Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 11 martie 2009

Big Brother Big Business - documentar CNBC despre dictatura tehnologizata

Niciun comentariu :
Odinioara tehnologia era vazuta ca fiind elementul care va duce la cresterea calitatii vietii umane. Tehnologia trebuia sa inlocuiasca tot mai mult omul, iar acesta urma sa aiba mai mult timp liber si sa se dedice altor obiective. Unde sunt toate aceste vise? Cine a transformat totul intr-un cosmar plin de oameni stresati, monitorizati, deveniti precum niste roboti ei insisi si nevoiti sa munceasca chiar mai multe ore decat odinioara?

"Big Brother Big Business" un documentar prezentat de CNBC arata modul in care suntem in permanenta spionati prin intermediul camerelor video, al calculatoarelor, a platilor si cumparaturilor electronice, al produselor si actelor cu etichete RFID, al GPS-urilor si telefoanelor mobile, al aparatelor aparent inofensive precum aparatele foto, CD writer-ele, imprimantele, ce marcheaza imaginile, CD-urile si hartia cu elemente de identificare unice despre care nu suntem informati. Uneori suntem spionati chiar si prin intermediul gunoiului, cu ajutorul etichetelor RFID continute in produsele pe care le aruncam.

Nu in ultimul rand trebuie remarcat cazul unei femei care avut mult de suferit datorita unei confuzii electronice de identitate. Mai tineti minte filmul Reteaua (the Net). Ei bine nici acest film nu mai este doar fictiune.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu