuminati-lor, artizanii malefici ai noii ordini mondiale. Reuniunea europeana a clubului de la Roma a avut loc anul acesta in luna mai la ... ei bine da, tot la Bucuresti, la fel ca si reuniunea NATO si reuniunea euproeana a B'nai Brith. Cat interes pentru Romania!

Revenind la "stire" probabil masonului Isarescu i s-a facut mila de saracul Chirovici si i-a dat si lui un salariu de la stat de cateva zeci de mii de roni. Si uite asa mafiotii de masoni au ajuns nu doar o asociatie de utilitate publica ci si functionari publici. Deci avem o conspiratie numai cu bani de la buget!

Vezi si În octombrie Mugur Isărescu îşi aduce grupul ocult "Comisia Trilaterală" la Bucureşti

A saptea pecete - regia Ingmar Bergman

Niciun comentariu :
Filmul "A saptea pecete"( Det Sjunde inseglet) in regia lui Ingmar Bergman, aparut in anul 1957, reprezinta cel mai spiritual film vazut de mine pana acum, si in mod cert o capodopera artistica la superlativ.

Ingmar Bergman se plaseaza la polul opus fata de noianul de regizori hollywoodieni care scot pe banda rulanta filme cu aparenta tematica spirituala, desi ei insisi sunt departe de a trai ceva autentic spiritual. Bergman prefera sa fie sincer cu sine insusi, si astfel rezulta un film profund si limpede precum cristalul, care realizeaza perfect ceea ce si-a propus. Viziunea este cea a omului obisnuit dar extrem de lucid, care se confrunta plin de tensiune existentiala cu marile intrebari, mistere si provocari ale existentei sale: sensul vietii, moartea, Dumnezeu, cautarea fericirii. Nu trebuie sa surprinda prea mult faptul ca in aceasta epoca a intunericului spiritual care domina societatea umana, atmosfera creata de regizor nu este deloc una feerica sau de sarbatoare.


Modul cum debuteaza filmul este de altfel graitor pentru felul cum a conceput Bergman acest film. Muzica tragica, grava si maiestuoasa prefigureaza atat temele abordate cat mai ales modul in care aceste teme sunt reflectate in planul realitatii psihologice interioare. Filmul abunda in simboluri cu un impact emotional extrem de puternic. Daca e sa luam in considerare doar inceputul peliculei, imaginea de debut este cea a unor nori negri pe fundalul caroara apare o pasare in zbor, simbol al sufletului omului care se confrunta cu vicisitudinile vietii intr-o societate alienata. Cei doi oameni care apar apoi zacand istoviti sugereaza faptul ca viata i-a stors de puteri, iar tarmul ales ca locatie pentru aceasta scena, fiind granita dintre doua lumi: pamant si mare, arata faptul ca o ruptura este iminenta in conditia lor existentiala. Intoarcerea cavalerului catre casa simbolizeaza drumul ganditorului (al omului profund) catre moartea care-l va transporta catre adevaratul sau camin.

Faptul ca inca de la inceput regizorul foloseste (in mod cu totul genial si plin de rafinament estetic) prim-planuri focalizate pe chipul uman, ne arata ca actiunea filmului trebuia inteleasa in in primul rand ca avand loc la nivel psihologic, faptele exterioare trebuind sa fie privite ca niste metafore ale vietii si trairilor interioare ale personajelor.

Regizorul ne dezvaluie inca de la inceput intriga filmului: Moartea se infatiseaza unui cavaler pentru a-l anunta ca a venit sa-l ia. Cavalerul, sub o clipa de inspiratie, o opreste in ultima clipa cu provocarea unei partide de sah avand ca miza viata sa: atat timp cat cavalerul rezista in partida Moartea nu-l va lua, iar daca va castiga atunci Moartea il va lasa in viata.

Momentul tragerii la sorti a culorii pieselor este plin de un umor rafinat: Moartea alege mana care avea ascunsa in ea piesa neagra si comenteaza cu un zambet ironic : "Mi se potriveste." (jocul de sah se dezvaluie astfel ca o metafora a luptei intre viata si moarte, intre fortele de creatie si cele ale distrugerii). Dealfel umorul si ironia rafinata se regasesc si imbiba intreaga pelicula, asigurand un contrast plin de farmec fata de imaginea mortii atotprezente sub diferite forme si fata de imbecilitatea si raul care coplesesc societatea umana.Una din marile incercari la care sunt supusi atat cavalerul cat si scutierul sau este reprezentata de pierderea credintei in Dumnezeu din cauza suferintei acute resimtite ca avand proportii apocaliptice (simbolizata in film de molima generalizata). Totul pare dealtfel sa concure la zdruncinarea credintei in Dumnezeu: fanatismul oamenilor care le caracterizeaza sentimentul religios (acestia sunt reprezentati intr-o scena absolut memorabila autoflagelandu-se pentru a-l impaca astfel chipurile pe Dumnezeu), sau cinismul si alienarea preotilor cuprinsi si ei parca de nebunie sau accentuand viclean frica oamenilor pentru a amplifica sentimentul de vinovatie morala a acestora doar pentru a-si creste influenta si puterea.

Intrebarile existentiale pe care si le pune cavalerul confruntat cu aceasta realitate tragica sunt insa unele perfect sincere si extrem de bine puse (constructiile ideatice sunt fara fisura), si stau la baza unor dialoguri pline de miez cu Moartea. Aceste intrebari, aceste probleme sunt in fond cele ale fiecarei fiinte lucide care nu doreste sa se minta pe ea insasi si al carei suflet tanjeste dupa fericirea si implinirea reala.

Mesajele apei - Masaru Emoto in Romania, octombrie 2004 (expunere tradusa in limba romana). Conferinta de la Hotel Marriott

Niciun comentariu :

La invitaţia şcolii de yoga, M.I.S.A., dr. Masaru Emoto şi d-na Kazuko Emoto au vizitat România, în perioada 14-17 octombrie 2004. În acest interval, dr. Masaru Emoto a susţinut o conferinţă publică şi o conferinţă de presă la Hotelul Marriott, pe 15 octombrie, şi o conferinţă specială destinată practicanţilor yoga din cadrul cursurilor M.I.S.A., pe data de 16 octombrie, la sala Pipera 1. Ambele conferinţe au fost organizate de Grupul de Studiu şi Cercetare Ştiinţifică din cadrul M.I.S.A.

Dr. Masaru Emoto este binecunoscut la nivel mondial datorită rezultatelor sale uluitoare în cercetările referitoare la cristalizarea apei. Experienţele sale revelează în mod indubitabil existenţa aspectelor subtile, energetice, precum şi influenţa evidentă pe care gândurile, sentimentele, muzica, imaginile, etc. o pot avea asupra materiei. Apa este purtătoare de informaţie şi poate fi foarte uşor impresionată, impregnată, cu diferite energii. În experienţele de cristalizare a apei, în mod foarte evident, încărcătura energetică benefică (provenind, de exemplu, de la o rugăciune, sau de la o muzică armonioasă) este obiectivată în cristale simetrice, de forme foarte frumoase. În caz contrar, dacă apa este încărcată cu energii malefice (provenind, de exemplu, de la un fragment de muzică hard-rock, sau de la dezinfectantele din apa de la robinet), ea nu cristalizează deloc sau cristalizează foarte puţin, în forme dizarmonioase.

În septembrie 2004 a fost lansat în S.U.A. filmul artistic „What the bleep do we know?” care se bucură de un remarcabil succes. Acest film se bazează în mare parte pe cercetările D-lui Emoto; el debutează cu imagini de cristale de apă şi un fragment dintr-o conferinţă despre cristalizarea apei. Dl. şi d-na Emoto au susţinut un turneu de conferinţe de mare succes în SUA în luna septembrie, incluzând o prezentare la Naţiunile Unite. Turneul a coincis cu lansarea filmului şi cu lansarea volumului III al lucrării „Message from Water” de Masaru Emoto. În luna octombrie, ei îşi continuă turneul în Europa, şi cu această ocazie au vizitat şi România, la invitaţia şcolii de yoga M.I.S.A.

Detalii in articolele:
Conferinţa Dr. Masaru Emoto - "Mesaje tainice pe care ni le transmite apa"
Descoperirea extraordinară a lui Masaru Emoto: apa ne înregistrează gândurile

Vizionati si:
Documentarul rusesc senzational despre secretele si memoria apei - Apa (Voda)
Masaru Emoto in Romania (oct 2004) - conferinta de la sala Pipera

joi, 11 septembrie 2008

Masoneria a declansat din nou campania de toamna impotriva MISA pentru a indeparta viitorii cursanti de yoga

Niciun comentariu :
In fiecare toamna reincep cursurile scolii de yoga MISA si bineinteles sunt primiti noi cursanti. Si anul acesta la fel ca in ultimii 15-16 ani, se intampla tot felul de lucruri ciudate dintre care doar unele sunt cunoscute opiniei publice. Ziare ce canta in cor, la comanda, minciuni care mai de care mai grozave, menite a-i indeparta de MISA pe potentialii cursanti yoga, sali inchiriate prin contracte ferme ce devin in ultimul moment indisponibile, pentru a nu permite desfasurarea conferintelor de deschidere a cursurilor de yoga, reclame platite pentru cursurile de yoga ce sunt refuzate la difuzare de catre radiouri, televiziuni si presa scrisa, acestea sunt doar cateva din evenimentele stranii cu care noi yoghinii ne confruntam in fiecare an in lunile septembrie-octombrie. Dar bineinteles "greul" campaniei anti-MISA il duce presa care se intrece in inventii si grozavenii care repetate obsesiv devin o eficienta metoda de programare mentala si instigare a publicului.

In cazul recentei "stiri" cu traficantul de cannabis, minciuna, chiar daca a fost preluata de majoritatea presei, a fost atat de gogonata si de lipsita de veridicitate incat mana a celor care se afla in spatele acestei campanii a inceput sa devina foarte vizibila. Acest lucru a fost cu atat mai flagrant cu cat, desi minciuna presei a fost demontata inca de la ora pranzului atat printr-un comunicat al Biroului de presa MISA, cat si prin convorbirile telefonice purtate cu "ziaristii", presa a continuat sa promoveze minciuna ce poate fi usor remarcata prin lecturarea comunicatului oficial al Politiei care nu face nici o referire la MISA, acest element fiind inventia exclusiva a presei. De asemenea orice om inteligent a observat ca reportajele nu au furnizat vreo dovada a apartenentei la MISA sau macar a vreunei legaturi cu practica Yoga, iar identitatea persoanei a fost (in comparatie cu alte ocazii) cu suspect de multa grija protejata.

Trebuie remarcat ca din marea masa a presei s-a remarcat profesionalismul celor de la Evenimentul zilei, care, ca si alta data, sunt printre putinii care nu au marsat la manevra masonica.

Agentia de minciuni – Mediafax asa cum o numeste cu indulgenta Costica Cojocaru intr-un articol pe site-ul sau, a recidivat pentru a nu stiu cata oara lansand stiri false despre MISA. Cel mai flagrant caz este cel din 2004 cand "ziaristii" de la mediafax au recunoscut pentru Christian Levant, care lucra atunci la Evenimentul Zilei, ca au lansat o stire falsa despre Gregorian Bivolaru, care le-a fost comandata!! Declaratia ziaristului poate fi revazuta in filmul Campania mass media impotriva MISA de la minutul 13:20. De aceasta data, campaniei mincinoase i s-a alturat si agentia "eoliana" de stiri a FNI care-si mai spune si NewSin.

Faptul ca MISA este atacata si adusa permanent in centrul atentiei la modul negativ arata faptul ca aceasta organizatie si activitatea ei chiar deranjeaza foarte tare pe cineva care are o mare influenta asupra presei. Cin' sa fie cin' sa fie?

Cititi si: Manipulare grosolana: Agentiile de presa Mediafax si Newsin ataca MISA prin stiri false

Manipulare grosolana: Agentiile de presa Mediafax si Newsin ataca MISA prin stiri false

Un comentariu :
Cele doua agentii au lansat o campanie de manipulare grosolana si de anvergura impreuna cu televiziunile Antena 1, Antena 3, Realitatea tv, Pro tv si ziarul Ziua.

O stire a politiei romane care se refera la arestarea unui traficant de cannabis a fost modificata pentru a se afirma nici mai mult nici mai putin ca este vorba de un membru din conducerea MISA, fara a se mentiona numele acestuia, a-i arata figura sau a furniza vreo dovada a apartenentei la MISA sau a frecventarii cursurilor de Yoga.

Pentru cei care nu se lasa prostiti manipularea este evidenta avand in vedere ca yoghinii adopta un regim de viata fara alcool si cafea, deci cu atat mai mult fara droguri. Ea este chiar evident gogonata intrucat se afirma si ca suspectul are antecedente in traficul de droguri, statut care este evident in contradictie cu valorile MISA:
"Suspectul a suferit o condamnare de 4 ani de închisoare cu executare, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri, fiind depistat în cursul anului 2002, în timp ce deţinea la domiciuliu peste 1kg de ciuperci halucinogene aduse din Mexic şi peste 1kg de hasis."

Iata stirea initiala de pe siteul Politiei care nu face nici o referire la MISA: http://www.politiaromana.ro/relatii_publice/detalii.aspx?id=5786
Downloadati si un film realizat de Politie la descindere care de asemenea nu face nici o referire la MISA (click dreapta si "Save target as" sau "Save link as"): http://www.politiaromana.ro/prima_pagina/..%5Cstiri%5Cimages%5Cstiri%5C5786%5Cbcco%20buc%20cannabis.wmv

Si iata si stirea mincinoasa care face referire la MISA:
http://www.mediafax.ro/social/un-bucurestean-considerat-cel-mai-important-traficant-de-canabis-a-fost-arestat.html?1688;3167377
http://www.newsin.ro/traficant-droguri-misa-poli%C5%A3ie.php?cid=view&nid=dcce249b-3f26-4b9b-9fd5-288011a430d3&hid=media
http://www.realitatea.net/cel-mai-important-traficant-de-cannabis-din-capitala--membru-misa--a-fost-arestat_345921.html

Iata si reactia prompta a Biroului de Presă MISA:

Traficantul de cannabis arestat de Poliţia Română în luna august nu este nici lider MISA, nici membru MISA, nici cursant la cursurile de YOGA ale MISA

Astăzi 11 septembrie 2008, agenţia de ştiri Mediafax a lansat ştirea falsă şi tendenţioasă că traficantul de cannabis arestat de Poliţia Română în data de 23 august ar fi „membru în conducerea MISA”. Ştirea citează (evident) anonime „surse judiciare” şi a fost preluată prompt de Realitatea TV şi alte posturi de televiziune. Adevărul este că traficantul de cannabis arestat de Poliţia Română în luna august NU ARE NICI UN FEL DE LEGĂTURI CU MISA: nu este nici lider MISA, nici membru MISA, nici cursant la cursurile de YOGA ale MISA.

Cazul acestui traficant de droguri este prezentat într-un comunicat al IGP din 11 septembrie (http://www.politiaromana.ro/relatii_publice/detalii.aspx?id=5786). Este vorba de un tânăr de 33 de ani din Bucureşti în posesia căruia au fost descoperite mai multe kilograme de droguri şi care este suspectat de a face trafic de droguri de ani buni. Poliţia Română nu menţionează nici un fel de legătură cu MISA, pentru că nu există nici o legătură.

Asocierea acestui caz cu MISA de către presă este fortuită şi revoltătoare. Pe lângă ştirea lansată de Mediafax şi Realitatea TV, că acest traficant de droguri ar fi în conducerea Mişcării de Integrare Spirituală în Absolut, alţi jurnalişti ne-au informat că intenţioneaze să publice o ştire despre „reţeaua de consumatori” de cannabis care sunt cursanţi MISA.

Reamintim cu această ocazie faptul că practicanţii yoga optează pentru un mod de viaţă sănătos şi respectă un regim alimentar lacto-vegetarian. Yoghinii nu fumează, nu consumă nici un fel de băuturi alcoolice şi nu beau nici măcar cafea. A presupune că yoghinii consumă droguri este aberant. De altfel, atunci când au mai fost lansate zvonuri similare, în martie 2004, în urma percheziţiilor abuzive de la locuinţele yoghinilor, aproximativ 100 de persoane şi-au făcut prompt analizele de sânge pentru a stopa zvonurile aberante lansate de presă cum că în aşezămintele yoghine se consumă droguri.

Un caz similar de zvon aberant lansat de presă este cel din luna iulie 2008, când cotidianul „24 de ore” din Reşiţa a publicat un articol denumit (nu insinuant, ci ostentativ) „Spirala drogurilor”! Este vorba de arestarea mai multor traficanţi de droguri, operaţiune de succes a poliţiei din Arad, derulată în ultimele şase luni. Se vorbeşte în articol de „celebrul caz MISA” care în realitate era, de fapt... „cazul Mişa”!!! (Mişa, cunoscutul diminutiv rusesc de la Mihai). Evident că traficanţii respectivi NU aveau absolut nici o legătură cu şcoala de YOGA MISA.

Biroul de Presă MISA
11 septembrie 2008

Conform ziarului Ziua, editia din anul 2002, persoana arestata atunci si cu 3 saptamani in urma (de ce apare stirea abia acum?) se numeste Adrian Dumitru. Repetam aceasta persoana nu are nici o legatura cu MISA, cu Yoga sau cursurile de Yoga.

Dhammapada - Buddha

Niciun comentariu :
94. Zeii insisi il invidiaza pe acela ale carui simturi, asemenea unor cai bine tinuti in frau de vizitiu, au fost supuse, care este imun fata de sentimentul de mandrie si liber fata de pofte.
Chiar si fiintele care datorita meritelor isi duc existenta in planurile subtile extrem de elevate ale Manifestarii admira pe aceia care s-au cucerit pe ei insisi, deoarece paradisul interior este cu mult mai pretios decat paradisul exterior. Chiar si existenta intr-un paradis exterior este ceva trecator si schimbator, pe cand realizarile spirituale interioare fundamentale nu sunt afectate de modificarea conditiilor exterioare (nu sunt afectate de timp sau spatiu).

In mod obisnuit fiintele sunt dependente psihologic de senzatiile resimtite prin intermediul simturilor, atribuind de exemplu acestora meritul de a fi cauza fericirii. Buddha nu aminteste in mod intamplator de zei, deoarece chiar si acestia la un moment dat pot suferi extrem de mult: oamenii plang si sufera extrem de mult (de obicei) in momentul in care mor si sunt astfel nevoiti sa se desparta de tot ceea ce le-a fost drag in acea existenta, cu cat mai mult sufera insa zeii in momentul in care sunt nevoiti sa paraseasca conditiile paradisiace in care traiau? In astfel de momente apare clar care fericire este cu adevarat pretioasa: cea care depinde de simturi sau cea care nu depinde de simturi.

Cel care este liber de mandrie poate cu adevarat sa spuna ca a obtinut o mare realizare spirituala. In primul rand aceasta realizare pretioasa nu este posibila in lipsa unei autentice patrunderi a constiintei catre realitatile transcendente, iar in al doilea rand aceasta fereste omul de numeroase rezonante negative care in mod comun imping la actiuni negative dintre cele mai diverse. Multe fapte rele sunt facute din mandrie, dar cel care este umil poate cu adevarat sa se gandeasca din tot sufletul la binele aproapelui si sa-si ignore sau chiar sa-si sacrifice daca este nevoie egoul pentru a face un bine. O extraordinara senzatie de libertate este traita de acela care liber fata de mandrie, resimtita ca si cum o piatra de moara ar fi fost aruncata de umerii sai: povara egoului.

Cel care este liber fata de pofte nu mai este nevoit sa alerge incoace si incolo dupa te miri ce lucruri rare sau greu accesibile, fiindca acesta si-a gasit fericirea si implinirea acolo unde ea este mereu accesibila: in natura cea mai profunda a propriei sale fiinte.

miercuri, 10 septembrie 2008

Remember: Gaurile negre din bugetul României se afla si in bancile din Geneva

Niciun comentariu :
Geneva, LHC, fizica particulelor, antimaterie si gauri negre care vor inghite apocaliptic pamantul. Acesta este subiectul zilei la care toata lumea sta cu gura cascata. Intre timp alte "gauri negre" date de masonii PSD-isti in bugetul tarii stau linistite in conturile din bancile elvetiene. Cei care nu-si aduc aminte de ele pot citi urmatoarele articole:
Remember 2004: PSD-ul, Nastase si masonii sai carau banii cu geamantanele in banci straine
Masonii, dolarii si elvetienii - Cum se finanteaza masoneria si care erau dimensiunile reale ale coruptiei PSD

Cand Basescu da mana cu masonii, Adrian Nastase e in extaz

Niciun comentariu :
Traian Basescu s-a intalnit cu Marele Maestru al Ordinului Suveran Militar de Malta, Matthew Festing. Cateva informatii foarte interesante despre acest "ordin" gasim pe yogaesoteric.net. Pe scurt este vorba de una din cele mai vechi secte masonice care isi desfasoara astazi activitatea malefica sub masca unei organizatii care pentru cei naivi "promoveaza activitati caritabile pentru bolnavi, nevoiasi si refugiati". Si nu este vorba de orice secta masonica, ci chiar de una din care face parte si Adrian Nastase.

Nu stim cu exactitate ce anume l-a determinat pe Basescu sa faca un asemenea gest si sa mai si vorbesca despre o colaborare a sectei masonice de Malta cu statul român. Oare a uitat ce i-au facut masonii anul trecut in luna mai? Sa aiba oare dreptate cei care spun ca si el a fost racolat de catre aceasta grupare satanica? Dupa mesajul pe care il transmite ziarul masonic Gardianul ("Basescu intelege in sfârsit importanta «ordinelor discrete» si mai vrea un mandat la Cotroceni") se pare ca este vorba cel putin de o intelegere daca nu cumva chiar de aderarea la aceasta organizatie secreta mondiala, compromis pe care Basescu il face in schimbul sustinerii in alegerile de anul viitor. Termenul de "ordine discrete" se refera la organizatiile masonice secrete care se prezinta astfel ("discrete") pentru a nu intra in conflict cu legislatia majoritatii tarilor in care activeaza.

Bineinteles cel mai incantat de eveniment este Adrian Nastase, care scrie extaziat pe blogul sau despre acest eveniment. Probabil ca el are un grad mult mai mare in aceasta secta si va putea astfel sa-i dea «ordine discrete» pe linie masonica presedintelui României. Si in plus a devenit sigur ca va scapa de dosarele de la DNA, pentru ca atunci cand e vorba de apararea "fratilor" corupti, fronda masonica functioneaza perfect.

Stiri: Revolta in cabinetul lui Sarkozy fata de Edvige sistemul ce va spiona locuitorii Frantei

Niciun comentariu :
Nicolas Sarkozy a fost infruntat in cabinetul francez la discutiile pe marginea sistemului computerizat al noului serviciu secret intern francez ce va spiona viata privata a milioanelor de cetateni pasnici. Hervé Morin, ministrul apararii s-a alaturat revoltei crescande fata de Edvige, acronim pentru o baza de date a politiei ce va stoca date personale incluzand opinii, cercul de prieteni si cunostinte sau preferintele sexuale ale oricarei persoane in varsta de peste 13 ani, care "ar putea incalca ordinea publica".

"Sora cea Mare" a lui Sarkozy (Edvige este un nume feminin, asa ca aceasta formulare este mai potrivita decat "Fratele cel mare" sau Big Brother), va monitoriza totodata orice persoana activa in politica, sindicalism ori avand un rol important in afaceri, media, divertisment, institutii sociale si religioase. Persoanele urmarite nu-si vor putea consulta "dosarele".

Majoritatea ziarelor cu exceptia celui pro-Sarkozy, Le Figaro, s-au alaturat campaniei anti-Edvige. "Apararea ordinii publice nu poate justifica o asemenea amentintare la adresa drepturilor civile" a scris Le Monde.
Sursa: Timesonline

Stiri: Se testeaza fazele intermediare ale cashless society - plata cu telefonul mobil, cheia electronica sau cu amprentele

Niciun comentariu :
Scriam intr-un articol anterior despre Microcip - dispozitivul pe care masoneria mondiala vrea sa ni-l introduca sub piele. O faza intermediara a eliminarii complete a banilor de hartie si a folosirii cipului implantat pentru autentificarea platilor electronice este testata si promovata de banci din Marea Britanie. Barclays una din primele banci care a introdus pe piata cardul de credit, vrea sa il ingroape acum, planuind autentificarea platilor cu ajutorul telefonului, a unei chei electronice sau chiar a datelor biometrice.

Bineinteles ca bancherii promotori ai dictaturii totale a noii ordini mondiale vor spune ca aceste noi metode de autentificare sunt mai bune pentru ca vor reduce fraudele bancare. Expertii in fraudele cu ajutorul cardurilor de credit nu sunt insa foarte entuziasti fata de noile schimbari. Andrew Goodwill, de la firma de securitate Early Warning UK, a declarat: "Intotdeauna exista ingrijorari cand apar noi tehnologii de plata. Eu as indemna la precautie pentru ca asa cum am vazut recent si cu alte sisteme, vor fi gauri de securitate, si trebuie sa ne asiguram ca tehnologia de plata fara contact este sigura inainte de a fi implementata pe scara larga."
Sursa: Daily Mail

Dhammapada - Buddha

Niciun comentariu :
93. Cel care este netulburat de pofte, care nu este absorbit de placerile efemere, care a perceput libertatea transcendenta si neconditionata (Nirvana): calea lui este dificil de inteles, precum cea a pasarilor care zboara in vazduh.
Buddha continua sa explice ideea din sutra anterioara, pe baza aceleiasi structuri logice. Pentru a trage concluzia deplinei libertati a omului realizat spiritual si a imposibilitatii de a-i intelege comportamentul schematizandu-l reductionist in modele logice comprehensibile mintii obisnuite, Buddha arata mai intai ca acesta(Arhatul) este in primul rand liber de ancorele care limiteaza si determina actiunile omului gregar, iar apoi el subliniaza ca Arhatul se "hraneste"(rezoneaza) cu starea de libertate absoluta perceputa de acesta in mod direct si inefabil.

Comportamentul omului obisnuit, spune Buddha, este adeseori determinat in mod tiranic de poftele sale. Adeseori vedem oameni care sunt condusi de poftele lor chiar catre propria lor distrugere, si acestia nu se impotrivesc desi sesizeaza ca sunt condusi la ruina. Acesta este cazul de exemplu al fumatorilor sau al alcoolicilor, sau al celor care mananca nesabuit mai mult decat este necesar samd. Acesti sarmani oameni nu se pot baza pe nimic puternic din interiorul lor care sa-i ajute sa se opuna poftei tiranice care-i conduce la autodistrugere. Astfel, cand pofta aberanta apare in interiorul lor, ei se gasesc intocmai ca un om aflat in mijlocul unui curent puternic de apa si fara putinta de a se agata de nimic pentru a putea avea o reactie. In niciun caz nu se poate spune despre un asemenea om ca este liber, sau ca isi poate alege liber drumul, si deasemenea nici nu putem spune ca nu avem nicio idee despre situatia viitoare a acelui om, tocmai fiindca traseul sau este unul strict determinist.

Cel care este "absorbit de placerile efemere" este deasemenea un om al carui comportament este usor de ghicit si de inteles, fiindca este determinat cu totul de atractia acestor placeri trecatoare. Omul actioneaza in acest caz precum un program pe calculator in cadrul caruia intalnim instructiuni de genul "daca apare situatia x atunci vei actiona astfel: ...", si nu exista nicio alternativa in cazul unui program. Aceasta lipsa de alternative apare datorita faptului ca pentru acest om nu exista nimic (in el) care sa fie absolut liber si care sa fie considerat superior acestor placeri efemere. Demn de remarcat este faptul ca Buddha nu are nimic impotriva experimentarii de catre om a placerilor fie ele si efemere, ci este impotriva starii de a fi absorbit in mod tiranic de acestea.

Cel realizat spiritual nu numai ca nu este sub influenta acestor limitari expuse mai sus, ci in plus el si rezoneaza cu starea de suprema libertate transcedenta(Nirvana). In analogia cu omul aflat intr-un curent puternic de apa, omul realizat spiritual se aseamana unui om extrem de puternic care poate sa inoate in voie in ce directie vrea chiar si impotriva curentului, si care in plus are la dispozitie o barca perfecta care prin natura ei este imuna la influenta apei si care-l ajuta oricand sa aleaga directia sau chiar sa iasa la vointa din apa(personificarea starii de libertate absoluta Nirvana).

De aceea spontaneitatea prezinta atata farmec pentru oameni, pentru ca ea este o reflexie a libertatii absolute caracteristice starii supreme de constiinta. Imprevizibilitatea, jucausenia, surpriza sunt si ele alte aspecte incantatoare derivate din aceasta stare de libertate absoluta. Singurul om care insa poate manifesta in stare pura aceste aspecte este acela care a a atins starea suprema de constiinta caracterizata de libertatea absoluta.

marți, 9 septembrie 2008

Microcipul - dispozitivul pe care masoneria mondiala vrea sa ni-l introduca sub piele, descris in Biblie?

Niciun comentariu :
Guvernul mondial invizibil doreste sa implementeze controlul total al umanitatii si chiar influentarea de la distanta a oamenilor prin intermediul microcipurilor implantabile. Ele vor face posibila identificarea persoanelor datorita prezentei unui cod unic, fapt care va permite cu ajutorul unei baze de date, accesul autoritatilor la informatii personale, financiare si medicale, inclusiv datele biometrice si ADN, pe care guvernele lumii incep astazi sa le culeaga foarte insistent. Desigur intr-o prima faza implantarea cipurilor se va face doar pentru cei care doresc aceasta in schimbul unor "facilitati" (implementate deja experimental in unele zone) cum ar fi de exemplu eliminarea buletinelor, pasapoartelor, a cardurilor financiare sau de cumparaturi, a abonamentelor de transport, etc.

Intr-o faza ulterioara toata lumea va fi obligata sa poarte aceste dispozitive care odata cu disparitia banilor de hartie (cashless society), probabil in urma unei mari crize financiare globale, vor deveni o conditie esentiala pentru a putea cumpara produse sau a putea deplasa intr-o societate supercontrolata si supermonitorizata.


Poate parea ciudat insa Biblia vorbeste despre ceva asemanator. Apocalipsa lui Ioan in versetele 13.16-18 spune despre fiara (Antihrist):
"16. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase."
In mod straniu in sistemul EAN-13 de codificare a produselor, ce este probabil similar cu cel existent in cipuri, si care a foat ales dintr-o multitudine de alte sisteme de coduri de bare, exista 3 delimitatori ce sunt identici cu cifra 6. Detalii tehnice la http://astral.idilis.ro/coddebare666.htm. Sa fie doar o coincidenta?

luni, 8 septembrie 2008

Nori ciudaţi la marginea atmosferei

Niciun comentariu :
"Aceşti nori sunt un fenomen relativ nou. Au fost văzuţi pentru prima dată în 1885, la circa doi ani de la erupţia vulcanului Krakatau din Indonezia", spune Gary Thomas, profesor la Universitatea din Colorado. Dacă în 1883 vulcanul a reuşit să propulseze particule de praf până la o înălţime de 80 de kilometri în atmosferă, fapt ce a condus la formarea norilor, cei zăriţi de astronauţi în ultimele săptămâni nu sunt atât de uşor de explicat.

Cel mai mare mister legat de norii de la "marginea" atmosferei este formarea cristalelor de gheaţă într-un mediu cu un nivel ridicat de ariditate. Cristalele de gheaţă din nori se formează prin condensul apei în jurul unui nucleu, cum ar fi o particula de praf.

Norii obişnuiţi, care se formează relativ aproape de pământ, acumulează praf datorită curenţilor care îl ridică la înălţime, dar care nu au, de exemplu, puterea să îl ducă până la altitudini de 80-100 de kilometri, acolo unde se pot vedea misterioşii nori. "Sursa prafului ar putea fi chiar spaţiul", spune Gary Thomas.

Pentru formarea cristalelor de gheaţă în partea superioară a atmosferei este nevoie de temperaturi foarte scăzute. Deşi încălzirea globală are ca efect creşterea temperaturii pe pământ, la înălţimi de 80-100 de kilometri efectul este invers, astfel încât ar putea ajuta la formarea cristalelor din nori. Mai mult, în ultimii ani fenomenul observat la nivelul mezosferei s-a extins.

Sunt spectaculoşii nori albaştri un barometru al încălzirii globale? Sau poate un semn al trecerii unor meteoriţi? "Tot ce ştim despre acest fenomen sunt speculaţii", concluzionează Thomas.

www.realitatea.net - Marti, 02 Septembrie 2008 12:51

Muntii Buzaului contin dovezi ale existentei unui centru spiritual paleocrestin si chiar precrestin pe meleagurile noastre

3 comentarii :
Unii dintre istorici sustin ca muntii Buzaului reprezinta leaganul crestinismului din Romania. In asezarile rupestre din masivul Crucea Spatarului au locuit la doar 300 de ani dupa Hristos primii misionari crestini sositi din Orientul Mijlociu, ca sa propovaduiasca invatatura lui Hristos. Cea mai veche asezare, dintre cele aproape 20 cate sunt in complexul de vestigii rupestre, este grota numita Fundul Pesterii, care a fost locuita inca din secolul 6 IEN. Are incrustate pe pereti mai multe scrieri nedescifrate, dintr-un alfabet local.


Scriere a unei civilizatii necunoscute descoperita in pesterile din Muntii Buzaului
Arheologii de la Muzeul Judetean Buzau au descoperit in zona asezarilor rupestre din Muntii Buzaului o piatra gigant inscriptionata cu semne apartinand unei civilizatii necunoscute.

"Piatra insemnata", dupa cum a fost numita, are forma unei ciuperci si se afla la Brotari, comuna Colti, locul altor celebrele asezari rupestre, Aghaton si Fundul Pesterii, care cuprind simboluri incepand din Epoca Bronzului si pana in perioada crestinismului timpuriu.

"Sunt semne absolut ciudate, in forma de triunghi, steluta sau patrat, cu certitudine facute de o fiinta umana, care nu se regasesc in nici o scriere cunoscuta pana la aceasta ora", a declarat directorul Muzeului judetean Buzau, Doina Ciobanu, citat de Agerpres.

Piatra insemnata a fost ingropata de arheologi pentru a nu fi distrusa de turisti sau de alti "arheologi" amatori. Scrierea va fi prezentata in luna septembrie istoricilor din intreaga lume cu prilejul Simpozionului International de la Sinferopol, Crimeea, unde sunt invitati si istoricii buzoieni.
A.E.G. Ziua 17 august 2008

Dhammapada - Buddha

Niciun comentariu :
92. Oamenii care nu au bogatii, care sunt intelepti in ceea ce priveste hrana, care au perceput libertatea transcendenta si neconditionata (Nirvana): calea lor este dificil de inteles, precum cea a pasarilor care zboara in vazduh.
Buddha isi structureaza perfect logic afirmatiile sale din aceasta sutra: se poate observa ca argumentele sale sunt impartite in doua categorii:
a) Mai intai el arata ca omul realizat din punct de vedere spiritual nu este inlantuit de ancorele care limiteaza in mod obisnuit persoanele mediocre. Oamenii cu o constiinta gregara sunt foarte limitati in actiunile lor de atasamentul fata de lucrurile acestei lumi. Viata lor se reduce la acumularea acestor bunuri fizice, si acesta este si criteriul dupa care ei isi masoara succesul.
Hrana deasemenea constituie o limitare importanta in cazul in care omul se comporta prosteste fata de acest aspect. In primul rand o hrana impura cauzeaza probleme de sanatate, care reprezinta niste limitari considerabile. In al doilea rand, chiar actul hranirii devine adeseori o sursa importanta de limitare prin importanta obsesiva sau exagerata pe care omul i-o acorda. Multi oameni de cand se trezesc se gandesc ce-or sa manance, iar inainte sa adoarma ultimul gand e tot la mancarea de-a doua zi. Mintea acestor oameni care au devenit sclavii hranei este dominata tiranic de gandul "doar mancarea ma tine in viata", si ei omit (de exemplu) ideea divina pe care ne-a lasat-o Iisus: "Nu numai cu pâine va trăi omul, ci cu tot cuvântul care iese din gura lui Dumnezeu" (Evanghelia dupa Matei, 4/4).

b) Dar daca omul realizat spiritual nu rezoneaza cu aceste aspecte limitatoare, se ridica urmatoarea intrebare: "cu ce rezoneaza acesta atunci?". Buddha clarifica acest aspect in a doua parte a afirmatiiilor sale: oamenii realizati spirituali rezoneaza cu libertatea transcendenta si neconditionata.
Altfel spus, Arhatii nu numai ca nu se "hranesc"(rezoneaza) cu limitari, ci se si "hranesc"(rezoneaza) cu pura libertate absoluta la care au acces in mod direct si nemijlocit. Aceasta libertate pura si necoditionata nu este insa pentru acestia doar un concept intelectual, ci este la fel de autentica si "palpabila" precum este hrana pentru omul obisnuit care percepe doar lumea fizica.

Ca urmare a acestui rationament exhaustiv, devine clara concluzia lui Buddha: libertatea deplina de care se bucura oamenii realizati spiritual duce la imposibilitatea "ghicirii" (sau chiar a intelegerii rationale a) faptelor lor, adica la imposibilitatea incadrarii faptelor lor in niste tipare logice deterministe banale, tot astfel cum e imposibil de incadrat intr-un tipar logic determinist zborul liber al unei pasari.

Acest adevar este dealtfel verificat pe deplin in practica, daca e sa ne uitam de exemplu la faptele lui Iisus.

Sigur ca pentru omul mediocru, aceasta libertate deplina a celui realizat spiritual este adeseori o sursa de neincredere, de rea intelegere, sau chiar de invidie si aversiune, si tocmai de aceea Buddha a cautat sa explice cat se poate de clar aceasta realitate, si chiar a insistat asupra acestei idei expunand-o si in sutra urmatoare.