Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 19 mai 2009

Cum a ajuns Romania sclava imperiului planetar

2 comentarii :
Atat presedintele Traian Basescu, cat si guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, au declarat la inceputul anului ca Romania nu are nevoie de un imprumut extern. Dupa un timp atat in pozitia presedintelui, cat si in cea a guvernatorului a intervenit o schimbare. Ambii au devenit sustinatori ai unui imprumut extern, si inca a unuia imens.

Premierul Boc a sustinut ca desi economia romaneasca nu are nevoie de imprumutul de la FMI si Uniunea Europeana, acesta trebuie contractat preventiv pentru a sustine cursul de schimb. In acelasi timp mai multi specialisti in economie, oameni de afaceri sau simpli cetateni s-au impotrivit masurii, iar unii au sustinut chiar ca "necesitatea" imprumutului a venit in urma unei comenzi primite de la grupuri oculte financiare.

Acordul care indatoreaza Romania cu 20 de miliarde de euro s-a incheiat apoi in ciuda acestor numeroase proteste si opinii contrare. Dupa semnarea lui au inceput sa apara insa o serie de stiri "interesante":
Cu alte cuvinte nu numai ca nu era nevoie de un asemenea imprumut, insa suma imprumutata a fost si in mod "eronat" supraevaluata. Pentru a proteja aceste erori, datele care stau la baza acordului raman secrete si chiar daca FMI este dispus sa mai relaxeze conditiile impuse, coruptii guvernanti romani refuza aceasta oferta!

In plus asigurarile date anterior de bancile straine au ramas doar vorbe goale. Nicolae Danila, fost presedinte executiv al BCR, declara recent ca aprecierea leului de dupa semnarea acordului cu FMI pentru finantarea de 12,95 mld. euro este folosita de bancile straine pentru a cumpara euro in castig si a scoate valuta din tara, conform cerintei bancilor-mama de reducere a expunerilor pe Romania. Conform datelor BNR, din septembrie 2008 pana in martie 2009, bancile grecesti si austriece au scos 2,3 mld. euro din Romania.

Similaritatea evenimentelor cotidiene cu planurile descrise in protocoalele maestrilor francmasoni este evidenta:

Al XX-lea protocol secret francmasonic
Orice împrumut pe care îl solicită dovedeşte din plin slăbiciunea statului respectiv şi neînţelegerea drepturilor sale. În viziunea noastră împrumuturile stau permanent deasupra capetelor guvernanţilor precum o sabie a lui Damocles, iar aceştia, în loc să ia de la popor banii de care au nevoie, printr-un impozit temporar, vin cu mâna întinsă precum milogii ca să cerşească de la acele capitaluri uriaşe care au fost şi sunt ale noastre. Împrumuturile externe sunt întocmai ca nişte lipitori care nu se mai pot desface de pe trupul statului decât atunci când cad singure sau atunci când statul le aruncă deoparte cu hotărâre. Totuşi statele din cauza prostiei lor fără margini nu numai că cel mai adesea nu le desfac, ci chiar continuă să şi le aplice, astfel că până la urmă multe dintre aceste state trebuie să piardă în urma acestor masive şi abile "luări de sânge" benevole.

Al XXI-lea protocol secret francmasonic
Noi am profitat totdeauna din plin de corupţia administratorilor şi de neglijenţa crasă a tuturor conducătorilor pentru a primi ulterior înapoi prin intermediul dobânzilor sume duble, triple şi uneori chiar şi mai mari, în urma acordării unor împrumuturi uriaşe care nu erau aproape deloc necesare statelor respective.

Si uite asa dintr-o tara care ar fi avut mari sanse sa scape cu daune minime de pe urma crizei, Romania a fost adusa la cheremul imperiului masonic mondial. Cel indatorat ramane omul de rand care va plati singur, timp de ani de zile, oalele sparte de altii. Indrazneste cineva sa-i spuna ca toate aceste evenimente nu fac parte dintr-o conspiratie?

Citeste si:
Romania data pe mana asasinilor economici de la FMI
Asasinii economici FMI l-au sacrificat pe premierul Ungariei
Criza financiara si viitoarea lovitura de stat planetara masonica
Criza financiara mondiala este provocata deliberat
Dezvaluirea secretelor oligarhiilor, in contextul imperiului global si a noii ordini mondiale

2 comentarii :

  1. Romania la fel ca multe alte tari este o victima a asasinilor economici,scopul este globalizarea si inrobirea tuturor popoarelor.Va recomand documentarul zeitgeist,veti intelege ce s-a intamplat de fapt cu romania

    RăspundețiȘtergere