Yoghinii MISA blog

Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 31 octombrie 2008

Dhammapada - Buddha

Niciun comentariu :
96. Mintea sa este calma, calme sunt cuvintele si faptele sale, cand acesta a obtinut libertatea prin intermediul adevaratei cunoasteri, devenind astfel un om caracterizat de o pace profunda.
Buddha face aici referire la o caracteristica importanta a starii interioare a omului realizat spiritual, care a ajuns sa aiba acces direct la nivelurile transcendente ale existentei (Nirvana): starea de pace profunda, coplesitoare, misterioasa, beatifica care ii impregneaza toata fiinta.

Adevarat "refugiu" nemuritor al omului realizat spiritual in fata caracterului trecator al existentei in dualitate, starea de calm coplesitor transcedent reprezinta unul din cele mai valoroase cadouri spirituale de care se poate bucura un yoghin. Valoarea sa inestimabila rezulta si din caracterul sau atotprezent, neafectat de timp sau de celelalte coordonate ale existentei. Acest calm transcendent este resimtit pe un plan interior atat de elevat, incat acesta pur si simplu nu este afectat de structurile comune ale fiintei umane: iata de ce Buddha face referire la mintea, actiunile si vorbele acestuia ca fiind pline de calm.

Acest calm al mintii nu este asadar o caracteristica care izvoraste din minte, ci este resimtit ca avand izvorul intr-un focar interior care depaseste cu mult ca si elevare nivelul mintii. La acest nivel al realizarii spirituale nu mai este asadar vorba de un calm al mintii, vorbelor sau faptelor care sa rezulte strict dintr-un autocontrol volitiv al acestor aspecte: nu se pune problema ca yoghinul se forteaza sa-si mentina gandurile si vorba calme, si depune pentru aceasta un efort considerabil fiindca de exemplu tare i-ar mai zice vreo doua unuia care l-a enervat, dar nu poate fiindca deh, un om spiritual trebuie prin definitie sa fie calm tot timpul fiindca asa scrie la carte. Fiindca acest calm transcedental isi are izvorul intr-o sursa misterioasa aflata la un nivel superior mintii, yoghinul care a ajuns sa aiba acces la aceasta realitate poate reusi ceva cu mult mai valoros: sa ramana perfect stabilit in aceasta stare de calm transcendent desi la modul exterior el poate ridica chiar tonul daca este cazul, sau sa se manifeste furios in exterior. Calmul interior resimtit la acel nivel extrem de elevat nu este catusi de putin afectat de ceea ce se petrece pe nivelele inferioare ale fiintei umane.

Ca si analogie cat de cat aproximativa poate fi dat exemplul unei mame iubitoare care interactioneaza cu copilul sau. Deoarece iubirea fata de copilul sau se afla la un nivel foarte profund, aceasta iubire va continua sa existe si sa se manifeste in sufletul mamei chiar daca poate aceasta va uzita de mijloace de persuasiune mai dure, aparand astfel in exterior unui ochi ignorant ca actionand lipsita de iubire.

Nu exista niciun aspect exterior care sa puna in evidenta accesul unei persoane la aceasta dimensiune a calmului transcendent, si nu exista nicio regula mecanica care aplicata sa elucideze acest aspect pentru un om neavizat. Asa precum iubirea nu poate fi masurata sau pusa in evidenta de niciun aparat si de nicio regula aplicata mecanic ci numai resimtita de un suflet deschis si pur, tot astfel calmul transcendent poate fi resimtit numai de catre un spirit treaz.

Evident ca accesul la aceasta stare de calm transcendent este in stransa legatura (intr-o legatura organica) cu dobandirea unei stari de libertatate interioara extraordinara, la randul ei aflata in legatura cu dobandirea adevaratei cunosteri: a cunoasterii care se refera la aspectele esentiale eterne ale omului si ale Existentei. Buddha descrie in mod precis si ordinea temporala de manifestare a acestora, in cadrul evolutiei spirituale.

Desi aceasta realitate este teribil de incomoda pentru mintea cantonata si limitata doar la aspectele rationale banale, fiindca astfel aceasta isi vadeste limitele si neputinta de a cunoaste totul, totusi realitatea este exact aceasta: un om realizat spiritual va fi uluitor de calm in spiritul sau de care este perfect constient chiar si in momentele in care de exemplu se rasteste la cineva, iar un om ignorant fata de aspectele transcedente ale existentei, chiar daca va vorbi pe un ton calm, in interiorul sau el va fi plin de angoasa si tensiune(aflate adanc in interiorul sau) care au drept cauza fundamentala ignoranta.

joi, 30 octombrie 2008

Boicotati bancile implicate in atacul speculativ esuat asupra leului!

Niciun comentariu :
In timp ce o parte din presa straina si cateva agentii de rating financiar canta prohodul economiei romanesti, unele banci din Romania au actionat direct in cadrul unui asa numit atac asupra leului. La anuntarea atacului respins de catre BNR, Mugur Isarescu a refuzat sa spuna care sunt aceste banci. Iata insa ca ele au fost dezvaluite de consiliul concurentei care va demara o investigatie oficiala pe piata bancara, sesizat de BNR asupra comportamentului de piata al unor banci care au provocat cresterea excesiva a dobanzilor.

Acestea sunt: ING Bank Romania, Royal Bank of Scotland denumita pana de curand ABN AMRO (prescurtare de la Amschel Mayer ROthschild), Bancpost si UniCredit Tiriac Bank.

Demascat securistul Valeriu Fruntes incearca sa-si stearga urmele

Niciun comentariu :
Semnalam zilele trecute ca site-ul yogaesoteric a publicat o serie de dezvaluiri despre Valeriu Fruntes, colaborator al serviciilor secrete aflat in Franta cu acoperirea de medic psihiatru. Anul acesta Fruntes a inceput brusc, la 12 ani de la parasirea cursurilor MISA, sa scrie pe un blog personal, in urma primirii unei comenzi de la superiorii sai, mai multe articole calomnioase si mincinoase in cadrul campaniei declansate impotriva MISA.

Captura de ecran ce indica proprietarul blogului:
In urma deconspirarii facute de site-ul yogaesoteric, Valeriu Fruntes nu numai ca nu a avut nicio singura reactie, dar si-a sters si intreg blogul, adica dovada ca toate operele sale publicate pe internet nu constau in lucrari sau studii de psihiatrie, ci in articole calomnioase la adresa MISA.

Certificatul emis de o autoritate franceza in domeniul drepturilor de autor care autentifica faptul ca blogul http://psyblog11.wordpress.com/ ii apartine lui Valeriu Fruntes:

Prin gestul sau de stergere a blogului fostul informator de la cursurile MISA face o reparatie necesara insa totodata confirma si veridicitatea dezvaluirilor aparute pe site-ul oficial al MISA.


Fiti pe faza! Urmeaza dezvaluiri si despre alte personaje ale campaniei impotriva MISA si abuzurile lor.

miercuri, 29 octombrie 2008

Parlamentul Marii Britanii a legiferat clonarea dintre om si animal

Un comentariu :
Senatul britanic a votat cu 355 de voturi contra 129, ca oamenii de stiinta britanici sa poata crea in laboratoare asa-numitele „himere“, celule hibride in care se amesteca fondul genetic uman cu cel animal. Votul a fost precedat de aprinse controverse si critici asupra „medicinei lui Frankenstein“. Primul ministru Gordon Brown a avut insa si puternice motive personale, pentru a se promulga legea. Fiul sau Frazer sufera de mucoviscidoza, o boala ereditara mortala, care ar putea intr-o buna zi, sa fie vindecata printr-o terapie cu celule stem hibride. Conservatorii si criticii au reprosat guvernului britanic laburist ca vor, prin lege, sa „legifereze monstri“.

Pana acum, in Marea Britanie crearea de „himere“ nu era permisa decat cu aprobare speciala. In Suedia, Tarile de Jos, Spania si Elvetia, importul, crearea de celule hibride si folosirea embrionilor in afara corpului omenesc sunt partial permise in scopuri de cercetare, pentru o durata de timp limitata. In Germania, insamantarea embrionului uman cu cel animal este interzisa.

(Stire preluata de pe Hotnews, care a preluat la randul ei stirea din Die Welt)

marți, 28 octombrie 2008

Dhammapada - Buddha

Niciun comentariu :
95. Pentru acel om care a realizat scopul spiritual al vietii si care a devenit prin aceasta tolerant precum pamantul, ferm precum fulgerul lui Indra si transparent precum un lac fara sedimente sau impuritati, nu mai exista rezervate noi vieti in aceasta lume.
Pentru oamenii rafinati este evident ca aceasta lume in care traim (acest nivel al existentei) nu este una ideala: omul este supus la numeroase constrangeri inerente acestui corp fizic; batranetea, bolile si in ultima instanta moartea afecteaza pe toti oamenii. In plus, numeroase constrangeri negative de tot felul marcheaza destinul omului obisnuit, fiind rodul actiunilor lui gresite din trecut.

Buddha descrie in fraza de mai sus modul cum omul poate dobandi libertatea fata de aceste aspecte limitatoare si generatoare de suferinta: prin atingerea scopului spiritual al vietii, si da apoi cateva caracteristici ale celui care a realizat acest deziderat.

Asa precum pamantul suporta apasarea si a oamenilor buni si a celor rai, si in general sustine tot ce exista, tot astfel omul realizat spiritual doreste binele si evolutia atat a oamenilor buni cat si a celor rai, si in general doreste binele tuturor fiintelor, sustinandu-le pe toate in evolutia lor atat cat ii sta in putinta. Aceasta este cu putinta datorita accesului la planuri ale existentei extrem de elevate unde se manifesta aspectele divine ale fiintelor (de care acestea nu sunt constiente atat timp cat nu au atins un inalt nivel spiritual).

Oamenii realizati spiritual sunt caracterizati deasemenea printr-o fermitate deplina rezultata din perfecta lor acordare cu principiile divine. Ei nu dau dovada de inconsecventa oamenilor mediocri in respectarea principiilor divine, fiindca in cazul lor rezonanta cu energiile spirituale supreme este mult mai mare decat rezonanta cu frica, ignoranta sau alte defecte care ar putea interfera negativ cu aplicarea principiilor divine. Analogic vorbind, cel care a atins culmile spiritualitatii este precum o raza laser coerenta, totul in fiinta sa fiind acordat la sursa suprema a Existentei, aceasta generand puterea extraordinara si focalizarea specifice razei laser.

Transparenta de care pomeneste Buddha face referire la eliminarea rezonantelor negative de tot felul din structura celui realizat spiritual. Aceasta are drept rezultat fundamental eliminarea ignorantei: tot astfel precum in cazul unui lac limpede obiectele se vad cu claritate chiar daca sunt la mare adancime, in cazul celui pur realitatea divina se oglindeste neafectata chiar si in planurile cele mai grosiere ale existentei. Aceasta permite deasemenea realizarea unei unitati inefabile intre ceea ce este sus (inalt ca frecventa de vibratie) si ceea ce este jos (scazut ca frecventa de vibratie) in cadrul fiintei caracterizate de aceasta puritate.

duminică, 26 octombrie 2008

Boicot impotriva petrolistilor

Niciun comentariu :
In ultima vreme pretul barilului de petrol s-a redus la jumatate, astfel ca de la 140 dolari in urma cu cateva luni a scazut la 70 $. Totusi, preturile la benzina si motorina au scazut cu doar 1000-2000 de lei vechi.
Petrolistii nu vor sa mai scada preturile practicate, avand astfel un profit urias iar guvernul nu intervine pentru ca astfel colecteaza mai multe taxe. Pretul benzinelor influenteaza inflatia si toate celelalte preturi, iar scaderea lor la valoarea reala ar ridica puterea noastra de cumparare. Daca ei isi bat joc de noi, haideti sa-i boicotam.

IN ZILELE DE 27,28 29 OCTOMBRIE TOATA LUMEA CARE DORESTE SA PARTICIPE LA PROTEST SA NU ALIMENTEZE MASINA SI SA NU CUMPERE NIMIC DIN STATIILE DE CARBURANTI. SPERAM CA PRIN ACEST MOD DE PROTEST SA LE ARATAM FORTA NOASTRA!
Daca sustii ideea (si chiar daca nu o sustii ), da mai departe!

joi, 23 octombrie 2008

Satanism si capete de mort in ritualurile masonilor

3 comentarii :
Masonii declara ca nu sunt o religie. Cu toate acestea ei au ritualuri si isi denumesc locurile de intalnire temple. Oare de ce?

Masonii templieri si-au facut un astfel de templu la Peris. Pana la crearea acestui asezamant multe din ceremoniile masonice erau oficiate chiar in biserici, cu acordul ierarhilor Biseriicii Ortodoxe!! Desigur ceremonialul in aceste biserici era adaptat pentru a nu scandaliza credinciosii ortodocsi. In schimb in noul templu masonic desfasurarea ritualica este completa, capul de mort dominand ceremonialul ce are elemente mostenite din religiile egiptene, babiloniene si kabala.

Iata inregistrarea inaugurarii templului masonic de la Peris:
Va prezentam si un ritual înregistrat cu o camera ascunsa de către un mason din Turcia:
Prima parte a filmului contine o initiere masonica. De observat amenintarile groaznice si supunerea totala doar fata de ierarhia oculta, continute in jurmintele facute de cei racolati. Cea de-a doua este un ritual al masonilor de grad 33 care omoara ritualic o capră aflata pe o pentagrama plasata în centrul templului lojii. Marele Maestru mason bea apoi sângele caprei sacrificate in cadrul ritualului si rosteste niste invocatii in limba ebraica. Se pot observa podeaua specifica a templelor masonice si sabiile ceremoniale masonice ce ies de sub mantii. Ultima parte este o inregistrare a unei nunti in templul masonic. Iata transcrierea textului din limba turca:

- Vă rugăm să prezentati candidatii.
- Serdar Büyüküstün, de profesie inginer electrician, Aykut Erensoy, de profesie inginer electrician, Kenan Ali Akman, om de afaceri.
- Am inţeles. Vă rugăm să-i aduceţii in interior.
- Stimaţi domni, înainte de toate, am dori să ne promiteti, ca indiferent dacă sunteţi acceptat ca frate sau nu, după ce veti fi dusi în ceea ce noi numim "camera de contemplare", nu veti spune nimanui ceea ce ati vazut sau auzit aici, promiteti?Dle Erensoy?
- Da, promit.
- Dle Büyüküstün?
- Promit.
- Dl Akman?
- Da, promit.
- Frate inchizitor, lasti candidaţii sa se aseze.
- Dl Büyüküstün, spune-ne ce este lucrul care v-a atins pe piept şi pe care il simţiţi cu una din mâinile dumneavoastră?
- Uhm ... ceva de metal ... o sabie.
- Sensul sabiei care va atinge pieptul este un avertisment de a va tine promisiunea altfel veti fi facut sa regretati ca nu ati tinut-o si veti suferi pentru tot restul vieţii.Pentru a evita orice greseli, sunteti cu adevarat aceleaşi persoane care vor să adere la noi? Ati completat formularul fără presiune şi la propria dvs. dorinta? Şi l-aţi semnat?
- Da.
- Lăsaţi candidatii sa îşi inceapa "prima calatorie". Cine sunt acesti oameni? Cei care caută adevărata lumină. Domnilor, repetaţi jurământul din nou după mine:
În fata simbolului marelui arhitect al universului şi faţa fraternităţii masonice, jur ca ceea ce am spus a fost corect şi cu toata sinceritatea mea.Nu voi dezvalui nici unul din secretele noastre masonice şi nici ceea ce mi s-a aratat sau spus aici nimanui altcuiva decât altor fraţi masoni.Voi lucra pentru a indeplini obiectivele masonice.Ma voi supune principiilor francmasonice ale lojii ierarhice superioare. Voi participa cu regularitate la reuniunile lojii in care am devenit membru.
- Prim ofiţer, frate, ce vrei pentru candidaţi?
- Lumina adevarului ştiinţific, draga maestre...

Inel masonic

Cititi si:
"Ingerii" masoneriei au copite!!
Originile Masoneriei releva caracterul satanic al organizaţiei
Testamentul masonului de gradul 33 Florian Pittis reveleaza adevaratele sale preocupari "spirituale"
Video despre Illuminati, francmasonerie, manipulare media, organizatia secreta Skull and Bones, planul de dominare mondiala: noua ordine mondiala
Mentalitatea francmasonică

miercuri, 22 octombrie 2008

Informatorii de la cursurile de yoga ale MISA incep sa iasa la iveala

Niciun comentariu :
Yogaesoteric dezvaluie adevăruri secrete despre Valeriu Frunteş, fost informator neremunerat la cursurile MISA, actualmente agent al serviciilor secrete romanesti. Acest individ care s-a retras de la cursurile YOGA în anul 1995, s-a alăturat dupa 12 ani, in urma unei comenzi, campaniei de denigrare a şcolii de YOGA.
Valeriu Fruntes informatorul SRI intr-o postura freudiana care-i tradeaza adevaratele probleme.

Nici dupa 40 de zile stirea contrafacuta cu traficantul de cannabis nu a fost dezmintita

Niciun comentariu :
Pe 11 septembrie 2008 centrul de presa al politiei romane emite o stire referitoare la prinderea unui traficant de cannabis. La scurt timp stirea este preluata de 2 agentii de presa, Mediafax si Newsin, si difuzata din senin cu o mica adaugire: ar fi vorba de un membru din conducerea MISA. Aceasta lucru s-a intamplat in ciuda faptului ca in cadrul unor discutii telefonice un reprezentant al MISA nu a confirmat veridicitatea unei asemenea informatii. Realitatea TV preia stirea in buletinele sale de stiri si o difuzeaza cu regularitate in restul zilei ignorand complet reactia prompta a biroul de presa MISA si a acestui blog. Stirea falsificata este preluata apoi intocmai de catre majoritatea presei scrise si audiovizuale, exceptie facand Evenimentul Zilei care a relatat totul in conformitate cu comunicatul politiei care nu face absolut nici o referire la MISA.

Timpul a trecut si nimeni din presa nu a mai revenit asupra informatiei. Nici scuze, nici pardon si nici o dezmintire. La fel ca si in zeci de alte cazuri o minciuna grosolana la adresa MISA spusa in cor de catre mass media a ramas necorectata. Cum a fost posibil asa ceva? Care este mecanimsul de manipulare a opiniei publice in acest caz si in alte cazuri similare?

Evident ca deformarea adevarului s-a intamplat intre politie si agentiile de presa. Politistii declara ca nu ei au emis o asemenea "informatie". Sa fii inventat ziaristii asa ceva? Avand in vedere ca este vorba de 2 agentii "independente" este putin probabil ca cei doi ziaristi sa fi inventat fix aceeasi minciuna. Mai ramane varianta unei comenzi venite de undeva in scopul implicarii scolii de yoga MISA intr-un scandal. Dealtfel nu ar fi prima oara ca se intampla asa ceva.

Agentia Mediafax este renumita pentru cazurile de manipulare si dezinformare pe subiectul MISA. Un astfel de caz s-a intamplat in 2004 cand ziaristii acestei agentii au recunoscut pentru Christian Levant, care lucra atunci la Evenimentul Zilei, ca au lansat o stire falsa despre Gregorian Bivolaru, care le-a fost comandata.  Declaratia ziaristului poate fi revazuta in filmul Campania mass media impotriva MISA de la minutul 13:20. Sa aiba oare aceste minciuni ale mediafax vreo legatura cu faptul ca Adrian Sarbu directorul Mediapro a facut parte din gasca masonica Silviu Brucan, Gelu Voican Voiculescu, Petre Roman, Alexandru Barladeanu, care a pus mana pe putere in decembrie 1989? Oare Ron Lauder patronul Mediapro si presedintele "Congresului Mondial Evreiesc", o organizatie foarte atenta la discriminari de orice tip, stie ce fac angajatii sai in Romania?

Un alt caz emblematic de manipulare pe subiectul MISA este cel al ziaristului Sorin Ovidiu Balan, fondator al ziarului Gardianul. In data de 18 martie 2004 acesta apare pe postul de televiziune Antena 1 anunţand: „Azi la orele 7 s-a declanşat cea mai mare operaţiune împotriva traficului de droguri şi a traficului de fiinţe umane din România post decembristă.“ cu referire directa la descinderile barbare ale politiei in 16 locatii apartinand unor cursanti de yoga. Desigur nici aceasta stire nu este dezmintita nici dupa ce politia nu gaseste nici droguri, nici trafic de fiinte, iar toti cei "vizitati" isi fac teste anti-doping la IML care confirma ca nu sunt consumatori de halucinogene. Misterul sursei acestei "stiri" despre "cea mai mare operatiune" (observati ca in cazul MISA se folosesc numai superlative) avea sa fie dezvaluit in anul 2007 la inmormnatarea lui Florian Pittis, cand Sorin Ovidiu Balan isi dezvaluie apartenenta la masonerie, afisandu-se public cu insemne de doliu specifice.

Sa fi fost tot mana masoneriei si in recentul caz al stirii falsificate, relatat mai sus?

marți, 21 octombrie 2008

Adrian Nastase da in mintea copiilor

Niciun comentariu :
Masonul Adrian Nastase a dat in mintea copiilor. Nu la figurat ci la propriu. A siluit mintea unor copii de scoala primara cu imaginea sa electorala aflata pe niste orare. Nu stim daca sansele sale de a fi ales au crescut dupa aceasta incercare disperata. Din cate am auzit copii de scoala primara nu au dreptul sa voteze, dar vor avea in viitor cand vor creste mari. Oare Nastase spera sa aiba succes macar in alegerile din 2020?

Năstase şi-a pus "mecla" pe orare
Libertatea - 14 Octombrie 2008
În goana după un nou mandat în Parlament, politicienii au lăsat deoparte orice urmă de demnitate şi prin tehnicile alese de a atrage voturi au devenit de-a dreptul penibili. Un exemplu în acest sens este pesedistul Adrian Năstase, care a ajuns să-şi pună chipul pe orare şcolare. Adrian Nastase a impartit in scolile din Mizil orare cu chipul sau si povete pentru copii. Candidat într-un colegiu din Mizil la alegerile parlamentare, Adrian Năstase apelează la metode jalnice în speranţa că oamenii îl vor vota pentru a mai obţine un nou mandat de deputat. Copiii din Mizil au primit orare şcolare cu semnătura fostului premier şi cu o povaţă: “Când eram mic, mama mi-a spus că nu voi ajunge prea departe fără carte. Fără învăţătură nu aş fi făcut multe lucruri în viaţă şi nu i-aş fi bucurat pe cei dragi”.

Recomandare TV: Kalachakra - o cale spre iluminare

3 comentarii :
TVR Cultural a programat Joi 23 octombrie, ora 20:55 si in reluare Vineri 24 octombrie, ora 1:45 , documentarul Kalachakra - o cale spre iluminare (Kalachakra... a journey to enlightenment). Scenariul, regia, producţia Gaynor O'Flynn

Descrierea TVR: "Călătorie a realizatoarei în Himalaya, în îndepărtata vale Spiti, unde Dalai Lama va executa vechea ceremonie Kalachakra, care îi conduce pe participanţi în Shambala - Raiul de pe Pământ. În călătorie, ea întâlneşte şi alţi occidentali în căutarea spiritualităţii, refugiaţi tibetani, călugări, triburi şi înţelepţi locali, toţi în căutarea păcii spirituale reprezentată de Shambala."

luni, 20 octombrie 2008

Stiri: Alti pasi catre dictatura globala

Niciun comentariu :

Recuperarea istoriei secrete a umanitatii: GIGANTII

Niciun comentariu :
«Am dezgropat uriaşi cu mâna mea, în 1950»
Libertatea 19 Octombrie 2008
Articol semnat de Sorin Golea, Claudiu Pacearca

Pomeniţi de toate mitologiile lu­mii, uriaşii au fost una dintre cele patru rase de umanoizi de pe Pământ. Există multe zvonuri că ar fi fost găsite morminte ale unor asemenea fiinţe, dar nu a existat nici un om care să fi spus că le-a vă­zut cu ochii lui. Liber­tatea a mers pe ur­me­le u­riaşilor şi a gă­sit un om care a participat la săpătu­rile arheolo­gice de la Ar­gedava, judeţul Giurgiu. Io­niţă Florea (80 de ani) a văzut scheletele giganţilor. Iar arheologii ne-au explicat, de fapt, des­pre ce e vorba.

"Aici era Nucetul. Pă­rin­­ţii mei spuneau că în a­ceste locuri stăteau u­riaşii. Ei le spu­neau ji­dovi, că aşa îi nu­meau aici pe uriaşi. Cre­deam că sunt po­­veşti, dar am a­vut oca­zia să văd un sche­let", spu­ne Io­ni­ţă Flo­rea, în vâr­stă de 80 de ani, din co­mu­na Popeşti, judeţul Giur­giu. Despre ce e vor­ba?

În nordul acestei lo­ca­lităţi a fost desco­perită, în anul 1926, o cetate dacică, ie­şită din co­mun prin mărime. Cel­ care a făcut săpături aici a fost arheologul Vasile Pârvan, care era convins că a gă­sit pri­ma capitală a lui Bu­re­bis­ta. S-au efectuat săpături în mai mul­te rân­duri, pâ­­­­nă a­proa­­­­pe de anul 2000. S-a dovedit în timp că a fost, în­tr-a­devăr, pri­ma cetate de scaun a lui Burebista, care a unificat apoi toate triburile dacilor şi a de­ve­nit un rege ce stăpânea aproa­pe jumătate din Eu­ropa.

Ceea ce a frapat la Ar­ge­dava sunt informaţiile con­f­orm cărora în timpul săpătu­rilor arheologice s-ar fi des­co­perit sche­letele a 80 de uriaşi, adică uma­noizi î­nalţi de aproximativ 4 me­tri. Acest lucru s-ar fi în­tâm­plat prin 1946-1954. Informaţii despre sche­­­lete de uriaşi descope-rite pe teritoriul Româ­niei au mai existat. Dar până acum nu s-a găsit nici o persoană care să declare că le-a văzut. "Eu am început să sap aici în 1947 cu echipa de arheologi. Ei au angajat vreo 30 de oameni din sat. Aveam atunci vreo 18 ani, eram cel mai tânăr, şi m-am dus pentru că ne dădeau 400.000 de lei pe zi. Puteam să cumpăr cu ei doar un kilogram de mălai. Era sărăcie la acea vreme. Odată, după ce am săpat la o adâncime de patru metri, am găsit o glavă (craniu - n.r.) foarte ma­re, cam de vreo două sau trei ori cât al unui om. Le-am spus arheolo­gilor. Seful era atunci Ro­setti (Dinu V. Rosetti - n.r.). Ne-a trimis imediat aca­să pe noi, sătenii, şi au săpat doar ei. Oasele le-au pus într-un camion cu prelată. Unde le-au dus, nu ştiu. Am săpat aşa timp de trei ani şi am mai găsit uriaşi. Să zic aşa, aveau vreo patru metri lungime. Când gă­seam oasele, arheologii ne tri­miteau a­casă, să nu ve­dem noi ce e acolo. Dar noi ve­deam, că nu eram orbi. Si uite aşa am dezgropat uriaşi cu mâ­na mea în 1950", a spus Ioniţă Flo­rea.

La Argedava s-au mai găsit şi calendare solare asemănătoare cu cele de la Sarmizegetusa, dar care au dispărut, cu tot cu oasele de uriaşi, nu se ştie unde.

Au rămas legendele u­riaşilor porecliţi "Ji­dovi", nu se ştie de ce, peste tot în zona de sud a Mun­teniei. La sud de Popeşti există o vale care se înt­in­de de la Olt până la Giurgiu. Legenda spune că un uriaş, pe nume No­vac, cel mai renumit dintre toţi, s-a luptat cu un ba­laur care le făcea rău oa­menilor. Simţindu-se în­vins, balaurul a fugit şi a lăsat o dâră pe pământ. Aceasta este "Brazda lui Novac".

În Tangâru, la aproximativ 15 kilometri de Popeşti, se află o altă ridicătură de pământ, tot o fostă cetate dacică, atestată arheologic.
"Măgura asta a fost făcută de jidovi, de uriaşi. Aşa spun poveştile din bătrâni. De aici până dincolo de Teleorman o să vedeţi asemenea măguri (movile - n.r.) făcute de uriaşi", ne-a spus Ion Ene, de 71 de ani, din comuna Tangâru, judeţul Giurgiu

"Cu aproximativ 7000 de ani în urmă, în zo­na României se dezvoltase o civilizaţie îna­intată, sedentară, cu o cultură strălucitoa­re. Peste ei au venit populaţii din Est, nu­mi­te de arheologul american Maria Gimbutas civilizaţia kurganelor. Diferenţa dintre po­pulaţiile autohtone şi cele invadatoare era în primul rând de înălţime, cei veniţi fiind mai înalţi - lucru atestat arheologic - răz­boi­nici, buni metalurgi şi constructori de ce­tăţi aşezate pe înălţimi. Aşa se explică faptul că în legende toate cetăţile vechi sunt con­stru­ite de uriaşi, iar agricultura perfor­man­tă este legată de plugul metalic adus de ei. Altfel spus, uriaşii au venit din Est, cu 7000 de ani în urmă. Răspândirea acestor populaţii de uriaşi în toată Europa, apoi în Ori­en­tul Mijlociu şi nordul Africii, a dus, se pa­re, la naşterea legen­delor despre uriaşi. E foarte posibil ca ei să se fi a­si­miliat în marea masă a populaţiilor autoh­to­ne, mai mici de înălţi­me, aşa cum spun, de altfel, şi legendele, şi astfel să fi dispărut. Reminiscenţe ale acestor uriaşi le vedem cu ochii noştri: se mai nasc din când în când oameni foarte înalţi. Me­dicii le spun persoane bolnave de gigantism. Si aici este de amintit faptul că mito­lo­giile vorbesc despre uriaşi ca despre o ra­să umanoidă degenerată, nereuşită", ne-a explicat arheologul Traian Popa.

Giganţi sau titani există, sub o formă sau alta, în mitologiile şi legendele multor popoare. Dăm e­xemplu Biblia, unde apar în mai multe rânduri.

- Prima referire o găsim în capitolul Geneză din Biblie: "Uriaşii erau pe pământ în vremea aceea, şi chiar şi după ce s-au împreunat fiii lui Dum­nezeu cu fetele oamenilor". Sau: "... nişte neamuri mai mari şi mai puternice decât tine, ... un popor mare şi înalt la statură, copiii lui Anac, ... despre care ai auzit zicându-se: Cine va putea să stea împotriva copiilor lui Anac?" (capitolul Deuteronomul).

- Celţii considerau că primele fiinţe care au locuit Pământul au fost giganţii, abia după ei venind oamenii. Pietrele de la Stonehenge au şi ele poveşti ce se re­feră la un gigant care a cumpărat pie­tre uriaşe, magice, de la o vrăjitoare. Apoi le-a transportat prin aer până în Câmpia Salisbury.

- Mitologia greacă pomeneşte de titani, fraţi ai zeilor, ca­re s-au răsculat împotriva acestora, dar au pierdut lupta şi au fost în­chişi în în­tu­nericul veşnic.

- Mitologia ro­mâ­nă spune că e­xistenţa umanoidă a cunoscut mai multe "rase" şi a început cu căpcăunii, forme nere­u­şite de umanizare, ca­re au dispărut. După ei au venit uriaşii, care s-au ridicat împotriva lui Dumnezeu. Divinitatea a trimis Potopul şi i-a omorât pe toţi. După uriaşi au venit oamenii, care vor fi înlocuiţi cu blajinii, o rasă de fiinţe mici de statură, cu suflet bun, care sunt pe placul lui Dumnezeu.

În general, toate legendele consideră că rasa uriaşilor a dispărut, iar locul ei a fost luat de oameni.

În Vechiul Testa­ment e descrisă o lup­tă în­tre filisteni şi israeliţi. Au fost puşi faţă în fa­ţă doi luptători. Ar­­ma­ta ce­lui care pier­­dea lupta trebuia să se consi­de­re învinsă. Din par­tea filistenilor a fost trimis uriaşul Go­liat, iar din par­tea is­ra­eliţilor, micu­ţul Da­vid. Cel din urmă a în­vins: i-a aruncat o piatră în frunte uriaşului, l-a ameţit, apoi i-a tăiat capul.

Este oare Ghita Muresan "ruda" cu gigantii din Insula Pastelui?

Americanii se pregatesc de recesiune dar si pentru tot ce poate fi mai rau

Niciun comentariu :
Dupa ani de zile de cultura a creditelor ipotecare, americanii aruncati in plina criza financiara au ajuns sa se intereseze de simplitatea vietii, intr-o tara fondata pe munca fizica si simtul banilor, afirma Barbara Dafoe Whitehead, autoarea unui raport "pentru noi economisiri", publicat de Institutul pentru valorile americane. "In urma cu doi sau trei ani", afirma ea, ''daca ai fi pronuntat cuvantul economisire, toata lumea ti-ar fi ras in fata si ar fi spus: asta suna a secolul XIX.

"Fac lucrurile practice pe care oamenii le-au facut mereu", a explicat Sandra, mama divortata, in varsta de 64 de ani. "Cumpar cand sunt reduceri, folosesc bonuri de reduceri. Imi cultiv propriile legume, spal rufele dupa ora 20.00, cand electricitatea este mai ieftina, folosind apa rece. Fac focul in semineu pentru a incalzi casa", povestestea femeia, care isi creste singura fata de 15 ani. "Nu conduc decat daca n-am incotro" si "fac comert cu magazinele de haine".
Intr-o cafenea din Washington, un barbat spune: "Pantalonii mei sunt vechi, camasile sunt rupte, iar sosetele mele au gauri, dar nu e momentul sa fac cheltuieli". O alta persoana plateste pentru cafeaua acestuia. Denise, o femeie in varsta de 51 de ani, care munceste in domeniul restaurarilor, a renuntat la vacantele anuale. "Am vrut sa plec intr-o croaziera, insa pentru asta trebuie sa faci economii si in acest moment nu se poate", explica ea, mama a patru copii. Ea nu mai stie nici daca va putea face biscuiti impreuna cu cei sapte nepoti, de Craciun. "Preturile ingredientelor au crescut atat de mult", spune Denise.

Pe langa aceasta revenire la viata simpla unii americani se pregatesc pentru tot ce poate fi mai rau si isi fac stocuri de produse in propriile case. Au aparut tot mai multe magazine online care ofera o multitudine de produse necesare in caz de razboi sau calamitate precum pachete de alimente ce asigura hrana unui adult pe timp cateva luni sau chiar pe un an de zile, purificatoare de apa, aragaze portabile, hrana concentrata si energizante, saci de grau si mori de macinat electrice sau manuale, seminte de legume pentru gradinarit, masti de protectie si ghiduri de supravietuire in caz de urgenta.

Unele bloguri au publicat deja liste cu primele 100 de articole care dispar de pe rafturi in cazuri de stare de urgenta printre care enumeram: generatoare electrice, filtre sau purificatoare de apa, toalete portabile, lemnele de foc, uleiul de lampa, armele, munitia, spray-urile de autoaparare, cutite, deschizatoare de conserve, mierea, zaharul, orezul, fasolea, graul, uleiul de gatit, etc. De asemenea supravietuitori ai razboaielor precum cel din Sarajevo indica diverse strategii de supravietuire iar manualul FM 21-76 de supravietuire al armatei SUA a inceput sa circule printre internauti.

Ce va urma? Vom vedea. In orice caz visul american are toate sansele sa devina un cosmar care sa arunce si restul lumii in haos. Masoneria mondiala asta isi doreste.

joi, 16 octombrie 2008

Legea martiala in reclame MTV: avertisment sau amenintare?

Niciun comentariu :

Stiri: Conspiratia mondiala iese la lumina si face ultimii pasi catre dictatura globala

2 comentarii :
Pentru a sti ce ne mai poate asteapta in viitor, daca nu ne trezim la realitate, vizionati filmele:
Criza financiara si viitoarea lovitura de stat la nivel mondial - (Zeitgeist partea a 3-a)
Joc final (EndGame) de Alex Jones
AMERICA - De la Libertate la Fascism (Freedom To Fascism)

Pe fondul continuarii crizei economice, Franta propune un guvern economic mondial - se cam adevereste ce am spus despre conspiratia masonica planetara

Un comentariu :
Iata ca la reuniunea Consiliului European de toamna care are loc acum la Bruxelles, si care reuneste sefii de stat si de guvern ai tarilor membre ale Uniunii Europene, Franta (prin vocea presedintelui Nicholas Sarkozy) a cerut nici mai mult nici mai putin decat crearea unui guvern economic mondial! Pentru a intelege si mai bine presiunile exercitate in aceasta directie, merita sa ne amintim ca Franta detine la ora actuala presedintia Consiliului Europei.

Aici puteti citi pe Hotnews intreaga stire: link.

Nu-i asa ca se cam adevereste ceea ce am spus despre conspiratia masonica planetara care urmareste sa preia puterea la nivel mondial? Si asta chiar pana in cele mai mici amanunte, totul decurgand exact asa cum este descris inca de acum 100 de ani in Protocoalele masonice: cu o criza financiara (creata in mod voit de masoni) care sa produca panica in lume, astfel ca oamenii sa accepte infiintarea unui guvern mondial. Iata cum se indeplineste sub ochii nostri, si inca in ritm grabit, cunoscutul dicton masonic "Prin haos la ordine": haosul economic si financiar creat in mod intentionat de masoni, le permite acestora sa creeze structuri de putere la nivel mondial pe care sa le controleze in totalitate.

Asistam asadar la o actiune de preluare a puterii la nivel planetar, prin mijloace care spun totul despre intentiile celor care o executa: acestia nu se dau in laturi de la nimic, iar daca aruncarea omenirii intr-o adanca criza economica le slujeste interesele, au pus-o in practica fara sa ezite, fara sa le pese catusi de putin de suferinta pe care o arunca asupra intregii omeniri.

Ma intreb cat va mai dura si ce oare ar trebui sa se mai intample pentru ca oamenii lucizi si inteligenti sa-si dea seama ca aceasta conspiratie satanica masonica (ce vizeaza instaurarea unei dictaturi absolute si sangeroase la nivel planetar, in care oamenii sa fie exploatati precum niste vite de catre "elitele" masonice) se desfasoara chiar acum sub ochii nostri in ritm accelerat. Sigur ca e comod si usor sa te ascunzi ca strutul cu capul in nisip, sau sa te guduri pe langa masonii care urmaresc sa preia puterea, fara sa-ti pese de cei din jur, si fara sa-ti pese de binele si libertatea celorlalti oameni, dar nu trebuie sa uitam ca in final binele va triumfa deoarece nimeni nu este mai puternic decat Dumnezeu, si ca mult se vor cai aceia care au ales sa puna in practica raul si tot ceea ce este negativ. Cu totii ne vom infatisa in cele din urma in fata lui Dumnezeu, si atunci va fi infinit mai bine pentru aceia care au ales sa puna in practica valorile divine (cum ar fi binele, adevarul, libertatea, curajul) desi poate au suferit in aceasta lume pentru aceasta alegere a lor, decat aceia care au ales sa puna in practica valorile satanice (cum ar fi raul, nedreptatea, minciuna, sclavia, lasitatea) chiar daca acestia au beneficiat temporar in aceasta lume de avantaje materiale pentru aceasta alegere a lor. Oamenii care aleg sa puna in practica valorile divine isi sacrifica poate anumite avantaje materiale dar in schimb isi castiga un suflet divin; oamenii care aleg sa puna in practica raul castiga unele avantaje materiale si teribil de efemere pe aceasta lume, dar in schimb isi "pierd" sufletul prin acest autentic pact al lor cu diavolul. Oare cine este mai castigat in final?

De aceea nu ar trebui sa ne temem sa ne exprimam cu mult curaj opiniile in ceea ce priveste problemele grave care ameninta lumea la ora actuala, fiindca Dumnezeu este intotdeauna alaturi de cei buni, curajosi si onesti.

miercuri, 15 octombrie 2008

Senzational: Sentinta generalilor baga spaima in masoni

Un comentariu :
Generalii Chitac si Stanculescu au fost condamnati definitv la 15 ani de inchisoare. Aceasta sentinta a speriat foarte tare cateva varfuri ale masoneriei deoarece acesti doi generali detin multe dedesubturi ale revolutiei si ale vietii politice romanesti. Cateva televiziuni au comentat indelung si cu manie proletara decizia data de Inalta Curte de Casatie si Justitie. Masonul Gelu Voican Voiculescu, surprins de decizie dar si de conferinta de presa a generalului Stanculescu care a amenintat cu dezvaluiri, a dat peste cap programul catorva televiziuni pentru a lua apararea generalilor prin interventiile sale in direct.

Ce a spus generalul Stanculescu la conferinta de presa:
- in 1989 a fost printre cei care au impiedicat ruperea Romaniei in trei bucati!!
- Romania trebuia rupta in trei bucati: una luata de Serbia, a doua de Rusia si a treia de Vest;
- am casetele cu aceste adevaruri, ele sunt undeva in strainatate; sunt noua casete audio a cate 60 de minute;
- nu fac publice casetele deoarece nu vreau sa mai pun paie pe foc; vreau ca Romania sa se linisteasca;
- este mai comod pentru cei care au accedat la putere, in trecut si prezent, sa nu se afle adevarul cu care au legatura la ora actuala multi de-aici si din afara tarii noastre!!

Va incepe oare un efect de domino si vom asista si la alte dezvaluiri despre revolutia si istoria adevarat a Romaniei? Nu stim. Pana atunci insa va oferim un text din Armaghedonul masonic 2007 care spune cate ceva despre implicarea masoneriei in revolutia romana si aparitia la scurt timp a primelor loje masonice:

„Cînd şi cum a fost exclus Ceauşescu din această lojă (P2) nu se poate şti, dar cert este că şi a fost împuşcat în ziua de Crăciun, moartea sa fiind, de fapt, una simbolică. În timpul pseudo-procesului de la Tîrgovişte, înainte cu cîteva momente de a fi executat, Ceauşescu s-a adresat Elenei Ceauşescu astfel: «Ai văzut ce ne-a făcut Marcel?». În ultimele clipe ale vieţii, Ceauşescu realizase că masoneria îi hotărîse soarta: execuţia capitală, numele de cod al masoneriei fiind Marcel, nume pe care îl bănuim a avea legătură cu Marcel Shapira, cel care, la Paris, a fost şeful masoneriei române în exil. Această referire a lui Ceauşescu, prin acest nume de cod, se poate regăsi pe caseta video a asasinării lui la Tîrgovişte, hotărîtă de acel Tribunal Masonic în data de 25 decembrie 1989“. Acelaşi autor consideră ca pe o dovadă certă a complotului masonic în asasinarea cuplului Ceauşescu prezenţa „revoluţionarului“ Gelu Voican-Voiculescu ca reprezentant al noii puteri şi membru al tribunalului ad-hoc care i-a judecat şi ucis pe cei doi, devenit mai apoi viceprim-ministru al României (adjunct al prim-ministrului Petre Roman), Voican-Voiculescu fiind la acea dată mason iniţiat în gradul 33 al ritului scoţian antic şi acceptat. Acelaşi Gelu Voican-Voiculescu s-a ocupat personal şi de ritualul înhumării şi înmormîntării celor doi „dictatori“. Presa a semnalat şi după aceste evenimente că Voican-Voiculescu a continuat să îşi desăvîrşească cariera masonică. Astfel, Petre Roman a trimis o scrisoare de recomandare la Cairo, prin care îl autoriza pe ambasadorul României Ion Angelescu să-l asiste pe Gelu Voican-Voiculescu la ceremonia afilierii în loja ritului Memphis-Mishraim din Egipt. În primăvara anului 1990, în presa românească au fost publicate mai multe articole ale „Grupului de la Paris“, reprezentînd 19 masoni din afara obedienţei Supremului Consiliu al Ordinului Masonic Român condus de Shapira, iar în toamnă a fost înfiinţată la Bucureşti loja Concordia, sub obedienţa Marelui Orient al Italiei. Prima acţiune importantă a avut loc în octombrie 1990, cînd, prin hotărîrea adunării generale a lojilor masonice române „în exil“ şi a lojilor de grade superioare (dependente de Supremul Consiliu de 33 al Ordinului Masonic Român), se constituie la Paris Marea Lojă Naţională Română, compusă din trei loji de bază: Steaua Dunării, România Unită (România Liberă) şi Solidaritatea (Pax in Deo), mare maestru fiind ales Alexandru Paleologu. În mai 1991, Marele Orient al al Franţei a înfiinţat la Bucureşti loja Humanitas."
Sursa: "Armaghedonul masonic 2007"
Cititi si: Alt exemplu care arata modul in care sunt utilizate Protocoalele maestrilor francmasoni

Flota OZN in Coreea - 12 oct 2008 si alte aparitii

2 comentarii :
Coreea - 12 oct 2008

Aparitii similare ale unor Obiecte Zburatoare Neidentificate ce au fost vazute in plina zi de catre mari multimi de oameni (insa nici una tipul celei prezise si neverificate pentru data de 14 oct) au avut loc deasupra Lima, Peru pe 20 mai 2007 si deasupra Mexicului pe 10 iunie 2004


si 28 ianuarie 2005

Eminescu si masoneria

4 comentarii :
Putina lume ştie că Mihai Eminescu a fost şi un jurnalist politic de geniu, latură care a fost ignorată în timpul comuniştilor. Abia după decembrie 1989, prin grija unor oameni de excepţie, opera sa politică a fost reeditată. Eminescu a desfăşurat o mare parte a activităţii sale de jurnalist la ziarul Timpul, între decembrie 1877 - iunie 1883.

Analizată în ansamblu, opera sa politică dezvăluie un aspect foarte important al personalităţii sale, ascuns atâta vreme de masoni (comunişti sau de alte orientări). În cele peste 150 de articole publicate, a exprimat clar o atitudine patriotică şi fundamental antimasonică, atrăgând în mai multe rânduri atenţia opiniei publice asupra pericolului infiltrării acestei organizaţii în România şi creându-şi datorită acestui fapt, duşmani în rândul masonilor. A “beneficiat”, printre altele chiar şi de citaţii la tribunale, emise de autorităţi internaţionale.

Aceste fapte au stat la baza scoaterii lui Eminescu mai întâi din viaţa publică, într-o ipostază penibilă, apoi chiar din viaţa fizică. Acţiunea a fost pusă la cale de către cei extrem de deranjaţi de ideile sale, adică de către francmasoni.

În acest sens, apar astăzi din ce în ce mai multe voci autorizate (critici literari, istorici de renume, medici de toate specialităţile) care au analizat fiecare din punctul lui de vedere dispariţia bruscă şi misterioasă a marelui nostru poet, voci care susţin cu dovezi clare că Eminescu, datorită personalităţii şi a acţiunilor publice, a fost înlăturat printr-un asasinat executat lent, astfel ca nimeni să nu-şi dea seama despre faptul că el a fost de fapt, omorât. Mai întâi, printr-un abil mod de mediatizare, a fost trecut în rândul nebunilor, apoi s-a apelat prin aceeaşi presă la donaţii publice pentru întreţinerea şi tratamentele sale, după aceea a fost prezentat opiniei publice faptul că el nu mai este conştient, şi a dispărut brusc, fiind lovit la cap de un dubios pacient al spitalului.

Cititi continuarea articolului.
Vizonati si o prezentare video facuta de catre Andrei Gheorghe vietii lui Eminescu.

Cititi si:
Eminescu a fost asasinat de masoni?
Eminescu si Sufletul Neamului Romanesc

Cateva fragmente din scrierile lui Eminescu cu referiri la masonerie:
“Numai o sectă fără de patrie şi fără de simţ istoric, numai cetăţenii liberi, egali şi înfrăţiţi ai universului întreg, numai republica universală, reprezentată la noi prin urmaşii fanarioţilor, C.A. Rosetti şi alţii a putut da mână de ajutor unui element străin, a cărui tendinţă este nimicirea noastră naţională”.

“Pentru a realiza acest gheşeft, roşii vor fi în stare să facă compromis cu ori şi cine de orice nuanţă politică ar fi.”

“…s’au prăsit secta roşie, care nu dă’ndărăt nici înaintea crimei, secta căreia ignoranţa şi smintirea sunt titluri de recomandaţie, trădarea de Domn un merit răsplătit cu recompense naţionale; revolta şi răsturnarea un brevet, un privilegiu pentru a deveni om mare. …că aceşti oameni sunt ei înşişi promotorii tuturor tendenţelor de distrugere şi anarhie.”

Descrierea centrilor de forta (chakras) si a activarii lor prin trezirea fortei esentiale in fiinta (Kundalini)

Niciun comentariu :
Anatomia subtila a corpului uman este o realitate de necontestat. Ea este probata cel mai evident prin practicile si cunostintele medicilor indieni sau chinezi care diagnosticheaza si vindeca tinand cont de energiile ce tranziteaza meridianele sau altfel spus nadis-urile corpului uman.

Din pacate medicina occidentala aflata sub influenta financiara a concernelor farmaceutice ignora aproape complet existenta corpurilor subtile si continua sa actioneze ca si cum omul este doar un amestec de substante chimice, desi meridianele energetice au fost evidentiate de catre oamenii de stiinta prin procedee speciale de fotografiere.

Va propunem un documentar in limba romana, plin de culoare şi lumină care ne prezintă într-o maniera spectaculoasa cei 7 centrii de forţă ai fiinţei, pe care l-am mai prezentat anterior in limba engleza. Scris, produs şi narat de Anodea Judith, documentarul este o realizare la superlativ, probabil o experienţă idescriptibilă. Fascinantele animaţii făcute de Alex Wayne şi încântătoarea muzică compusă de Robin Silver se contopesc într-un tot armonios cu frazele rostite de Judith de-a lungul vizionării filmului.

Recomandari articole

Niciun comentariu :
Costica Cojocaru ne aduce aminte ce fel de justitie avem in Romania, dupa recenta scoatere a lui Ion Iliescu de sub urmarire penala pentru crimele mineriadei din iunie 1990 si ne explica de ce ziarul Ziua este atat de suparat pe cei de la MISA, in special pe Gregorian Bivolaru, in articolul Masonii in actiune.

Timpul Adevarului, ziar-simbol de lupta împotriva coruptiei generalizate, publica un foarte complet studiu despre MISA si Gregorian Bivolaru, scris de Simona Fica in colaborare cu yogaesoteric.net, si reia cateva subiecte pe care opinia publica e bine sa si le aminteasca: ”Bomba fumigena” MISA, lansata pentru a masca un adevar monstruos: Adrian Nastase = traficant de copii! si RoMafia acolitilor lui Bombonel.

Yogaesoteric a publicat recent doua articole extrem de interesante: Feudalism...Capitalism... Noua Ordine Mondială!si Descoperirile arheologice recente pun sub semnul întrebării teoriile oficiale asupra originii şi evoluţiei omului.

Mentionam aici si doua articole mai vechi dar foarte interesante, aparute in Nexus magazine, Agenda OZN a guvernului din umbra (1) si Agenda OZN a guvernului din umbra (2). Ele au la baza informatii furnizate de organizatia The Disclosure Project, din care fac parte peste 20 de fosti angajati ai guvernului american, in mare majoritate militari si ofiteri de informatii, care, incalcand juramintele depuse, au decis sa vorbeasca despre faptul ca Terra a fost si este vizitata de catre civilizatii extraterestre.

marți, 14 octombrie 2008

Update la documentarul "Contactul cu extraterestri a inceput" (Contact has begun) - versiunea in limba romana

2 comentarii :
Semnalam cu bucurie aparitia online a versiunii in limba romana a filmului documentar Contactul cu extraterestri a inceput (Contact has begun) pe care l-am prezentat in urma cu cateva zile:


Click pe butonul zoom pentru a vedea filmul in mod full screen

Noaptea iguanei - regia John Houston

Niciun comentariu :
Filmul "Noaptea iguanei" turnat in anul 1964 de catre regizorul John Houston, se constituie intr-o recomandare cinematografica perena in primul rand datorita caracterelor sale memorabile (remarcabile fiind prestatiile actoricesti ale lui Richard Burton, Ava Gardner, Deborah Kerr si Grayson Hall), cat si prin unele scene cu un puternic impact emotional (cum ar fi de exemplu scena care surprinde puritatea si inocenta vietii traita in armonie cu natura de catre mexicanii indigeni, reflexie a unei existente paradisiace).

luni, 13 octombrie 2008

Mesaje misterioase primite de la civilizaţii extraterestre

Niciun comentariu :
În seara zilei de 26 noiembrie 1977, în sudul Angliei s-a petrecut ceva uluitor. Utilizând o tehnologie care nu exista pe planeta Pământ la acea vreme, o voce neidentificată a întrerupt complet emisiunea postului Independent Televison News şi a adresat pentru prima dată în direct telespectatorilor, în limba engleză, un mesaj alcătuit din 600 de cuvinte. înregistrarea audio completă a acestui mesaj misterios este disponibilă pe YouTube. Frecvenţa sonoră respectivă a început fix la ora 17:10 şi a durat aproximativ 6 minute. O agenţie guvernamentală din Marea Britanie a încercat fără succes să blocheze semnalul respectiv. La scurt timp după aceea, atât postul de televiziune respectiv, cât şi Poliţia au primit mii de apeluri telefonice. Ulterior, autorităţile şi-au cerut de 3 ori scuze pentru această întrerupere, calificând mesajul drept o banală transmisiune pirat sau chiar o farsă, dar cu toate acestea, până în prezent sursa enigmatică a acelei „farse" nu a putut fi niciodată identificată. Pentru aceia care sunt capabili să vadă dincolo de aparenţe, acest aspect este cât se poate de semnificativ. Chiar dacă pentru cei sceptici, aceasta nu înseamnă, ca de obicei, nimic, pentru cei care sunt înzestraţi cu inteligenţă şi intuiţie este aproape evident că această întrerupere completă a unei emisiuni de televiziune nu putea fi realizată de oricine pe vremea aceea. Acest aspect indică o enigmă tulburătoare care, dat fiind faptul că mesajul respectiv se defineşte din start ca fiind un mesaj de la extraterestri, ne face imediat să gândim că a fost şi rămâne nimic altceva decât un mesaj ce provine de la o civilizaţie extraterestră. Vă oferim în cele ce urmează textul integral al mesajului ce a fost transmis în 26 noiembrie 1977:


„Vă vorbeşte Vrillon, reprezentant al Comandamentului Galactic Ashtar. Timp de mai mulţi ani, unii dintre voi ne-aţi văzut pe cer sub forma unor lumini. Ne adresăm vouă cu iubire, în pace şi înţelepciune, aşa cum am făcut aceasta cu fraţii şi surorile voastre de pe întreaga voastră planetă, Terra. Am venit acum să vă avertizăm despre destinul rasei şi al lumii voastre şi intenţionăm să vă sfătuim cu înţelepciune pentru a putea să comunicaţi semenilor voştri care este calea cea mai bună pe care trebuie să o adoptaţi pentru a evita în felul acesta toate dezastrele care ameninţă atât lumea voastră, cât şi alte lumi din jurul vostru. Va fi bine să învăţaţi să acţionaţi cu iubire şi înţelepciune pentru a putea să participaţi la marea trezire spirituală ce va avea loc atunci când planeta voastră va trece într-o nouă eră, a Vărsătorului. Această nouă eră a profundelor transformări ar putea să fie pentru rasa voastră o perioadă de iubire, bunăvoinţă, mare pace şi evoluţie, cu condiţia ca aceia care vă conduc, unii dintre ei din umbră, să devină conştienţi de forţele rele care le întunecă acum judecata. Rămâneţi calmi şi ascultaţi cu atenţie ce am să vă spun, căci această şansă s-ar putea să nu se mai repete. Toate armele voastre distrugătoare şi nefaste trebuie să fie neîntârziat suprimate. Vremea conflictelor şi a războaielor trebuie să devină pentru voi ceva de domeniul trecutului. Luaţi aminte, căci rasa din care faceţi parte ar putea să progreseze cu uşurinţă spre noi niveluri, mult mai elevate, de evoluţie, dacă vă veţi arăta demni de aceasta în faţa lui DUMNEZEU. Nu vă mai rămâne decât puţin timp pentru a învăţa să trăiţi cu toţii împreună în iubire, pace şi bunăvoinţă.
Peste tot pe această planetă mici grupuri sunt inspirate de noi şi vă învaţă deja aceasta, ei se află aici pentru a vă transmite lumina plină de înţelepciune a noii ere care se naşte. Sunteţi liberi să le acceptaţi sau să le respingeţi învăţăturile autentice, dar luaţi aminte căci numai aceia care vor învăţa să trăiască în pace şi iubire vor avea cu siguranţă acces la sferele superioare ale evoluţiei spirituale. Vă vorbeşte acum Vrillon, un reprezentant al Comandamentului Galactic Ashtar. Trebuie să mai ştiţi că există numeroşi profeţi şi ghizi spirituali falşi ce acţionează în lumea voastră. Ei vă iau şi apoi vă consumă energia - pe care voi o numiţi bani - şi apoi o utilizează în scopuri malefice, neoferindu-vă în final în schimb decât mizerii fără valoare. Pentru aceia dintre voi care au trezit bunul simţ şi intuiţia, Şinele vostru divin, profund vă va apăra cu uşurinţă de toate acestea. învăţaţi neîntârziat să fiţi atenţi la vocea voastră interioară, care vă ajută să discerneţi adevărul de eroare, permiţându-vă să evitaţi starea de confuzie, haosul lăuntric şi minciuna. învăţaţi să ascultaţi această voce divină, care se află în fiecare dintre voi şi îndreptaţi-vă pe calea evoluţiei spirituale fiind totodată perseverenţi. Să ştiţi că noi v-am observat toate progresele pe care le-aţi făcut de mai mulţi ani, tot aşa cum voi observaţi luminile de la vehiculele noastre ce apar pe cer. Ştiţi acum că noi suntem aici şi să ştiţi că există, pe Pământ şi în jurul Pământului, mai multe fiinţe decât savanţii voştri vor să admită.
Suntem profund îngrijoraţi pentru voi şi vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a vă ajuta pe drumul vostru către lumină. Nu vă temeţi şi daţi-vă seama că tot ceea ce aveţi de făcut implică doar să căutaţi să vă cunoaşteţi şi să vă înţelegeţi cu adevărat pe voi înşivă, pentru a trăi în armonie şi iubire pe planeta voastră Terra. Noi cei din Comandamentul Galactic Ashtar vă mulţumim pentru atenţia acordată. Vom părăsi acum planul existenţei voastre pământeşti. Fiţi binecuvântaţi în numele iubirii supreme şi al adevărului cosmic."Redăm acum transcrierea celor trei mesaje prin care televiziunea şi-a cerut scuze pentru această stranie întrerupere inopinată a programului. Primele două mesaje au fost incluse în principalul buletin de ştiri al postului respectiv de televiziune, ce a fost difuzat în aceeaşi seară, iar cel de-al treilea a fost difuzat noaptea pe postul de radio Independent.

Primul mesaj:
„Suntem deja conştienţi că telespectatorii noştri din anumite zone ale ţării s-au confruntat cu anumite întreruperi ale semnalului sonor. Ne exprimăm regretele şi vom face tot posibilul să remediem această problemă."

AL doilea mesaj
„în regie, inginerii noştri fac deja eforturi pentru a descoperi sursa a ceea ce ei numesc o «transmisiune pirat», care a durat aproximativ şase minute în timpul buletinului de ştiri al I. T. N. din această seară. Telespectatorii din regiunile Berkshire şi Hampshire, ce sunt deserviţi de emiţătorul din Hannington, s-au confruntat deja cu această problemă. Ei au auzit o voce, care a înlocuit-o pe aceea a crainicului şi care spunea ceva de genul: «Locuitori ai Terrei, depuneţi armele, acesta este un mesaj din spaţiu.» Mii de telespectatori au telefonat după aceea la Southern Television, la Poliţie şi la noi, la I. T. N. Purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Difuziune a declarat: «Este primul incident de acest gen din Marea Britanic» Poliţia din Winchester a declarat că unele persoane au fost chiar speriate de acest mesaj şi că un ofiţer de poliţie a trebuit să se deplaseze la domiciliul unei doamne pentru a o linişti. Sp*erăm ca acest buletin de ştiri să nu fi fost şi el întrerupt şi vă urăm tuturor o seară frumoasă."

Al treilea mesaj
„Regia autonomă de televiziune nu poate explica mesajul misterios care a întrerupt emisia postului Southern Television. Vocea lentă şi profundă a declarat mai ales că «toate armele voastre nefaste trebuie să fie suprimate. Nu vă mai rămâne decât puţin timp pentru a învăţa să trăiţi în pace.» Postul TV a fost asaltat de apeluri telefonice din partea unor persoane panicate, care cereau explicaţii. Aşa cum susţine directorul de emisie, John Ginnery, incidentul care a apărut ar putea avea mai multe cauze: «Nu suntem siguri că a fost vorba de o transmisiune pirat. Ştim doar că s-a produs o suprapunere de voci care spuneau lucruri a căror înregistrare exactă nu o deţinem. Am primit numeroase mărturii şi multe telefoane. Nu ştim ce a fost. Emisiunile noastre sunt în mod evident supravegheate de către centrul operaţional, dar în acest caz noi nu am detectat decât un fâsâit şi distorsiuni ale imaginii. Am primit numeroase mărturii de la oameni, dar repet, nu ştim ce anume a fost. Independent Radio News. Este ora 12 şi 6 minute.»"
Surse:
http://en.wikipedia.org/wiki/Vrillon
http://www.ufoshow.org/vrillon.mp3

Ce mai pregateste masoneria mondiala? Legea martiala in America si instituirea unei monede unice la nivel global!

Niciun comentariu :Cititi si:
Programata prabusire a economiei americane a fost anuntata congresmenilor inca din luna martie
De ce si pentru cine pregateste SUA sute de mii de cosciuge?
Criza financiara si viitoarea lovitura de stat planetara masonica
Criza financiara mondiala este provocata deliberat
Criza financiara: Chinezii cred in conspiratii

sâmbătă, 11 octombrie 2008

OZN - cea mai negata poveste din istorie (UFO - The greatest story ever denied)

Un comentariu :
UFO - The greatest story ever denied este unul dintre cele mai bune documentare despre fenomenul extraterestru. Filmul este aproape trecut sub tacere de catre media oficiala, cea ce ar putea insemna ca este periculos de adevarat.

Campania oficiala de negare si ridiculizare a celor care raportau fenomene de tip OZN a inceput in 1942 odata cu Batalia de la Los Angeles, atunci cand un OZN a fost pentru mai mult timp, in vazul publicului, tinta tunurilor de artilerie antiaeriana americane. OZN-ul, urmarit pe timp de noapte cu reflectoarele antiaerianei, nu a pututu fi doborat. Povestea merge pana in zilele noastre cand investigatiile OZN sunt la indemana oricui detine o banala camera video cu vedere in infrarosu care poate sa imortalizeze fenomene invizibile pentru ochiul uman. Acest film incheie o perioada de 60 de ani de cenzura si minciuna a autoritatilor incapabile in a-si recunoaste inferioritatea in fata superioritatii tehnologiei altor civilizatii.
Preluare de pe: Depinde de noi


Click pe zoom pentru a vizualiza filmul pe intregul ecran

In afara de o serie de inregistrari video autentice si prezentate in premiera, filmul contine si mai multe marturii ale membrilor organizatiei "The Disclosure Project" care pretinde ca detine suficiente documente si marturii ce demonstreaza faptul ca Terra a fost si este vizitata de catre civilizatii extraterestre. Desi exista multe grupuri care sustin cu vehementa existenta fenomenului OZN si pretind ca au dovezi ca extraterestrii ne viziteaza frecvent, organizatia condusa de profesorul Steven M. Greer detine un "as in maneca". Si anume, din ea fac parte peste 20 de fosti angajati ai guvernului american, in mare majoritate militari si ofiteri de informatii, care, incalcand juramintele depuse, au decis sa vorbeasca.

"The Disclosure Project", o organizatie non-profit, intentioneaza pe acesta cale sa obtina o audiere din partea Congresului american legata de existenta si prezenta extraterestrilor, precum si punerea la punct a unei legislatii care va interzice folosirea tehnologiilor militare extreterstre. In comunicatul oficial al organizatiei, se precizeaza ca, de-a lungul timpului, au fost inregistrate marturii ale unor persoane din cadrul armatei americane, National Reconnaissance Office (NRO), DIA, CIA, NASA, precum si din Rusia si Marea Britanie. Peste 100 dintre aceste marturii au fost filmate, iar 70 au fost transcrise.

Potrivit ABC News, printre sustinatorii lui Greer se afla si Daniel Sheehan, un avocat foarte cunoscut la Washington DC. Acesta a declarat reporterilor prezenti la conferinta ca, in timpul administratiei Carter, anumite persoane oficiale l-au anuntat ca Guvernul detinea foarte multe date despre OZN-uri, iar directorul CIA de atunci, George Bush, tatal actualului presedinte al SUA, era impotriva informarii presedintelui si publicarii acestora. Conform propriilor declaratii, Sheehan a avut acces la mai multe fotografii cu OZN-uri capturate, aflate in Arhiva Nationala a SUA.

Un alt membru al "The Disclosure Project", Donna Hare, fost angajat al NASA, a precizat ca majoritatea astronautilor care au participat la programul "Apollo", au declarat ca, in momentul in care au ajuns pe Luna, au observat nave extraterestre. Rapoartele acestora au ramas insa secrete, iar martorii au fost sfatuiti sa pastreze tacerea asupra subiectului.

La randul sau, - mentioneaza cotidianul "The Washington Post" - maiorul in rezerva George Filer III, fost angajat al US Air Force, a afirmat ca, in timp ce se afla la Baza Aeriana "McGuire", din New Jersey, un OZN a aterizat pe pista, un extraterestru a iesit din nava, dar a fost impuscat mortal de un politist militar. "Initial, mi s-a cerut sa raportez evenimentul Statului Major, dar, la scurt timp, mi s-a spus sa uit ce am vazut", a declarat fostul ofiter, precizand ca este gata sa declare sub juramant, in fata Congresului, tot ce stie.

Un alt martor, Clifford Stone, sergent in retragere al US Army, a povestit ca a vazut mai multi extraterestri, morti si in viata, in general, in locuri in care s-au prabusit OZN-uri doborate. El a afirmat ca se cunosc 57 de specii de fiinte de pe alte planete, printre acestia aflandu-se si trei tipuri de "omuleti cenusii". De asemenea, a spus sergentul Stone, multi dintre extraterestri sunt humanoizi, iar o parte, nu pot fi deosebiti de membrii speciei noastre.

Steven Greer, directorul "The Disclosure Project" a declarat ca este vorba despre un moment istoric, la scara planetara. "Este vorba despre sfarsitul copilariei rasei umane. Este timpul sa devenim adulti si sa intram in randul civilizatiilor avansate care exista in Univers", a spus Greer. In timpul discursului sau, el a asigurat audienta ca armata americana are deja aparate de zbor care se pot deplasa cu o viteza mai mare decat cea a luminii, iar toti cei care lucreaza la acest proiect se tem sa faca dezvaluiri complete.

"OZN-urile chiar exista. Va rog sa ma credeti!", a declarat locotenent-colonelul in rezerva Charles L. Brown, care a participat la studierea mai multor locuri in care a fost semnalata prezenta OZN-urilor si care, in urma cu doi ani, a fost martor la aparitia "a doua obiecte neidentificate". De asemenea, Graham Bethune, fost pilot al US Navy, a sustinut ca, in anii '50, a observat mai multe obiecte luminoase deasupra Islandei si ca nu are nimic impotriva sa declare acelasi lucru sub juramant, in cadrul unor audieri deschise. Un alt fost militar, capitanul Robert Salas, din cadrul US Air Force, a spus ca "un obiect zburator neidentificat, de culoare rosie" a survolat in anul 1967 o baza militara, din Montana, unde erau stocate arme nucleare. Desi militarii care asigurau paza obiectivului au incercat sa doboare "aparatul de zbor", nici o arma nu a functionat.
(Sursa: ziarul Ziua)

vineri, 10 octombrie 2008

Trairea momentului prezent, o modalitate elevata de evolutie spirituala - note critice

Niciun comentariu :
Popularizata destul de mult in Occident de catre personalitati precum Eckhart Tolle, trairea momentului prezent ca modalitate de evolutie spirituala a atras atentia multor cautatori spirituali, indeosebi datorita prestigiului acestei metode de a conduce direct catre realizari spirituale de varf, dar si datorita aparentei sale usurinte in a fi inteleasa si abordata. Voi cauta in cele ce urmeaza sa-mi expun opinia asupra unor greseli des intalnite in abordarea acestei metode elevate de evolutie spirituala, enumerand deasemenea cateva argumente privind practicarea ei eficienta.

Am intalnit multi oameni care desi au grave defecte de caracter, sunt teribil de incantati de ceea ce relateaza persoane precum Tolle, si fara a cauta sa-si corecteze caracterul isi inchipuie ca "traiesc momentul prezent" si ca vor obtine astfel cine stie ce rezultate. Aceasta este o mare eroare. Orice om care a patruns cu adevarat mecanismul spiritual la care face referire sintagma "trairea momentului prezent", isi da seama ca este cu totul imposibil ca o persoana cu grave defecte de caracter sa se apropie macar cat de cat de ceea ce presupune in realitate aceasta sintagma cu "momentul prezent". Spre exemplu este cu totul hilar pentru orice om cu bun simt spiritual situatia unui om cu grave defecte de caracter care, sa zicem, face o rautate altcuiva si in acelasi timp isi spune sie insusi: "mama, ce rautate ii fac aceluia, si cat de intens traiesc eu clipa prezenta in care fac aceasta ticalosie". Este absolut evident ca sintagma spirituala cu "trairea momentului prezent" nu se refera in niciun caz la "degustarea" cu maxima acuitate a starilor de rautate, chin si perversitate specifice faptelor rele, sau la adancirea in aceste stari si amplificarea lor prin rezonanta.

O alta greseala foarte des intalnita este reprezentata de o abordare grosiera, hei-rupista si lipsita de intelepciune a acestei modalitati de evolutie spirituala, care poate fi comparata cu folosirea unui ceas de aur pentru a sparge nuci (sigur ca un ceas de aur poate fi folosit pentru a sparge nuci precum un ciocan banal, dar ceasul de aur poate avea intrebuintari mult mai elevate). O asemenea abordare prosteasca este intrucatva "facilitata" de existenta planurilor distincte ale manifestarii ca si de relativitatea limbajului. Astfel oamenii prosti care nu-si pun intrebari si nu-si intuiesc macar limitele cunoasterii lor extrem de marunte, isi spun plini de mandrie: "Pai ce domnule, nu stiu eu ce inseamna prezentul? E clar, e simplu. E la mintea cocosului ce inseamna sa traiesti in prezent, am inteles perfect asta si nici nu e mare scofala sa intelegi asemenea lucru banal, eventuale dificultati mai pot apare doar la punerea in practica, dar mi-e clar ce inseamna". Una din micile mari intrebari pe care nu si le pune niciodata (la modul onest si intens) un asemenea prost care crede ca a inteles el cum vine treaba cu trairea momentului prezent o reprezinta: "Cine traieste momentul prezent?", sau altfel spus "La ce structura din fiinta umana se face referire cand se spune de trairea in momentul prezent?". Astfel prostul care nu-si pune niciodata o asemenea problema va merge pe varianta implicita de raspuns si va crede in mod teribil de limitat ca trairea momentului prezent se refera la minte. Astfel un asemenea prost va crede plin de siguranta ca daca el isi va focaliza mintea cat mai bine asupra perceptiilor care ii vin prin organele sale de simt, atunci el traieste ca nimeni altul momentul prezent. Sigur ca dupa aceea el este foarte frustrat ca nu obtine rezultate spirituale de top, si va da desigur vina in ultima instanta pe inabilitatea sa ca tot timpul sa perceapa in detaliu toate informatiile care survin pe cele 5 canale senzoriale(miros, gust, vaz, pipait, auz); in orice caz totul se va limita pentru el la minte si la cele 5 organe de simt. In realitate acest mod de a trata "trairea momentului prezent" se aseamana cu folosirea ceasului de aur pentru a sparge nuci. Sigur ca poti reduce demersul tau la minte si la organele de simt si sa obtii in urma unui asemenea antrenament o acuitate mai mare a perceptiilor senzoriale, dar acest mod de a proceda va fi departe de atingerea unor rezultate spirituale de top. In realitate "trairea momentului prezent" ca modalitate de evolutie spirituala face apel la structuri elevate ale fiintei umane, superioare mintii si organelor senzoriale.

Pentru a-si atinge cu adevarat efectele superioare, "trairea momentului prezent" trebuie sa centreze omul nu la nivelul mintii si al organelor senzoriale, ci la nivelul sufletului si al spiritului.

Dintr-un anumit punct de vedere "trairea momentului prezent" nu reprezinta ceva a carui valoare rezulta din propria sa existenta, ci este in primul rand o caracteristica a sufletului si a spiritului. A incerca sa fie mimata fara ca omul sa aiba acces la realitatile profunde din el insusi care fac posibila o asemenea traire, reprezinta o atitudine prosteasca sortita din start esecului. Pentru a fi mai clar voi da un exemplu: sa luam relatia dintre viata ca realitate fundamentala si miscare ca si caracteristica a acesteia. Astfel un om care este viu isi va putea degusta din plin caracteristica sa de a se misca, dar nu orice lucru care se misca inseamna ca este si viu sau va putea degusta viata. Un robot care da din maini si din picioare nu inseamna ca este viu, desi se misca (el nu se va putea bucura de sentimentul de a fi viu). Adevarata bucurie de a te misca poate fi traita numai de fiintele vii; un robot sau o masina oricat se vor misca nu se vor putea bucura de aceasta senzatie. La fel stau lucrurile si cu "trairea momentului prezent": oamenii care traiesc extaziati realitatea sufletului si a spiritului se vor putea bucura de ceea ce inseamna cu adevarat "trairea momentului prezent"; ceilalti care sunt centrati la nivele inferioare precum cel al ego-ului sau al mintii grosiere, vor putea doar mima ca "traiesc momentul prezent" focalizandu-se teribil de limitat doar la nivelul mintii sau al organelor de simt, dar nu vor atinge nicidecum prin aceasta rezultate spirituale notabile.

Poate modalitatea cea mai simpla de a ne verifica (de a sti) ca aplicam corect, eficient si elevat modalitatea spirituala desemnata de sintagma "trairea momentului prezent" o reprezinta fericirea. Suntem noi instantaneu "transportati" intr-o stare plina de fericire elevata cand "traim momentul prezent"? Daca da, atunci suntem cu adevarat centrati la nivelul sufletului (sau la nivelul spiritului) si traim cat se poate de natural "momentul prezent"; daca nu, atunci suntem centrati doar la nivelul mintii si al organelor senzoriale, si trebuie sa ne punem intrebari la modul serios asupra nivelului pe care suntem cu adevarat centrati si asupra defectelor grave de caracter pe care le mai intretinem inca.

joi, 9 octombrie 2008

OZN-uri la Sibiu

Un comentariu :
O stire din 8 octombrie despre OZN-uri la Sibiu - contine o filmare realizata pe 11 septembrie 2008


24.08.2008 - Formatiuni de lumini se deplaseaza deasupra orasului Sibiu.


Fotografii de o calitate foarte buna ce au surprins luminile de pe cerul Sibiului.

Fata nevazuta a televiziunii

Niciun comentariu :
Inregistrare audio cu Virgiliu Gheorghe autorul cartii "Stiinta si razboiul sfarsitului lumii - Fata nevazuta a televiziunii"


Gandhi (1982)

Niciun comentariu :

Gandhi este un film remarcabil ce reprezinta biografia avocatului indian devenit conducator politic, Mahatma Gandhi, lider al revoltei indiene impotriva imperiului britanic prin practica protestului non-violent, Satyagraha, al carui curaj a inspirat o intreaga natiune si care poate fi un exemplu inspirator pentru toata umanitatea in lupta impotriva dictaturii masonice, a noii ordini mondiale.
Filmul Gandhi a castigat 8 premii Oscar, alte 26 premii si 16 nominalizari la diverse festivaluri si competitii de gen.