Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 3 februarie 2009

Si animalelor li se implanteaza cipuri nu-i asa? Urmeaza oamenii!

3 comentarii :
Ziarul Adevarul a publicat astazi un articol in care sub pretextul controlului reproducerii cainilor si pisicilor maidanezi, se prezinta o masura aberanta de sterilizare si implantare cu cipuri a animalelor de casa. Evident dupa aceea, cand populatia se va obisnui cu ideea, vor incerca si implantarea oamenilor. Masoneria grabeste masurile dictatoriale fara sa realizeze ca astfel tot mai multi oameni se vor trezi si se vor opune masurilor de control satanic. A venit momentul sa realizam ca deja nu mai este vorba de povesti ce vor fi puse in practica intr-un viitor indepartat ci chiar acum ne confruntam cu o posibila crunta realitate. Treziti-va si reactionati!

Bucureştenii vor fi obligaţi să le implanteze microcipuri câinilor şi pisicilor
Toţi bucureştenii vor avea obligaţia să-şi sterilizeze câinii şi pisicile şi să le implanteze microcip de identificare, potrivit unui proiect al municipalităţii aflat în dezbatere publică, a cărui nerespectare va fi sancţionată cu amendă de până la 700 de lei, transmite NewsIn

Locuitorii Capitalei vor trebui să-şi înregistreze câinii şi pisicile în vârstă de peste şase luni într-o bază unică de date a Administraţiei pentru Supravegherea Animalelor fără Stăpân, direcţie care va lua locul Administraţiei pentru Supravegherea Câinilor fără Stăpân şi va fi denumită ASAS.

Amenda pentru proprietarii de câini sau pisici care nu se vor prezenta pentru a le identifica şi steriliza va fi cuprinsă între 500 şi 700 de lei. Cei care vor lăsa animalele nesupravegheate pe domeniul public vor fi sancţionaţi cu amendă cuprinsă între 200 şi 400 de lei.

Potrivit aceluiaşi proiect de hotărâre, pentru a deţine un animal de casă, bucureştenii vor trebui să îndeplinească următoarele condiţii: indentificare prin microcip subcutanat, înregistrare în baza unică de date, existenţa unui carnet de sănătate şi sterilizarea oricăror animale cu vârsta de peste şase luni.

Identificarea prin microcipare a animalelor se va face de către ASAS, medicii veterinari de liberă practică având contract de prestări servicii cu această instituţie. Numărul de microcip va fi înscris în carnetul de sănătate al animalului.

În plus, datorită clinicii mobile pe care o va avea în dotare, ASAS se va putea deplasa la cerere, contra cost, pe teritoriul Capitalei, în vederea sterilizării şi/sau identificării a câinilor şi pisicilor fără stăpân pe care cineva doreşte să îi adopte. Astfel, capturarea unui câine fără stăpân va costa 30 de lei, sterilizarea 40 de lei, identificarea cu microcip 10 lei, iar vaccinarea antirabică 5 lei.

Proiectul, propus de Direcţia de Protecţie a Mediului şi Educaţie Eco-Civică din Primăria Capitalei, are ca obiect, potrivit iniţiatorilor, "deţinerea şi controlul reproducţiei câinilor şi pisicilor în Municipiul Bucureşti".

Potrivit datelor organizaţiilor neguvernamentale, în Bucureşti sunt peste 30.000 de câini fără stăpân, concentraţi în special în zona pieţelor şi a aglomerărilor de blocuri din cartiere. Zilnic, peste 100 de bucureşteni ajung la medic muşcaţi de câini, potrivit datelor statistice ale spitalelor din Capitală.

Conform unui sondaj Gallup Romania, 70% dintre bucureşteni se declară deranjaţi de prezenţa pe străzi a câinilor fără stăpân, iar aproape 90% dintre locuitorii Capitalei sunt de acord cu sterilizarea câinilor comunitari.

Programul de implantare cu cipuri a animalelor este deja in desfasurare atat in Romania cat si in alte state precum SUA:

Vezi si articolele:
Implanturile cu microcipuri cauzează tumori maligne cu dezvoltare rapidă
Aaron Russo: Scopul noii ordini mondiale este controlul omenirii prin implantul de microcipuri RFID

3 comentarii :

  1. Salutare,
    am vazut ca a disparut documentarul Deep Deceptions de pe google video. L-ati sters voi?
    Se poate sa faceti accesibila subtitrarea lui si filmul undeva pe un server ceva? Deasemenea pentru filmul A Doua venire a stiintei! (filmul cu tot cu subtitrare, in calitate mai buna decat cea din Google video).
    Despre filmul Pollyanna (cel care s-a dat la Herculane prin 96 sau 97) ati mai aflat ceva?
    Muultumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Primul l-au blocat cei de la google. Din pacate nu-l mai avem nici pe harduri. Al doilea il gasesti la http://yes.dreamhosters.com/cip/Horia/
    Cu al treilea tot n-am rezolvat avand altele mai importante de facut. E chiar atat de bun?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici macar subtitrarea nu o mai aveti pentru Deep Deceptions? Ar fi mare pacat pentru munca voastra. Filmul il am si eu ... imi trebuia doar subtitrarea.
    Filmul Pollyana din 1973 atunci cand l-am vazut mi-a incantat sufletul ... Este cu o fetita care vede numai partea pozitiva din orice situatie si reuseste sa schimbe in bine viata celor din jurul ei si din intreaga comunitate. Putem spune ca e o fetita care a schimbat lumea, cel putin in acel film. Un film exceptional.

    RăspundețiȘtergere