Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

sâmbătă, 7 februarie 2009

Fumigena Gregorian Bivolaru, doar o secventa dintr-o lunga serie

Un comentariu :
„Fumigena“ Gregorian Bivolaru, doar o secventa dintr-o lunga serie - fragment
Diversiuni puse la cale de „servicii“ in momentele dificile ale puterii politice
Autor: Ion ZUBASCU - Observator Cultural

"[..] De-a dreptul straniu e faptul ca, dupa toate aceste diversiuni ordinare (si multe altele lansate in spatiul public romanesc dupa 1989), mai e posibila acum, in anul de gratie 2004, o gogoasa la fel de umflata de autoritati – ma refer la „telenovela MISA“ – ca si cele precedente! Si care a aparut exact in momentul cel mai delicat al regimului politic actual, cind guvernarea trebuie sa opteze: ori coruptii propriului partid, ori Uniunea Europeana!

Tinind seama de succesiunea diversiunilor anterioare, realizate cu colaborarea presei, care au aparut in momentele cele mai fragile ale actualei puteri, cazul Gregorian Bivolaru a fost instrumentat in mod evident pentru a distrage atentia opiniei publice de la coruptia generalizata din interiorul PSD, pe care actuala guvernare trebuie s-o rezolve in cel mai scurt timp posibil. Pentru orice om cu bun-simt, sar din prima clipa in ochi: 1. exagerarea pina la ridicol a spectacolului mediatic – trupe antitero, politie inarmata pina in dinti, jandarmi, procurori, masini blindate, de parca fragilul Gregorian Bivolaru ar fi fost criminalul Passaris sau insusi Carlos Sacalul!; 2. lipsa probelor si neputinta de a dovedi, timp de atitia ani, macar un singur element infractional; 3. violentele inadmisibile cu care trateaza institutiile judiciare si fortele de ordine publica populatia civila, fara sa respecte dreptul elementar al prezumtiei de nevinovatie, ca si cum toata lumea ar fi vinovata, ca pe vremea dictaturii ceausiste.

Este incredibil ce succesiune de inscenari s-a derulat in acest caz, cu incalcari barbare ale legilor, ce demonstratii de forta politieneasca (inclusiv asupra avocatilor apararii), ce terfelire a minimelor drepturi cetatenesti, in absenta unor probe incriminatorii clare, elemente insumate care au umbrit cu totul momentul istoric al intrarii Romaniei in NATO!

Nu putem sti cum va evolua societatea romaneasca in continuare, dar rezolvarea cazului Gregorian Bivolaru si pedepsirea exemplara a vinovatilor este un test clar care va dovedi daca traim cu adevarat intr-un stat de drept, unde legea apara societatea civila, sau intram intr-o noua dictatura a fortei brute, care face ce vrea cu drepturile si libertatile omului."

Un comentariu :