Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 28 mai 2009

Osho - diferenţa între caracter şi conştiinţă

4 comentarii :
Osho prezintă cu foarte mult umor diferenţa între a te ghida în viaţă după un set rigid de reguli exterioare(numind aceasta caracter), şi nivelul în care omul ajunge să se ghideze după propria conştiinţă vie, spontană, din suflet, perfect adaptată, care vine din centrul fiinţei sale. Acest scurt discurs al său are darul de a te face să râzi în hohote de ipocrizia oamenilor a căror spiritualitate (de care ei sunt foarte mândri) se rezumă doar la a reacţiona mecanic precum un calculator care urmează orbeşte un set de reguli, şi care dă eroare când se confruntă cu o situaţie netrată de instrucţiuni.

4 comentarii :

  1. de ce nu pot sa vad clipul?

    RăspundețiȘtergere
  2. Foloseste Internet Explorer, si o sa poti vedea clipurile video. E un bug care apare aleator cand se foloseste Mozilla Firefox.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat am mai putut rade la ultima gluma. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Le multumesc din suflet celor care au facut si intretin site-ul maha.go.ro pentru izvorul de spiritualitate, armonie si liniste, pe care le-am gasit acolo. O excelenta culegere de texte spirituale autentice, asezate armonios, ca un veritabil si minunat aranjament tip "ikebana spiritual". Sa vi se intoarca insutit binele facut!!!

    RăspundețiȘtergere