Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 14 mai 2009

Britanicii vor sa renunte la cardurile de identitate cu cip datorita costurilor imense

Niciun comentariu :
Pentru a reduce deficitul bugetar al Regatului Unit, ministrii ai cabinetului Britanic au discutat abandonarea mai multor proiecte "vitale" printre care si cel de 5 miliarde de lire sterline destinat introducerii cardurilor electronice de identitate. Detalii in articolul ziarului Telegraph - Senior cabinet ministers 'discussing dropping ID card scheme’.

Daca Marea Britanie nu-si permite din punct de vedere bugetar sa adopte aceasta masura, oare cum de bugetul si populatia Romaniei, deja indatorate de imensul imprumut de 20 de miliarde de euro, ar putea suporta miliardele cheltuite pe pasapoarte si alte acte cu cip? Pe langa ordinul dat pe linie masonica pentru aprobarea acestor acte, sa fie vorba oare tot de "traditionalele": coruptie, spagi, comisioane? De unde sa vina banii negri pentru campania electorala?

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu