Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 7 ianuarie 2009

La un pas de Semnul Fiarei, un documentar de Katherine Albrecht

5 comentarii :

Asa cum aratam in articolul Cipurile RFID si monitorizarea totala, un documentar de Katherine Albrecht, se urmareste cu obstinatie introducerea cipurilor atat in orice obiect: produse comerciale, bani, acte de identitate (deja in Romania exista in carnetele de conducere si in pasapoarte), automobile, cat si in fiinte fie ele animale sau oameni. Aceasta ultima varianta este promovata cu promisiunea ca va inlocui cardurile bancare, momeala fiind chipurile imposibilitatea pierderii sau furtului, asa cum este cazul cardurilor de plastic actuale.

Orice om inteligent, indiferent carei religii apartine, trebuie sa recunoasca faptul ca aceasta situatie seamana surprinzator de mult cu profetia din Apocalipsa lui Ioan 13:16-18: "Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase."

Mai ramane doar de stabilit daca acest cip poate fi identificat cu "Semnul Fiarei". In cazul codurilor de bare care marcheazã nu oameni, ci produsele comerciale pe care le cumparam zilnic din magazine, acest lucru a devenit evident si verificabil de catre oricine. Codul de bare contine specificat intotdeauna numãrul 666. In codificarea acestor bare cifra 6 este simbolizata de doua linii negre subtiri || care sunt folosite si ca separatori la marginea si in mijlocul codului de bare, in total 3 separatori ||, adica de 3 ori 6, adica 666. Cele doua linii || sunt regasite in simbolul dolarului si in simbolul euro. Pentru explicatii detaliate privind codul de bare si functionarea lui, faceti clic aici.


Va recomandam si articolele:
Nick Rockefeller recunoaşte că scopul elitei mondiale este reducerea la jumătate a populaţiei globului şi controlul prin implantul de microcipuri
Nu vreau să fiu un număr!
Implanturile cu microcipuri cauzează tumori maligne cu dezvoltare rapidă
Lumea fără fir: cipurile-spion ne invadeaza intimitatea?
Microcipul - dispozitivul pe care masoneria mondiala vrea sa ni-l introduca sub piele, descris in Biblie?
Parlamentul scotian respinge noile carduri de identitate cu cip RFID
Pilotii britanici ameninta cu greva datorita noilor carduri de identitate cu cip RFID

Katherine Albrecht este fondatoarea şi preşedinta CASPIAN (Grupul consumatorilor care sunt împotriva invadării intimităţii de către supermarketuri – Consumers Against Supermarket Privacy Invasion and Numbering) si autoare a lucrarii „Cipurile-spion: Cum plănuiesc mega-corporaţiile şi guvernul să vă urmărească orice mişcare cu RFID” (Spychips: How major corporations and government plan to track your every move with RFID).

5 comentarii :

  1. cipul ala are forma de svastica

    RăspundețiȘtergere
  2. http://manipularea.blogspot.com/2008/03/e-guvernarea-pretul-tehnologiei.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Ati observat "coincidentza" dintre numarul hotararii de guvern (1566/15.12.2008) privind inserarea cipurilor biometrice in pasapoarte si numarul fiarei din apocalipsa?


    1+5=6 -> 666


    Se pare ca baietzii din guvernul lui Rahat (boc, in lb. turca) astia au nu doar tupeu cand hotarasc asa ceva pentru noi, dar ne sfideaza si scrierile sfinte!!!

    Daca aveau un pic de respect pentru religia crestina ortodoxa, ar fi putut sa amane cu o ora hotararea si sa-i dea nr. 1567... iar 1566 ar fi avut un obiect de genul "subventionarea cultivarii lucernei"... Dar ei nu doar ca n-au facut asta... probabil ca au asteptat mult pana sa vina numarul "potrivit" (1566 echivalat in cabbala cu 666) pentru hotararea lor satanica.

    RăspundețiȘtergere
  4. ASA SI daca stim ce facem , dormim si asteptam momentu; in care nu vom sti cum sa supravietuim fara hrana fara bani! dormiti, ca acum va e frica pt viata voastra, dar care viata aia care va apartine lor in curand, RESPECT SI DRAGOSTE SA AVETI VOI FATA DE Dumnezeu si frica de satana sa va fie nu de ceasul morti, Iisus nu ia fost teama de moarte si nu a avut luxul vieti voastre, sa va fie rusine ca stati si nu faceti nimic, e mult pana iese cineva in strada si face protest ca apoi lume se va aduna, chiar de aresteaza asa vor vi mai puternici si vor fi eroi iar lumea are nevoie de eroi, uitativa la dan diaconescu mare erou, creat de ei pt noi ca la un momendat daca e revolta ne redirectionam spre el iar el ne va manipula mai usor ca doar e maltratat de guvern, teapa diaconescu cu otvul lui este om al lorr, face parte tot din planul de manipulare in masa! trezitivaaa! http://apologeticum.wordpress.com/2009/03/03/campania-strangere-de-semnaturi-continua-trebuie-atinsa-cifra-de-1-milion/

    RăspundețiȘtergere
  5. cum pot sa descarc melodiile???

    RăspundețiȘtergere