Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

duminică, 15 martie 2009

Miting de protest la parlament impotriva pasapoartelor electronice

Niciun comentariu :
ANUNŢ IMPORTANT

Votul în Senat privind actul normativ al Guvernului prin care se introduc paşapoartele electronice a fost amânat miercuri 11.03.2009, pentru a doua oară. Senatorii nu au reuşit să ia o decizie nici în favoarea, nici contra Ordonanţei paşapoartelor biometrice, amânând votul final din Senat pentru şedinţa de luni, 16.03.2009, orele 14.00.

Din acest motiv, vă rugăm să participaţi în număr cât mai mare la MITINGUL DE LUNI 16 MARTIE 2009, organizat la Senatul României, între orele 14:00-18:00, prin care vom cere Senatorilor să nu voteze Ordonanţa, ci să o respingă. Cerem ca cetăţenii români să fie lăsaţi să aleagă dacă vor sau nu documente de călătorie cu cipuri biometrice. Se va solicita ca regula generală să fie paşaportul normal, FĂRĂ CIP, iar cel cu cip să fie eliberat NUMAI LA CERERE !

Adunarea publică va avea loc în faţa la palatul Parlamentului, intrarea Senatului (cea opusa parcului Izvor). Organizatori: Asociaţia Pentru Apărarea Libertăţilor Publice, prin preşedinte avocat Georgescu Cătălin.



Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu