Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 8 iunie 2009

Germania a refuzat brevetarea unui cip implantabil ucigas

Un comentariu :
Oficiul german pentru patente a refuzat brevetarea unui cip implantabil care isi poate ucide purtatorii in cazul in care acestia nu se comporta "cum trebuie".

Cererea a fost primita pe 30 octombrie 2007 si publicata in baza de date cu brevete 18 luni mai tarziu, asa cum cere legea. Insa inventiile criminale si periculoase pentru public nu sunt recunoscute de oficiu. Chiar daca aceasta inventie nu este brevetata folosirea ei este posibila!

Documentatia inaintata de catre un inventator saudit propune ca un cip de mici dimensiuni sa fie implantat sub piele oamenilor pentru a putea fi localizati cu ajutorul sistemelor de pozitionare prin satelit. Un alt model contine pe langa cip si o otrava a carei eliberare in corpul putatorului poate fi declansata de la distanta pentru a-l ucide.

Implantarea oamenilor cu microcipuri ridica grave probleme etice in cadrul forumurilor de discutii ştiinţifice, profesionale, academice, pe problematica drepturilor omului, in cadrul organizaţiilor neguvernamentale, ministere si grupuri religioase.

Consiliul pentru probleme etice şi judiciare (CEJA) al American Medical Association a publicat un raport în 2007, susţinand ca implanturile cu cipuri RFID pot compromite intimitatea, neexistand asigurari ca informatiile conţinute in cip pot fi protejate în mod corespunzător, si totodata pot afecta grav sanatatea purtatorului (cip-urile pot calatori pe sub piele).

Un comentariu :