Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 11 martie 2009

Limita libertatii (Liberty Bound) - film documentar

Un comentariu :
O calatorie a cetateanului american in descoperirea minciunii, opresiunii si a coruptiei ce a invadat SUA incepand cu 11 septembrie.

Liberty Bound exploreaza starea natiunii americane si masurile prin care statul evolueaza catre o dictatura fascista. Oameni interogati de servicille secrete si amenintati cu arestarea pentru lucruri benigne precum trimiterea unui email, intoarcerea cu spatele in timpul unui discurs al lui Bush, o discutie filozofica purtata in tren...

Filmul ofera o captivanta viziune asupra zbateriilor americane in a mentine un echilibru confortabil intre democratie, capitalism si fascism. Un film despre evenimente istorice care au schimbat fata lumii. Este un film despre curaj si teama, ignoranta si cunoastere, propaganda, retorica si ... un avertisment.


Sursa: depindedenoi.ro

Un comentariu :