Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 14 mai 2009

Un nou automobil electric comercializat in Europa

Niciun comentariu :
Modelul de oraş alimentat la priză produs de firma norvegiană Think Global a fost omologat în Olanda, putând fi astfel vândut în statele Uniunii Europene.

Galeria maşinilor-moft s-a îmbogăţit cu modelul electric de foarte mici dimensiuni Th!nk City, produs de firma norvegiană Think Global şi comercializat contra sumei de 40.000 de euro.

Th!nk, un scump prin definiţie, a devenit, ieri, primul vehicul electric omologat pentru drumurile publice din Europa după ce organismul olandez echivalent Registrului Auto Român i-a dat undă verde în acest sens, anunţă ”EarthTime”

Th!nk, maşina care se încarcă la priză, a corespuns normelor de siguranţă precum un autoturism ”normal”, alimentat cu combustibili fosili, realizat de oricare dintre producătorii tradiţionali. Din acest moment, maşinuţa electrică va putea fi comercializată în toate statele Uniunii Europene.

Th!nk City (3,12 metri – lungime, 1.397 kilograme – greutate) are o autonomie de 170-180 de kilometri. Durata de încărcare a bateriilor, la o priză normală, este de aproximativ 13 ore. Automobilul are o viteză maximă de 100 km/h şi poate accelera de la zero la 50 km/h în 6,5 secunde.
Sursa:Maşinuţa electrică Th!nk City a primit undă verde pentru comercializare

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu