Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

sâmbătă, 7 februarie 2009

Monitorizarea totala prin telefoanele mobile este premergatoare celei prin intermediul cipurilor

2 comentarii :

Scriam in urma cu un an despre modul cum se face monitorizarea deplasarii oamenilor, a convorbirilor si mesajelor text, cu ajutorul propriilor lor telefoane mobile. Iata mai sus un film care prezinta modul in care puteti detecta o activitate suspecta a telefonului mobil intre conversatii, cele mai intalnite semnalmente fiind consumul rapid al bateriei si incalzirea aparatului chiar daca nu vorbiti si un zumzait specific in boxe active in cazul telefoanelor GSM conventionale, care poate sa nu apara si in cazul telefoanelor 3G sau CDMA care nu interfereaza la fel de mult cu sistemele audio.

Monitorizarea nu mai este doar privilegiul serviciilor secrete iar in acest sens este prezentat si cazul unui hacker care cu ajutorul unui software downloadat de pe net, in doar 10 minute, a fost capabil sa aiba controlul total asupra unui telefon mobil: monitorizarea convorbirilor, a mesajelor text si a locatiei in care se afla telefonul.

Intr-un al treilea caz este prezentata monitorizarea comunicatiilor private prin internet. Sunt prezentate mai multe cazuri printre care si cazul unui avocat care afirma ca prin aceasta monitorizare a comunicatiilor sale ii este incalcata confidentialitatea relatiilor profesionale. Pe aceeasi motivatie s-a bazat actiunea in justitie a avocatului Mihai Rapcea ce urmareste blocarea Legii inregistrarii electronice a populatiei 298/2008.

Cum aratam si intr-un articol anterior campania de monitorizare totala este insotita si de o campanie de spalare pe creier, care este menita sa obisnuiasca oamenii cu supravegherea electronica ba chiar le furnizeaza si lor modalitati prin care ii pot supraveghea pe ce cei apropiati.

Masurile care au fost luate in ultima vreme in Romania, ce invadeaza si incalca drepturile civile, sunt parte a unui program mondial aplicat deja in multe alte tari. Ele sunt insa si un test pentru noi toti. Reactionand ferm si opunand rezistenta intentiilor dictatoriale cu ajutorul legilor existente si al constitutiei, asa cum sunt ele acum, vom putea stopa programul masonic ce ne-ar putea duce tara intr-un stadiu mult mai rau decat cel dinainte de 1989.

Cititi si:
Aaron Russo: Scopul noii ordini mondiale este controlul omenirii prin implantul de microcipuri RFID
Dictatura monitorizarii tehnologice
Noi toti suntem suspectii! Suspect Nation - documentar despre monitorizarea totala a umanitatii
Si animalelor li se implanteaza cipuri nu-i asa? Urmeaza oamenii!
Monitorizarea totala de catre "Big Brother" se face cu acordul si ajutorul nostru
In comparatie cu dictatura masonica mondiala, dictatura lui Ceausescu era o gradinita - Monitorizare electronica totala, invadarea intimitatii si cenzura presei
Cipurile RFID si monitorizarea totala, un documentar de Katherine Albrecht
Dormi linistit, Google monitorizeaza "pentru tine"
http://misa-yoga.blogspot.com/search/label/Cipuri

2 comentarii :

  1. nu vedem filmul; poate retii cine a facut upload..., cautam

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca acesta (de sus) era filmul. titlul este "Cell Phones Can And Are Being Used As Bugs"

    RăspundețiȘtergere