Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 2 martie 2009

MITING ANTI-CIP SAMBATA 7 MARTIE 2009

2 comentarii :
Sâmbătă, 7 martie 2009, între orele 12:30-16:30, va avea loc un marş de protest împotriva implementării cipurilor biometrice în documente (paşapoarte, permise de conducere auto, cărţi de identitate).

Mitingul va începe în Piaţa Universităţii, la ora 12:30, în scuarul de pe partea Spitalului Colţea. La ora 13:30 se va porni în marş către Piaţa Unirii - în dreptul crucii de la poalele Dealului Mitropoliei, unde mitingul va continua cu discursuri, până la ora 16:30.

Nu suntem de acord cu Hotărârea Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române de a nu condamna introducerea cipurilor biometrice în documentele cetăţenilor din România, aşa cum au făcut toate celelalte Biserici Ortodoxe din alte ţări.

Organizatorul mitingului este Asociaţia Civica Dreptate.

Sunt invitaţi să participe la acest miting toţi cei care doresc să protesteze împotriva cipurilor biometrice. Participarea se va face individual, fără însemne sau drapele ale altor ONG-uri sau partide politice, aspect valabil şi pentru organizatori. Va rugam sa va mobilizati exemplar si sa veniti cu rude, prieteni, colegi pentru ca in spatele acestui sistem de codare si stocare a datelor de identificare se ascunde o intreaga dictatura.

Cei care doresc să ia cuvântul la microfon la această manifestare, sunt rugaţi să contacteze în prealabil organizatorii, pentru a fi trecuţi pe lista de vorbitori. Termenul limita de înscriere pe listă este vineri, până la orele 20:00.

Comitetul de organizare

Persoana de contact:
Galamboş Tiberiu 0732 745 763
0746 586 729
e-mail: asociatia_dreptate_hd at yahoo.com

Sursa: http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/un-nou-protest-impotriva-cipurilor-biometrice_12468.html

2 comentarii :

  1. Sa faca Dumnezeu posibil sa afle cat mai multa lume despre acest protest pasnic

    RăspundețiȘtergere
  2. PREOTI MINCINOSI VOR FI ALESI SI ISI VOR DA CORPURILE LOR SI SUFLETELE LOR PENTRU BANI SI AVERE SI VOR OSANDI PE CRESTINI SI VOR LASA SA PUNA PECETEA PE EI[ PE MANA SAU PE FRUNTE ] SI PE ALIMENTELE LOR.IAR CU TIMPUL VA SCOATE BANI DE TOT CA NU VOR MAI FI NEVOIE DE EI CACI NUMAI CEI CU STAMPILA VOR PUTEA CUMPARA CE VOR EI.SFINTELE CARTI NU MINT CA SI BIBLIA A VRUT SA O DISTRUGA ATATIA SI NU AU REUSIT CACI CUVITELE SCRISE SFINTE RAMAN SI SINODUL STIA ACEST LUCRU.Vor fi inchise chiar si bisericile la vremea aceea.

    RăspundețiȘtergere