Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 3 martie 2009

In Romania a inceput implantarea oamenilor cu biocipuri!

3 comentarii :
Zilele trecute a aparut tot pe sest Hotararea Guvernului nr. 55/2009 privind dispozitivele medicale implantabile active publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 112 din 25.02.2009. Hotararea reprezinta primul pas pentru implantarea cipurilor la oameni, deocamdata doar sub pretexte medicale.

Cititi legea aici.

Sa fie o coincidenta ca dupa evenimentele din ultima perioda (decizia introducerii de cipuri RFID in acte de identitate, pasapoarte, carnete de conducere, introducerea de cipuri RFID in animalele de casa, alaturi de monitorizarea totala a comunicatiilor personale prin telefon si internet) apare si aceasta hotarare cu "caracter medical"? Masoneria se grabeste atat de tare cu masurile de promovare si legiferare a cipurilor incat acest lucru a devenit extrem de vizibil pentru oricine. Se mai indoieste cineva ca dupa implementarea cipurilor in acte urmeaza implantarea lor in oameni?

In lume microcipul uman RFID este promovat pentru implantare "benevola" in cazul aplicatiilor medicale, dar si pentru aplicatii de securitate sau localizare. In Mexic pentru "imbunatatirea securitatii" peste 160 de procurori au fost implantati cu microcipuri VeriChip similare cu cele implantate in cainii din SUA. Pe cand implantarea cipurilor si in procurorii din Romania? Se ofera cineva?


3 comentarii :