Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 18 martie 2009

Dictatura noii ordini mondiale poate fi oprita

Un comentariu :
La ce asistam astazi:
o criza economica provocata in care bancile si marile corporatii sunt protejate si finantate cu sume imense de bani, in timp ce oamenii simpli sunt aruncati in strada si micile companii sunt falimentate, sclavia creditelor FMI impuse din afara tarilor, crearea unei monede unice, eliminarea banilor de hartie si migrarea catre o societate cu bani electronici, introducerea cipurilor in carduri bancare, acte, produse, animale si oameni, crearea unor dosare personale prin centralizarea totala a informatiilor despre indivizi, monitorizare totala a comunicatiilor si a deplasarilor personale, interzicerea unor cuvinte, interzicerea insemnelor religioase, desfiintarea libertatii presei, abuzurile guvernantilor, si tot feluri de ingradiri ale libertatii, etc.

Se mai indoieste cineva ca exista un plan ascuns pentru tot ceea ce se intampla? Devine tot mai clar ca se urmareste in mod ocult crearea unei dictaturi globale. Insa acest plan nu se poate indeplini fara acordul nostru. Ce putem face noi? Sa nu le mai facem jocul. Sa nu mai punem umarul la constructia unei ordini aberante. Fara noi, ei sunt NIMIC. Sa ne solidarizam pasnic si sa boicotam pasnic actiunile lor.

Un comentariu :

  1. in SUA devine interzisa cresterea alimentelor de catre oameni.Iar fermele care nu-si stropesc culturile cu pesticide impuse de stat vor plati amenzi de 1 milion $
    http://badan.wordpress.com/2009/03/19/fascismul-alimentar/

    RăspundețiȘtergere