Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 5 martie 2009

SUA si UE la un pas de destramare sau de instaurarea dictaturii

Niciun comentariu :
In timp ce ieri Obama si Gordon Brown au cerut din nou crearea unei "noi ordini mondiale" pentru rezolvarea crizei situatia in SUA devine tot mai intunecata. Alan Keyes fost candidat la prezidentiale a declarat ca Obama este un comunist radical si trebuie oprit, altfel Statele Unite vor inceta sa mai existe. James David Manning un pastor american sustine ca Saul Alinsky, politician marxist, mentorul recunoscut al lui Barack Hussein Obama, era un satanist, probandu-si afirmatiile cu citate din cartile scrise de acesta. Gerald Celente, un analist american prezice pentru 2009 cea mai mare criza din istorie, haos social, lege martiala si un posibil razboi mondial daca SUA ataca Iranul. Igor Panarin prezice inceputul destramarii Statelor Unite in acest an urmand ca in 2010 din aceasta dezintegrare sa rezulte 6 noi state.

In acelasi timp Uniunea Europeana incepe si ea sa se dezintegreze iar birocratii sai care simt ca li se scurge puterea printre degete vor sa transforme acest proiect masonic intr-o dictatura asemanatoare Uniunii Sovietice unde totul este super controlat iar libertatile cetatenesti sunt total suprimate.

Ce face Romania in timp ce aceste mari puteri se prabusesc? De ce politicienii romani se comporta ca niste prostituate aplicand in continuare masuri impuse prin santajul SUA si UE, precum monitorizarea totala comunicatiilor, introducerea identificarii biometrice si a implaturilor cu cipuri?

Toata aceasta mascarada care a pornit odata cu inscenarea de la 11 septembrie, a facut ca tuturor europenilor si implicit noua romanilor, sa le fie impus un pasaport biometric (deocamdata) dar si colectarea a 19 tipuri de informatii personale, informaţii ce vor fi stocate timp de 13 ani, printr-o decizie care a primit deja aprobarea miniştrilor de Interne din UE. Astfel atat americanii cat si europenii isi fac baze de date uriase ce vor contine o multime de informatii despre toti cetatenii planetei. Oare suntem chiar atat de fraieri si ne vom lasa dusi de nas de aceste imperii care se prabusesc sau ne vom trezi si vom iesi la timp din turma?

14 mai 2002 - Bush anunta introducerea identificarii biometrice cu cipuri RFID:

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu