Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

sâmbătă, 4 aprilie 2009

Un vis cu Grieg si niste coincidente

5 comentarii :
Imi aduc aminte destul de rar visele, de obicei doar pe cele care imi dau o stare atat de puternica incat aceasta ramane in sufletul meu si dupa ce ma trezesc.

In noaptea trecuta l-am visat pe Grieg, facusem ceva impreuna sau discutasem despre ceva (nu imi mai aduc aminte despre aceasta cu precizie) si ca urmare a atmosferei de satisfactie rezultata, ca un fel de premiu, a aparut in mine ideea ca as putea sa-l rog sa ma ajute cu ceva. Asa ca i-am zis: "Grieg, am cutare problema de sanatate, te rog sa-mi spui ce sa fac ca sa ma vindec." Si Grieg spune "Sigur ca da", si-mi inmaneaza o foaie cu foarte mult scris pe ea. Eu am luat acea foaie foarte bucuros, ca ma gandeam ca "uite ce multe indicatii imi da Grieg, ca e foarte mult scris pe ea". Cand insa dau sa citesc ce scria pe foaie raman stupefiat: pe foaie scria numai in maghiara, si evident eu habar n-am maghiara si nu intelegeam niciun cuvant. Mi-am zis imediat ca Grieg rade de mine, am fost destul de revoltat, am vrut sa-l intreb de ce mi-a dat indicatiile in maghiara cand eu nu puteam sa inteleg nicio iota, dar el plecase asa ca n-aveam ce lamuriri sa mai cer si oricum atmosfera din vis era ca aia trebuia eu sa fac(ce scria pe foaie) si ca Grieg stiuse ce facuse. Am cautat un dictionar in maghiara, si atunci pe acea foaie de hartie unele cuvinte ici si colo pe acea foaie s-au transformat din maghiara in romana, dar oricum erau prea putine ca sa inteleg ceva din ce scria acolo. Visul s-a incheiat cu ideea ca oricum acea foaie era ceva inutilizabil pentru mine fiindca habar n-aveam ce scria acolo.
Cand m-am sculat mi-am adus aminte visul poate si fiindca aveam o frumoasa stare interioara, dar l-am respins imediat din constiinta mea pe ideea ca oricum mare folos practic practic nu puteam trage din el, si am uitat repede de el.

Azi, pana in pranz, in urma unor evenimente am decis sa incep sa iau dintr-un medicament pe care il cumparasem acum vreo saptamana dar pe care pana acum nu ma hotarasem sa incep sa-l iau. Pe cutie erau lipite niste instructiuni succinte in limba romana peste originalul care era scris in limba maghiara, dar deschid cutia(care era sigilata toata in celofan) si iau prospectul, care era o hartie mare, in speranta ca acel prospect era scris si in limba engleza macar, ca la limba romana nu aveam mari sperante dar stiu ca multe prospecte de medicamente chiar daca sunt scrise intr-o limba de mica circulatie sunt insa dublate (eventual pe verso) si in limba engleza. Cand colo toata foaia aia mare reprezentand prospectul era scrisa fata-verso numai in maghiara. N-am facut legatura cu visul, ca-l uitasem complet, dar am aruncat nervos prospectul si cutia, si am adresat cateva ganduri "binevoitoare" la adresa "ungurilor care n-au fost in stare sa scrie si ei ca niste oameni civilizati prospectul medicamentului (naturist) si in limba engleza". Am inceput totusi sa iau acel medicament.

Dupa-amiaza am fost la un prieten care mi-a povestit la un moment dat ca sotia sa avusese un vis interesant, si asa mi-am amintit ca am avut in acea noapte un vis cu Grieg, am zis ca "hai sa ti-l spun pe scurt" si in timp ce ii povesteam am facut legatura abia atunci teribil de amuzat intre visul cu foaia in maghiara data de Grieg si ceea ce mi se petrecuse in timpul zilei cand am fost nervos ca prospectul medicamentului pe care ma hotarasem sa incep sa-l iau era scris doar in maghiara.

Aceasta serie de coincidente m-a amuzat destul de mult mai ales pentru faptul ca desi a fost o coincidenta destul de neobisnuita aspectul cu limba maghiara eu n-am fost in stare sa fac legatura intre evenimente, si a mai trebuit sa apara inca o conjunctura ca eu sa sesizez legatura destul de evidenta intre vis si realitate. :) Evident si coincidenta initiala in sine constituie o incurajare destul de binevenita privind tonusul meu psihic si increderea in eficienta medicamentului. Am considerat ca aceasta intamplare poate amuza si incuraja si pe altii care o vor citi (si care ma vor crede pe cuvant ca lucrurile s-au petrecut exact asa precum le-am descris), si asa am luat hotararea sa o descriu pe blog.

5 comentarii :

  1. Am avut si eu un vis in care l-am visat pe Grieg razand cu pofta de mine cand i-am cerut parerea.
    Dupa cateva saptamani i-am cerut ajutorul intr-o anumita problema pe care o aveam.
    Surpriza mare!!! Unul dintre sfaturi era: sa razi cu pofta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu te cred si cred ca te vei vindeca. Ideea e sa tii minte starea si sa crezi in continuare ca Grieg te ajuta si este langa tine pemanent. Toate cele bune :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am avut o intalnire in astral cu Grieg,intr-un timp in care eram nehotarata in privinta unei actiuni pe care urma sa o realizez si care viza in mod direct si grupul de la cursuri.Imi amintesc foarte clar, ceea ce nu imi reuseste chiar dupa fiecare vis,faptul ca era inconjurat de lumini calde, pastelate si ca mi-a intins mana. Acest gest m-a inspirat ulterior sa aleg ceea ce era bine.Ganduri razlete imi reveneau in minte spunandu-mi ca totul era doar un scenariu imaginativ cauzat de tensiunile in care ma aflam atunci, insa simt ca a fost mult mai mult decat atat...... chiar daca il stiu pe Grieg din fotografii si din cartile publicate.

    RăspundețiȘtergere
  4. pentru ca aceasta relatare este despre insanatosirea cuiva am sa va relatez si eu una dar nu din starea de vis ci din starea de veghe,in urma cu 2 /3 luni de zile sora mea avea o problema cu unul din baieteii sai gemeni de 1 an 8 luni pe atunci,si datorita acestui fapt o data la 3 saptamani se interna cu amandoi in spital era mai mult decat disperata si fff obosita (era la a 3-a internare),m-a sunat intr-o asemenea stare de deznadejde cand doctorii deja o anuntasera ca dupa o saptamana in spital la alba o va trimite la spitalul universitar din cluj .In acel moment a fost poate prima data in viata mea cand am pus suferinta altuia mai presus de a mea si in fata unei poze a lui Grieg cu lacrimi in ochi si credinta in suflet i-am cerut daca vreodata am facut ceva meritoriu din pct de vedere yoghin sa transfere acelor fiinte tot si eu imi voi dedica viata lui Dumnezeu,l-am rugat pe El si pe Dumnezeu simultan sa insanatoseasca acel copil ,daca este in voia lui Dumnezeu si sa intareasca pe mama sa,(niciodata nu m/am rugat atat de fierbinte ca atunci/chiar o voce din mine imi spunea uite asa tr sa te rogi lui Dumnezeu / nu anemic cum obisnuia-i) in acel timp s-a deschis usa camerei in care ma aflam si eu am inchis-o gandind ca e curent in casa si mi-am continuat rugaciunea dar dupa un timp usa s-a deschis din nou si at. am inteles interior ca ruga mi-a fost ascultata si asa a fost in mai putin de o ora sora mea m-a sunat fericita ca inexplicabil si pt doctori copilul isi revenise in urma cu putin timp..aprox o ora si se ridicase din patut si aratase spre papucei lui , zpunandu-i mamei sale...sa mergem...intr-un limbaj al lor ..dar pe care mama l-a inteles corect. Am avut multe lacrimi de recunostinta si de profunda uimire cat de minunat poate actiona Dumnezeu cand este apelat neegoist.
    Va marturisesc ca azi eu nu sunt la cursul de yoga desi am fost 10 ani...dar totusi aceasta fiinta extraordinara m-a ajutat intr-un mod fulgerator atunci cand i-am cerut. deci cu atat mai mult pe cei care merita.

    RăspundețiȘtergere