Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 3 februarie 2009

Dan Puric: Oamenii normali vor deveni o secta in Romania

10 comentarii :
Un interviu foarte interesant al lui Dan Puric:

"Romania este o tara sangeranda, este o rana. Are o populatie bezmetica la suprafata, chinuita, distrusa. Iata ca din randul tineretului sunt soldati ai populatiei bezmetice, aceasta ultima invazie a poporului roman, este facuta de populatia Romaniei, sunt vorbitori de limba romana care ne inconjoara. Romania incearca sa se ridice, sa reziste la noul val care vine acum. Cum e sa mananci Danone peste tot? Nu am nimic cu firma respectiva. Dar am inceput sa fim nostalgici dupa iaurtul lui Ceausescu. Avea o idiotenie luminoasa, pe cand acum vad o patologie a firii. L-au intrebat pe Nichita Mihalkov ce l-a invatat cenzura comunista si a zis ca a invatat sa vorbeasca despre dragoste fara sa isi arate organele genitale. Am inceput sa fim nostalgici dupa cenzura comunista. Uitati in ce hal am ajuns, nu stim linia de echilibru. Cel mai greu, spunea Leonardo Da Vinci, este sa desenezi un om in picioare, in pozitie verticala. Verticalitatea si echilibrul sunt cel mai greu de redat. Am inceput sa ne miram de normalitate in Romania. Oamenii normali vor fi o secta, daca o vom duce tot asa, niste marginali."

Cititi integral interviul in doua parti aici si aici.

Vizionati si interviul: Romania lui Dan Puric

10 comentarii :

  1. Nu trebuie sa fim normali, trebuie sa devenim divini. In zilele astea asa de crude nu mai putem sa fim normali. A fi normal inseama a te supune regulilor stabilite de guvern, o institutie foarte corupta, sau de biserica, alta institutie corupta. Din pacate biserica si guvernul merg mana in mana si tot ce fac ei este sa ne controleze pe noi. Dar cand ne vom descoperi divinitatea si nu normalitatea atunci vom putea fi independenti, vom putea fi liberi de acest sistem corupt.

    Nu imi vine sa cred ca domnul Puric crede ca normalitatea e raspunsul, dar nu e deloc adevarat. Poate el nu intelege ce inseamna a fi normal... A fi normal inseamna a fi un slujitor al sistemului de astazi. Asa ceva nu mai este posibil.

    Romania gaseste-ti divinitatea nu normalitatea!~ Trebuie sa invatzam ca toti suntem oameni si ca toti suntem o unitate si ca momentan suntem in aceiasi oala. Trebuie sa uitam prejudecatile din trecut si sa acceptam faptul ca suntem egali in fata lui Dumnezeu. Trebuie sa ne amintim ca avem puteri divine in noi.

    La oparte cu normalitatea!~ Sa intre divinitatea!~ :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Victoria , N-ati inteles! Pentru Puric, a fi normal inseamna sa fii crestin! Asa sa ne ajute Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  3. Victoria, am intrat intamplator pe acest blog cautand ceva despre domnul Dan Puric. Sa te lamuresc in privinta incompatibilitatii intre dogma ortodoxa(despre care cunosti doar elemente de suprafata, lucru demonstrat in comentariul pe care l-ai postat) si ceea ce va invata pe voi orice curent ezoteric. Intreaba-te ce e divinitatea inainte. Ce inseamna pentru tine acel cuvant? Dumnezeu stim ca ne-a creeat dupa chipul si asemanarea Sa. Daca spui ca suntem egali in fata lui Dumnezeu, fiind constienta de faptul ca exista oameni mai "evoluati" sau mai putin "evoluati" spiritual, atunci cum putem sa fim toti egali in fata lui Dumnezeu? Suntem oare toti ca Dumnezeu prin ceea ce facem? Sa spunem ca eu sunt un narcoman si un ucigas. Lucrul acesta ma face egal cu tine, care poate ca nu esti? Vei spune probabil ca gandesc cu logica tertului exclus din cauza experientei mele personale si nu te pot intelege. Pot, am alunecat si eu pe mintirea de sine a logicii tertului inclus.
    Eu sunt o persoana, diferita de tine. Tu esti la randul tau o persoana diferita de altii. Ai un nume, eu am altul. Ai in urma o viata, iar eu am alta. Avem fiecare identitate. Fiind creati dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, Dumnezeu are o identitate. Eu nu sunt un concept, tu nu esti un concept, nici Dumnezeu nu e un concept ci e Cel Care Este. Cand i s-a aratat lui Moise asa i s-a presentat, asa ca nu e ceea ce este ci e cel ce este. E persoana. Nu e un contur pe care sa-l umplem cu ce ne dorim noi sa credem despre El ci e Cel care n-ea aratat Cine este. Divinitatea ca si concept pica, nu are nici o temelie, e un nimic, insusi termenul de divinitate este vag, lipsit de substanta. Dumnezeu ca si persoana e Dumnezeu Tatal, Dumnezeu Fiul si Sfantul Duh, iar astfel stii cui te adresezi in rugaciune, nu vorbesti singur cu parerea ta despre Dumnezeu ci cu Dumnezeu insusi.
    Lucifer a fost cel mai mare dintre arhangheli, in el a fost apogeul desavarsirii lumii create, culmea intelepciunii si a frumusetii, dar asta nu l-a oprit sa cada in mandrie descoperindu-se pe sine desavarsit, asa cum sugerezi tu sa ne descoperim divinitatea. Ii faci voia. Faci ce A FACUT si el dorindu-ti perfectiunea probabil si faci ce FACE el incercand sa ne indrumi spre a ne descoperi in noi divinitatea. In primul rand noi suntem firea cazuta in adorarea de sine, asemenea necuratului si ar trebui sa ne rugam lui Dumnezeu sa ne ierte ca sa nu mai fim asemenea lui. Ezoterismul va invata sa evoluati spiritual dar evolutia spirituala va este pe cont propriu si n-are nimic de a face cu mantuirea sufletului. Va pierdeti timpul intr-un cerc vicios care are sa va duca numai spre adorarea perpetua a sinelui, pe cand Hristos spunea "cine vrea sa vina dupa mine sa se lepede de sine".

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai spunea "Cine vrea sa-si scape sufletul il va pierde, dar cine-si va pierde sufletul pentru Mine si pentru Evanghelie il va castiga." Iar ca sa intelegi la ce se refera prin acest "Mine" citeste Matei cap 25. O parte relevanta o gasesti aici:
    31.Când va veni Fiul Omului întru slava Sa, şi toţi sfinţii îngeri cu El, atunci va şedea pe tronul slavei Sale.
    32.Şi se vor aduna înaintea Lui toate neamurile şi-i va despărţi pe unii de alţii, precum desparte păstorul oile de capre.
    33.Şi va pune oile de-a dreapta Sa, iar caprele de-a stânga.
    34.Atunci va zice Împăratul celor de-a dreapta Lui: Veniţi, binecuvântaţii Tatălui Meu, moşteniţi împărăţia cea pregătită vouă de la întemeierea lumii.
    35.Căci flămând am fost şi Mi-aţi dat să mănânc; însetat am fost şi Mi-aţi dat să beau; străin am fost şi M-aţi primit;
    36.Gol am fost şi M-aţi îmbrăcat; bolnav am fost şi M-aţi cercetat; în temniţă am fost şi aţi venit la Mine.
    37.Atunci drepţii Îi vor răspunde, zicând: Doamne, când Te-am văzut flămând şi Te-am hrănit? Sau însetat şi Ţi-am dat să bei?
    38.Sau când Te-am văzut străin şi Te-am primit, sau gol şi Te-am îmbrăcat?
    39.Sau când Te-am văzut bolnav sau în temniţă şi am venit la Tine?
    40.Iar Împăratul, răspunzând, va zice către ei: Adevărat zic vouă, întrucât aţi făcut unuia dintr-aceşti fraţi ai Mei, prea mici, Mie Mi-aţi făcut.
    41.Atunci va zice şi celor de-a stânga: Duceţi-vă de la Mine, blestemaţilor, în focul cel veşnic, care este gătit diavolului şi îngerilor lui.
    42.Căci flămând am fost şi nu Mi-aţi dat să mănânc; însetat am fost şi nu Mi-aţi dat să beau;
    43.Străin am fost şi nu M-aţi primit; gol, şi nu M-aţi îmbrăcat; bolnav şi în temniţă, şi nu M-aţi cercetat.
    44.Atunci vor răspunde şi ei, zicând: Doamne, când Te-am văzut flămând, sau însetat, sau străin, sau gol, sau bolnav, sau în temniţă şi nu Ţi-am slujit?
    45.El însă le va răspunde, zicând: Adevărat zic vouă: Întrucât nu aţi făcut unuia dintre aceşti prea mici, nici Mie nu Mi-aţi făcut.
    46.Şi vor merge aceştia la osândă veşnică, iar drepţii la viaţă veşnică.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acum stiu, am aflat si eu...

    "Cand un om reuseste sa faca ceva ce i-a solicitat mult efort, in el incepe sa lucreze trufia. Cel ce slabeste, se uita cu dispret la grasi, iar cel ce s-a lasat de fumat rasuceste nasul dispretuitor cind altul se balaceste, inca, in viciul sau. Daca unul isi reprima cu sarg sexualitatea, se uita cu dispret si cu trufie catre pacatosul, care se cazneste sa scape de pacat, dar instinctul i-o ia inainte! Ceea ce reusim, ne poate spurca mai ceva decit pacatul insusi. Ceea ce obtinem se poate sa ne dea peste cap reperele emotionale in asa maniera incit ne umple sufletul de venin.


    Banii care vin spre noi ne pot face aroganti si zgarciti, cum succesul ne poate rasturna in abisul infricosator al patimilor sufletesti. Drumul catre iubire se ingusteaza cind ne uitam spre ceilalti de la inaltimea vulturilor aflati in zbor. Blandetea inimii se usuca pe vrejii de dispret, de ura si de trufie, daca sufletul nu este pregatit sa primeasca reusita sa cu modestia si gratia unei flori. Tot ce reusim pentru noi si ne aduce energie este menit a se intoarce catre aceia ce se zbat, inca, in suferinta si-n pacat.


    Ochii nostri nu sunt conceputi pentru dispret, ci pentru a exprima cu ei chipul iubirii ce se cazneste sa iasa din sufletele noastre. Succesele nu ne sunt date spre a ne infoia in pene, ca in mantiile statuilor, ci pentru a le transforma in dragoste, in dezvoltare si in daruire pentru cei din jur.


    Daca reprimi foamea in timp ce postesti, foamea se va face tot mai mare. Mintea ta o sa viseze mancaruri gustoase si alese, mintea o sa simta mirosurile cele mai apetisante chiar si in somn, pentru ca, in ziua urmatoare, inebunita de frustrare, sa compenseze lipsa ei printr-un dispret sfidator fata de cel ce nu posteste. Atunci, postul devine prilej de trufie, de exprimare a orgoliului si a izbinzii trufase asupra poftelor. Dar, dincolo de orice, trufia ramine trufie, iar sentimentul frustrarii o confirma.


    Daca ai reusit in viata, nu te agata de nereusitele altuia, pentru a nu trezi in tine viermele cel aprig al orgoliului si patima infumurarii. Reusita este energia iubirii si a capacitatii tale de acceptare a vietii, dar ea nu ramine nemiscata, nu este ca un munte sau ca un ocean. Ingamfarea si trufia reusitei te coboara, incetul cu incetul de pe soclul tau, caci ele deseneaza pe cerul vietii tale evenimente specifice lor.


    Slabeste, bucura-te si taci! Lasa-te de fumat, bucura-te si taci! Curata ograda ta, bucura-te de curatenie si lasa gunoiul vecinului acolo unde vecinul insusi l-a pus. Caci intre vecin si gunoiul din curte exista o relatie ascunsa, niste emotii pe care nu le cunosti, sentimente pe care nu le vei banui vreodata si cauze ce vor ramine , poate, pentru totdeauna ascunse mintii si inimii tale.


    Intre omul gras si grasimea sa exista o relatie ascunsa. O intelegere. Un secret. Un sentiment neinteles. O emotie neconsumata. O dragoste respinsa. Grasimea este profesorul grasului. Viciul este profesorul viciosului. Si, in viata noastra nu exista profesori mai severi decit viciile si incapacitatile noastre.


    Acum stiu, stiu ca orice ura, orice aversiune, orice tinere de minte a raului, orice lipsa de mila, orice lipsa de intelegere, bunavointa, simpatie, orice purtare cu oamenii care nu e la nivelul gratiei si gingasiei unui menuet de Mozart ... este un pacat si o spurcaciune; nu numai omorul, ranirea, lovirea, jefuirea, injuratura, alungarea, dar orice vulgaritate, desconsiderarea, orice cautatura rea, orice dispret, orice rea dispozitie este de la diavol si strica totul. Acum stiu, am aflat si eu... "

    Nicolae Steinhardt

    RăspundețiȘtergere
  6. E Dan Puric mason sau e zvon din partea unora pe care ii deranjeaza?

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu stim daca este adevarat dar stim cine a lansat zvonul si cand: fratii roncea dupa ce s-a vehiculat posibilitatea ca Dan Puric sa candideze la presedintie (lucru care i-ar fi creat probleme serioase lui Basescu).

    RăspundețiȘtergere
  8. sint o mare admiratoare a domnului dan puric.ce bbine ar fi ca in fruntea tari sa avem oameni ca dinsul

    RăspundețiȘtergere
  9. Cand a venit vremea ca romanii sa primeasca suflet, Dumnezeu a impartit fiecaruia cat i s-a cuvenit. Cand s-a terminat imparteala, mai ramasese inca jumatate din sufletul cuvenit romanilor. Dumnezeu a intrebat: nu mai sunt romani sa le dau suflet? Atunci sf. Petru a spus: Doamne, a mai ramas numai unul, dar e cam sfios! Asa a primit Dan Puric jumatate din sufletul romanilor. De aceea cand vorbeste Dan Puric, noi ceilalti trebuie sa stam si sa ascultam!
    Cu stima
    si cu multa bucurie pentru ca existati,
    Marian Ban

    RăspundețiȘtergere
  10. CU BUCURIE,CAND INTRU AICI PE BLOGUL DVS (RE)DEVIN (ALT) OM!

    RăspundețiȘtergere