Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 3 martie 2009

Masoneria mai face o uniune continentala in Asia

Niciun comentariu :
Inca o uniune continentala a luat nastere. Se apropie tot mai mult momentul in care masoneria va dori sa preia controlul total la nivel mondial prin centralizarea puterii politice si militare, a puterii economice in urma provocarii crizei financiare si in final a unei unificari religioase fortate. Dupa Uniunea Europeana, UNASUR, clona sud-americana a UE, Uniunea Nord Americana (North American Union) si Uniunea Africana a fost fabricata si uniunea economica a ASEAN.

Liderii a zece state din sud-estul Asiei au semnat o declaratie de integrare a economiilor lor si de constructie a unui model de uniune economica si politica de tipul Uniunii Europene pana in 2015. Intalnirea hotaratoare a avut loc in Thailanda la acest sfarsit de saptamana, cu ocazia Asociatiei Natiunilor sud-est Asiatice, un eveniment anual, informeaza EuObserver. Sefii celor zece state au semnat Declaratia Cha-Am Hua Hin cu privire la Planul unei Comunitati ASEAN (2009-2015). Planul prevede crearea unei piete unice - fara o moneda unica, insa - in urmatorii sase ani.

"Tinta ASEAN este urgentata de criza financiara globala" se arata in declaratia de 12 pagini. "ASEAN trebuie sa raspunda eficient la aceasta criza financiara pentru a-si pastra pozitia centrala in arhitectura regionala" se mai arata in document. ASEAN, fondata in 1967, reuneste Indonezia, Thailanda, Malaezia, Singapore, Brunei, Filipine, Cambodgia, Laos, Myanmar si Vietnam.
Stire preluata de pe Ziare.ro

Mai multe despre planurile de creare a uniunilor continentale si despre viitoarea dictatura globala in documentarele:
Zeitgeist partea a 3-a
Endgame (Joc Final)

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu