Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 10 iunie 2009

Ordonanta de urgenţă privind paşapoartele electronice, retrimisă pentru a doua oară la comisii

Niciun comentariu :
Deputaţii au retrimis miercuri la comisii, pentru a doua oară, Ordonanţa de urgenţă privind introducerea paşapoartelor electronice, la cererea deputatului PSD Aura Vasile, care a reclamat faptul că raportul asupra actului normativ nu a fost semnat de preşedinţii tuturor Comisiilor sesizate in fond.
"Ordonanţa a mai fost pe ordinea de zi, am solicitat şi atunci retrimiterea la comisii pentru lipsa procedurilor. Dar astăzi s-a prezentat acelaşi raport iniţial, de aceea solicit din nou retrimiterea la comisii pentru nerealizarea procedurilor, pentru că o comisie din cele trei nu a semnat raportul. Nici nu este explicit scris caţi deputaţi au votat pentru raport, din total" a susţinut Vasile, potrivit NewsIn.
Liberalul Mihăiţă Calimente a declarat că preşedintele Comisiei pentru drepturile omului, Nicolae Păun, nu a semnat raportul, considerand că nu s-a intrunit cvorumul necesar in cadrul şedinţei pentru adoptarea documentului. Deputatul PNL a adăugat că votul majoritar al comisiilor a fost favorabil raportului, dar că nu se doreşte adoptarea proiectului pentru că nu există bani pentru implementarea programului de introducere a paşapoartelor electronice. "Am inţeles de la reprezentanţii MAI, că pentru implementarea acestui program nu sunt bani. Deci nu sunt bani şi dorim să mai ţinem in rezervă proiectul, pană cand vor fi banii necesari, e vorba de aproximativ 45 milioane euro" a spus Calimente.
Solicitarea de retrimitere la Comisie a fost adoptată cu 99 voturi favorabile şi 46 "impotrivă".

Proiectul de lege privind aprobarea OUG 207/2008 pentru modificarea şi completarea Legii nr.248/2005 privind regimul liberei circulaţii a cetăţenilor romani in străinătate a fost retrimis la comisii, pe 25 mai, de către plenul Camerei Deputaţilor, la propunerea viceliderului grupului deputaţilor social-democraţi, Aura Vasile.

In ciuda respingerii manevrelor subterane care urmaresc trecerea legii prin parlament fara a tine cont de obiectiile societati civile, in mass media a aparut ieri un articol fantoma care face parte din campania de dezinformare oculta. Fara a preciza sursa, articolul vorbeste de data de la care vor fi eliberate in toata tara pasapoartele biometrice, desi legea inca nu a fost adoptata in parlament, iar echipamentele necesare nu au fost achizitionate datorita crizei bugetare de la noi din tara.
Sursa

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu