"Sunt epoci în care nu poti inainta decat mergand contra curentului" - Mircea Eliade
Home » , , , » Adrian Nastase recunoaste ca descinderile impotriva MISA au fost "o mare greseala"

Adrian Nastase recunoaste ca descinderile impotriva MISA au fost "o mare greseala"

In cadrul emisiunii “Stirea Zilei” de la Antena 3 din data de 8 aprilie 2009, Adrian Nastase a recunoscut ca descinderile mascatilor impotriva MISA din anul 2004 au fost o mare greseala. Fostul prim ministru continua totusi sa minta cu nerusinare ca nu a fost implicat in organizarea lor. Noi insa n-am uitat de stenogramele PSD care dovedesc faptul ca diversiunea contra MISA a fost realizata la ordinul sau, fapt confirmat indirect de catre Marian Vanghelie.


"Ion Cristoiu: Iertaţi-mă o secundă. Două minute şi-am terminat. Mă uit la dumneavoastră şi nu-mi vine să cred că v-am apărat. În primul rând, că dumneavoastră mi-aţi făcut un proces de intenţie pe care-l consider mizer. [..] Vă reamintesc că dumneavoastră aţi pierdut alegerile, printre altele, şi pentru că aceeaşi poliţie - şi chiar era condusă de ministrul dumneavoastră de Interne - şi aceiaşi procurori au ordonat o percheziţie cu mascaţi, brutală, la televizor, la MISA. Vă reamintesc... poate greşesc!?...

Adrian Năstase: Aşa este.

Ion Cristoiu: Şi după asta vi s-a atribuit dumneavoastră. Eu n-am făcut altceva... şi am o rugăminte, nu-mi faceţi procese de intenţie. Eu am spus în felul următor. Sunt de acord să criticăm un personaj politic, ca şi pe dumneavoastră şi v-am luat apărarea din acest punct de vedere, dar nu cu mijloace propagandistice. Eu cel puţin nu mă înscriu în piesa asta.

Adrian Năstase: [..]Iar în ceea ce priveşte MISA şi mascaţii aveţi perfectă dreptate. [..] Şi cred că a fost o chestiune absolut stupidă, aşa cum a fost construită.

In finalul emisiunii Adrian Nastase declara:
"Sigur, în aceeaşi speranţă că astfel de lucruri stupide nu se vor mai întâmpla în România. Repet, îmi asum şi eu o vină pentru unele din lucrurile din perioada 2000-2004. Dar cred că astfel de lucruri n-ar trebui să se mai întâmple."

Cititi si:
La fix 4 ani dupa ce a ordonat atacurile impotriva yoghinilor, Adrian Nastase se plange ca o fetita (sic) ca a fost atacat de MISA
Ziarul Cancan ne citeaza
Din nou despre Adrian Nastase
Adrian Nastase semnalizeaza ca spera sa scape de justitie cu ajutorul colegilor francmasoni

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu