Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 19 februarie 2009

Forma naturala a vitaminei B6 a fost declarata ilegala de catre FDA

Niciun comentariu :
Poate va intrebati ce mai fac companiile farmaceutice? Pentru a-si imbunatati vanzarile de vitamine si nutrienti de sinteza (artificiale) ele au inceput o campanie impotriva formelor naturale ale acestor compusi. Un astfel de caz a fost inregistrat recent in SUA unde FDA (Autoritatea pentru Alimentatie si Medicamente), o organizatie deja renumita pentru aberatiile care au fost aprobate prin hotararile sale, a declarat o forma naturala a vitaminei B6 (Piridoxamin) ca fiind un compus aditiv interzis, desi aceasta este prezenta in mod natural in diverse alimente sau poate fi gasita in suplimente nutritive. Astfel cei care le comercializeaza risca sa fie amendati iar marfa ce contine acest compus sa le fie confiscata.
Detalii la: http://www.infowars.com/fda-declares-form-of-vitamin-b6-a-drug/

Cititi si:
Noutati despre nutritie si sanatate
Recomandare: Enciclopedia aditivilor - informatii indispensabile romanilor inteligenti si prudenti care nu se lasa otraviti cu aditivi

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu