Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 25 mai 2009

Problemele vieţii privite ca oportunităţi de evoluţie

Niciun comentariu :
Poate ca nimeni nu e bucuros în momentul în care în viaţa sa apare o problemă. Dintre variantele care ne stau la îndemână ca o posibilă reacţie, printre care se numără aşteptarea pasivă sau evadarea din realitate (prin alcool, visare sau evadarea mentală în universuri imaginare ş.a.m.d.), cea mai satisfăcătoare atitudine este fără îndoială aceea de a privi problema ca pe o ocazie de evoluţie. Căutând să rezolvăm problema apărută, va fi clar pentru noi că va trebui sa ne îmbunătăţim diferitele aspecte ale fiinţei noastre, astfel ca aceste schimbări în bine să se propage şi la nivelul la care a apărut problema, datorită interconexiunii care există între etajele/straturile fiinţei umane.

Astfel un om determinat să facă tot posibilul pentru a-si îmbunătăţi condiţia va urmări:
- să-şi îmbunătăţească alimentaţia, şi să folosească din plin diferitele plante medicinale binefăcătoare pe care "Dumnezeu le-a creat, iar omul înţelept le foloseşte".
- să aducă în fiinţa sa cât mai multă energie subtilă benefică(prana) prin intermediul respiraţiei yoghine, sau a altor procedee yoga.
- să-şi folosească în mod creator mintea prin intermediul vizualizărilor benefice, sau al meditaţiei yoghine.
- să se roage cât mai intens la Dumnezeu, şi să se raporteze la Acesta cât mai mult timp posibil.
- să-şi îmbunătăţească cât mai mult comportamentul faţă de ceilalţi, şi să-şi elimine obiceiurile nesănătoase sau chiar defectele de caracter.

Procedând în acest mod, problema apărută va apare ca având nu rolul de a ne condamna la suferinţă, ci de a fi o eficientă impulsionare în a deveni mai buni, mai armonioşi, mai puternici la nivel fizic, emoţional, mental şi spiritual.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu